Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia21

SZUKAM CHĘTNYCH DZIEWCZYNEK DO WSPÓLNEGO GUBIENIA KILOSKÓW.CEL-WIGILIA..MINUS4KG

Polecane posty

Pięknie, tak trzymać :) Ja wczoraj juz ladnie, ale wiecej niz ostatnio 1000 kcal, plus 1 h sportu Chyba przytylam, az nie chce spr ale kusi okrutnie

Ja juz mam za soba jedzienie dzisiejszego dnia :) zjadłąm juz sniadanie (bułka ciemna) i obiad (talerz zupy ogórkowej) jak bede bardzo głodna to mzoe cos jeszcze potem zjem!! Ale na razie wracam do nauki!!]

Witam, ja dziś zjadłam 2x Activia( ciekawe ile to ma kalorii) bułkę z piczarkami i parę ciasteczek(niestety) zjem jeszcze obiadek i koniec,nie będzioe chyba tak dużo,od jutra się poprawie,najgorsze jest to ,że rzuciłam palenie i nie mam co zrobic z rekoma(dlatego te ciasteczka wpadly mi w reke) a ha jeszcze dwie mandarynki. Na ćwiczenia nie mam czasu,ale do pracy i z pracy chodze pieszo ( w obie strony to jakies 1,5h) a po pracy bawie się z synkiem,a te zabawy potrafią wykończyć :) Jutro się odezwę

Gość ***ciekawa***
ja mam 16 lat prawie:)bo w kwietniu ale mam do was pytanko bo czytam wasze wypowiedzi i po 1 wam gratuluje utraty wagi i ja tez sie odchudzalam schudlam 3-4 kg waze teraz 51-50 i mam 158 (jestem mala) chce sie przylaczyc do waszego forum i mam jeszce jedno prosbe czy mozecie odp na moja odpowiedz czy moje wymary sa dobre??heh ale w porownaniu do was to az wstyd chyba eh:D:D:D

Przykro mi Gagatko :( Jak tak dalej pojdzie, to bede sie odchudzac od nowa Jadlam 500-600 kcal ostatnio jem 1000-1400 i weekend za 2,5-3 tys I juz mam 2 kg wiecej na wadze :((( Dzis 1600 kcal, nie jest dobrze

cześć wszystkim ja narazie z ważeniem dałam sobie na spokuj bo na dniach ma dostać miesiączki wskocze na wage juz po i zobaczymy ale jak narazie to dietka mi wychodzi jem malutko i pije dużo wody :) POZDRAWIAM

GaGatko współczuje:( Jeśli chodzi o dietę to chyba mi nie wychodzi,dziś znowu batonik,a mialo byc tak pięknie;) kupiłam sobie 2x bułeczkę pełnożiarnistą i surówkę(kapusta,marchewka itp.-bez majonezu.Niestety na ladzie leżały batoniki i kupiłam też dwa. Za karę chyba nie powinnam nic już dziś jeść. Ale pewnie zjem,została mi jeszcze jedna bułka i trochę surówki. Mężuś robi dziś gulasz więc też pewnie się skuszę ,ale za ziemniaczki podziękuje.:)

Dziewczyny dzięki za dobre słowa :) Ja też na arzie sie nie waże!! Wczoraj prawie ładnie ale zjadłam 3 kostki czekolady, ale było mi to potrzebne do skupienia sie (podobno czekolada wpływa na szybsze przyswajanie wiedzy)!! Ale za to nie jadłam kolacji!! :D No i ćwiczyłam 35 minut :) aerobic :) Dzis jak na razie bułka z ziarnem (gram 65, ale i kcal to nie wiem) 2 plasterki szynki i jeden ogórek korniszon :P kawka i herbatak:P A teraz siadam do nauki :P bleeee

ach zeby była już sobota popołudniu :) Zaraz będę ćwiczyła, ale jeszcze sie zastanawiam co hmmm, sama nie wiem na co mam ochote!! A bigos mam nadzieje że nie jest kaloryczny duoz!!!??? (podobko około 100 kalorii)

Gość ***ciekawa***
chyba za bardzo Was nie interesuje moje pytano???ale styliste dziekuje ze ty mi chociaz odpowiedzialas ale skad wiesz ze moja waga jest prawidlowa??moze powinnam jeszce schudnac ??? dziewczynki nie badzcie takie opd na moje pytanko

Ciekawa Twoja waga jest jak najbardziej prawidłowa, jeżeli nam nie wierzysz, to sprawdź tutaj http://zdrowie.onet.pl/1208822,2413,,kalkulator.html A jakie było Twoje poprzednie pytanie?? Jak mozesz to przypomnij :) Ja dzis nawet ładnie zaliczyłam dzień, mało jedzenia, dużo picia heheh i godzinne ćwiczenia :) mam nadzieje, że do przyszłej soboty uda mi się schudnac 2 kg :)

Gość ***ciekawa***
gagatko chodzilo mi o pytnie na ktore juz odpowiedizlas hhe:D sprawdzialm i wage mam rzeczywisice pprawidlowa ale wydaje mi sie ze jednka jestem za gruba co??nie wiem ja na przyklad codzienie jem 1500kcl i nie jem kolacji i waga mi sie utrzymuje to taka moja rada heh dołaczam sie do Was moge??

Oczywiscie ze mozesz, zapraszamy Ja dzis mniej, ale czuje sie taka gruba Wczoraj znowu wpadka za kupe kcal, same slodycze Eh

Bigos, hmm Porcja bigosu bedzie miec ok 300 kcal Zalezy czy jest tam kielbasa, miesko, tlusz= zasmazka

Jak wczoraj sie jeszcze trzymałam, to dzis na pweno było 1000 kcal a moze i ponad wiecej!! Waga nie drgneła, ale czuje się lżejsza. Brzusiu ładnie zmalał, ćwiczę codziennie a do tego smaruje się balsamem wyszczuplającym, no i dodatkowo masaże raz zimną raz ciepłą wodą :D

Witam was !!! Jakiś czas temu schudłam 7 kilo przez dwa miesiące i zrobiłam sobie przerwe,myślałam ,że powrót do diety będzie łatwy a tu lipa:( odchudzm się już od jakiegoś czasu,ale mam przy tym sporo wpadek. Straszna ochota na słodycze i wogóle na jedzenie,nie potrafię się zmobilizować.Wczoraj waga pokazała 54 kilo,nie wiem czy to dlatego,że zbliża si @ czy znów przytyłam. Nie jem za dużo,choć jak już jest coś dobrego to nie mogę się powstrzymać. Kurdę wiem,ze nie jestem strasznie gruba,ale chcialabym zobaczyć jak bym wyglądała jakbym była szczupła,raz w życiu. Co dzień mówię sobie od dziś dieta i lipaaaaa. Wczoraj zjadłam: 20 dkg śledzi w sosie salsa 1 grachamkę trochę draży śmietankowych bułkę wieloziarnistą danio z rodzynkami 2x zapiekanka (domowa: 2 kromki chleba z cebulą i z serem zapiekane w piekarniku.)

Styna no to możemy sobie podac rękę :) tez nie jestem gruba, ale chciałabym zobaczyć jak wygladam chuda :) Dzis bardzo ładnie, raczej wyrobiłam sie w 1000 kcal :D do tego ćwiczyłam 45 minut aerobicu :D:P:);) Jutro mam ogromniasty egzamin bleee trzymajcie kciuki :) paapp

Halo pobudka WSTAJEMY :):):):):) Ja dziś się ważyłąm i lepiej niż w piatek, bo 55,5. A w wwekend nie jadłam mało, a sobotę na 100% było co najmniej 2000 kcal :o Ale dziś nowy ruszam, wystarczy jak schudne do 54 :D wczoraj kupiłam sobie wase (kromka 23 kcal) Pappa

Witam, chyba zostałyśmy same na placu boju. Ja od dzis zaczynam konkretnie,zadnego podjadania,zadnych słodyczy. Mąż przywiózł mi wczoraj spodnie,bardzo fajne,niestety za małe.Ale dzięki temu mam cel,będe dążyć do tego,aby spodnie były na mnie dobre. Najgorsze tylko to,że znowu garderoba bedzie do wymiany(mąż mnie chyba zabije :),bo dwa miesiace temu schudłam 7 kilo,i musiałam wymienić wszystkie ciuchy) Ale za to będę troszke szczuplejsza,będę sie lepiej czula . Mam nadzieję,że znów mi się uda. Dziś na śniadanko 3 kromki chrupkiego chleba,czyli jakieś 60 kcal.Sniadanko takie skromne bo nie miałam czasu wejść do sklepu przed pracą,a chlebek miałam w pracy,a ha jeszcze herbatka z łyżeczką cukru na rozgrzanie.

Jak Ja was rozumiem Tez chciala zobaczyc, schudlam i teraz nie moge sie opanowac Weekend znowu tragiczny, zwlaszcza wczoraj, Boze, az 4 tys kcal Dzis wrocilam do diety Cwicze duzo i chociaz tyle, cialo wczoraj na czczo bylo piekne, ale zakonczylam tak tragicznie dzien ze dzis nawet sie na siebie nie patrze Dziewczyny to jest straszne, schudnac ale utrzymac !!! Jak tu nie psuc tego Ja przytylam juz jakies 2 kg Spr to jutro, bo dzis to jeszcze jedzenie we mnie siedzie Powodzenia, ladnie sobie radzicie, Ja tez probuje

na obiadek zjadłam 20 dkg surowki z kapusty do tego bułka wieloziarnista (nie mialam już chlebka chrupkiego,ale po pracy idę się zaopatrzyć) dziś zjem jeszcze troche żurku i na tym skończę. Z tabeli wyszło ,że zjem dziś ok.700 kcal,zjem jednak jeszcze kolacje,aby dotrzeć do 1000 kcal :)

Hejka :) A ja dziś zjadłam 4 wasy z 2 plasterkami sera żółtego i 4 wedliny, potem 1,5 klementyne, na obiad troszke ziemniaków, mięsko i surowkę, na kolacje chyba mleko albo kakao :) Zaraz ide ćwiczyc jakis aerobic :) co najmniej 40 minut :D

Witam, własnie jestem w trakcie śniadania: Kefir i 4 kromki chleba chrupkiego (260 kcal) Na obiadek żurek(ok. 350 kcal) wyszło mi narazie 610 kcal,w miedzyczasie pewnie cos jeszcze przegryze. Mam ochotę na pasztet,ale podono zabroniony w czasie diet

Dzieńdoberek :) Ja dzis ide na rozmowę w sprawie pracy, to znaczy to nic pewnego bo idę po prostu d mojego byłego wychowawcy z liceum, zobaczymy jak to będzie :P Dzis na sniadanko ciemna bułka z filtem wędzonym i ogórkiem (myslę że około 200 kcal ) na obiadekbedzie kebab wiem, że nie powinnam, ale tak za mną chodzi ze maskra :) Pozdrawiam :P