Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Przychodzi blondynka do baru i płacze. Obserwuję ją pewien facet, wreszcie podchodzi i pyta: - Czemu płaczesz? - Bo wszyscy mówią, że my blondynki jesteśmy głupie. Facet woła brunetkę: - Ej ty, masz tu klucze od mojego samochodu, od domu. Jedź i sprawdź czy tam jestem. Brunetka wybiega zadowolona z baru a blondynka zaczyna się śmiać. Facet podchodzi i pyta: - Czemu się śmiejesz? - Hihi, ja bym zadzwoniła.:D

A teraz już poważnie: Pod Budą Pastorałka marzenie Pastorałko nieś się biała (nasypało tego roku) i na ziemie osowiałą przynieś spokój, spokój, spokój nieś się biała pastorałko słowo niech się słowem stanie ty muzyko zaś nam szparko przykaż taniec, taniec, taniec hejże nocy! - babo czarna tak ci w gwiazdach nie do twarzy pozwól sierp księżyca zabrać pozwól marzyć, marzyć, marzyć że już skarbce napełnione mimo klęski urodzaju stoły wszystkie zastawiono w naszym kraju, w naszym kraju pastorałko w czapie białej (nasypało tego roku) ziemi dziwnie rozszalałej przynieś spokój, spokój, spokój

Ależ tu sie trudno dostać! A jak już się wejdzie to teksty znikają . Ciekawe jak teraz będzie... Jolu, szkoda, że nie przyjedziesz, ale cieszę się ,bo nie będziesz sama. Zofinko, propozycję wyjazdu przyjęłam. Umówimy sie jeszcze, może po Sylwestrze, bo czeka mnie jeszcze szpital na początku stycznia.

Skoro udało sie wejść poprzednio, to może i teraz? Byliśmy wczoraj w filharmonii na koncercie Rosyjskiego Państwowego Chóru Kameralnego pod dyrekcją Władimira Kontariewa . W programie zapowiedziane były kolędy polskie i prawosławne, ale też i inne pieśni; ludowe i okolicznościowe np.odpowiednik polskiego \"Sto lat\":), a kiedy młody solista śpiewał \"Bogurodzicę\" Rachmaninowa, to sala oszalała z zachwytu, a później nuciliśmy i podśpiewywaliśmy wspólnie \"Podmoskiewskie wieczory\". Okazało sie ,że pamiętam jeszcze całą tę piosenkę,wszystkie słowa po rosyjsku! Był to piękny wieczór.

Legwanku...cieszę się, że i u Ciebie coś drgnęło i wychodzisz z domu...doły mamy co jakiś czas wszystkie, bo jesteśmy wrażliwe, mamy serce, kieruje nami logika, intuicja, odpowiedzialność, wyobraźnia.Nie lecimy od razu zdradzać i upijać się jak mamy kłopoty. Tak...my kobiety, choć również z wadami ale do przyjęcia.Nie rujnujemy całego życia sobie, rodzinie i bliskim tylko dlatego, że nam sie zachciało uciech cielesnych....oni - mężczyźni..tak, nie mają skrupułów , rzucą wszystko, całe wypracowane lata - dla chwili. Nie będę zgarniała rozlanego piwa....spróbuję od nowa...po raz któryś posklejać zranione skrzydła i na początek leciutko sie unieść.Jest mi ciężko...cała zbudowana jestem z ran. legwanku...martwi mnie Twój stan zdrowia...mówisz o szpitalu...co Ci jest?Czy to profilaktyczny przegląd? Ja już wprawiona, jak wysiadło to od razu wszystko....ale wyniki porobili na miejscu przynajmniej, nie trzeba było latać po przychodniach. Meble \"M\" już wyjechały...jeszcze parę cięższych przedmiotów. Rachunki nie popłacone....bo\"M\", beztrosko się usprawiedliwił w swoich oczach, że nie ma !..zapłacił za wynajem z góry, czynsz w swoim nowym mieszkaniu.Głupawo się uśmiecha...i nie wiadomo czy on zwariował czy to pustota?...a może w ten sposób uwidacznia swój stres, że odchodzi w nieznane i nie wiadomo czy nowa partnerka da się aby wykorzystać tak jak ja, bo sam nie da rady.Rodzicielka go nauczyła, żeby mu usługiwać we wszystkim.Biedaczek! legwanku i Zofinko....biedrona po świętach aktualna.Nie żartuję! Nie chciał mi powiedzieć w oczy \"nie kocham Cię już\"...przyznał, że coś na dnie zostało.Myślę, że jak na kogoś, kto nie potrafi okazywać uczuć...to i tak sukces.Myślę też, że tak od razu nie zniknie....będzie chciał nie raz przyjść, sprawdzić czy aby kogoś nie mam....bo to typowy pies ogrodnika. belvusiu...jak Tam dajesz sobie radę?Pewnie wszystko porobione? U mnie niewiele zrobione, bo jestem chora, mam silne, napadowe bóle pęcherza i brzucha.Nie mam kasy na leki.Znalazłam jakieś przeterminowane antybiotyki.Ostatnio musiałam wykupić leki na astmę, bo przy ostrym powietrzu trudno oddychać . ..a życzenia świąteczne jeszcze Wam złożę.Całuję WBW!❤️❤️❤️ 👄👄👄👄👄

znalazlam cos w sam raz dla nas: Góralska kolęda Drogi zaniosło, ścieżki zawiało gdzie się ukryłaś, gdzie się podziałaś szukali wszyscy razem wołali zerkali w okna drewnianych chat przecież tak mało czasu zostało i już kapela dobrze rozgrzana w izbie czerwono aż od korali a panny młodej brak i brak górska kolędo w futrzanej czapie w kożuchu wiatrem suto wyszywanym leci po ciebie orszak skrzydlaty weselne dzwonią sanie górska kolędo w czapie futrzanej górska kolędo śnieżno - biała pani mróz ci w posagu wniósł zakopane byś królowała na nim drogi zaniosło, ścieżki zawiało lecz cię znaleźli radaś nie rada bo gdy szukali nawoływali zdradził kryjówkę zbudzony las przecież niewiele czasu zostało i gości trzymać tak nie wypada tożby ludziska potem gadali że panny brakło w zaślubin czas! Pod Budą

Mendelku JA KOCHAM ROSYJSKA MUZYKE.. ja ta spiewalam przez caly tydzien..tak mnie przesladowala.. Niestety nie jest ona wesola ani swiateczna mimo tego ze sakra.. Ona pachnie krwia i miesem artmatnim.. :-( Przepraszam jezeli kogos nia zasmuce.. Ale wiecie jak to jest w czasie swiat .. radosc i smutek przeplataja sie jak warkocz... Taka juz ta nasz slowianska dusza.. !! http://www.youtube.com/watch?v=yy8mxh0P63M&feature=related A moze wkleilabys nam solwa Podmoskowskich wieczeriej?? Uwielbiam ta piesn!!!

Belvo, Wczoraj śpiewałam i pisałam cała przejęta jak taki fonetycznie napisany tekst wyjdzie. I z tego przejęcia napisałam go w polu \"pseudonim\" !!!!!!! Zorientowałam się dopiero jak dostałam komunikat, że nick może mieć do 30 znaków ..........wrrrrrrrrrrrrrrrr.......... Wszystko poszło na marne! Mało tego! Napisałam szybciutko wyjaśnienie, że mi \"połknęło\" tekst i już sprawdziłam, w jakim polu a tu znowu komunikat, że nie upłynęła jeszcze 1 minuta od mojego ostatniego wpisu ( którego w sumie nie było! ) i znowu klapa. No to się wściekłam i poszłam spać! Jeszcze jestem zła. Jak mi przejdzie , to pośpiewamy! 😡 Ach, ten internet! Miłego dnia paniom życzę!🌻

Mendelku.. mnie tez sie to zdarzylo .. Cos z ta kafeteria jest nie tak.. czlowiek zyly wypruwa.. a potem mowia mu ze za \"duzo gada\" he he he he Ale nie martw sie .. jeszcze pospiewamy.. Ciesze sie na to.. Mysle ze nawet pospiewamy w realu kiedys..?? Moze kiedys w lecie..i w gorach?? Przepraszam was za ta ponura piosenke wczoraj.. Wiem ze ona ani nie wesola ani nie swiatecznaa.. Ale dla mnie swieta a szczegolnie Adwent.. nie sa wlasciwie takie wesole.. Bo pomyslec na co sie naprawde zgodzila Maria.. nasza Matka Boska.. :-O

Jola... cos sie dizeje nie tak jednak.. bo dopiero teraz zauwazylam twoj dlugi wpis... Dlaczego go przedtem nie bylo?? Wiem ze wydaje ci sie teraz ze masz gorzej bo opuscil cie ten twoj \"partner \" pozal sie Boze... ale pomysl przeciez do czego on tak naprawde byl partnerem.. Bedzie ci coraz lepiej wierz mi.. Pozbylas sie pasozyta.. A ta ktora go sobie wziela to nastepna meczennica.. To czego ty teraz potrzebujesz , moze ci dac wiecej nawet spotkany na ulicy czlowiek.. Jezeli bedziesz sie czuc samotna na swieta po polacz sie z twoja corka czy z mama.. W koncu masz rodzine!!! U mnie tez nie porobione jeszcze .. Mam przystrojona chate.. i zrobione kapuste z grzybami do pierogow ktore bede lepic dzisiaj.. I tak jedziemy do corki z tymi pierogami w tym roku.. Ale wielki sukcess bo pokupowalam wszystkie prezenty wczoraj... W jednym sklepie .. Dzisiaj tylko pieknie popakowac i zabieram sie za te pierogi... Nie pojde do pracy... wiec powinnam sie wyrobic ze wszystkim.. Moze nawet zrobie rybe w galarecie po zydowsku...specjalnosc mojej mamy..

Mendelku a twoja Gorska Koleda?? Mniam mniam.. :-) no bo jak inaczej to opisac??

Belvuniu to dla ciebie , nie mogam wrzucic od razu wszystkiego na raz , bo gdzies sie to zapodziewało , przekazywanie danych na forum ostatnimi czasy jest fatalne

Ale dałaś koncert Szarooka !! Piękne głosy ! Mimo,że nie jestem adresatką Twoich postów, to bardzo za nie dziękuję!:D

Gość hihihihi
nikt copercie za życzenia nie podziękowal, będzie zawiedziona

Tyle się napisałam i spieprzyło się....ale jestem zawiedziona piosenki cudne...moja młodość...wszystkie pozdrawiam..macham do Was i pozdrawiam....1 SZAROKA....witaj kochana

Gość moscow
Music: V.Soloviev-Sedoy 1957 Подмосковные вечера Не слышны в саду даже шорохи, Все здесь замерло до утра; Если б знали вы, как мне дороги Подмосковные вечера. Речка движется и не движется, Вся из лунного серебра, Песня слышится и не слышится В эти тихие вечера. Что ж ты, милая, смотришь искоса, Низко голову наклоня, Трудно высказать и не высказать Все, что на сердце у меня. А рассвет уже все заметнее, Так, пожалуйста, будь добра: Не забудь и ты эти летние

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować