Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzam głupia jestem

ZDRADZAM MOJEGO FACETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Nawet więcej niż wszystko. Nawet jak coś skasowałaś rok temu mogę znaleźć przedemną nie ukryjesz nic lepiej podepcz spal zjedz i zakop. Zrobić mogę tak, że będzisz miała poosto i pajęczyny w Komputerze i nawet rząd usa nic na ciebie nie znajdzie. A tak btw to ch.w.d.p. :P Czyli chowaj windows do piwnicy.:classic_cool:

h.w.d.p. jeśli już :p spoko, odezwe się jeszcze w tej sprawie przeszukiwania dysków w komputerze w poszukiwaniu ukrytych plików filmów na przykład:p

dresiki raczej o windowsie nie piszą :p boshh uczyć się miałam... uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się, uczę się... ;)

ja?? taka jedna:) fotek w necie nie publikuję, nie potrzebuję dowartościowywać się opiniami obcych omg za miesiąc sesja... żeby mi się tak chciało uczyć jak mi się nie chce...

z twojej branży to chyba tylko statystyka w SPSS :) socjologia moja kochana...

i sie skonczylo D: mialam sie uczyc a tv ogladalam :D haha....ej powiedzcie mi..jak moge zorbic by woda w butelce byla niebieska??? czy jak farbe wleje to ona pozniej nie osadzi sie na dnie????? czy moze zachowa efekt niebieskiej wody?? za miesiac sesja....dobrze z emi kolosy koncowe wala w tym tyg a nie w sesji :D haha

Gość o co chodzi w Kocham Cie
08:51 zdradzam głupia jestem kocham go bardzo ale nie moge inaczej. jestesmy razem 3 lata, zareczeni, planujemy ślub. przez te 3 lata zdradziłam go 4 razy. On o niczym nie wie. pierwszy raz zrobiłam to po 3 mcach - z kolegą. bardzo tego załowałam i modliłam sie by mój kochany sie o tym nie dowiedział. a mimo wszystko powtórzyło sie to kilka razy z innymi facetami. czuję sie z tym podle. nie wiem co mam robic, obiecywałam sobie ze to sie nie moze powtórzyc a jednak. wiemz e wiele moich kolezanek ma z tym problem, ze zdradzają. powiedzieć mu nie moge, bo mnie rzuci, a ja go bardzo kocham Gdybys rozumiala czym jest milosc i rzeczywiscie go kochala, nie doszloby do zdrady. Zastanow sie co rozumiesz, co kryje sie dla ciebie za slowami: Kocham Cie? Bo jak na razie, klamstwo, oblude i nieuczciwosc nazywasz MILOSCIA...

halo!!!!to miała być pogadanka o zdradzie a wy sobie jaja robicie.dziewczyna ma problem i trzeba jej pomóc

dziewczyna się ewakuowała, to o czym mamy pisać - już jej doradziliśmy - chyba jednak stchórzyła, bo się nie odzywa... jej nie trzeba pomocy tylko usprawiedliwienia

Czy powie czy nie, co to za różnica? I tak będzie bolało. Zawaliła sprawę tą zdradą. Ale jak nie będzie mówiła, raczej głupia opcja, to sumienie ją zeżre (jeśli coś jeszcze do niego czuje). Bez jego wybaczenia będzie ją zażerało od środka. A facet? Jak kocha to przebaczy, ale już nie będzie kochał tak samo, wkradnie się podejrzliwość i lepiej będzie jak w końcu się rozstaną. Jakbym tak robił jak ona to był sobie kazał założyć pas cnoty, a klucz oddał małżonce. :P

ej bez kitu to nie ejst smiesnze..cala noc siedzialam nad kartografia;/ poszlam spac dopiero o 8 i juz o 13 wstac musiaalm;/

Gość Ram pam pam
autorka pewnie znowu zdradza

no i dlatego nie ma czasu przyjsc i napsiac jak tam zjej chlopakiem..

Idiotka zdradza faceta a was to kręci a jak ktoś ma problem to mu nie pomożecie do d*** z czymś takim

Gość jesteś bardzo głupia
jak go kochsz to po co to robisz

Dokładnie ktoś stwarza sobie problemy przez własną głupote,a póżniej o tym pisze

Gość zdradzałam głupia jestem
powiedziałam mu na początku myslał ze żartuję.... nie dał mi powiedziec całej prawdy... powiedziałam ze go zdradziłam, on zapytał z kim.... kiedy.... nie mialam sił by powiedizec ze zrobiłam to 3 razy.... powiedziałam ze raz, to ze 3 by go chyba przygniotło:O powiedziałam i wyszłam, nie poszedł za mną, zamarł w pół słowa. Szłam do domu i ryczałam, nie spałam całą noc, nie zadzwonił, ja nie dzwonie. po co? tak zraniłam, tak zniszczyłam coś co mogło byc najpiekniejsze w moim zyciu zniszczyłam zhańbiłam to było podłe, chore, złe. Nigdy nie zdradzajcie!!!!!!!! czesto obraca sie to przeciw. wielu z was mówiło nie mów mu. ale ja nie mogłam. przyznałam się "zdradziłam cię". Wystarczy. Pewnie nie będzie chciał byc ze mną juz. Ale nie oddam mu pierścionka zaręczynowego. Niech pozostanie mi chociaz ta pamiątka po nim, po mojej największej miłości którą zniszczyłam sama.

gratuluje odwagi nie każdy by się na nią zdobył:) ale przepraszam że to powiem ale zasłużyłaś sobie na to co myślałaś że rzuci się w ramiona i powie kochanie jak ja Cie kocham. Ale dobrze że byłas z nim szczera i nie popełniaj tego błędu nigdy a swoją drogą uważam że gdybyś naprawdę go kochała nie zdradziłabyś go!!! trzymaj się