Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibuleczka

Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie.

Polecane posty

Gość Innka
Chętnie bym sie dopisała do tej listy :) Tylko nie wiadomo kiedy sie uda tego dokonać :)

Gość mmmmmmmmm
:( ja tez nie mogę zajść;(

Gość Ania3*7
hej kobitki kochane :-) trochę mnie nie było a tu takie smuty....:-(( zdrada to straszna rzecz! nie chcę nawet o tym myśleć bo nie wiem ...nawet nie chcę wiedzieć co się wtedy czuje...czytałam trochę strony (a jest ich teraz już baardzo dużo) pt. "Sposoby zdradzanych żon"...ale tak mnie zdołowały, że jak wracałam do domu to patrzyłam na mojego Misia-Krzysia i tak mnie w środku ściskało, że aż oddechu brakowało...:-( nie czytam już tych stronek bo jakieś doły-giganty dostawałam. takie to przykre kiedy kochana osoba zdradza i oszukuje! 🌻🖐️ kobiety - pozdrawiam Was WSZYSTKIE !!! Piszcie ! czekam na dobre wiadomości ! 🖐️ kiedy i u kogo następne dwie krechy ? ;-) ;-) ;-) czytam i będę tutaj wpadać...aż może wpadnę na "dobre" hihi buziaki 🖐️🖐️

Gość xxxmadziara
No Hej Kobietki,no ja tez sprawdzam czy juz jestem czarna,pozdrawiam i buziaczki dla Was Wszystkich.

Gość xxxmadziara
Jeszcze raz musze sprawdzic,bo cos mi nie wychodzi,no ale moze teraz bedzie czarny wrescie.

Gość xxxmadziara
I nic z tego i nie wiem czemu mi nic nie wychodzi z tego czarnego nica.

Gość do madziary
głoena strona forum u samej góry - internautko, zarezerwuj swój nick nastepnie kiladsz na opcję A potem ustalasz nick i hasło i od tej pory powinnas byc.... czarna

Gość do madziary
sorry za błedy miało być: strona główna klikasz opcję A

Gość xxxmadziara
I tak zrobilam,ale jakos mi to nie wychodzi

Nadal nic,zostane jednak przy pomaranczowym nicku,jestem ciemna jak nie wiem co,zeby takiego czegos nie umiec zrobic hiiii.

No w koncu mi sie udalo.Wszystko kobietki sie ulozy,pozdrawiam i buziaczki dla Was.Wlasnie ide na film.Zycze Wam Wszystkim laseczki udanej nocki i szybkiego za fasolkowania,pa.

Cześć wszystkim! Rudzia i Marylinko - trzymajcie się dzielnie - będę trzymała kciuki żeby Wasze życie wróciło na właściwy tor. Ja też chyba musze trochę przystopować i przestać być taka uparta bo przez to też często się bezsensownie kłóce ze swoim mężem - a to przecież nie warto. A korona mi z głowy nie spadnie jak czasami będę mu ustępowała ;) U mnie nic nowego. Wizytę u gin mam dopiero 31 lipca. Teraz całkowity luzik - i chyba potrzebny nam był taki miesiąc - teraz cieszymy się sobą nie myśląc o tym czy się udało czy nie. Może to nam pozwoli w przyszłym cyklu podejść do tego bardziej spokojnie. Buziaczki dla wszystkich :) 🌼

Hej:) Izoldko NIESTETY u mnie to napewno nie ciąża.Pisałam wczesniej że w cyklu z hsg jestem bez leków i specjalnie miałam robione usg by sprawdzic jak organizm daje rade bez clo i oczywiście żadnego pęcherzyka dominującego tylko same drobniutkie(jak to w Pco) - także owulki nie było na 100% Dzwoniłam już do giny i kazała poczekac jeszcze 10dni,jak nie dostane dalej @ to wtedy przyjechac do niej; wszystko sie strasznie przedłuży ale cóż... Dziewczynki Caluje was mocno wszystkie po kolei i mam nadzieje że już niedługo któraś z was ogłosi dobrą nowine!!! http://abcslubu.pl/suwak/07_23_2007_14_8_2004_20.png

Witajcie, Dorcia masz racje ja już tez troche stopuje i ide na wieksze ustepstwa. Bo jestem strasznie uparta i wymagajaca i wtedy tez kłótnia gotowa. Ide dziś do innego gin. na monitoring (13dc). Dowiedziałam się że u niego jest strasznie dużo pań i nieraz trzeba czekać az do 23. No ale cóż. Smieje sie tylko z tego że jak bede tam siedziała do 23 to jakby co nie bede miała ochoty na staranka. Ale dam rade. pozdrawiam mocno

Klaudus, to masz teraz tak jak ja :) tzn. cykl hsg bez wspomagaczy. Hsg przezylam, nie bolalo, prawie wogole, wszystko na szczescie drozne i normalne :D Ale teraz jak znieczulenie zeszlo, boli mnie podbrzusze...:( No nic, trudno. grunt, ze wszystko ze mna w porzadku :) Ale watpie by jajo chcialo samo urosnac...chociaz ostanio uroslo, co prawd0a nie peklo, ale dostalam po nim naturalna @. A to taki maly sukcesik :) Tyle, ze sie na to wyczekalam 3 miesiace. No i niepekniete jajo jak na 2 d.c. zostalo i stworzylo mala cystke :( Mam nadzieje, ze w tym cyklu sobie pojdzie sio ode mnie :) Pozdrawiam. :)

Witajcie kochane, Ja jestem po pierwszym USG. Wyglada tak (13dc): na jajniku lewym pecherzyk 18 mm a na prawym 13mm. Kolejne USG w środe. Dziewczyny mam pytanie czy to jest wielkość ok.? Do jakich rozmiarów powinien urosnac pęcherzyk? Wiecie coś dziwnego mi powiedział ten nowy gin. Mówi że na samym początku powinno sie robić monitoring cyklu bez hormonów. Bo monitoringu kilku cykli bez hormonów można dopiero podać hormony. I dalej monitorować. Mówi że wtedy wiadomo że nie ma samoistnej owulacji. Bo w niektórych przypadkach clo moze nie pomóc a troche przeszkodzić. Dziewczyny ja już głupia jestem całkowicie. Słyszałyscie coś na ten temat?

cześć dziewczyny! Jak humorki? Bo u mnie wisielczy :( Wczoraj byłam u mojej gin, no i niestety tak jak przypuszczałam, wyniki męza dalej złe, powiedziała, ze ona już nic nie moze zrobić i dała mi namiary na prof. Pawełczyka w Poznaniu (czyli inny lekarz niż u ciebie, Klaudia). No i trzeba będzie tam jechać, sęk w tym że to kawał drogi od nas (jakieś 300km) ale cóż....:( Dodatkowo podłamałam się tym, że jeśli dojdzie do inseminacji, to też w Poznaniu, bo bliżej nigdzie nie robią. Wczoraj mąz poszedł na nockę a ja ryczałam, bo nie mam już sił. Musiałam sie wyżalić, bo tylko tu mogę, wy mnie wspieracie i pocieszacie nawzajem, dobrze że was mam :) Edna - z tego co wiem, to pęcherzyk powinien mieć ok. 20mm więc twój już prawie dojrzały. Pozdrawiam was kochane i mocno ściskam.

Edna ja miałam robione jedno usg w cyklu bez hormonów żeby zobaczyć jak się jajniki mają. To było tak mniej więcej koło 13 d.c. I się właśnie okazało że nie ma żadnego pęcherzyka z którego by coś mogło być. A co do wielkości Twojego pęcherzyka to myśle że jest o.k. Powodzenia - byle tak dalej ;) Buziaczki dla wszystkich

Czesc kochane!!!!!! Malo sie ostatnio oddzywam,ale jestem na bierząco z czytaniem. Izoldko-głowa do góry jakos wszystko sie ulorzy,pojedziecie do innego lekarza i on rozwieje wasze problemy,zobaczysz.A potem bedziesz cieszyc sie dzidziuśiem 🌻 🌻 Edna-jajeczka są ok!!!!za dwa dni będą we właściwej wielkości i ,zastrzyk z pregnalu i do dzieła. Pozdrawiam was Wszystkie:)

Smutna Izoldko TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE i nie załamuj się! Napewno w tym poznaniu pomogą Twojemu mężowi i bedzie o.k. Trzymam kciuki i głowa do góry! A swoją drogą szlak mnie trafia jak usłyszałam kilka dni temu że znowu jakas laska urodziłą pijanego niemowlaka - takie nie maja problemu z zajściem w ciąże - i gdzie tu sprawiedliwość. Buziaczki

dziękuję dziewczyny, jesteście takie kochane :D Dorcia - masz rację, świat jest taki niesprawiedliwy, dlaczego Bóg daje dzieci takim lafiryndom, które je potem zostawiają na śmietniku albo krzywdzą całe życie. A my chcemy dać dziecku to co najważniejsze: miłość, dom, opiekę i niestety nie możemy, dlaczego tak jest :(

Gość Innka
Witajcie Mam lekkie plamienia i obawiam sie , że to początek @ :(

Surfitko to świetnie że wyniki wyszły ok- to tak jak u mnie chociaż to jedno dobrze wyszło. Może akurat u ciebie urośnie sobie pęcherzyk bo u mnie niestety tak sie nie stało... Edna u ciebie pęcherzyki ok,akurat u mnie pęcherzyk rósł do wielkosci 24mm i pękał na drugi dzien przy wielkosci 25mm. Ten monitoring bez hormonów tez miałam,wtedy tez widzialam ze nie mam owulacji i ze moje jajniki są policystyczne:( Izoldko my juz mamy umówioną wizyte do Poznania na 10-sierpnia,to też dośc daleko od nas; około 200km. I kiedys wrazie inseminacji to nie wyobrażam sobie tak daleko dojeżdżac...:( Troche zaczynam naprawde sie martwic,nie dosc że mam Pco to męża wyniki też nie są ok. Ale musimy sie jakos trzymac bo przeciez sie nie poddamy! CALUJE WAS DZIEWCZYNY

smutna Izolda jeszcze się nie zamartwiaj. Pojedziecie do specjalisty to napewno coś poradzi. Będzie pewnie ok. Zobacz my tez cały czas na lekach bo bez nich nici. Klaudia, Dorcia a wiec u was to jest robione po koleji. Tak jak powinno być. U mnie pewnie gin. chciał się pospieszyć ze wzglęgu na wiek. Tak to sobie tłumacze. Innka życze powodzenia i mam nadzieje że twoje plamienie to nie @ ale może oznaka czegoś wspaniałego. Daj prosze znac.

Hej Laseczki! U mnie też nieciekawe :-o Kłótnie z mężem a powód to jego rodzice, których mam już serdecznie dość!!! D Na 26-tego mam termin @ Pewnie przyjdzie. Ach sama już nie wiem co pisać :( Doła mam jak cholera!

Ach ci tesciowie....:) My za dwa dni wyjezdzamy, i wracamy 12 sierpnia. musimy sobie chyba to wszystko poukladac...