Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

pewnie, malo jest osób , które w pełni akceptuja swój wygląd (ciekawe czy w ogóle takie są...). kazdy chciałby w sobie cos zmienic, ale to co opowiadacie o tych chinkach...takie cos to juz powinno sie leczyc

Gość 8upupu

Gość POMOZ
Gość Ewuś1325
wiem co czujesz bo sama mam 149 cm:)Ale niespecjalnie mi to przeszkadza podobam się chłopakom i nie mam kompleksów.Mam jednak duży problem z kupnem ubrań zwłaszcza spodni bo bioder to mam normalny rozmiar ale wszystkie są za długie:D

Gość i to chyba jedyna wada bycia
niską:D

Gość upupaa

Gość upupupupu

Gość niska bez kompleksów
Malutka, po co w ogole zakładałaś ten topik? To tak jakby zakładać topik o swoich włosach, długich nogach albo nie wiem... śniadej karnacj. Po co? Masz kompleksy czy wręcz przeciwnie, chcesz się tym poszczycić? Chociaż osobiście uważam, że nie ma czym, bo to jaki osiągamy wzrost to ani nasza zasługa ani wina.

Gość a jajestem wysokaP

Gość fffffffffffffffffrfrururur
ale największe seks - bomby to właśnie kobietki filigranowe.... Madonna, Kylie Minogue, Christina Aquilera, Pamela Anderson, Salma Hayek, Penelope Cruz, oj długo by wyliczać... Jennifer Lopez też nie jest wysoka.... z wysokich wymienić można Nicole Kidman i Julię Roberts, ale one nie wszystkim się podobają.

wiesz w sumie chyba nie warto podawac przykladów wsrod gwiazd, one i tak(nie wazna czy niska czy wysoka) zawsze zrobią sie na pięknosci. wiec są \"nie miarodajne\"

Gość FACET123
Z TAKA FAJNA LASKĄ MOZNA WSZYSTKO ZROBIC KAZDA POZYCIA JEST SUPER

Gość głupoty gadacie
z wysoką tez mozna wszystko w łózku i tez jest wygodnie

Gość littleee
hmm a mnie sie wydaje ze troszke niewygodnie :P.. no ale nie wiem :P Jak bede Po to wam powiem haha ;D no jak jet roznica 30 cm :P to hmm.. trudno chyba znaleźć dobra pozycje :P:P:P Pozdrawiam ;)

ma to swoje dobre i złe strony zla: trudno całowac sie w usta w pozycji klasycznej, dobra: jak facet duzy i silny to moze małą dziewczynę trzymac bardzo długo w pozycji stojącej. ale ja i tak nie zamieniłabym mojego na zadnego wyzszego o 30 cm, chocby nie wiem jakie korzyści z tego płynęly;]

Gość mnmnmnmnmnm
o kurcze, 150? wspolczuje...

Gość bez przesady nie wszystkie
malutka tymi swoimi bzdurami psuje opinię niskim, ale nie wszyscy są tacy jak ona:)

Gość littleee
no ale niewarto sie tym przejmować.. bo to jest prostactwo..jak co niektórzy nasmiewają sie z tych niskich...jakbysmy im przeszkadzali ;/ pfff ! ;p..ehhh ;)

Gość ludzie nie naśmiewają się
z was bo jesteście niskie, tylko z tego co wypisujecie. Skoro spada na was, a zwłaszcza na ciebie Malutka tak krytyka, to może powinno ci to dać do myślenia?

Gość littleee
a pzoatym..co my takiego wypisujemy ? ;) po prostu są osoby ktorym wzrost nie przeszkadza i tyle ;) np. Malutka ;) i niby za to ma byc obrazana przez innych ?... pffff ! ;]

niektórzy krytykują pewnie tylko po to zeby krytykowac, czyli dla przyjemnosci. ale nie widze powodów dla ktorych mialabym byc krytykowana. obrazam kogos, wyzywam? a moze komus przeszkadza to ze jestem zadowolona z tego jak wyglądam, ze potrafie odnaleźc dobre strony niskiego wzrostu? moze i z moich wypowiedzi wynika czasem, iz jestem zarozumiała(az sama sie przeraziłam jak zaczełam je znowu czytac), ale to wcale nie tak.

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
malutkie są trendy...................wielkie babsztyle fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj oblecha taka baba, ani na rączki ani nic:( a malutkie są naj naj

Gość waderrrrrrrr
Wy wielkie lafiryndy ręcy przecz od kopciuszków!!!!!!!!!!! Do muzeum wielkoludy, do muzeum, sio!!!!!!!!! albo do kopalni was wielkie krowy !!!!!!!!!