Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrOmYcZeK-NaDzIeI

8.01 START!!!7kg w DÓŁ!!!KTO ZE MNA??ALE TAK WYTRWALE I DO KONCA???

Polecane posty

Nie martw się Nelke,waga w końcu ruszy jeśli będziesz cierpliwa,na pewno.Ja rok temu jak się odchudzałam,to mi waga jakiś czas stała,a potem ładnie ruszyła.Teraz nie wiem,bo nie mam wagi,ale rewelacji na pewno też żadnych nie ma.Pozdrawiam.

dziewczynki stosujace SB prosze o pomoc:)zamierzam przejsc na ta diete od srody.mam pytania: 1.czy mozna smazyc kurczaka i indyka na lyzeczce np.oleju?? 2.omlet ma wygladac tak:jajka, mąka, woda??mozna tez na oleju smazyc?? 3.jajecznice mozna na masełku usmazyc?? 4.ile moge zjesc posilkow dziennie?? 5.co proponujecie na 2 sniadanie i przekaske po obiedzie??bo ja pracuje i studiuje i musze cos konkrertnego miec na uczelni i/lub w parcy:) 6.Moge pic puerh i zielona?? 7.Czy mozna jesc warzywa takie mrozone, np na patelnie??tyle ze ugotowane w wodzie?? 8.a co do jogurtow to wszystkie np.jogobella light lub z musli itp odpadaja?? 9.Mozna rzuc gumy bez cukru np.orbit?? 10.Jakich warzyw NIE WOLNO jesc?? 11.Cole light mozna pic?? 12.a co do serkow topionych to mozna tylko light??a takie hohland plasterki mozna?? 13.i jesli Wam sie chce powrzucajcie troszke swoich przepisow szybkich:)ja jestem zmotywowana rozpoczac ta dietke:)RAZEM razniej:) Przepraszam ze tyle pytan, ale ja niedoswiadczona;p;p;p :D napiszczie dziekujeeee bardzooooo:);) ja dzis porazka z dieta, ale jut oczyiscie rygor:)

cześć Laski :) Jestem po pełnym sukcesów łikendzie!!wczoraj zjadłam tylko 2 posiłki-sałatkę z samych warzyw z oliwa i jajecznicę z piersią kurczaka i szczypiorkiem!!schudłam prawie 4 kg!!!!!!!!!!!!spodnie,które tydzień temu były obcisłe,dzisiaj robią za biodrówki!!!!jestem w szoku normalnie :) Zrobię tabelkę,tylko musimy wpisywać dane wdłg. klucza jakiegoś,proponuję: NICK----WIEK----WZROST----BYŁO----JEST-----BĘDZIE może być?jak macie inne propozycje to dawajcie :)

Promyczku,spróbuję odpowiedzieć na Twoje pytania: 1.Wszystko powinnaś smażyć albo na oliwie albo na oleju rzepakowym 2.Nie wolno jeść mąki (z tego co wiem),ja omlet smażę tak:łyżeczka oliwy,cebula lub pieczarki,na to wbijam dwa jajka,sól i pieprz. 3.Obawiam się,ze masełko nie jest wskazane,ale niewielka ilość chyba nie zaszkodzi,także zrób jak uważasz :) 4.powinno się jeść 5-6 posiłków dziennie 5.Może jakieś sałatki?Łatwo je zrobić i można z powodzeniem zabrać w pojemniczku gdzie chcesz.Najbardziej sycaca to taka z jajkiem i tuńczykiem,albo brokułami. 6.Możesz :) 7.Każde warzywa możesz jeść z wyjątkiem ziemniaków,buraków i marchewki (w pierwszej fazie diety). 8.W pierwszej fazie odpadają. 9.Można (chyba,ja żuję) 10.Patrz 7 11.Nie umiem Ci odpowiedzieć,bo ja z reguły nie pijam 12.Z tego co wiem,można jeść sery z obniżoną zawartością tłuszczu,ja jem mozzarelle i parmezan. 13.Kilka stron temu wrzuciłam linka do SB,tam są przepisy :)

dzień dobry Kobietki:) aj em---------> przespałaś 11-tą stronę:D :P (tam jest tabelka) Ty śpioszku! hihi co do moich zgubionych kilogramów...zaczynałam od 8.01.-jak w temacie topika wiem, że nie ma tak różowo i skoro spadło mi tak szybko te parę kilogramów, to teraz pewnie przez jakiś czas waga będzie stała w miejscu-ale to nic:)(a może się mylę) wczoraj niestety zjadłam 3małe gofry, ale tragedii wielkiej z tego nie robię -należało mi się za wytrwałość(tak sobie to tłumaczę:D ) a teraz siedzę i się zastanawiam jaką dietę by tu dzisiaj uskutecznić? zmodyfikowaną amerykańską, może swoją własną, a może Montignaca?:O nie wiem.ale pewnie coś wymyślę.

wczytywanie danych.... ---------------------TABELA NA DZIEŃ 14.01.07--------------------------------- NIK------------BYŁO-------UBYŁO------JEST------BĘDZIE----- -- dancing-------65-----------3--------------62---------58--- ------- justynkie-----68-----------4--------------64---------55--- -------- Promyczek---66----------1,5-------------64,5------59----------- -------------------------------------------------------- ------------------------------

Sorki dancing,faktycznie ćma ze mnie!Dopiszę się więc :) NIK------------BYŁO-------UBYŁO------JEST------BĘDZIE--- -- -- dancing-------65-----------3--------------62---------58- -- ------- justynkie-----68-----------4--------------64---------55- -- -------- Promyczek---66----------1,5-------------64,5------59---- ------- aj em...-------62,5--------3,5------------59--------55-----------

Gość mama-8 kg
to moze ja tez sie do was dolacze, bo widze ze tu podobne wymiary i zamiary do moich. 173--68kg chce wazyc jak kiedys 60 kg jakie rady?

wczytywanie danych..... aktualizacja....... --------------------------TABELA WYJŚCIOWA---------------------------------- NICK--------WIEK---WZROST---WAGA---BIUST---TALIA--BIODRA -BEDZIE Promyczek--22-------176---------66,67--- 90-------- 70 ------ 96----59 Agatatenis---?-------169-----------63-------?----------? ----------?------? Ferdydurka---?-------170----------70-------9 6--------74------98-----60 Justynkie-----?--------170----------66-------96--------86-----101------? *Justa*-------26-------160----------53--------?----------?--------?-------46 Yuki----------19-------170----------55--------88---------70-----95------50 aj em--------177------62,5---------90---------?----------?--------?------55 Poollaa------22--------160---------53---------?-----------?-------?-------50 Elafan-------27--------168---------68,5------92--------82------98-----60 gunia113----18-------160--------------------------------------------------? nelke--------23--------160---------62-------?-----------?---------?-------55 Kocham-----24--------161---------71-------104------86--------101-----? ------------------------------------------------------------------------------------- Jak kogoś pominęłąm to krzyczcie to dopiszę :D Teraz pytanie do pomarańczek: idziiii kachulca i agnie_szki jeśli chcecie się przyłączyć do tabelki to prosze podajcie dane i zaczernijcie niki:) Wpisałąm do tabeli Yuki...ale no właśnie....nie odzywa się od 3 dni:( ciekawe co się z nią dzieje....mam nadzieję,że nie dałą za wygraną. jak coś pokręciłąm w tabeli to dajcie znać-poprawimy aha..Poollaa--------> podaj brakujące dane inne dziewczynki u których są \"?\" też :)

oczywiście,że możesz!!! zapraszamy serdecznie:) --------------------------TABELA WYJŚCIOWA---------------------------------- NICK--------WIEK---WZROST---WAGA---BIUST---TALIA--BIODRA -BEDZIE Promyczek--22-------176---------66,67--- 90-------- 70 ------ 96----59 Agatatenis---?-------169-----------63-------?----------? ----------?------? Ferdydurka---?-------170----------70-------9 6--------74------98-----60 Justynkie-----?--------170----------66-------96--------86--- --101------? *Justa*-------26-------160----------53--------?--------- -?--------?-------46 Yuki----------19-------170----------55--------88-------- -70-----95------50 aj em--------177------62,5---------90---------?----------?----- ---?------55 Poollaa------22--------160---------53---------?--------- --?-------?-------50 Elafan-------27--------168---------68,5------92--------8 2------98-----60 gunia113----18-------160-------------------------------- ------------------? nelke--------23--------160---------62-------?----------- ?---------?-------55 Kocham-----24--------161---------71-------104------86--- -----101-----? -------------------------------------------------------- -----------------------------

