Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibuleczka

Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie.

Polecane posty

Jadira nie zalamuj sie,w koncu musi byc dobrze:)to dobrze ze Twoj M ma dobre zolnierzyki.Bedzie dobrze,zobaczysz,trzymam za Ciebie kciuki. Nas tez czeka bedanie ale dopiero we wrzesniu jak bedziemy w Polsce.Tak bardzo sie boje,przechodzic znowu to samo.Nie wiem moze moj gin tez powinna zrobic mi badanie na wrogosc sluzu,mialam monitorowan cykl czy mam owulacje.I mam owilacje pecherzyki byly,przytulalismy sie tak jak gin kazala ale i tak nic nie wyszlo,moze ja tez mam wrogi sluz Boze ja juz nie wiem normalnie nie wiem i zolnierzyki dochodza do jakiegos miejsca:( Dorcia-az sie wzruszylam to co napisalas

Hej Kochane Kobietki. VIOLAA- zobaczysz wszystko bedzie dobrze,tylko niech maz zrobi badanie nasienia. DORCIA- dobrze ze nic sie nie dzieje z jajnikiem,moze to upragniona fasolka,fajnie by bylo. Za nas wszystkie sie pomodl na Jasnej Gorze. INNKA- jak wrocisz od lekarza to sie odezwij i napisz co z Toba. MOLUS- moze u Ciebie jest juz fasolka,tego Ci zycze. JADIRA- zobaczysz wszystko bedzie dobrze,tego Ci zycze. ANIA 3_7 pozdrawiam Cie. Zycze wszystkim kobietka zeby sie wszystko ulozylo i zeby kazda z nas mogla zobaczyc na tescie upragnione 2 kreseczki. Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i zycze milego dnia,buziaczki,pa. Wyszlo sloneczko,jest cieplej.

Dorciu ciesze sie że nic złego sie nie dzieje i że prawdopodobnie miałas owulke:) Skoro staranka były to teraz tylko czekac na efekty:) Jadirka kochana nie załamuj sie! Może coś poradzą na to,jeszcze nic straconego,zobaczysz co dalej lekarz powie...ale rozumiem twój smutek! Dobrze że nasionka w normie... Moluś czuje że juz za kilka dni obwieścisz nam wspaniałą nowinke! Trzymam mocno kciuki aby @ nie przyszła i żeby to była fasolka!!! Innka powodzonka na wizycie u gin. Aniu dla Ciebie i reszty dziewuszek ogromne buziaki!

Gość Innka
Wróciłam od lekarza, przepisał mi cos silniejszego na stymulację, w zastrzykach, i w sob. kolejna wizyta, zobaczy się wtedy ile urosły. Przy lekkiej stymulacji nic nie wyszło więc może teraz się uda, chociaż ja boję się silnej stym. ze względu na większą szanse ciąż mnogich. Jadira, na pewno jest jakiś sposób na wrogi śluz, najważniejsze, że z Wami wszystko ok :) w ostateczności możecie zrobić inseminację a skoro Twój m. ma dobre wyniki to szanse wzrastają.

Gość martika 1983
hejka ja jutro mam miec @ ale od 5 dni bóle podbrzusza krzyz,piersi jak balony przytulanki 17 -22 lipca a test zrobiłam 30 lipca za wczesnie i negatyw boje się ze się rozczaruje mam lekkie upławy

Gość martika 1983
znając okresiczke to się pojawi u mnie diablica mała;]jak cię boli jajnik to może zapalenie albo torbiel lec do gina ja też pójde bo mnie też boli jajnik

Gość Innka
Lepiej sprawdzić ale to pewnie nic takiego. Mnie ostatnio ciągle bola jajniki, myslę, że to od leków. Lekarz sprawdzał i nie mam torbieli.

Martika wiesz ja byla u gina ze 3 tygodnie temu i bylo ok.Nie chce zeby jakies torbiele sie zrobily wczesniej mialam endo wiec pojde do gina jak mi nie przejdzie. Ty jestes 83 rocznik czy tylko tak napisalas w swoim nicku???

INNKA- TERAZ NAPEWNO SIE UDA!!!!:) i zaskoczysz nas wiesciami o maluszku... Violus-napewno przejda te bóle ,ale lepiej to skontrolowac bedziesz spokojniejsza. JA wyczytałam ,ze ten lek co mi gin.przepisala to jakis steryd wole tego nie zarzywac i pójde skonsultowac z innym lekarzem i zobaczymy:(:(:( pozdrawiam i życze dobrej nocy i owocnej.

Gość Marylinka
Dziewczyny on mnie nie zdradza...On mnie po prostu już nie kocha, nie chce ze mną być i chce rozwodu, w dodatku mam się wyprowadzić. Także nie potrzebnie może od razu to podejrzewałam. On po prostu nie chce ze mną już być, męczy się i tyle....Ponoć jestem niedobrą żoną... Serce mi pęka po prostu...Nie sądziłam że tak będzie. Przecież to mój mąż, mój Domin, miała być jeden jedyny na zawsze. A tu co. Nie wiem co robić, serce mi pęka z żalu i bólu. Nie wiem co mogłam zrobić inaczej by było dobrze. Widocznie za mało robiłam by być razem...

Oj tak mi smutno, przykro mi jak cholera.... Nie wiem jak pocieszyć :( nie mam słów. A ja dziś zrobiłam test. Serducho waliło mi jak oszalałe i modliłam się o dwie kreski ale tam gdzieś głęboko czułam, że ich nie zobacze i tak też się stało :(. Zwyłam się jak bóbr! Tylko kuźwa dlaczego nie ma @ ???

Gość martika 1983
violaa sorki ze teraz pisze wczoraj już nie byłam przy kompie;[[tak rocznik 1983 z marca jestem;]]a cio ty też to fajnie;] jak byłś u gina 3 tyg temu to napewno jesteś zdrowa może ci tak tylko pulsuje jajnik ja też to mam ja u gina nie byłam jeju 2 lata ,ale jestem głupia musze iśc wtedy miałam ok wszystko ale muszę !!!dziś mam dostać @czuje jak gotuje misię podbrzusze tak bardzo nie chce @pozdrawiam

hej Moluś tak mi przykro...:-( tak bardzo chciałam, żeby się udało !!! 🌻 ale nie martw sie - może już w przyszłym cyklu zaskoczymy obie!!! bo u mnie też nic tym razem...:-( czuję to! to znaczy nic nie czuję! więc teraz tylko czekam :-( jakiś tydzień i sie wyjaśni... więc Moluś uszy do góry i nie płacz..a przynajmniej postaraj się ! 🌻🌻...zaczynamy starania od nowa! a ja chyba tym razem sprawdzę co z moją owu i zrobię monitoring... Marylinko, nie wiem co napisać bo wszystko wydaje się takie banalne :-( trzymaj się kochanie 🌻🌻

Marylinko nie wiem co mam Ci powiedzieć - strasznie mi przykro że Cię to wszystko spotyka :( Może da się jeszcze wszystko naprawić. Moluś - przykro mi z powodu testu Kurcze same złe wieści od rana :(

Gość Innka
Marylinko współczuję, trzymaj się jakoś. Pogadaj z kimś bliskim, życzliwym, rozmowa zawsze pomaga.

Marylinka-moze sie jeszcze ułoży ciezko mi cos powiedziec poprostu strasznie mi przykro.Trzymaj sie skarbie jak sie zdecydujesz i chcesz oczywiście jestem na gg.

Malus testy czasem klamia zrób bete. Dziewczyny strasznie wam dziekuje za wsparcie jestescie kochane i niezastąpione to dla was 🌻❤️🌻❤️🌻❤️

Gadałam własnie z psiółą i też mówiła o becie. Bo jeśli nawet by się udało to by było około 3 tygodnia i faktycznie może za wcześnie? Kurna mam tylko nadzieje, że nie dzieje się nic złego. jadira na pewno są sposoby na ten Twój śluz!

Witam:) Marlinka nie wiem w jaki sposob Cie pocieszyc,tak mi smutnawo sie zrobilo:( Molus przykro z powodu testu ale moze zrob bete tak jak dziewczynki pisza.Nie doloj sie Kochana kolejny cykl przed Nami,mam nadzieje ze tym razem sie uda:) Martika1983 ja jestem z kwietnia.Wiesz w sumie nie wiem co sie dzieje nigdy tak po @ mnie nie bolal przed @ pobolewal a teraz to ja nie wiem co sie porobilo.Podaj adres meilowy to podam Ci moj numer gg,jak bedziemy mialy czas to sobie poklikamy:) Pozdrawiam reszte dziewczynek🌼

Violus wyslałam ci meila,niechce pisać tu o wszystkim.Jeśli ktoras z dziewczyn chce to podajcie mi meila.

Siedze i wyje. Właśnie wyszedł i zostawił mi obrączke. Po prostu serce mi pęka. I w dodatku nie chciał już ze mną rozmawiać. Za to do mojej koleżanki napisał czy mogą pogadać. Mój mąż, mój Domin, ja nie moge w to uwierzyć. Nic innego nie napisze oprócz tego że serce mi pęka i nie moge w to uwierzyć Do cholery Mąż mnie zostawił, mój mąż odszedł tak po prostu bez słowa.... Boże Dziewczyny co ja teraz zrobie....Ja w życiu bym nie pomyślała że to mnie spotka. Nawet nasz piesek leży i się nie rusza. Czuje co się dzieje. :-(( :-(( :-((

Marylinka :( Bardzo mi przykro....Ale moze uda sie to jeszcze uratowac. Moze on cie kocha ale o tym nie wie ? Trzymaj sie kochana i wierze, ze bedziesz w zyciu szczesliwa :) Masz w sobie tyle dobra i ciepla, ze slonko sie do ciebie usmiechnie...🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼...🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 to dla ciebie ta laczka...

Jeny Marylinko nie mam pojęcia co Ci powiedzieć. Tak strasznei mi przykro. Jak to czytam to aż mi zły do oczu napływają. Jadirko mam mój adres napisz co się dzieje.

Gość NOANGEL25
Też się staramy ... rok. I dwa miesiące temu brak okresu, dwa paski na tescie, na powtornym takze dwa paski, radosc ogromna, gory moglabym przenosic i po trzech dniach dostalam obfita miesiaczke :( Ginekolog powiedzial ze to była ciąża biochemiczna no i staramy sie dalej... wszystkie koleżanki latają z wózkami a ja popadam normalnie w jakąś paranoje... Cholery można dostać - jedni chcą i nie mogą a Ci co nie chcą to mają wrrrr....

Gość Innka
Własnie ci co chcą nie mogą a te co nie chca zachodzą. Właśnie dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, nie planowała.

Moluś zrób bete bo nigdy nic nie wiadomo. Będziesz pewna na 100 %. Jadirko to można na pewno jakoś wyleczyć. Nie możesz się poddać. Walcz dopóki będziesz miała możliwość do walki. DZIĘKI ZA WSPARCIE!!!