mężatkaa 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Hej Omga, to chyba naprawdę przez tą wichurę wszystkich wywiało :-) U mnie teraz pada śieg, jak tak dalej bedzie sypać to do wieczora będzie biało :-( Pozdrawiam kobietki was wszystkie i życzę miłej niedzieli, pojawie sie później, bo pichcę obiadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 27, 2008 no nie!! zgadałyście się na innym topicu? i ja nic o tym nie wiem? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 27, 2008 Ani, jak sie przeniosly to ja tez o tym nie wiem :( Odmeldowywuje sie i zaraz jade robic podejscie do drugie do wozka ;) Mam nadzieje, ze maja je na stanie :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Chyba naprawdę strajk??? :( Wróciłam z pracy z nadzieją, ze troszkę więcej dzisiaj się odzywałyście a tu cisza :( Omega - ja jestem usprawiedliwiona, że nie dawałam znaku życia ;) Surfitka - Ty to jesteś jednak przezorna :D Na starcie oswoisz Michasię z czerwonym i dziewczyna nie będzie miała takich problemów jak my ;) Nikt z moich znajomych nie ma wózka trójkołowego i zastanawiam się jak to cudo się prowadzi? A może jest lżejszy niż tradycyjny? Malolepsza- nie mów, że imprezujesz kolejny dzień, to nie sprawiedliwe ;) Voltare - nie myśl sobie, ze jak nie zajrzysz na kafe to się wymigasz od tych gofrów, ja ciągle czekam :D Czy u Was też takie szaleństwo pogodowe? Rano jak jechałam do pracy +7C, słoneczko a w drodze powrotnej atak zimy, wszystko zasypane śniegiem. Szkoda tylko,z e temperatura +1 i będzie z tego tylko chlapa :O Pozdrawiam WSZYSTKIE serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Surfitka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 27, 2008 rany - co to za kataklizm ???/ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko23 0 Napisano Styczeń 27, 2008 witajcie dziewczyny mam duuuuzy problem mam zapisane tabletki o nazwie clomifene lekarz kazal mi je brac od 2 do 6 dnia cyklu czyli 5 dni zaczelam je brac od zeszlego miesiaca i bylo ok w tym miesiacu @ zaczela sie 23 stycznia czyli wzielam planowo tabletki 24,25,26,27 jutro powinnam wziasc ostatnia tabletke ale.... skonczyl mi sie @ i nie wiem co teraz czy wziasc ta ostatnia tabletke jutro mimo iz nie mam juz @ czy nie brac pomozcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 27, 2008 czołem! A u mnie nie było kataklizmu tylko deszcz i śnieg i lenistwo - nie mam wytłumaczenia na swoją nieobecność - po prostu cały weekend miałam jakiś \"lewy\":P Jagoda - gofrów nie było - może jak się zmobilizuję, to jutro wyprawię K. na po południu do pracy a sama poeksperymentuję - chodzą za mną już tak, że normalnie prawie ich zapach czuję:P Jakby mi ktoś zrobił...:P Surfitka - no sama się zastanawiałam jak się taki wózek sprawuje przy takim np. bardziej żywym dzieciaczku - czy jest on na tyle stabilny, żeby mały wiercipięta z niego nie wyleciał razem z całym wyposażeniem... Ale jak się na taki zdecydujesz, przetestujesz, to wszystko będzie jasne;) A kolorek bardzo ładny:) ani - może obejdzie się bez Warszawy. Ja myślałam też jeszcze o Wrocławiu albo o Śląsku, ale póki co próbuję u siebie... Zobaczę - narazie się coś ruszyło - więc dopóki nie spostrzegę, że ponownie utknęliśmy w miejscu to to co się da zrobimy w Opolu... Buziaki dla wszystkich - zmykam pod prysznic i do wyrka - wcale mi się jutro nie chce do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Słoneczko a co ma do tego @? Skoro gin kazał brać w kolejnych dniach cyklu to tego się trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 27, 2008 kafe znowu wariuje - nie widać wpisów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 27, 2008 voltare - o Wrocławiu też słyszałam (raczej czytałam) pochlebne opinie, a na Śląsku? Provita w Katowicach ma dobry marketing ale też mam wątpliwości co do skuteczności :( dobranocka ja dzisiaj ide spać wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 27, 2008 a co do gofrow to tak sie nakręciłam że dzisaj nawet zrobiłam na śniadanie, jak zwykle przepis \"na oko\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 28, 2008 Hej Wozek zaaprobowany :D Tata tak zaaferowany wybieraniem wozka, za az w jednokierunkowa pod prad skrecil ;) Tez mialam watpliwosci co do statecznosci wozka, ale pojezdzilam jednym i drugim, poogladalm z wszystkich stron i w sumie nie widze roznicy..moze ten trzykolkowy jest lzejszy :) No i z 4 kolkami nie ma mozliwosci wybrac czerwonego :P Tak wyglada czterokolkowiec tej firmy http://www.strollers.com/Mia-Moda-1500-OXF-MIA1032.html i jedynie ten kolor jest sensowny. Ja dzis w sklepie tez ogladalam tylko czarne..nie widze celowosci robienia czarnych wozkow dla dzieci, ale co kraj to obyczaj :) Poki co odkladamy zakup na jakies 3 miesiace :) Michalinka musi do wozka podrosnac, bo jest on dosc szeroki, ale na szczescie aluminowy i lekki :D:D:D I to glowny powod ze sie na niego uparlam :) Ani, a co z ta klinika w Bytomiu, jedna z pierwszych w Polsce. Dobra jest? Voltare koniec laby, co? Ach jak ja nie lubie wracac do pracy po wolnym :( Jagoda, a ty sesjujesz ?? Przypomnial mi sie pewnien dowcip z czasow studenckich...:) Pan Bog zeslal aniola na poczatku semestru zeby zobaczyl co robia studenci. Aniol wraca i mowi: Studenci na Medycynie sie ucza, na Pedagogicznej sie bawia, na Polibudzie chleja... W polowie semestru znowu Bog poslal Aniola : Medycy sie ucza dosc mocno, Pedagodzy zaczynaja sie uczyc, Polibuda dalej chleje. 2 dni przed sesja ta sama historia, Bog jest ciekaw co robia studenci..Aniol mowi: Medycy nie spia od tygodnia tylko sie ucza, Pedagodzy tez...a Studenci Politechniki sie.... modla... - I ci ostatni zdadza - odparl Bog ;) Voltare, cos wiemy na ten temat :P:P:P:P:P:P:P:P Kochane wy pewnie juz spicie to wam zycze dobrej koncowki nocy ;) Jutro mam nadzieje na wiesci od pozostalych kolezanek :) Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko23 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Jagody dziekuje serdecznie za odp juz mi lzej na duszy wezme dzis ostatnia tabletke dla Ciebie(biedroneczka to ja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Styczeń 28, 2008 No tak, wczoraj wichura wywiała wszystkie, a dziś co????? Zmowa milczenia?????? Wracać panienki na topik, bo jak nie.... to.....:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 28, 2008 Dzien dobry. Tak to chyba nigdy jeszcze nie bylo :( Gdzie jestescie ????? malolepsza, bo sie martwie :( Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Witam :) Omega - ja niedawno wróciłam z pracy więc moje milczenie jest usprawiedliwione ale co z resztą to nie mam pojęcia ??? Ani - to Ty o 22 piszesz, że robiłaś rano gofry?????? A nas nie zaprosiłaś, oj :P Malolepsza - kobieto odezwij się bo ja tu osiwieję, od dwóch dni śnią mi się jakieś dziwnie rzeczy z małymi dziećmi w roli głównej, a to nie jest normalne :( Surfitka - wg mnie wózek dla maluszka nie powinien być czarny. Jak kiedyś dostąpię zaszczytu bycia mamą to na pewno wybiorę coś kolorowego. Jedna z moich koleżanek miała taki ciepły odcień pomarańczowego - super to wyglądało :) Aż sie sama buzia do takiej rajdówki uśmiechała :D A ten na czterech kółkach już nie wygląda tak wesoło jak ten pokazany poprzednio - czerwony ;) Co do sesji dziennych to już za mną, teraz jestem na etapie zjazdu zaocznych. Słoneczko - dobrze, ze napisałaś, ze to biedroneczka bo zupełnie nie skojarzyłam, nie nadążam za Twoją zmianą nikow. Rozumiem, że ten lek ma stymulować jajeczkowanie skoro brany jest w pierwszych dniach cyklu? Voltare - jak tam dzisiaj Twój weekendowy leń ;) poszedł w odstawkę? Ja też właśnie liczę, że ktoś mi te gofry zrobi, ale coś mi się wydaje, ze umiesz liczyć, licz na siebie :D Miłego popołudnia wszystkim życzę i odmeldowuję się do kuchni bo niedługo M wróci z pracy i pierwsze o co zapyta to co jest dzisiaj na obiad ;) Przecież mu nie powiem, że kafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 28, 2008 za brak zaproszenia na gofry przepraszam, ale w piekarniku mam zapiekanke warzywną jak macie ochotę, to zapraszam... tylko kogo, jak się wszystkie przeniosłyście :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Hej, alleeeeee tu pustki dziewczyny gdzie sie podziewacie Ani_ ja sie pisze na zapiekane warzywna, ale mi zrobiłas smaka, zreszta mam ostatnio wilczy apetyt, więc co tylko nie bedziecie miały na obiad to pewnie chetnie bym zjadła :-) :-) :-) Jak tak dalej bedę jeść to z kruszynka, jaką zawsze byłam stanie sie tylko mitem :-) Malolepsza_odezwij sie bo sie martwimy co z tobą??? Zresztą wszystkie sie odezwijcie, przez te wiatry wam może net nie działa??? meldujcie sie dziewczynki :-) Surfi_wózeczek sliczniutki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 28, 2008 Ani, ja sie nie przenioslam nigdzie i jak najbardziej na zapiekanke wpadne :) Ja to ostatnio wszystkozerna jestem ;) jagody, nie ty jedna nie zlapalas kto to jest sloneczko :) Biedroneczka, przepraszam :) I tak Jagody napislaa, clo nie ma nic wspolnego z @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 28, 2008 zapiekanka warzywna??????? brzmi interesująco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 28, 2008 cześć:) Jakoś przeżyłam:P Pierwszy dzień w pracy po urlopie ma to do siebie, że bardzo szybko mija:D Ale żeby tak całkiem nie było za różowo to dzisiaj od razu zaspałam!:D Nastawiłam sobie budzik pół godziny szybciej niż zwykle, żeby się spokojnie przygotować, zebrać, jakąś kawkę z rana... A tu otwieram oczy 6:20, a o 6:40 autobus:D Bez śniadania, kawy, makijażu:P - dobrze, że chociaż ciuchy wieczorem naszykowałam i torebkę! Ale zdążyłam:D malolepsza - mam nadzieję, że masz naprawdę ważny powód swojej nieobecności! No wracaj już!!! Surfitka - no z tym dowcipem i egzaminami to prawda - ci co się uczciwie uczyli, rzadko na tym dobrze wychodzili:P Raz miałam taką sytuację z egzaminem z matmy, że nie zdążyłam z nauką. Nie uczyłam się wcześniej nic a nic - zabrałam się do nauki dzień przed egzaminem - wieczorem. Spokojnie, przy muzyczce... ryłam całą noc (to była jedna, jedyna zarwana noc przez calutkie studia) i na 16pkt dostałam 14,5pkt, ale to nic - najlepszy był komentarz profesorka - że ci co się łudzili, że uda im się tego nauczyć w 3 dni to się mylili - i że od razu widać kto się uczył systematycznie - i jako przykład dał moją pracę:P:P:P Tak, że modlitwa + odrobina szczęścia są w stanie uczynić cuda! ani - a ja Twoją zapiekankę sobie dzisiaj odpuszczam, ale tylko dlatego, że miałam swoją:P Zostanie więcej dla reszty, bo widzę chętnych nie brakuje. Za to piszę się na resztkę gofrów jak zostały - bo w tej chwili to już padam na twarz i poza obiadem na jutro nie mam zamiaru na jakiekolwiek inne eksperymenty. jagoda - zatem jak widzisz, niehumanitarnie jest się tak od razu rzucać w wir wszelakiej pracy! Gofry nie zające:P - tylko coraz bardziej się na nie nakręcam;) Miłego wieczoru! Dzisiaj mam kompa na wyłączność, więc mam nadzieję, że będę zaglądać w miarę systematycznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 28, 2008 o proszę jak ładnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Voltare - niehumanitarnie mówisz :P?????? Ale z tymi egzaminami to tak już jest. Systematyczność, systematycznością ale trzeba też mieś szczęście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 28, 2008 mieć!!!! :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 28, 2008 heyka kobitki! usprawiedliwiam swą nieobecność podczas weekendu....... - w piątek pojechałam do rodziców na weekend z moim Kochanym, a przy okazji miałam zjazd na uczelni więc nie miałam nawet jak wejść i zobaczyć co tu u was słychować...dziś po o 5:30 rano mieliśmy pks do domu i koło 8 byliśmy na miejscu w domu, nie wyspana połozyłam się spać....a w tym tygodniu zaczynam pracę więc może być tak, że nie będzie mnie zbyt często..;( ... z tego wszystkiego nie zrobiłam testu >:[ a teraz jeszcze mam tyle do zrobienia :[ - za 2 tygodnie znów zjazd i muszę oddać pracę dyplomową promotorowi...masakra - nie wiem jak ja się wyrobię ...bo mam lenia totalnego...;[ i zgadzam się z Wami - jakbyśmy były lekkomyślnymi małolatami to pewnie kazda z nas miałaby teraz po 5 dzieci i chodzilybśmy po domu z papilotami jak Halinka Kiepska.... ....a koleżanka mi mówiła, że takie czary dzidziusiowe - robią się jak ktoś Wam da w prezencie figurkę bociana...stawia sie ja w sypialni i czary sie robią...przynajmniej tak było w jej przypadku...dziś ma ponad roczną śliczną córeczkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 28, 2008 Fasolka, a moze cos w tym jest....dostalam bociana z tortu mojej chrzesnicy :D:D:D:D:D Co prawda nie od razu przyniosl dzidzia, ale grunt ze przyniosl :) Ale do mnie pierwszej z wszystkich obecnych gosci na chrzcinach :) A co do studentow..to szczeolnie studenci uczelni technicznych "nie musza" sie tyle uczyc. Ja w ciagu 5 lat tez tylko raz zarwalam noc z powodu egzaminu, do wiekszosci egzaminow uczylam sie nie wiecej niz 1-2 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 28, 2008 a ja słyszałam, że szczęście przynoszą dobre anioły - i mam kilka figurek, ale póki co nic się nie dzieje - chyba muszę się rozejrzeć dodatkowo za jakimś bocianem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 28, 2008 surfitka - tobie pierwszej przyniósł, bo jak mówisz ty go dostałaś z tego tortu - to dlatego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Styczeń 28, 2008 voltare - anioły chyba są przereklamowane - ja tez mam sporo ich figurek i lipa :( trzeba orgaznizować figurki bocianie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach