Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Belwuniu!!! zaczerwieniłam sie .. dziekuje terz musze udostepnic kompa MM tym czasem...

kochane moje dziewczyny .... juz zostałam dopuszczona do komputera... jak widze jest bardzo pozno... no coz trzeba iśc lulu.... całuje was mocno ... do jutera ... chyba przesadziłam z tymi fotkami... dorwałam sie jak szczerbaty do sucharow... wybaczcie...dziekuje za miłe słowa👄👄👄👄👄👄👄

Gość Och jak ja lubie te
Dwie siostrzyczki, lamie, Iikiereczke, alisarke, rozie i nojkie. Zofinko kwiatki dla Ciebie i 100 lat, 100 lat!!! http://www.zgo.pl/fotoreporter/gfx_art/rosliny/kwiatek4.jpg Alisarko piekne , piekna i jestcze raz Piekne Fotki.... Po kilka razy ogladam Twoje zdiecja... Lamio jakas ty wesola dziewczyna... Cos Iskierki, Rozi i Nojki nie widac... Zofinka i jej siostra podobnie i z humorkiem zawsze pisza, lubie ich czytac... Wiosenki tez nie widac, lubilem jej wiersze.... Juz wrocilem z urlopu, ale nic tam nie uzylem, dobrze , ze jestem juz w domu,.. Duzo tu nowych pan to dobrze bedzie wesopo,, poloze sie na godzinke....

Gość stefekbawidamek
Pomylilem topik! Pozdrawiam juz wrocilem... Napisze opozniej

witam to nas jest 4 i pies oj nieee sory stefek bawidamek Zosiu wszystkiego naj naj naj lepszego belvo,szarooka,mendelku, alisario pozdrowionka 👄

dzień dobry :) Belvo dziękuję za życzenia i piosenkę :) rozmawiałam telef. z Nojką , bardzo prosila , by cię pozdrowić , wasze rozmowy zostały przerwane , tak mówiła , ale bardzo cię pozdrawia i inne kolezanki z topiku też.... :) Teskni za nami :) buziaki , copertko :)

SZAROOKA śliczna kobito :) dzięki za hipcia!! bardzo lubię stronę z takimi wariactwami , jak wejdę , to wyjść nie mogę.... 😘

Gość Jakie one słodkie
Strasznie dużo tu różnych "wklejanek" - niektóre nawet mnie bawią. I Was jest dużo, to pomóżcie koleżance z sąsiedniego topika na trochę marzeń o odrobinie luksusu. I poklikajcie w te papużki. One naprawdę mają "poczucie swobody" i jak najbardziej wpisują się w konwencję tego konkursu. Proszę... bardzo...:D http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=19329&pg=0

Alibabki !!!!! Dobranoc „Dni, których nie znamy” Tyle było dni do utraty sił, Do utraty tchu tyle było chwil, Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic, Jedno warto znać, jedno tylko wiedz: Że, ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy, Ważnych jest kilka tych chwil, tych, na które czekamy.....x2 Pewien znany ktoś, kto miał dom i sad, Zgubił nagle sens i w złe kręgi wpadł, Choć majątek prysł, on nie stoczył się, Wytłumaczyć umiał sobie wtedy właśnie, że: Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy, Ważnych jest kilka tych chwil, tych, na które czekamy..x2 Jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy? Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych? Jak oddzielić nagle serce od rozumu? Jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu? Jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy? Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych? Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję? Odpowiedzi szukaj, czasu jest tak wiele... Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy, Ważnych jest kilka tych chwil, tych, na które czekamy.....x2 muzyka: J. K. Pawluśkiewicz słowa: M. Grechut

Alibabki witam !!! Belvo, jak samopoczucie !!!👄 Szarooka, Ty pewnie juz w pracy?👄 Medelku👄 Zycze wszystkim bez wyjatku milego dnia!!!! Zofinko👄

witam Was moje kochane babiszonki Alisario , przeciez dzzisiaj jest wielkie Swieto, jak moge byc w pracy? opalam sie na słoneczku , bo opalenizna urlopowa schodzi mi piorunem, a i kosteczki nalezy wygrzewać i ładowac akumulatory na zimę Copertko, kochany kwiatuszku nie wiem czy dostałas ode mnie wiadomośc z fotosika ...?... twoj komentarz pod moim zdjęciem speszył mnie totalnie...dostać takią opinię w dodatku od kobiety spotkało mnie po raz pierwszy w życiu...mowie to z ręka na sercu... całuje Ciebie mocno 👄, jak i pozostałe kochane dziewczyny zofinkę👄 belvus👄 alisarę👄 menelka👄 i 👄 dla pozostałych , ktorych nie wymieniłam

dzień dobry :) Ja wiem że dziś swięto i moje moherowe bereciary z ławki pospadają, ale.... i tak pranie powieszę na sznurkach!!! Przecież to nie ja prałam tylko moja pralka , nie? A szkoda mi słoneczka , wyśchnie w mig!!! szarooka , nic nie zmieni faktu , że jesteś piekną kobietą!! ;) Całuję was , miłe klubowiczki :) Belvo? jak buzia ? Juz ładna? 😘

Gość TOPIKczek
Mysle , ze topik pada trupem hahaha

Gość ichacha cha
topikczeczku , czy jak ci tam , myslenie jest twoja słaba strona ,zostaw to koniowi , on ma duży łeb nich mysli

Wpadłam na moment a tu Alisaria już drzwi zamknęła? Naprawdę poszłaś spać? Byłam u kuzynki , wzywana w trybie pilnym! Okazało się , że ma ostry atak rwy kulszowej, lezy na podłodze od rana , wyje z bóku , było pogotowie , dostała jakiś zastrzyk, mało pomogło , musiałam wzywać ponownie konowała.... dostała \"głupiego jasia\" . może noc prześpi? Rano jedziemy do lekarza pierwszego kontaktu, byle nie ostatniego!!!! hihihhi. Znam ten ból , od 6 lat mam zaostrzenia tej przypadłośći.... :( jesli już śpicie , to zamknę drzwi po cichutku i powiem :dobranoc :) 😘

Czesc babki!! Wy juz spicie a ja tu czekam :-) Dzisiaj dzien byl pelen wrazen ale jakos sie udalo.. Moje dziecko i wnusia ..moje kochane stworzonko.. Pochodzilam z nia troche ale wszyscy nas zatrzymywali i zachwycali sie jakie sliczne dziecko etc etc etc.. Pospiewalam jej troche polskich piuosenek... i pojechalo moje sloneczko.. Nie rozumiem tych pomarancz Co ich my obchodzimy??? Czemu sie do na wtracaja? Czyzby byly to wtorne pomarancze?? To znaczy te niepomaranczowe udzielajace sie jako pomaranczowe? Po co to? Obejzalam dzisiaj po raz chya 20ty Zelazna maske.. orginalna wersje.. Swiat byl kiedys straszny.. Ale czy teraz jest lepszy??

Witaj Belvo :) U ciebie teraz noc a my już nie spimy :) chyba noc , bo wciąż mi się myli w tórą stronę powinnam na zegarku patrzeć hihihhihihi Tak się mijamy w naszych wpisach 😘 Pojechała twoja wnuczusia, będziesz tęsknić..... ja też tęsknię , wprawdzie nie za prawdziwą wnuczką , ale za taką ją uważam , bo przecież opiekuję się nią cały rok... Teraz , od miesiąca jest gdzieś pod Szczecinem u dziadziunia , w sobotę już wróci. Ciekawe , czy mnie pozna? ma przecież 13 miesięcy , malutka jest, nie? Zobaczymy w poniedziałek!! :) Rozejrzę się , co by tu w chałupce pozytecznego zrobić ? bo tak jakoś pomysła nie mam..... ale życzę wszystkim miłego dnia :) Myslę że te pomarańczowe to te wredne czarne z innych topików! Więc Belvuniu , ignoruj je, zero reakcji na ich wpisy najbardziej je złośći!!!! 😘

Belvus, pozdrawiam.👄 Tak to kochana juz jest gdy dzieci zaloza swoje ridziny... Nie mamy ich juz wtedy na codzien....Ale cieszmy sie kazda chwila spedzona z dziecmi z wnukmi, czy jak u Ciebie z Wnusa.... Nie wiem dokladnie , ale mysle , ze Ty tak jak ja masz tylko jedna wnusie ? To troszke zamalo prawda ? Ale na to, to my matki nie mozemy juz nic poradzic:) Bylam dzis u doktorow , jutro beda wyniki mam podwyższony cholesterol musze slodycze stanowczo ograniczyc.:( Zofinko , biedna ta Twoja kuzynka, MM mial czesto z tym diabelstwem problemy, pamietam jak przy tym cierpial... Zycze szybkiego powrotu do zdrowia kuzynce.... Coperto,Medelku.👄👄 http://i183.photobucket.com/albums/x241/hugohu1/Bild_1791.jpg http://i183.photobucket.com/albums/x241/hugohu1/Bild_1815.jpg

witam alisario, belvo wy obie dość dalleko od nas a net potrafi WAS zrobic blisko👄 mendelku, zofinko nie moge doczekać sie biedrony👄 szarooka jak tylko zechcesz poszalejemy na fotosiku :P Jestem do usług :D Miłego dnia moje drogie ❤️👄🌼

Mile Panie.. U nas zaczela sie robic normalna pogoda.. Jest caly czas sucho i nie pada ale przynajmniej nie jest tak okropnie goraco.. Wczorak kapalismy sie nawet z moja kruszynka.. Miala na sobie nawet kostium kapielowy hi hi hi:-) Ja mam dwie wnuczki Alisario jedna jest we Wloszech a druga tu.. Moje dziewczyny urodzily sie prawie razem.. wyszly za maz ..prawie razem i dzieci tez sa prawie razem .. Ta starsza ma 10 miesiecy a ta mlodsza 4.. Zieciow moich nie lubie mimo tego ze tego pierwszego znosze duzo lepiej niz tego drugiego.. Ale coz zrobic? Bez nich nie byloby moich kruszynek wiec staram sie ..jak moge aby nie wyczuli niecheci z mojej strony.. bo nie chce byc tesciowa -potworem taka jaka byla dla mnie moja tesciowa.. :-(

witajcie moje kochane babeczki ... zofinko rwa kulszow , a bardziej jego zapalenie to cholerycznie boląca sprawa ...ja miałam o tyle gorzej, bo dysk uderzył a newrw kulszowy i wepchnął go do rdzenia kręgowego, sparaliżował mi lewa nogę na kilka miesięcy , lezałam i płakałam z bolu, diagnoza była jedna , wydłubac dysk , ktory blokuje nerw i dlatego jestem o 0,50 cm krotrza , no ale mam jeszcze te 170 cm wzrostu, po operacji uczyłam sie od nowa chodzić , siadac i egzystowac , zanik mięsni przez paraliż jest badrdzo dotkliwa sprawa ... nie zdajemy sobie sprawy z takiej banalnej czynnosci jak chodzenie, kiedy nas to spotyka tak nagle jak mnie Copertko bardzo dziekuje za zaproszenie , ciesze sie z tej propozycji , mam troche zdjęc , ale mam problem , MM przegrał bardzo duzą ilość na płyty dvd a nie na cd i tylko moge je wyswietlac na ekranie tv, komputer juz ich nie umie czytac , ale mam troche , mozemy sie w to pobawic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować