Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajaca prawde

Gdzie jest taki R...?

Polecane posty

Gość kinia i marcin
Te osobke znam juz od prawie 2 lat, poznalysmy sie oczywiscie tutaj i do dzisiaj utrzymujemy ten serdeczny kontakt. Zadnych doniesien nie bylo :-) Zgadzam sie ze dla chcacego nic trudnego, ale chyba mozesz sprecyzowac...

o sprecyzowanie to poproś naszą wspólną znajomą ona wie że dla chcącego nic trudnego i troszkę zdązyła mnie poznać nawet bardzo jak na tak krótki okres

Gość chapita
dla chcącego nic trudnego i na kawkę można skoczyć:) A może napisz do niej, może ma komórke zepsutą;)

Gość kinia i marcin
Nie po to z Toba teraz rozmawiam zeby pytac nasza znajoma o Ciebie. A dlaczego mam do Ciebie piasc na priv? Nie mozemy tutaj? Nie bylo malego doniesienia, rozmawialysmy jak zwykle i opowiedziala mi troszeczke. Reszty sie domyslilam podczytujac tamten slynny topik.

Gość kinia i marcin
To ze czytalam ten temat nie oznacza ze stal sie slynny :-) Nie pochlebiaj sobie. A Moze ja tez szukalam tam swojego R.? Jak widzisz kazda kobieta ma jakiegos swojego R. :-)

Gość kinia i marcin
Ostatnia rzecza na jaka mam ochote jest straszenie nieznajomych mezczyzn :-)

to dobrze , wiesz jakoś nie potrafię rozmawiać na forum dlatego prosiłem żebyś do mnie napisała. Jestem w miarę świeży na forum i jakoś tak nie potrafię się przełamać żeby normalnie rozmawiać - forum to taka rozrywka wymiana przemyśleń ale nie rozmowa dwóch ludzi.