Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa wredota

do matek na obczyznie -pytanie

Polecane posty

nie po to studiowałas 5 lat zeby brytyjczykom myc tyłki chyba

Gość jasne
a polsce skonczyc bezpłatne studia a dupy obmywac w innym kraju? dostałas od polaków wykształcenie z ich podatków wiec im dupy masz obmywac!!

Gość Czarn robota
Te pomaranczowa a co ci sie kojarzy ze my za granica tylko czarna robote odwalamy. Poczytaj sobie, zobacz jakie ludzie zawody tu maja. Ty nigdy nie dorabialas na obcej ziemi to skad ty to wiesz?

no to pochwalcie sie co wy tam takiego ambitnego robicie he

Gość Czarna robota
A bo w kraju zapewniono mnostwo kierunkow studiow, tylko zapomnieli rynku pracy stworzyc - ale zapewniali ze praca bedzie!!!

Gość isabell 82
tak sią składa że studiowanie w Polsce nie jest darmowe! a praca pielęgniarki nie ogranicza się do obmywania tyłków, ale jesli nie macie o tym pojęcia to wasz problem. ja pracuję na bloku operacyjnym i za tak odpowiedzialne stanowisko naleźy się godne wynagrodzenie i szacunek! pielęgniarstwo to nie wolontariat!

Dziewczyny czy znacie jakies wyprzedaze/sprzedaz sprzetu z drugiej reki tu na wyspach? cytacik sszanty sznta a moze profesure jednak

Zreszta po cholere pisac, i tak nie uwierzysz, bo i po co. A najlepiej jak sie nie ma argumantow agresywnie szarzowac i ublizac innym, a nuz sie przestrasza i wyjdzie na Twoje?

Szanta albo ja zatkalo albo ani jednego slowa z tego nie zrozumiala :D bo zaraz temat zmienila. Pewnie pomyslala ze \"lekarka\" jestes :D.

O, cholera, no skrytykowalam Polske w tej wypowiedzi powaznie... A ze kupuje na wyprzedazy? No na pewne rzeczy zal mi wyrzucac kasy za nowe...Fakt...

No to tyle masz lat wredoto a taka niewychowana jestes ze moderator musial twoje wstretne wypowiedzi usuwac?? Oj nieladnie a tu dwie nastoletnie corki na wychowniu. Juz widze jakie one beda w przyszlosci.

widzisz? ciekawe! czyli wcale nie tak słodko ze trzeba po wyprzedazach szperac no cóz!nie ma lekko!

immunologii czerniaka nono chyba raczej z psychologii na forum o2

studiowanie w polsce jest darmowe moja droga nie zapłaciłam za swoje ani grosza bratanek tez studiuje teraz na AGH i wyobraz sobie ze nie płaci ! no !

pomaranczowa wredoto, jesli tyle forsy masz to zuzyj ja i nowy mozg sobie kup bo cos ci chyba w tej twojej glowie brakuje! a ze ludzie kupuja na wyprzedazy to cie smieszy? sama napisalas ze z biedy wyszlas to powinnas znac wage pieniadza! ale coz, luksusow sie pani zachcialo. powtarzam - najlepiej to mozg sobie funcjonujacy zalatw, ale moze ci tej forsy jednak zabraknac na taki

Gość ale ty durna jestes

Gość isabell 82
to chyba nie wiesz ile podręczniki kosztują, inne pomoce naukowe, do tego akademik, bilety miesięczne, nie mówiąc już o kasie potrzebnej na życie. a niestety nie na wszystkich uczelniach i kierunkach zajęcia są 2 - 3 razy w tygodniu, bo mnie były od poniedziałku do piątku, najczęściej od rana do wieczora ( a jak w piątek kończyły się o 20tej to nie było szans żeby złapać pociąg do domu. nie mówiąc o tym że co roku mieliśmy po 2 m-ce wakacyjnych praktyk - załkiem za friko to był licencjat - studia dzienne nie całkiem za darmo na magisterkę zapracowałam sama! - a studia zaoczne sporo kosztują!

nie moja wina ze dla ciebie jedynym kryterium oceny innych jest to ile zarabiaja...po raz kolejny to udowadniasz, nic wiecej... doktorat z psychologii najwyrazniej mi tez sie nalezy, przeciez pisalam od razu ze nie uwierzysz...

Gość ale ty durna jestes
taaa, w biedzie zyla ale rodzicow na jej studiowanie bylo stac (nie mowie o oplatach za studia ale o kosztach utrzymania corki ktora studiuje a co za tym idzie nie pracuje)! Przeciez ona klamie w zywe oczy!!!

pomaranczowo wredota , jestes pusta jak beben - twoje wypowiedzi kupy sie nie trzymaja. brakuje w tym wszystkim logiki. do tego jestes opryskliwa i tepa baba . powiedz mi , jak z toba twoje otoczenie wytrzymuje? przeczytaj wszystkie swoje posty i - jezeli potrafisz odrobine myslec - zastanow sie nad tym co napisalas dotad. wez sie w garsc kobieto albo skorzystaj z uslug psychiatry. na forum sie nie udzielaj bo sie osmieszasz.

co wy mozecie o mnie wiedziec ? wiecie tylko tyle co wam napisałam ale na siłe dorabiacie jakies ideologie czyli zabolało cos jednak ze tak sie plujecie reasumujac: dobrze ze wyjechałyscie jestescie wszystkie tak zaslepione zachodem ze myslenie sprawia wam problem podczytuje wasz topick i mam tam wieeeeeeeeele informacji nota bene, całkiem smiesznych czasem pa

'kryterium oceny innych jest to ile zarabiaja 'a dla ciebie, szanta, nie? jestes tam na wczasach czy pojechałas zarobic na chlebek?

nie wiem ile zarabiacie a to ze ja zarabiam odpowiednio duzo wam bardzo ale to bardzo przeszkadza gdybym napisała ze klepie tu biede byłybyscie milutkie? nie musicie byc dla mnie miłe!

guzik mnie obchodzi ile ty zarabiasz , bo ja nie musze sie o byt martwic. pieniedzy mam pod dostatkiem i prowadze godne i szczesliwe zycie. a tak swoja droga , twoje frustracje, opryskliwosc i nerwica wskazuja, ze nie jestes w najlepszym polozeniu materialnym.

Gość ale ty durna jestes
Szanta ci napisala ze DOKTORAT robi ale ciebie nadal to nie rusza!!! Ludzie wyjezdzaja zeby rozwijac swoje umiejetnosci a ty caly czas o kasie. No ale nie dziwie sie, twoj rozwoj zostal zahamowany na poziomie zerowym!

Gdybys czytala ze zrozumieniem, moze bys sie zorientowala czemu i po co wyjechalam...Ale przeciez latwiej opluwac innych, w dodatku bezpodstawnie...

Gość ale ty durna jestes
Wszyscy ci tutaj tlumacza ze cos nie tak z twoja psychika a ty nawet na to nie reagujesz. W ogole zero reakcji! Ty jestes psychol na stowe!!

jeszcze cos.... wredota pisala, ze za swoje studia placic nie musiala... ja mysle, ze ona nawet wyksztalcenia sredniego nie ma. takie rozumowanie slowa pisanego , jakie ona reprezentuje , wskazuje na szkole zawodowa albo podstawowa.

Gość ale ty durna jestes
dokladnie. To sie w pale nie miesci zeby czlowiek po studiach nie wiedzial co czyta. Scieme tu wali niezla!!!