Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Czesc kochane... Ale jaka sliczna ta malenka foka:-) usmiecha sie malenstwo jak spi :-) Che tenerezza!!! Alisario jaki piekny wiersz !!!O lecie!! Ja nie jestem na pewno chuda... :-D he he he

Nojka!! Wszystkie zdjecia fajowe, ale ja najbardziej bym sie zadowolila tymi wspanialymi grzybami:-D

Gość chcemy chcemy
na prawde chcemy:)

MANDELKU...toż to właśnie koło mnie były dużo ładniejsze...i co 3 dni cały plecak przywoziłam różnych grzybów.O której godzinie się nie weszło do lasu...wychodzili ludzie z wiadrami grzybów a my po nich też zbierałyśmy tyle samo taki ueodzaj był.Ale jak się pokazały o tej porze to może będzie znów dużo.

Nojka nie pytaj sie tylko wstawiaj :-) Mendelku wyslalam ci cos jeszcze.. Alisario to pdajmy sobie lapki :-D

No to wpraszam się na grzybobranie (chociaz nie jestem w tym dobra - wzrok nie ten...) Jutro biegam z bratanicą po lekarzach od samego rana, więc muszę już życzyć wszystkim paniom dobrej nocy. Przesyłam buziaki👄👄👄

Nojechko, musze przyzna , ze jestes juz w tym wklejaniu fotek perfekcjonistka :) A ja ciagle jeszcze nowicjuszka:( Bevelo Ty mi dasz lapki a ja Ci dam buzi!!! Cmok[ usta]:-D Spij dobrze Medelku tez Ciebie na dobranic :-D cmokne ok.👄

Staff Leopold, Odys Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy. Wszędy są drogi proste Lecz i manowce wszędy. O to chodzi jedynie, By naprzód wciąż iść śmiało, Bo zawsze się dochodzi Gdzie indziej, niż się chciało. Zostanie kamień z napisem: Tu leży taki i taki. Każdy z nas jest Odysem, Co wraca do swej Itaki. Prawda, ze piekny?

witam ponownie :) Nojka , jako duch niespokojny tuszą nie grzeszy, spala na bieżąco....ale ja musze dolączyć do Alisarii i belvy, też mam tu i ówdzie nadwyżki :( Chociaż ja twierdzę , że to cały mój dorobek i nikt mi tego nie ukradnie!! hihihihihhi Podaję wam łapkę :) I udaję się na spoczynek , zmęczyło mnie dziś i słoneczko i dziecko :) ps. czytałam coś o biedronie czy mi się tylko przywidziało? Spokojnej nocy 😘

No nieeeee.... i jak tu iść spać , jak belva takie podskakiwanki mi zafundowała? Ja się tak nie bawię :) 😘

heh tzn na grzybobranie tylko u nas najzdrowsze :D czy dowiem sie ile chetnych w moje strony? a tymczasem DOBRAAAAAANOC 🖐️

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e98ac5283d373a90.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d08f25008842ffd5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57ba02997116a41c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7329c404c19f00db.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48f6be7dd9f74ec2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b9b62f3bcd4efac.html to taki mały fragment imprezy...nie mogę znaleźć poobracanych zdjęć.Innym razem...ale powiem Wam, że tańczyłam z nimi i śpiewałam...hary kriszna..hary kriszna...kriszna ...kriszna hary hary...hary rama...hary rama...rama rama hary hary.

Gość Nojus jak zawsze
przyjemnie zaskakujesz:)❤️

ojejku...copertko kochana i do CIEBIE ...JA BARDZO CHęTNIE...ale jak się nieco plenery przerzedzą i grzybki będą.Może koniec sierpnia albo początek września albo początek października...hehehe

Gość 62latek
mam 62 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość 62latek
czy tutaj znajde kobitke,taka do tanca i rozanca?

zrobimy biedronę trzecią u copertki.mendelku teraz już po grzybach, pokażą się dopiero po solidnych deszczach na jesień.NO ALE TAKIE ANOMALIA Są...żE kto wie może jak wrócę ze Strużnicy z pleneru w górkach..na początku lipca...to jak będą...idziemy...u mnie. alisario...wiersz przepiękny!

Nojka, juz Ci mowilam, ze jestes Babka do tanca i rozanca:) Super zdjecie.... Dobranoc👄

Czy jest wśród nas kobieta wolnego stanu dla mam 62 lata?...do tańca i do różańca?....ale gdyby nie było...to pan znajdzie...wierzę w to🌻

Kochani ...kulam się do łóżka...tamtą noc całą nie przespałam...ręka od pisania i obrabiania fotek...ciężka, oczy zmęczone...pa!❤️

WITAM WAS przy porannej kawusi, za moment bede sie szykowac do pracy....widze , ze w czytaniu mam wielkie zaległości... bede po poludniu...i juz tydzien laby zaległy urlop... nareszcie bede mogła sobie z Wami popisac... tymczasem spadam , bo czas goni a jeszcze musze sie wyprasowac...całuje i do zobaczyska

Witaj SZAROOKA :) i wszystkie , ktore tu przybiegną choć na moment! 😘 Nojka babo niesamowita :) copertko :) moze pomyślimy o jakiejś biedronie w twoich stronach? Może we wrześniu, jak się przewali fala urlopowiczów? Fajnie by było ! Może ktoś się przyłączy do pomysła? :) Uwazajmy na siebie w takie gorące dni :) do zobaczenia , do potem 😘

ooooooo :) Zostawiam klucz pod wycieraczką , a w kuchni na stole ostatnie białe czereśnie (bez robaków !) , dziś rano zrywane truskawki , już wypłukane , częstujcie się więc, smacznego! Nie zapomnijcie potem zamknąc drzwi , cygany u nas włóczą się po wsi, róznie moze być!! :) miłego dnia ! 😘

Witajcie!!! Szarooka!!! Fajnie , ze masz urlop moze gdzies na morze razem znowu wyplyniemy? Majteki!!! W majtkach, stringch ( bez majtek) pilnie poszukiwani:-D Zofinko! Czeresnie, bez robakow wszystkie wrabalam, truskawki tez, zeby nie pognily:-D pomylam po sobie miseczki... Wszysto dobrze pozamykalam:) I czekam na ciebie w Twojm pieknym ogrodzie , moze opale sie czekajac na Cebie:-D Bo wygladam tak jak wypuszczona z mlyna ha,ha,ha!!!

Witajcie...wstałam...odsypiałam.Upał jak nie wiem co...biorę kawkę i siadam z nią na balkonie.Tylko jeszcze powiem wam coś miłego....bo mam taką ochotę...coraz bardziej pragnę tej biedronki z Wami....czuję, że będzie niesamowita....wyobraźnia mi pracuje...jak rozgaworzona, radosna ekipa babeczek...wędruje z koszyczkami na grzybki u copertki...a potem z tych grzybów robimy wspólny obiad a z części zbiorów korale grzybowe na nitkach.Możemy wymyślić konkurs na największego grzyba z symboliczną nagrodą...i to będzie w porządku wobec tych co słabo widzą. To od dziś...drobne do skarbonek i pozytywne nastawienie do życia...ok? ❤️...dla wszystkich obecnych i nieobecnych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować