gagatka85 0 Napisano Grudzień 14, 2006 A czemu tu nikogo nie ma?????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Purple rain 0 Napisano Grudzień 14, 2006 czesc dziewczynki kochane moje :* a ja chorowałam i w pgole nie podchodziłam do kompa, dopadła mnie angina i przez pierwsze 2 dni nic nie moglam jesc - schudlam odrazu 2 kg... Pozniej nadrobilam straty ale i tak od starru mam 1 kg mniej :) Wiem ze to mało ale chyba widać to na brzuszku. Oduczyłam się już slodzic i jesc po 18 :) Nie jest tak źle z ta moja dietka, mam nadzieje że wy też dajecie rade :) Teraz obiecuje wpadac regularnie :) Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Czesć!! Przestałam ćwiczyć, i duzo jeść!! Może w końcu bede chudła!! A jak u Was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia21 0 Napisano Grudzień 15, 2006 czesc dziewczynki, ja milaam cizki tydz w pracy i na uczelni, dlatego nie zagladalam..u mnie tak sobie, tzn teraz mam przestoj wagi, bo przez ostatnie dni jadlam ok1 500 kcal z malymi grzeszkami.Waga 62, 7kg...wiec nie jest zle.Staram sie troszke organizm do swiat przygotowywac, bo potem jak rzuce sie na jedzenie to znow 66 bedzie:( a ja kocham jesc, szczegonie slodycze itp:( ale staram sie ogolnie nie opychac wszystkim, jem w miare normalnie.Nie cwicze bo choroba mnie jeszcze trzyma, tzn ten suchy kaszel mne tak meczy:( znaci dobre sposoby na niego????piszczie cou was:)gagatko mozesz zajac sietabelka:)bo mi wiesz jak wychodzi Wiec APEL!!wpisujcie aktualne dane DZIS!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 15, 2006 He a ja albo sie wkręcam albo mam wrażenie, że chudne :) ale pewnie tylko mi sie tak wydaje!! Dzis zjem na obiad nr 1 jednego placka ziemniacznego, a na drugi obiad (ktory bedzie za jakies 3 godz po tym pierwszym ziemniaczki i surówke -- ziemniaczki zapiekane !! iwm wiem ze to duzo ale kolacji juz nie bede jadła!! Chciałabym na jaką diete przejsc zeby szybciej schudnać!! Myslałam o jogurtowej, ale to dopiero jak do pracy pójdę!! A kiedy to nastapi, nioe wiadomo!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Czy ziemniaczki podpiekane wpiekarniku maja duzo kcal???? Dzis chyba troszkę za dużo zjadłam, ale jutro zrobie sobie poscik!! I gdzie reszta załogi???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdulad 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Witam panie.JA Dziś się ważyłam no jest 52,7. HURA :) :D A ZIEMNIAKI nie tuczą jeśli ty ich nie utuczysz czyli zjedz ziemniaka ale suchego bez polewania sosem czy tłuszczem.;) Było 72kg Jest 52,7kg Będzie 50kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Magdulad gratuluje :) zmotywowałaś mnie :D a ziemniaki byly posypane tylko przyprawami i jadłam je z sałatką :) Dzis na śniadanko zjadłam 2 kromeczki z serkiem włoszczowa i szynką, wypiąłm zieloną herbatę i kawę!! Zjem tylko obiad a na kolaccje jabłka!! Pozdrawiam papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agga-83 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Hej Dziewczyny :) Gratulacje dla tych które robią postępy :) Ja dzis załamana....staram sie jak mogę....ćwicze troche w domciu-brzuszki i ćwiczenia na nogi ( takie normalne i z przyrzadem takim ze sprerzyna -nie weim jak sie nazywa:P). Staram się jeść mało...nie pamietam kiedy jadłam makaron , ziemniaki, wogóle normalny pełny obiad. Ostanio tez ograniczyłam owoce, dokładnie jabłka bo zauważyłam że mnie wybula po nich.... a Waga stoi w miejscu, w centymetrach tez nic sie nie ruszyło...Kurde co robie źle...:( Stosowałam nawet L-karnityne ( jak narazie jedno opakowanie ( 60 kapsułek.... Chyba zapisze się na areobik i siłownie-jak myślicie pomoże mi to?? Dziewczyny -mam dość siebie samej-tego jak wyglądam...:( Zamiast chudnąc to wydaje mi sie że tyje... Chcę wrócić do swojej normalnej wagi i wygładu....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agga-83 0 Napisano Grudzień 16, 2006 a jeszcze mam do Was jedno pytanko-co sadzicie o skakance?? Daje efekty przy zrzucaniu kilogramów?? Ja dzis znalazłam swoja skakanke z dziecinstwa i tak [pomyslałam ze moze by jka właczyc do ćwiczen?? Któras probowała?? były jakies efekty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdulad 0 Napisano Grudzień 16, 2006 agga83 głowa do góry mam pytanko ile obecnie ważysz??weż kartkie zapisuj przez cały dzień to co zjadłaś tylko szczerze pisz i nie oszukuj nie omijaj najmniejszych kęsów,i jak będziesz miała wszystko napisane to napisz to na forum a ja postaram się Ci pomóc ale pamiętaj pisz wszysto to co zjadłaś nawet jeśli to będzie kawałak cukierka albo plaster kiełbasy.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdulad 0 Napisano Grudzień 16, 2006 DZIĘKUJE gagatka85.POZDRAWIA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 16, 2006 co prawda nie miałam jeść kolacji, ale moja mama przed 13 juz zrobiła obiad i teraz jam 2 kromki wazy z serkiem włoszczowa i szynka, kcal łacznie jakies 150 kcal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agga-83 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Magdulad: wielkie dzieki. Zrobie tak jak napisałas...może to jakos pomoże.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 16, 2006 zjadłam tę kolację i dalej jestem głodna!! Ale nic już nie bede jeść! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdulad 0 Napisano Grudzień 16, 2006 gagatka85 jak dalej jesteś głodna to wypij sobie bulion taki w kostce np knor 1/2 kostki i zalej gorąco wodą w kubek i nie dawaj się pokusom ja jak mam chęć na jakieś jedzonko to sobie mówie tak\"przecierz wiem jak to smakuje \"i to jakoś mnie motywuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 16, 2006 no właśnie :P wypiłam goracy kubek -- barszcz czerwony i od razu lepiej się poczułąm :) dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Witam, pusto tu jakoś ,dość długo mnie nie było a tu tylko jedna strona do czytania. jeśli chodzi o diete to idzie mi nieżle tzn. szło bo dziś przegielam ze słodyczami. Myśle,że od jutra będzie lepiej. Ważyłam się ostatnio i waga pokazala 52 kg,ale nie wiem czy ona mnie nie oszukuje.Trudno mi w to uwierzyć ,bo niby zbliżam się wagowo do ideału,a brzuch nadal wisi a uda są nadal duże.Wogule nogi mam jakieś takie spore,nie moge na nie patrzeć. Jak jazazdroszczę dziewczynom ,ktore nie muszą się odchudzać,jedzą 20 razy więcej niż ja,a nie tyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Pieknie pieknie nikogo tu nie ma :( ten topik powoli umiera :( nie pozwólmy mu :) ja zjadłąm śniadanie, ciemna bułka z sałatką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdulad 0 Napisano Grudzień 18, 2006 witam ja dziś cały dzień zabiegana i prawie nic nie jadłam :) zaraz zrobie sobie kawki i odpoczne;) a to wogółe to pusto jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styliste 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Nic nie umiera Ja trzymam diete, nie mialam neta Cwicze, schudlam Jest 50 kg 90 cm pupa 50 cm uda 66 talia- uporczywa Teraz jestem na diecie 1000-1200 kcal Duzo warzyw, bialko- ryby, nabial, drob, straczkowe, soja, owoce i oliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styliste 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Nowa stopeczka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Dziewczyny zazdroszcze Wam, że chudniecie, ja ani ani :o już sama nie wiem co robię źle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abby83 Napisano Grudzień 18, 2006 Dziewczyny przylaczam sie :) Nie zalezy mi tak bardzo na Wigili ale na sylwestrze. Nie musze duzo stracic, tak z 3-4 kg ale wlasnie te ostatnie sa najgorsze :( Cwicze od tygodnia co dziennie po 30 min. Robie cwiczenia na brzuch, pupe, nogi i ramiona. Chciala bym tez zaczac biegac bo przez lato duzo biegalam i duzo zgubilam wagi. Tylko ze teraz taka pogoda nie ciekawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abby83 Napisano Grudzień 18, 2006 Jezeli chodzi o diete to podczas dnia bardzo malo jem lecz tylko ja przychodzi wieczor to szkoda mowic. Za raz po obiedzie mam ochote na cos slodkiego. Staram sie nie jesc tak po 18-19 lecz nie zawsze mi to wychodzi. Nie mam ochoty na warzywa ani na owoce...cos sie ze mna nie dobrego dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Expresso Napisano Grudzień 18, 2006 gagatka--> a bierzesz jakies tabletki anty albo moze masz cukrzyce??Badalas poziom cukru?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Expresso nie biore tabletek anty, a poziomu cukru nie badałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdulad 0 Napisano Grudzień 19, 2006 tak na początek to wy żyjecie????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co się z wami dzieje BABY??????????/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styliste 0 Napisano Grudzień 20, 2006 Dzis zalamanie w diecie Zjedzone 1650 kcal, bez cwiczen, i niezbyt zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia21 0 Napisano Grudzień 20, 2006 czesc KOBIETKI:)ja ostatnio mam tyle zajec ze nie mam czasu pisac:( ale nadrobie...a TOPIC ma przetrwac, nie mozemy dac mu umrzec:) ja ostatnio staram sie nie przekraczac 1500 choc jem rozne rzeczy...szykuje moj zoladek do swiat, bo potem jojo gwarantowane:(nie cwicze nadal...to jest najgorsze!!! Moja waga sie waha od 62,7 do 63,3 i nigdy nie moge zejsc ponizej:((nie wiem czemu.A co u Was??caluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach