Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Margo, jesteś na medycynie? Moi lekarze na moje skarzenie, ze sie czuje zle, odpowiadaja mi, że tak ma być. I od 4 lat jedynie zmieniaja mi dawki hormonów... Np z E. 50 na E150 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 cóż współczuję nie pozostaje ci nic innego jak głodować i ćwiczyć na maxa a i to nie wiadomo czy zrzucisz... Prawde powiedziawszy sukces odniesiesz jak utrzymasz to co masz i już tyć nie bedziesz. Puki nie wyrównasz poziomu hormonów możesz mieć problem... Takie moje zdanie, może troche brutalne ale uważam że prawdziwe. kurcze no.... trzymaj sie jakoś wytrwale w swoim postanowieniu ćwicz ... Powodzenia ci życzę szczeże, Ciekawa jestem czy ci sie uda... proszę udowodnij mi że tak... buziaczki... cicho sie zrobiło wiec uciekam.... dzieciom kolacje myć i spać... potem zajże, ciekawe czy ktoś bedzie... papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 No i dalej nie wiem, czy rozmaiwam z przyszłym lekarzem :p Ja też juz przygotowałam książkę, poczytam, potem ćwiczenia i spać:) Pewnie, że dam radę! Kto da, jeśli nie ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Jak będziesz, to zdradź co studiujesz. Póki co, dziękuję za dobre słowa:) I powodzenia na zaliczeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolce Vitaaa 0 Napisano Listopad 16, 2006 Muffinka i takie nastawienie mi sie podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Dolce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 tak ale na kosmetologi i dietetyce i to studium medyczne o takim profilu. A patologie tarczycy mamy ograniczoną no i farmakologie terz - raczej tarczycy nie dotyczy. to moge ci tylko ogólnie odpowiedzieć na niektóre pytania a o tym twoim leku to tylko słyszałam i wiem że niewielkie ma on powodzenie w leczeniu u lekaży, większość przepisuje letrox praktycznie każdemu z niedoczynnością. ale nie znam się na tym na tyle dobrze by wyrażać opinie. Jestem technologiem żywności i w żywienie i kosmetyke poszłam dalej. odezwe sie pózniej papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolce Vitaaa 0 Napisano Listopad 16, 2006 Wiecie co ja tez kiedys brałam tabletki bo miałam niedoczynnosc tarczycy ale jakies 4 latka temu przestałam brac bo lekarka powiedizął ze juz mi nie sa potrzebane potem roiłam badania i wszystko niby jest w normie ale moze wcale tak nie jest i temu mam problemy ze zrzuceniem wagi ?? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Bardzo ciekawy kierunek:) Coś czuję, że Margo stanie się tutaj ekspertem od żywienia ;) Ok, dziękuje raz jeszcze. Kochane, ja uciekam. Książka na mnie patrzy ze stolika i kusi :) Będę jutro od samisieńkiego rana. Póki co, dobrej nocy dla Was, papa! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Dolce, zbadaj TSH. Prywatnie za badanie zapłacisz w granicach 25 zł. Warto zbadać, tym bardziej, jeśli miałaś z tym problemy. Może faktycznie dlatego masz problemy z wagą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolce Vitaaa 0 Napisano Listopad 16, 2006 Chyba naprawde trzeba sie wybrac a jak narazie lece ja cwiczyc do Jutra Dziewuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 jestem już jest tu ktoś jeszcze?? oprócz mnie?? halo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u*LaLa Napisano Listopad 16, 2006 margolec--jestem...::)::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u*LaLa Napisano Listopad 16, 2006 margo ja tak buszuje i szukam jakis cwiczonek na bioderka i pupcie :):):)m znasz jakieś skuteczne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 no połóż sie na boku prawym i lewą noge zgiętą przed siebie a ta pod spodem macha w góre i dół raz szybko raz wolno ok 25 razy i druga to samo. musisz być prosta trudne troche ale dobre na wewnętrzne partie ud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 na pupę extra: na czworakach jedna noga do tyłu w poziomie machasz szybko 29 razy potem wolno 20 nie kładąc na ziemi zginasz do boku i też machasz w górę i dół 20 szybko 20 wolno i znowu do tyłu noga bez stawiania na ziemi i machasz a potem druga - wyczerpujące zakwasy murowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 przed tem rozgrzewka pół godziny obowiązkowa a na końcu brzuszki ok 60 minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 Dobra nie ma co siedzieć ruszać sie trzeba i tak nas tu niewiele. Poćwicze troche i lulu ide bo jutro cały dzień w szkole bede, w sobote zresztą też ale odezwe sie jutro wieczorem dobranoc papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Listopad 16, 2006 acha nie dam rady podać jutro wymiarów więc zrobie to teraz wzrost 168cm obwód bioder 103 waga 68 kg obwód tali 90 obwód ud 60cm - w najgrubszym miejscu to do tabelki a ja bede po 19 w domku jutro to jeszcze sie odezwe papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u*LaLa Napisano Listopad 16, 2006 dzięki dzieki dzieki bardzo całuski, jak bedzie ci sie nudzi,o to pisz wiecej takich cwiczonek!!!!:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy jesieni 0 Napisano Listopad 17, 2006 Dziewczyki!! Jakie tempo !!!!! Ja mam dostęp do neta tylko w pracy, więc po 15.30 trudno mnie zastać. Mam nivby neta w domku, ale tak, jakobym go nie miała wcale. Bardzo prosiłabym o dodanie mnie do tabelki, wymiarów nie znam, ale wzrost 162 i 63 waga cel 55. Jeśli zaś chodzi o moją dietkę ułożoną przez dietetyka, to przepiszę zaraz i wkleję. Aha dieta zaczyna się od tygoniowej oczyszczającej - dieta kapuściana (zupa kapuściana) a potem juz tak, jak napiszę. Trzymajcie się i troszkę pofulgujcie, bo ja tu kurde pracuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dolce Vitaa Napisano Listopad 17, 2006 Hej dziewczyny Ja już na nogach a co z wami ;/ Zaraz wskakuje na wagę i biorę centymetr do łapki i się mierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy jesieni 0 Napisano Listopad 17, 2006 Dziewczyny, dziś chyba nie da rady.... Niemam w pracy tego jadłospisu! Sorki, może popołudniu się jakoś uda w domu przy \"super szalejącym necie \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolce Vitaaa 0 Napisano Listopad 17, 2006 Dane do tableki wzrost: 170 waga :71kg talia : 90cm biodra: 110 cm udo: 67 cm Miłego dzionka zycze Paniom ja jeszcze pewnie sie tu pojawie dzies koło 15 A jak narazie wf i zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 17, 2006 Dzień Dobry Kobietki! :D Barwy jesieni, bardzo Cię, proszę, w mairę możliwości, podaj nam tę dietkę od dietetyka. Oczywiście, jak będziesz ją miała przed oczami i znajdziesz czas. czekam niecierpliwie! :) Dobrego Piątku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy jesieni 0 Napisano Listopad 17, 2006 mam problemy z kompem!! Jeśli któraś chce jadłospis, niech da maila, to wyślę, jednak wersja będzie w pdf i nie za bardzo superowa wersja! Ale spróbujmy. Czekam na adresy. Dawajcie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muffinka 0 Napisano Listopad 17, 2006 Mail pofrunął do Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy jesieni 0 Napisano Listopad 17, 2006 Muffinko - poszło !!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy jesieni 0 Napisano Listopad 17, 2006 poszło kolejne !! Ja dziś na 2 jajkach i 1 razowcu i pomidorku i 2 litrach wody !! Na obiad 2 gotowane jabłka!! I odchudki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach