Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia21

SZUKAM CHĘTNYCH DZIEWCZYNEK DO WSPÓLNEGO GUBIENIA KILOSKÓW.CEL-WIGILIA..MINUS4KG

Polecane posty

Gość madgulad
nie bój żaby ;) to nie moja pierwsza głodówka kiedyś to na samej wodzie żyłam 6 dni i jakoś przeżyłam:):):):):):):)

a ja kolacje zjadlam taka sobie bo rogalik z miodem i maslem, ale w ogolnym bilansie zmiescilam sie w 1000:D a co tu tak pusto??hmmmmmmmmmmm???

doberek jak tam wam idzie??? bo mnie sie chce jeść jak cholera ale nie moge sie złamać dziś i jutro tylko woda:)jutro staje na wadze no i zobaczymy . naraziczko:)

Witam, u mnie waga 53 :) jutro się zmierze i zobacze czy ubyło mi tam i ówdzie. Dietka u mnie kiepska,nieregularne jedzenia,brak ćwiczeń. Pracy ostatnio mam pełno więdz jem w wolnej chwili(np. DANIO i ciemną bułkę),obiadu praktycznie wogole, na kolacje ze dwie kanapki i na tym koniec.Czasem jeszcze kefir wypije. Mało jadam a mimo wszystko waganie chodzi jakoś oszałamiająco.Boje się tylko jo-jo ,chciałabym jeść przynajmniej te 1000kcal ,ale poprostu nie mam czasu,zobacze jak to będzie

cesc :D przyznam sie ze dziś nie bede grzeczna, co prawda na sniadanko zjadłam jedna kromkę ciemnego pieczywa, ale na obiad zjem pizze (domowej roboty) a wieczorkiem idę na piwo!!!

A ja jakiej wadze się ważycie?? Chodzi mi o zwykła czy elektoniczna??? Bo ja się wczoraj ważyłam na zwykłej i wazę 54!!

Witam, ja się waże na zwykłej. dziś też mam zamiar pofolgować na obiad zrobię dziś spaghetti po bolonsku.W koncu zjem coś pysznego zmierzylam się dziś i podaje swoje nowe wymiary: talia:68 biodra:90 udo: 52,5

Hej Dziewczyny dołaczyłam się ale jak narazie nie widze efektów....trudno mi się powstrzymać od podjadania....może znacie jakiś dobry pomysł żeby jednak sie powstrzymać?? Powiedzcie mi co najeliepij jeść a co nie....może jakas nie skomplikowana dieta?? Pozdrawiam Dodam jeszcze że codziennie staram się ćwiczyć-robie brzuszki i ćwiczenia na uda i biodra...ale oprocz lepszego samopoczucia efektów narazie nie widze :/

cześć wszystkim:) ja dziś na samej wodzie ;( ale jakoś to będze ja dzi się stanełam na wadze i pokazuje ona 53,5. :) naraziczko

czesc kobitki:)ja dzis stanelam na wadze i mimo dnia obzarstwa we wtorek mam 62,2:D ale boje sie weekendu, bo wtedy zawsze grzesze;) dzis zjadlam na sniadnie 2 jajka na miekko:) Ja waze sie na elektronicznej:) Agga-ja znalazlam swoj sposob zeby nie chcialo mi sie jesc tak bardzo, bo ja to zawsze masakrycznie podjadalam!!A wiec - jajka!!Mowie ci i naprawde sie chudnie.Ja ogolnie tak srednio przepadam za nimi, ale to dziala, a wiec tak, rano zjadama jajecznice z 2 jajek lub 2 jajka na miekko z kromka pelnoziarnistego i naprawde do 15, 16 mam spokoj.Na obiad nalesnik z 1 jajka, wody i maki np.z chudym serem bialym lub jogurtem i to rowniez jest barzdo sycace.Poza tym do sniadania zawsze wypijam 3 szklanki plynow.1-zwykla kawa lub herbata, 2 witaminki pluss, 3 herbata czerwona, albo oczyszczajaca vitaxu:) to pomaga.3 mam kciuki za Was i za siebie!!poisxzcie jak tam u was. aaa wiecie co zauwazylam??ze jak chodzilam 3 razy na aerobik to duzo wolniej chudlam, a teraz nie chodze bo jestem chora i szybciej:( jak to mozliwe????????????

Dziekuje Misia 21 za rade...wypróbuje koniecznie:) Mam nadzieje że poskutkuje:)

ejjjj a co tu tak pusto?????????ja sobota ok(no troszke czekolady), ale dzis porazka, nawet nie pytajcie co i ile zjadlam(a to wszystko przez mojego chlopaka, bo dosc dlugo soie z nim nie widzialam, a dzis spedzilam u nego caly dzien, i nakupowal mi tonee slodyczy i mega kaloryczny obiad, gdyz stwierzdil ze mi kosci zaczely wychodzic, i on wolal jak bylam troszke grubsza, bo teraz jestem za chuda) ehh jemu to nie dogodzi nigdy;p a tak swoja droga od jutra znow sie dietkuje, jeszcze 2, 3 kiloski:)co u was??

mi zostalo jeszcze 3 kilo i powinno byc dobrze,ale tez troszke sobie folguje.W końcu się uda prawda??:)

Witam Panie :D Właśnie jem sniadanko, sałatke z kapusta pekińską kukurysdzą itd i 2 kromki wasy :) zaraz wychodze do Urzedu Pracy po mój jakże wysoki zasiłek :o Z gorszych wiadomosci zepsuł mi sie napęd CD/DVD w kompie i teraz nie bede moga ćwiczyć, no chyba ze zakupie, ale nie mam za co!! Starsznie i do dupy jest :(

cześć kobitki . co tam u was jak wasza waga ?? u mnie bez zmian wczora to se pojadłam a to fryteczki i hamburger cola oczywiście to picia .ale dzis już drakońska dieta tzn nic nie jem trzeba otpokutować za wczoraj ;)a zakupy w Warszawce oczywiście udane .pa.:)

Hej :) ja wole na wagę nie stawać, dziś zjadam zestaw tortilli w Mc\'Donladzie :o ale na dzis to koniec!! Jutro tez pokuta :)

Witam Was kobiety:). ja dziś na śniadanko zjadłam musli ok pół szklanki na sucho i wypiłam kawusie.jestem ciekawa czy uda mi sie do świąt zgubić te3kg??:(a co tam u was?? żyjecie !!!!!!!!!!!!??????????????

czesc dziewczynki:)ja dzis na sniadanie bulka z ziarnami z serkiem light topionym....bede w domku dop wieczorkiem:(wcz ok zjadlam goracy kubek, 5 Wasy chrupkiej, jablko pomarancza, kiwi,grejfruta.piszcie co uWAS!!nie dajmy umrzec topicowi:) papap

hej hej :) a ja raczej nie schudnę do tych świąt, ćwiczyć przestałam :o jem normlanie !! Nie wiem jak to bedzie, pożyjemy zobaczymy :) na razie spadam idę dziś na babski wieczór :))

Witam, ale tu pusto,ja nadal sie odchudzam niestety nie zawsze mi to wychodzi,ale jest dobrze.Czuje,żee kochanego ciała mi ubywa. Nie mam ostatnio czasu posiedzieć na kafe. W pracy przedswiąteczne wariacje,więc przychodze mocno zmeczona.Troszkę pobawie sie z synkiem i padam.Teraz też bezprzerwy ziewam,więc zaraz ide spac. Dziś zjadłam - serek Danio -bulke wieloziarnista -2 mielone -buraczki -kromke chleba -banana iiiiiiii pare zelek :P gdyby nie to ostatnie byloby naprawde niezle.

cześć wam. na kaca jest dobry grejfrut . ja dziś jeszcze nic nie jadłam zobaczymy jak długo wytrzymam ten tydzień i następny ostra dietka .:)a co tam u was jakoś tak pusto ???/nie ma was czy co???????a może jesteście zajęte porządkami przedświątecznymi??????????????????odezwijcie się kobitki !!!!!!!!!!!!!! ;)

a wracając do kaca to jeszcze sok z kiszonych ogórków mój mąż tak twierdzi musisz spróbować ;)

Malo dzis zjadłam, a to co zjadłam (napisze drastycznie) zwymiotowałam!! Takiego kaca już dawno nie miałam :o Nigdy wiecej alkoholu

A CO TU TAK PUSTO????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE SIĘ PODZIEWACIE????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(: :-(

Hejka :) dziś już znacznie lepiej się czuje :D wczoraj prawie nic nie zjadam, a wszystko co zjadłam zwymiotowałam!!! Beeeee to był straszny dzień, nigdy wiecej takiej popijawy !!!!! Moja waga dziś wynosi 53 ka (na zwykłej) a na elektronicznej 55!! Nie jest najgorzej!! POzdrawiam, a co tu tak cicho????

O CHOCIARZ JEDNA CO NIE CO NAPISAŁA:-| moja waga też stoi w miejscu ale to tobrze ze nie rośnie w góre:-> :-] no nie?????????????:-D

heheh a ta jedna właśnie zakuwa na zaliczenie z Prawa Wspólnowtowego UE blleee!! Popijam green tea :D