Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość TAAA DOKŁADNIE
zawsze wygodniej z małym. i ja tam wole male... Nie chce obrazac duuuzych kobiet ale male jest piekne jak to mowia. takie drobne co trzeba bronic i sie zajmowac. male do kochania duze do jebania. i tak i tak mozna, a duza to i wiecej wazy i nie da rady sie gimnastykowac. :):) haha

Gość kratatatatatapa
Uuu dziewczyno 70d to juz cos ytm bardziej ze 70 mowi iz jestes drobna :) pewnie wszyscy faceci gapia ci sie w dekolt ;)

Gość wysoka topola
wlasnie to jest niesprawiedliwe ze takie kurduple maja duze biusty. skoro maja wzrost jak dziewczynka to nie powinny miec biustu jak niezbyt szczupla kobieta. hm dziwny ten swiat jest

Gość szkoda że ty nie masz mózgu
jak normalna kobieta.

Gość maluteńkaaaaaa
to prawda ze czesto małę dziewczyny są kształtniejsze,niestety mnie ten zaszczyt nie spotkal!! jestem strasznie płaska....i niestety o miseczce A moge pomarzyc....a pełnoletnie jestem wiec na zmainy nie mam co liczyc:(

Gość aniusiek15
W końcu jak nie poszło im w wysokość to w coś musiało ;P A tak poważnie mimo, że wszystkie dziewczyny w klasie mi zazdroszczą, mi sie on osobiście nie podoba ;). Jest o wieeele za duży, ale przecież sobie nie obetne :) No cóż... mam nadzieje, że mi już nie urośnie :D

wiecie co wam powiem... ja przy moim wzroscie nie chciałabym byc tak bardzo "kształtna". mysle, ze jednak bardziej pełne kształty pasują do wysokich dziewczyn. to oczywiscie tylko moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac

Gość Micione
Jestem na tym forum po raz pierwszy i ciesze sie ze na niego trafiłam.Ja mam 148 cm wzrostu i zawsze ciekawiło mnie to jak ludzie odbieraja takie małe osoby.Nigdy nie miałam okazji porozmaawiać bo wszystki emoje kolezanki są wysokie.Chce tylko powiedziec że przeczytałam to forum od początku i jestem pewna w 100% ze ludzie którzy piszą o jakis tam rozmiarach dopasowanai sie wzostem chłopaka i dziewczyny to kompletni kretyni.Ja miałam zarówno facetów o wzroscie 160,170 a nawet ponad 180 cm i nigdy się nie zastanawiałm czy jest miedzy nami odpowiednia róznica.Zazdrosze ludziom ich wzrostu czasami chce mi sie ryczec jak jakis kretyn rzuci mi tekst "Od kiedy nie rośniesz??" ale ani tych ludzi ani swojego wygladu nie zmienię.\Dlatego dziekuje MALUUUTKA że poruszyłas ten temat jesli masz ochote pogadac to moje gg 7032093.Czasami mi sie wydawało,że tylko ja jsestem taka mała a jednak jest nas wiecej :)

Gość kruszynnkaaaaaa
a ja chciała bym być wysoka:( mimo iż mam mega powodzenie, jestem zajefajna suczką , ale wtedy miała bym pewnie jeszcze wieksze powodzenie:) a może powinnam uwierzyc i w mówić sobie do "małego rozuku" że IDEAL NIE ISTNIEJE!!!! no chyba że w naszej wyobrazni, ale przecież tak sie nie da żyć wyobraznią, zyjemy realnościa he he he

Gość kruszynnkaaaaaa
cieszy mnie fakt iz mam super tyłeczek, super cycuszki tego mi zazdroszczą wszystkie płaskie kolezanki, żeby mi dorównać powsadzali sobie implanty w pośladki, cycki, usta:) zato ja cała jestem prawdziwa

Gość aniusiek15
lol ale co rozumiesz przez pelne ksztalty bo moje (szczegolnie 'jeden ksztalt') jest az przepelniony, chociaz moze jeszcze z tego wyrosne w koncu mam 15 lat, ale biust mi sie nie zmniejszy nieststy :D

Gość ja tez jestem kurduplem jakich
mało... no moze nie tak malo bo w koncu na ten topik KILKA maluchow sie wpisuje. Ja tez osobiscie uwazam sie za fajna laske... Jestem blondynka z dlugimi po pas wlosami mam niebieskie oczy, ladne zeby, figure bez zastzerzen jestem szczupla a krztaltna... Tylko ten wzrost...ale co tam. ogólnie sie sobie podobam. Wazna jest samoakceptacja. Jezeli na 10 , 9 rzeczy jest OK to jedna musi byc do bani. Prawda?

Gość aniusiek15
Nom masz racje, nie ma ideałów. Po prostu jednemu te minusy widać bardziej, a drugiemu mniej... :D

do aniusiek15, mówiąc pełne kształty mam na mysli duży biust i pupe (zwykle przy wadze ponad 50 kg przy wzroscie 150 cm). gdy ma sie takie kształty przy niskim wzroscie to niestyety nogi wydaja sie krótkie i wygląda sie jak kaczuszka

Gość Hej Hej kochane
Też jestem niska bo mam 149 cm, a mój facet ma 186 i jest nam cudownie! W łóżku też jest super :) Jak laska jest niska a facet bardzo wysoki to w sexsie to naprawdę nie ma znaczenia :) Natomiast jeśli jest odwrotnie: niski facet a wysoka laska, to wtedy niestety jest problem w sexsie!

Gość aniusiek15
Mhm... :D ale z drugiej str jak sie nie ma tez zadnych ksztaltow to kobieta wyglada jak dziecko (?) :P a tak w ogole to lubicie chodzic na obcasach i jak tak to jaka wysokosc? :)

nie mówie ze trzeba miec od razu figure dziecka, tylko narmalnej dziewczyny. bez przesady;]. co do butów na obcasie to nosze okazyjnie, wtedy, gdy musze np. na bal (7 cm). po pierwsze dlatego, ze cenie sobie wygode więc preferuje trampki i adidasy a po drugie lubie gdy mezczyzna nade mną góruje...:P

Gość kruszynkaaaaaaaaaa
ja nosze tylkjo koturny, nienawidze jak jestem kurdupelkiem, a jaki mam prpblem z butami wow:(

Gość aniusiek15
bez obrazy ale i z obcasami by gorowal :P (nie posadzaj mnie o zlosliwosc bo ze mna byloby tak samo) :D a ja sie dzisiaj wybralam (bo tak cieplo) na spacer na obcasach i chyba po zimie sie nie przyzwyczailam bo umieram na bol nog xD

Gość ja praktycznie
cały czas chodze na obcasach. to daje mi poczucie kobiecosci. po prostu zle sie czuje jak mam na sobie plaskie buty... Zwykle nosze takie 10 cm zeby miec chociaz z 160. Ale nie wiem co sie bedzie dzialo z moimi nogami na starosc?? pewnie nie bedzie ciekawie.

nie twierdze wcale ze jestes z złośliwa:). owszem górowałby ale ja lubie jak jest miedzy nami wieksza roznica. no, niestety obcasiki do najwygodniejszych nie nalezą

Gość Afro
zgadzam sie z tym,ze licza sie proporcje bo czasem wlansie wysoka dzieczyna ma np. dluga szyje i tlow taki jakby nie wiem.. pociagly :| (?)(zle slowo ale nie wiem jak to nazwac :P) a nogi w miare krotke jak do jej budowy ciala co wyglada komicznie, niska dziewczyna z bardzo dlugimi nogami tez wygladalaby smiesznie, nie sadzicie? z reszta PYTANIE DO PAN NIE MAJACYCH POWYZEJ 160 CM WZROSTU: czy ma ktoras z was wiekszy rozmiar buta niz 36-37 ???? chyba raczej nie :>? i dzieki Bogu bo z ''kajakami'' np . w rozmiarze 39 wygladalybysmy kretynsko :]

Gość aniusiek15
Nom xD ale nawet wysoka dziewczyna, która ma nr 41 i założe sobie buty z czubami to wygląda kretyńsko. Takie buty powiekszaja optycznie stope z jakies 2-3 nr wiec wyglada jak w kajakach. Ja mam nr 36-37 i nie narzekam :D Nie chcialabym miec wiekszej nogi, ale niestety moze mi jeszcze urosnac :(

to w sumie zalezy od numeracji, niestety rozne firmy albo zanizają albo zawyzają. ja mam jakos tak 35-35,5. chociaz mam buty na obcasie(rozmiar niby 35) ktore sa za duze

Gość a co myslicie o
butach na obcasie z "czubami"? pasuje to dla niskich?

Gość rowniez malutka
gratuluje ci malutka tego ze sie nie przejmujesz wzrostem...moze ja z wiiem tez przestanę!! Powiem szczerze ze gdyby nie otoczenie,ludzie to nigdy bym sie tym nie przejmoowała,jednak ludzie dali mi odczuc ze jestem jakąś "kaleką" ludzie potrafią strasznie dokuczyc...moi głównie koledzyz klasy robią ztego jakis ogromny problem!uwazają ze to nie jest normalne i ciagle tylko słysze"ale ty jestes niska?","dlaczego nie rosniesz?"itp....komenatrze na poziomie podstawówki!:/ mam 18lat i 156cm....niesttey nie rosnę juz od 2lat!!a zawsze marzyłam chociaz o 160cm!!ale niestety....:(

Gość rowniez malutka
i zacytuje teksty które mnie pocieszają "małe jest piękne" i "co małę to kochane" pocieszam sie ze faceci lubią małe dziewczynki bo lubią sie nimi opiekowac...zresztą ja ogólnei lubie wysokich facetów cos ok 180-185:) ciesze sie ze dziewcyzny ejst was wiecej,bo czasami chce mi sie płakac jak slysze ze moglabym urosnac z 10cm:(!!po pierwsze kogo to obchodzi?po drugie nie mam na to wpływu.... co do obcasów wfczesniej czułam sie na nie za młoda:P teraz juz 18stka na karku to mysle ze moge sobie na nie pozwolic, ogolnie uwielbiam obcasy!ale niestety nie wiem czy potrafiłabym wyjsc w nich tak po prostu na miasto... moze jestem staroświecka:P ale ja kocham adidasy,dzinsy ,nie maluję sie...i po prostu w obcasach czułabym ze wszyscy sie na mnie gapią!! ale w obcasach lubie chodzic,w koturnach tez:)

zaakceptuj siebie! moze to trudne, zwłaszcza w otoczeniu nietolerancyjnych ludzi. ale jesli sama bedziesz wiedziała, ze jestes wartosciową osobą i ze wcale nie jestes gorsza od innych poczujesz sie lepiej. z pewnoscią odzyskasz pewnosc siebie, gdy znajdziesz chłopaka, ktory cie pokocha. dla niego bedziesz idealna:)