nelcia1958 0 Napisano Luty 19, 2008 malolepsza sie chyba na mnie obraziła bo nie chce przyjechać do mnie na truskawki i czereśnie a ja takie dobre chęci miałam:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 wychodzi 5 tyg i 2 dni czyli 6 tydzien:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 rodzicom od strony Misia mówimy jutro, hmmm.....no bardzo mnie to ciekawi co też oni na to??? i jaka będzie reakcja.............chyba mam troszkę treme...nie wiem skąd, ale mam.... moi rodzice mieszkają 80 km od nas to pojedziemy na weekend bo ja znów mam szkołę, to wtedy sie dowiedzą - ich reakcje już znam....od dawna się dopominali wnusia...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 nelcia - przyjedzie, przyjedzie - przez takie wirtualne to sobie można tylko większej ochoty narobić:P Fasolka - a gdzie pierwsze oficjalne fluidki:;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Nelcia___no sie zdziwisz, bo ja juz w drodze jestem, cicho siedze,zeby ci niespodzianke zrobic....... przeciez od takiej babci mojego dziecka to czeresnie musza byc jak namalowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Surfitka - a to specjalnie dla Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Luty 19, 2008 To dzisiaj spać nie idę tylko będę czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 wklejam prezent, ale nie wiem coś nie mogę podejrzeć, powiedzcie czy u was też nie chce się otworzyć, bo i Malolepszej też się nie otwiera:( http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=fasolka&year=2008&month=10&day=19&babycount=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Ice_Cream_dessert_01.jpg Teraz dobrze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka____wlasnie przeslij nam oficjalnie fluidki, takimi swiezakami, bardzo latwo mozna sie zarazic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Omega - u mnie się otwiera (obowiązkowo z ogonkiem;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Omega___otwiera siei fasolka Fasolki i moj groszek i Michaska, wszytkie dzieciaki sie otwieraja:) Nelcia____czekaj czekaj, i szykuj te obiecane dary:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Ulatniam się cichaczem z imprezy i lecę pooglądać "Na wspólnej" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 a u mnie nie:(:(:( co ja ma z tym laptopem???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare - słoneczko ty - łap oficjalne zarazkowe fluidki +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++== ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ i troszkę tych dwukreseczkowych też zarazków || || || || || || || || || || || || || || || ||| ||| ||| || || || || || || || || || || || || || || ||| || || ||| ||| |||| || || ||| || || || || || || || || || || || || mam nadzieję, że uda mi sie wcisnać na ten tydzień do gina, a jeśli nie to początek natepnego tyg. jutro idziemy tylko do rodzinnego i do labolatorium na badanie odczynników RH u nas.... proszę o piękne porady jakie badania powienanm zrobić jeszcze i o co dopolnować na wstępie gina!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 No i fasolka ma fasolke :D Otwiera sie, a za lody dziekuje . Dobre byly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare_____ja tez po angielsku w tym samym celu:P:P:P:P:P:P:P:P jak mnie M jeszcze wpusci to wroce:D Fasolka____jeszcze raz przyjmij okrzyk radosci z mojej strony:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Luty 19, 2008 Hej Kochane! Fasolka-GRATULACJE!!!!!!!!!!Po prostu cudnie.Dobrze ze zalapalam sie na imprezke-wysylaj wiruski ciazowe-takie swiezutkie to najlepsze)vchoco kazde dobre)Bardzo sie ciesze:D:D A ja wlasnie wrocilam ze szpitala od mojej psiapsioly-nad ranem urodzila synka-malenstwo sliczne,takie cudownie ksztaltne.Bylam zawiezc tam jej mame bo jeszcze nie byla.Mowie Wam az sie lezka w oku krei jak sie widzi takiego krasnalka. No a przy okazji mnie dopadl taki smuteczek ze ja nie mam......:( No ale dosc zalow-dzis swieto fasolkowej rodzinki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 Omeg a u nas działa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka____jest troche tych badan tokso, rozyczka, cytomegalia, podstawowe czyli morfologia, grupa.....to na poczatek, ale wszytko bedzie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 to i niejako zawodowo wprowadzam korektę tableki:P nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................13....... . ..............22.02 Ryba_lufa............32........................13.... . ................22.02 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 Fasolka81............26..................... ...2...................ok.14.02 Ani77..................31.......................10... .. ................18.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Milla77................30........................1..... ..................24.02 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................22....... .. .............14.06.08 Aisza..............23...........................18 .... .................23.07.08 moniś.............27...........................11 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................14...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................14........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................12......... . . .ok.22.08-10.09 Fasolka81........26.......................ok.6.......... .....ok.19.10.2008 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 tak wyszło z babystrology:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 to wklejaj fasoline do stopki, bedziemy patrzyly jak rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 kochanajesteś Omega - taki prezent :D stos buziaczków od maleństwa, i od nas :] :] normalnie skopiuję i wkleje do stopki sibie ten prezencik..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 to jeszcze Fasolko masz piekną 300 (okrągłą) stronkę na szczęście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 wkleiłam sprawdzę teraz czy stąd działa :) dziękuje Omega za to jeszcze raz w ogóle wszystie wy jestescie kochane ...... to o te badania mam pilnowac ginekooga? czymoge je zrobić jutro jak pójde do rodzinnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 ach ...wy tak po angilsku wyłazicie, żadna nie ogląda filmu na polsacie z J.Lo???? ponoć miał być fajny..... ja chyba obejrze...w ogóle ślepka mi sie przymykają zlekka, to nie wiem czy obejrze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Rany tyle pyszności mnie ominęło :( Spóźniłam się przez M, który wrócił z pracy - całe szczęście już w dużo lepszym humorze niż rano. Poza tym jak facet chce jeść to ewidentny znak, ze idzie ku lepszemu ;) Piękna ta nasza tabelka - póki co mamy ciągłość od czerwca, teraz trzeba wytypować kogoś na listopad - są chętne ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka - ja go już kiedyś widziałam i mi się podobał, ale obecność na imprezce topikowej jest ważniejsza niż jakiś filmik ;) W końcu jakiś film jest w tv codziennie a dwie krechy to prawdziwe święto :D Telesforka - na pewno szkrabik przesłodki - duży? ma już wybrane imię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 acha jak będzie dziewczynka to będzie miała na imię JULIA a jak chłopczyk to TRISTAN wiem nie typowe literackie imiona, cóż romantyki z nas = znaczy ze mnie i Misia...:D, ale to wyjątkowe dziecko - dziecko naszej miłości więc i imię będzie niebanalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 Jagody, czyli zapoczatkowalam piekny ciag i oby tak daej :D:D:D:D A co do badan Fasolko ja nie pomoge...amerykanie badaja mniej i rzadziej.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach