Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia21

SZUKAM CHĘTNYCH DZIEWCZYNEK DO WSPÓLNEGO GUBIENIA KILOSKÓW.CEL-WIGILIA..MINUS4KG

Polecane posty

Kocinka moja już ma cię całkeim całkiem, aptety jej wrócił może smutno jej było jak sama była ??!! Teraz łaża mi 2 koty po domu i za nimi pies i wszystko wróciło no normy!! Tzn prawie bo moja waga tak szybko nie chce wracac!! Wieć dla świetego spokoju nie staje na wadze!! Bo po co!! :) dziś na sniadanie zjadąłm musli z mlekiem, potem zjem jeszcze zupę ogórkową z makaronem, i rybę smażoną (panga) no i troszkę ziemniaków!! Jak myslicie ile to kcal?? Bedzie 1000????? Mam fajną ksiązkę do czytania, ale widmo egzaminu mi nie pozwala się delektować :o więc pokornie siedze przy biurku i chyba sama siebie oszukuje, że się uczę!!! Bywa i tak :)

Fajnie ze kociaki razem dobrze sie czuja, moze odzyla wlasnie dlatego, ze zguba sie znalazla A z nauka to normalne, komu sie dzis chce, no ale trzeba Sama mam przechlapane, ale jakos wybrne Pozdrawiam

To trzymam kciuki, żebyś wybrneła 👄 🌼 Ja jednak dzis nie zasiadłam do nauki, ale jutro na pewno 2 godzinki poświęcę :) dziś nawet ćwiczyłam 30 minut :D A co u Was słychać??? Piszcie???!! Bo chyba topik nie umarł??!!

Witam was miłe panie.Ja co prawda nie ważyłm się już kawałek czasu bo zepsuła mi się waga i muszę po nowym roku kupić drugą , ale chyba nie przytyłam bo ciuchy nie są opięte:D I SCHUDNĄĆ TEŻ RACZEJ NIE SCHUDŁAM BO NIE CZUJE TEGO PO SOBIE:)chciałam Wam Kobiety życzyć W NOWYM ROKU DUŻO ZDROWIA SZCZĘŚCIA ORAZ SAMYCH SUKCESÓW W ŻYCIU;)NARAZICZKO PA

Witam :) Ja też życzę Wam wszystkiego dobrego w nowym roku :) Piłam czerwoną herbatę przez pół roku z żadnym skutkiem!!

ja rowniez zycze Wam wszystkiego NAJ!!! ja przytylam bo spodnie ciasne:(( ale po Nowym Roku znow dietka i aerobik..obiecuje!pioszxzie co u was..ja narazioe jem normalnie:)

Witam Ja pije czerwona od chyba juz 2 lat, codziennie, w ogole pije tylko czerwona, zielona, biala, miete z rumiankiem, wode i kawe czasami Ja wam tez najlepszego i do siego, moje drogie Zaszalejemy Ja jakies 47 mam, ale nie jem praktycznie Jutro nadrobie;)

hejka no włśnie ta czerwona herbata smakuje okropnie:O ja jej pić nie będe NAPEWNO,a tym bardziej że nie daje efektu.ide teraz pić kawke C

magdulad da sie do tego smaku przezwyczaic :) ja teraz pije kawke a potem zaczynam przygotowania do sylwestra, zrobie sałatke z tunczykiem (mniam mniam tunczyk) a przygotuje na pizze!!

Już dawno nie spedziłam tak trzeźwego Sylwestra :P ale za to nadrobiłam jedzeniem!! Od jutra dietka :P

CZESC :D ja od dzis postanowiłam sie odchudzac, ale tak na powzanie koniec ze słodyczami, obzarstwem i fast foodami!!! Musze schudnać, tak 4 kg ale juz na powaznie, bo przedtem jakos marnie mi to szło!!! Pozdrawiam, buziaki

cześć dziewczyny jednak tej herbaty pić nie będe bo jest mi po niej nie dobrze:o.W piątek ide kupić wagę i zobzczymy a od wczoraj jestem na głodówce muszę oczyścić organizm po świątecznym jedzeniu no i po sylwestrze prawie nic nie jem tylko pije .Teraz właśnie wypiłam pól kostki rosolowej i ide jeszcze zrobić sobie herbatkie.pa NARAZICZKO:D

hej!! Ja też trawdo się odchudzam :) właśnie zjadąłm obiad (jeden krokiet okolo 160 gram z kapusta i grzybami, do tego kubek czerwonego barszczu) , na śniadanie była jedna kromeczka zwykłego chleba (26 gram) z szynka i sałatką!! I pewnie juz nic nie bede jadłą!! To znaczy bardzo bym chciała już nic nie jesc, ale wieczory sa dla mnie pod tym względem okropne!! Muszę schudnać!!!! A jaką wagę kupujesz??? Ja mam 2, ale zaczełam się już ważyc na elektronicznej, ze zwykła dałam sobie spokój!! Dzis się ważyłąm i pokazuje 57 bleeee!!

Magdulad jak ty sobie radzisz z poczuciem głodu??? A i jeszcze zauważyłąm, ze na tym forum jest nas 4: ja, Magdulad, Styliste i Misia!! Reszta przepadła chyba :o I orientujecie sie ile kcal wynosi mój jadłospis?? Jakies 500 kcal?? Czy moze wiecej??

jeśli chodzi o uczucie głodu to pije coś gorącego np herbate ale ogólnie to nie jest tak zle pierwsze 2 dni są najgorsze wtedy pije baaaaaaaardzo dużo wody czasem wypije szklaneczkę oranżady ,A wage kupię elektroniczną .pa

Gość BEFFIIIIIIII
Moge dołączyc? Ja sie odchudzałam, potem przerwałam i teraz znowu mam zamiar...

Beffi pewnie, że możesz :) witamy ślicznie :D Ja dzis nawet się nieżle trzymałam, no prawie bo zjadłam 2 kawałeczki ciasta !!! Nie ćwiczyłam bo skupiłam się dziś na nauce i ogladaniu tv :P Od przyszłego tyg zacznę coś ćwiczyć wiecej :)

Gość BEFFIIIIIIII
ja sie troche wsciekłam i zjadłam garsc orzechow nerkowcow..... i zaraz potem puszke owocow roznych... a wszystko dlatego ze jestem wsciekla. bo głupi kurier wozi mi paczke od przed swiat i za kazdym razem co innego wymysla. wczoraj ze mnie nie bylo w domu, a bylam caly dzien. a dzisiaj ze paczka jest na magazynie bo taki maja regulamin jak wczoraj nikogo w domu nie bylo... grr... i dzisiaj na basen nie poszlam bo czekałam na tego kuriera i jutro tez nie pojde bo tez bede na niego czekac. Co za ludzie... ide sprzatac bo sie czuje obzarta.... feeeeeeeeeeeee

cześć kobity jestem zła bo prawie nic nie jem a waga cały czas taka sama:\'o :oNAWET PÓŁ KILO WIĘCEJ co jest grane??? może ktoś mi powie!!!!!!!!!!!może to przez to ze wieczorkiem przez ostatnie 3 dni pdjadałam rodzynki co ? jak myślicie?????:(

czesc dziewczynki:0 u mnie masakra, przytylam znow te 2 kilo i spodnie ciasne:(:(:( ehhh!!!te swieta i moje lakomstwo:(od poniedzialku planuje diete bialkowa:) stosowalyscie ja kiedys?? Magdulad..tak bywa z ta waga, ja tak rowniez mialam, im mneij jadlam tym waga stala w miejscu a nawet potrafilo byc wiecej.To dlatego, ze organiz,m wszystkimi silami broni sie przed utrata tych kg, bo widocznie taka waga jest dla mniego dobra, ale badz cierpliwa, proponuje tydz bez wazenia, a potem niespodzianka:) nie poddawaj sie:)ja walcze z 5 kg tam i z porotem, moj organizm jest zawziety!!ale ja bede od poniedzialku jeszcze bardzoiej:)3majcie za moja wytrwalosc kciuki:) pozdrawiam

cześć .Dzięki misia21 za dobre rady :D mniejmy nadzieje że wytrzymam i się nie zniechęce tak jak mówisz zważe się za tydzień w czwartek i zobaczymy?:( pa

Ja zakuwam do egzaminu, który jutro mam :o Dzis zjadąłm na śniadanie bułkę ciemną z pieczenią, na obiad talerz zupy pomidorowej z makaronem, na drugie troszke ziemniaczków i duzo kapusty kiszonej, a na kolacje pół ciemnej bułki z szynką!! Wczoraj było wszystko ok do godz 18, bo zjadłam kebaba :(

Witajcie kobietki U mnie wszystko sie zmienilo Jem jak ptaszek, waga juz dawno osiagnieta a Ja wciaz niezadowolona Zawsze tak jest, jak schudne, nie mam do siebie juz sily, rece mi opadly Ale nic na sile, dobrze sie czuje, ciesze sie ze chudne, pozniej bede myslec co z tym fantem zrobic Narazie jem malenko, ale z czasem zastosuje diete 1000- 1300 kcal i bede trzymac wage

czesc:( u mnie tragicznie, faldki znow na brzuchu sie pojawily, przytylam to co przez 2 miesiace tracilam:( stracilam motywacje, checi...ogolnie jest beznadziejnie...ach to zycie:(znow czuje sie bardzoo gruba!!gratuluje Wam wytrwalosci, ja od poniedaialku musze!!sie wziac za siebie.....

Egzamin zaliczony, teraz zabieram sie za ćwiczonka :) od poniedziałku, bo sobota i niedziele jak zwykle w szkole :( Misia nie załamuj się, dasz radę :)

hej dziewczynki u mnie narazie jest ok jak już pisałam zważe się po niedzieli narazie bardzo mało jem :) ps misia21 nie załamuj się dasz rade .a ty styliste dobrze się czujesz nie kręci Ci się w głowie ???????juz chuba wystarczy tej diety cel osiągniety żebyś w jakoś chorobe nie popadła:(