nie umie znalezc centymetra-wiec podam potem co na razie przez ten tydzien robicie? bo ja od dzisiaj zaczynam

aktualizacja....wczytywanie.... --------------------------TABELA WYJŚCIOWA---------------------------------- NICK--------WIEK---WZROST---WAGA---BIUST---TALIA--BIODRA -BEDZIE Promyczek--22-------176---------66,67--- 90-------- 70 ------ 96----59 Agatatenis---?-------169-----------63-------?----------? ----------?------? Ferdydurka---?-------170----------70-------9 6--------74------98-----60 Justynkie-----?--------170----------66-------96--------8 6--- --101------? *Justa*-------26-------160----------53--------?--------- -?--------?-------46 Yuki----------19-------170----------55--------88-------- -70-----95------50 aj em--------177------62,5---------90---------?----------?----- ---?------55 Poollaa------22--------160---------53---------?--------- --?-------?-------50 Elafan-------27--------168---------68,5------92--------8 2------98-----60 gunia113----18-------160-------------------------------- ------------------? nelke--------23--------160---------62-------?----------- ?---------?-------55 Kocham-----24--------161---------71-------104------86--- -----101-----? duży zamiar-34------173---------68---------?---------?----------?-------60 -------------------------------------------------------- ----------------------------- duży zamiar--------------> ja przez ten miniony tydzień byłam na diecie amerykańskiej ubytek wagi ( -3kg) ale wydaje mi się, że najważniejszą rzeczą jest przestrzeganie kilku podstawowych zasad: - jeść mniej, a częściej - nie jeść po 18-19 -pić dużo mineralnej (conajmniej 1,5l dziennie) -pić czerwoną herbatkę (pogromca tłuszczu:) ) -dużo się ruszać -wyrzucić z jadłospisu chleb, ziemniaki i napewno ograniczyć słodycze lub całkowicie je wyeliminować -nie zniechęcać się (to chyba najważniejsze:) )

mam ten sam problem -jestem strasznym łasuchem! uwielbiam jeść łakocie i uwielbiam je robić! aż mi slinka leci na samą myśl:D jeśli lubisz gorzką czekoladę to jest właśnie alternatywa przy diecie, bo mozna sobie na nia pozwolić -jest zdrowa, tylko musi być taka z zawartością kakao powyżej 60% powiem Ci w tajemnicy :D, że u mnie z ruchem to na bakier-leniuszek straszny ze mnie i generalnie mało ostatnio ćwiczę:O

witajcie:)ja siedze nad ksiazkami:( >>>>aj em...bardzo!!dziekuje za odpowiedzi na moje pytania:)Ty to juz ekspert jestes:):) Ale i tak jeszcze Cie pomecze;) mam nadzieje ze nie bedziesz zla:) A wiec tak:moge sobie na przekaski tzn 2 sniadanie i po obiedzie jesc np.jogurt nat light bez cukru??albo maslanke 1,5 %?I jak to jest z tymi orzechami, pestkami, co mozna??aaaa>>szpinak na jogurcie moge sobie robic?? postanowilam jesc 5 posilkow dziennie.W srode jade na mEga zakupy ni wszystko kupie co mi potrzebne i od czwartku START.doiero mod czw, bo musze zjesc to co mam w lodowce na obecna dietke tz.jogurty, chlebek itp Juz sobie pisze plan na caly tydz, co bede jadla, tak mi latwiej bedzie:)i codziennie mam po 5 jajek, nie zaduzo??;)pewnie po 1 fazie mi zbrzydna:) ok.wracam donaki, papapap, do pozniej

hej Promyczek :) Ja jeszcze jestem na SB. Czuję się bardzo dobrze :) Słuchajcie, co z tą tabelką? czy może dodać kolumny \"było\" albo \" ubyło\" ?

Witam po 3 dniach nieobecności :) (2 dni imprezowania - buu tyle piwek wypiłam ehh;/- i po jednym dniu spania :D) Dancing with tears in my eyes * dziękuje że o mnie pamiętałaś:) Odezwe się jutro bo dzisiaj tylko na chwilke wpadłam, przywitac sie :) Pozdrawiam :*