Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zaczyna się nowe

Nakryłam go...

Polecane posty

Gość aniu autorka pewnie poszła jak
WSPOLCZUJE Z CALEGO SERCA ] Ale czy nie uważasz, że jak to zobacza jego koledzy to on tym bardziej np. skoro to taki cynik bedzie głosił wszem i wobec ,ze to wariatka i go śledziła itd? bo przyznaj, mało kto tak robi. z tego co czytałam to neizły krętacz i wykrętacz z niego a tacy każdą taką sprawde na swoje poprowadzą.

Gość WSPOLCZUJE Z CALEGO SERCA
tylko wsrod jego towarzystwa to ona bedzie pewnie ta winna za cale zajscie, z relacji autorki widac ze ten palant poprostu ja olewa i traktuje jak powietrze!!! to niedpuszczalene ona musi byc silna wtedy udowodni tez sobie ze taki smiec jak on nie bedzie jej ponizal.... ale oczywiscie to tylko moja skromna sugestia, a autorka zrobi co uwaza za najlepsze!!!

Gość Anna 24
nie jestem gotowa w pelni na to by powiedziec rodzicom by zerwac wszelkie kontakty bo... zalezy mi na nim...

Gość aniu autorka pewnie poszła jak
Powie, kto normalny łazi za facetem i pstryka mu zdjęcia....

Gość Anna 24
jak dla mnie pomysl z aparatem jest nie zabardzo... po co sprawdzac i mu udawadniac... skoro jest pewna ze nie ma halucynacji to nie sadze by sie bawic w detektywow..

Gość no cóż...
Wspóczuje----> po co tracić czas na udawadnianie? to jest dobre w sprawie rozwodowej. A niech się chłopina domyśla jak chce na jej miejscu to i nr komórki bym zmieniła.

Gość Anna 24
pozdrawiam was wszystkich i znikam z topiku.... zycze udanych wyborow....zyciowych mnie sie narazie nie udaja ale moze kiedys... trzymam kc\iuki za was...

Gość WSPOLCZUJE Z CALEGO SERCA
no cóż... numer oczywiscie powinna zmienic to najszybasza mozliwosc kontaktu miedzy nimi... moze i macie racje ze to niezbyt dobry pomysl z tym fotografowaniem ...

Gość no cóż...
Anno24 ODWLEKANIE DECYZJI NIE JEST KORZYSTNE. za mało wycierpiałaś ( tylko po co?) Jak będziesz miała dość to ile czasu upłynie i będzie o ten czas dłużej trwać.

Gość no cóż...
twój ból a on jest taki sam jak teraz tylko go przedłużasz. Nic się nie zmieni jeśli Ty tego nie zmienisz.

Gość pomysl z aparatem
nie jest dobry, bo ten facet go wykorzysta przeciwko niej - powie, ze wariatka go probuje osaczyc i dlatego zaczal spotykac sie z inna, bo juz mial jej dosyc. A zdjecia sa tylko przykladem tego, ze w swoim wariactwie dziewczyna posuwa sie nawet do sledzenia go... Odwroci kota ogonem po prostu.

Gość pomysl z aparatem
i wyjdzie na to, ze autorka sama jest sobie winna

Zadnych aparatow, wykresl go ze swojego zycia, a nie laz za nim jak cien, bo to bedzie potegowanie cierpienia! Taki ktos nie jest wart tego, by poswiecic mu chociaz jedna mysl. Zaslugujesz na kogos lepszego niz na taka plugawa gnide, normalnie mam ochote wyrzygac swoje sniadanie, jak pomysle, ze tacy podludzie chodza po swiecie. Trzymam za Ciebie kciuki, autorko, pierscionek odeslij poczta, rozpowiedz rodzinie i znajomym, ze nie bedzie slubu, bo Twoj byly woli od szczesliwego zwiazku rozmaite przygodny z nieletnimi. Zero kontaktu z kims takim, od ludzi spaczonych moralnie nalezy trzymac sie z daleka. Pozdrawiam.

Gość evvela
Podobnie z pomysłem skompromitowaniem go przy kumplach. Żadna z Was nie wzieła pod uwagę faktu iż kumple mogą wiedzieć o istnieniu tej drugiej i się w duchu naśmiewać z autorki topicu. Tak często bywa, że najbliźsi kumplr są wtajemniczeni i tylko osoba zainteresowana żyje w niewiedzy. Myślę, że udowadnianie czegokolwiek przed kumplami nic nie da, bo jeśli wiedzieli wcześniej to tylko będą uważali swojego kolegę na supermaczo....że dwie laski kiwał równocześnie.... Zapomnieć i tyle. Ja na jej miejscu spotykałabym się z tym kumplem ze studiów. Po pierwsze mile by spędzała czas po drugie nie miała czasu by myśleć o krzywdzie, którą wyrządził jej narzeczony. Przy okazji istaniałaby szansa że by ich zobaczył razem...I kto wie, może z tamtej znajomości wyniknełoby coś dobrego....

Gość pomysl z aparatem
evela tez tak mysle, ze przy kumplach odwrocilby kota ogonem. Zreszta zrobil juz to wczoraj przy garazu - stwierdzil, ze ma juz dosyc i sie dusi. Halo, koles kiedy chce chodzi sobie z "kumplami" (bo moze to wcale nie z kuplami spedzal wieczory), wylaczal telefon (kto spotykajac sie kumplami wylacza telefon? ), ta nie robila mu z tego powodu zadnych wyrzutow, podchodzila do tego normalnie, a on mowi, ze sie dusi?? Jak moj faet gdzies idzie, to w kazdej chwili moge do niego zadzwonic (co nie znaczy,ze go kontroluje), zreszta sam tez dzwoni, bo nam siebie po prostu brakuje najzwyczajniej w swiecie....

Bez obrazy, ale niektóre z Was chyba popierdoliło trochę. (Popierdoliło. To jest właściwe słowo). Kumple, srumple, aparaty, sratataty. Koniec kropka. Zerwać, jak ktoś się będzie pytał czemu - rzucić jakąś grzecznościową formułkę, i tyle. Co za różnica, co opowie kumplom? Babskie \"myślenie\", phi. Problemy należy rozwiązywać, a nie przedłużać.

Gość pomysl z aparatem
masz racje drabie

Gość very
ej dziewczyny...miłość jest sprawa między dwojgiem ludzi, jest ich tajemnicą, tylko oni jedni znają prawdę o sobie, to jest tylko i wyłącznie ich sprawa... więc uważam, że angażowanie osób trzecich do urządzania scen jest głupie i bezsensowne... Prawda jest naga. Nie potrzeba tu już nic udowadniać. czy autorce da satysfakcję upokarzanie faceta? wątpię, upokarzając innych tak naprawde upakarzamy siebie samych. Gniew jest potrzebny, bo daje siłę by stawić czoła sytuacji. I złość jest potrzebna. innym ludziom nic do tego.... w gruncie rzeczy- kumpli to przecież wcale nie obchodzi...

droga autorko, zadne rady nie pomogą ale słowaq otuchy napewno ogrzeją Twoje serduszko. Bylam w podobnej sytuacji choc nie tak okropnej, nawet ne wyobrazam sobie jak sie czujesz, ale z tego czego doswiadczyłam wiem ze najgorszy jest ten pierwszy tydzien dwa, bo np. mieliscie w piatek isc do kina a w sobote pojechac w gory. Caly swiat Ci sie wali na głowe, ale kiedys czytalam takie ladne zdanie, ze niebo nie po to spada nam na glowe by nas przytłoczyć, ale po to bysmy zobaczyli jakie jest piekne, wiec moze poszukaj dobrych stron, byc singlem tez jest super tylko wytrzymaj ten najgorszy czas. Ja plakalam przez okrągly rok co noc wmawialam sobie, bo ktos mi kiedys powiedzial ze pierwsza milosc jest najsilniejsza, nie wiem byc moze tak jest, ale czy to cos zmieni???

dokladnie znam uczucie ktore i Tobie towarzyszy. Dobrze to pamietam jak potrafilam siedziec 2 godziny nieruchomo wpatrywac sie w okno i powtarzac sobie ze to MUSI byc sen, bo przeciez nieraz spalas i snily Ci sie koszmary, ale budzilas sie. Czas leczy rany, tylko daj mu czas daj czasowi czas. Wiem to dla Ciebie teraz bezsensu, bo czas nie istnieje, ale trzymam kciuki bys jak najszybciej w to uwierzyla, bys juz niedlugo komus zaufala, komus kto na to zasluguje bo jest wielu takich mezczyzn. Ja zaufalam i jetsem bardzo szczesliwa, nie powiem nie smieszy mnie przeszlosc, nie smieszy ze bylam naiwna, ale dostalam tak po dupie, dostalam lekcje na cale zycie. Powodzenia i pozdrawiam. A jesli chodzi o upokorzenie go, jesli jetses pewna ze nie obruci tego przeciwko Tobie, i ze wtedy Ci ulzy, to nie wahaj sie.

Gość czarowniczka hehe
Słuchaj autorko ! jesli on przed slubem potrafi mietosic sie z inną to pomysl co będzie potem! peciez on przed slubem powinien latac kolo ciebie jak w zegarku! a on jest tak oschly ze powinnas az brac z niego przyklad, postaw sie badz taka jak on Oschła i badz taka twarda "suką". Dobrze ze mieszkacie blisko, umawiaj sie z kumpelami , nowe ciuchy, makijarz i idz sie zabaw ! zobacz ze potrafisz bez niego zyc, nie zawracaj se glowy takim deklem ! serio ! i nie wracaj do niego za zadne skarby.. faceci bywaja cwani, jak przejzy na oczy bedzie klekal przed toba ale pomysl czy to wynagrodzi to co ty przezylas, czy wynagrodzi to wszystkie twoje lzy ?? posluchaj sobie piosenki basi stepniak-wilk-slodka chwila zmian ..."nadchodzi slodka chwila zmian ... tylko za toba zamkne drzwi...pora twe zdjecie wyjac z ram, ladniej bez ciebie bedzie tu....i tak trzeba przestawic stol by przy oknie nie bylo trzeba stac... ustale nowy domu plan... od jutra moze juz od dzis... nadchodzi slodka chwila zmian..." powodzenia !! 3maj sie i nie daj sobie mydlic oczu...

:o..no jak przeczytalam to na 6ej stronie o tym, co bylo pod garażem to...:o Czy Ty go zmuszłaaś do małżeństwa, ze on robi łaskę?

Gość pomysl z aparatem
do poprzednika ---> autorka nie namawiala tego gnoja do zareczyn, z tego co pisala wrecz byla zaskoczona nimi

No, facet zrobił dziewczynie nieziemską przysługę, wypinając się przed domem. Paszoł won, krzyżyk na drogę. Pierścionek pocztą albo mamusi, żadnego sprzedawania, bo się upomni, odciąć pacana jak skalpelem i niech spada na palmy banany prostować. Żadnych telefonów, ani dzwonienia, ani smsa, ani odbierania, najwyżej żeby sprawę załatwić w trzech słowach i się rozłączyć. Żadnych aparatów i fotek, jeszcze tego brakowało, żeby miała za nim latać i w koszta się wpędzać, robiąc z siebie idiotkę. Tracąc czas przy okazji. Fryzjer, zakupy, wyjście z przyjaciółką albo kolegą bardzo wskazane. Na pytania rodziny i znajomych powiedzieć krótko prawdę, że przyłapała kolesia in flagranti i koniec, i żadnych tłumaczeń, rozwodzenia się, jojczenia itp. Nefrytowy Drab ma rację, nie rozciągać sprawy w czasie, uciąć krótko. Wdepniesz w gówno? Umyj buty, a nie czekaj, aż będzie śmierdzieć długo i wytrwale.

Gość Kiedy wierzyć w KOCAM CIĘ
Co do słów "Kocham Cię", to faceci tak mają, (wada genetyczna). Założę się, że nie mówił Ci tego pierwszy, tylko w odpowiedzi na Twoje wyznanie. Ja zawsze uznaje za "najprawdziwsze" słowa wypowiedziane bez powodu. Taka "odpowiedź" się nie liczy. Ty do niego "Kocham Cie", a on co? Grobowa cisza? Stchórzył i odpowiadał tymi samymi słowami. Musisz to sobie uświadomić. NIE KOCHA!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Kochający facet chce dzielić z kobietą każdy czas, a jak wychodzi gdzieś bez niej, to między innymi to po, (jak mówią moi znajomi psycholodzy), żeby "oczyścić związek". To znaczy, żeby mieć o czym ze sobą rozmawiać. Nie po to, żeby się od "ukochanej osoby" uwolnić. Tak samo Ty wychodzisz z koleżankami nie dlatego, że masz faceta dość, tylko po to żeby "przynieść najświeższe ploteczki". 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Jeśli Ty nie wiedziałaś gdzie On imprezuje i dodatkowo czułaś się tam niemile widziana, to już coś było nie tak. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 W Twoim wieku też zakończyłam długi, toksyczny związek i teraz jestem w kolejnym. Dużo ze sobą rozmawiamy, traktujemy się na zasadach partnerskich. Teraz uważam, że miłość = prawdziwa przyjaźń + wspaniała pociągająca fizyczność. (Bez tej przyjaźni - chęci dzielenia wszystkich smutków i radości się nie da, więc jak chciał sam imprezować bez Ciebie, niech spada :P ).

Gość Kiedy wierzyć w KOCAM CIĘ
To, co napisałam już wystarczyło, żeby zakończyć związek. Wydażenie, które miało miejsce spowodowało tylko, że nie powinnaś chcieć wogóle kontytuowac ten znajomości...

Gość było
Nie czytałam poprz wpisów i nie wiem co zrobiłaś-ale ja nie zrobiłabym mu zadnej awantury, nie robiłabym żadnych wymówek tylko już nie odbierałabym jego telefonów, zniknęłabym... A gdyby dopadł mnie i żądał wyjaśnien- wykpiłabym go, wyśmiała, zniszczyłabym jego system wartości, jego samoocenę poprzez wszelkie stwierdzenia: ty-ze mną? -ty myślałeś,że ja na poważnie? -naiwny jesteś! -spadaj! -z czym mi tu startujesz,z tym malutkim?? Na nic innego nie zasłużył!

Gość BPD nie istbnieje
tekst o malutkim jest żenujący :O

W ogóle, ta dyskusja jest żenująca. Normalni ludzie, gdy żąda się od nich wyjaśnień w takiej sytuacji nie kpią, nie wyśmiewają - tylko ich odmawiają. Stanowczo, zdecydowanie, grzecznie. Straszne, takie baby socjopatki.

Gość po co kogos niszczyć
z malutkim tekst koszmarny może jeszcze ma dodać "wszystkie orgazmy udawałam"