Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Ponieważ moja droga po przeczytaniu jej wypowiedzi można tylko jedno wywnioskować iż, jest ona jak obłąkana, wyliniała hiena. Pewnie od dziecka chora z ambicji, spala się wymyślając sytuacje, w których mogłaby zabłysnąć, nieurodziwa, zajmuje się z braku propozycji wszelkimi możliwymi działalnościami. Tańczy towarzysko,puszcza się szyje spadochrony, projektuje schrony atomowe i zastanawia się, jakim cudem mężczyźni mogą patrzeć na inne kobiety. Jedyne co ją może uradować, to jakaś brzydsza koleżanka. Widać że jest catsumi głęboko nieszczęśliwa. Wykorzystuje każdą okazję, żeby zaistnieć. Niezbyt efektowna i inteligentna, opowiada bez końca nudne historyjki o swoich planach. Nie ma żadnego sexappeal\'u. Erotycznie oziębła, nie szanująca niczego i nikogo, czasami złowi jakiegoś zakompleksialego mężczyznę o 25 lat młodszego, któremu wmówi, że jak będzie grzeczny, zabierze go na lody na Florydę. Wyrazy współczucia.

Gość A ja mysle że catsumi nie zmy
To jej zycie, jej wybór i nic nam do tego. Mam pytanie... Pisalas ze masz rodzicow we Francji, są chyba dobrze sytuwani, dlaczego wiec to robisz, rodzice napewno dali by Ci kase... Nie interesują się Tobą?? Pozdrawiam

Gość wróciła
prostytutka z KLASĄ :D Ludzie, fanfary i werble, już! ;) Oczywiście uda, że słowa krytyki na tym topicu nie istnieją, nawet jeśli są sensowne. No bo co miałaby powiedzieć, biedna? Że mamy rację? :)

Gość prezenterka
Nastepne pytania: Jakie sa na podstawie twojego doswiadczenia glowne powody dlaczego faceci korzystaja z uslug prostytutek? Szczegolnie jesli chodzi o tych co robia to czesto/regularnie/przez dlugi czas. Czy mogloby byc tak ze faceci ci maja jakas wspolna ceche? Tu chodzi o to ze wiekszosc facetow oczywiscie ze uslug prostytutek nie korzysta. Sa tacy co korzystaja bardzo okazyjnie, powiedzmy w ciagu zycia byli kilka/kilkanascie razy. Ale te rzadsze okazy co korzystaja stale/regularnie, co to za typy - moze maja jakies zaburzenia obrazu kobiety, brak empatii???

Gość a ja z innej beczki
Ciekawe, czy lubisz przedmioty ścisłe?

Gość Korbielów jest super

Gość katsuuumi
gdzie Ty?:)

Gość no i zniknęła

Gość catsumi wróć

Gość a mnie się podoba
chodzenie do prostytutek to jedno a kochanie żony to drugie, sama mam znajomka, który bardzo kocha żonę, chodzi z nią nawet do fryzjera ale ma taki popęd, że gdy żonka się farbuje to on myk na pół godzinki do burdeliku...i co? też jest obłudny???

Gość prezenterka
a mnie sie podoba: pytanie jeszcze czy facet robi myk do burdeliku w konspiracji przed oficjalna jebiorka czy tez ona mu mowi, "zeby sie nie nudzic idz se kochanie na popychanko".

Gość singiel do smierci
A żonka pewnie w tym czasie robi lodzika fryzjerowi :)

Gość singiel do smierci
Biedak pewnie myśli, że jest mu wierna i on jest dopiero jej drugim facetem :)

Gość a mnie się podoba
prezenterka:----------> otóż ten facet jest marynarzem i to naprawdę z odpowiednim stopniem a wiesz jak to jest...;) marynarz - majtek czy kapitan ma swoje babki w porcie na całym świecie...no i nic jego żona o tym nie wie!!!! nie wiem co by było gdyby sie dowiedziała...:(

Gość Kemmler/Cretu/Hirschburger
Jesteś odważna...mam nadzieję, ze kiedyś będzie inaczej;) Szacunek.

Hej wlascicielko topiku ja nie jestem moze zbyt doswiadczona ale mam pytanie czy kiedykolwiek sprawia ci przyjemnosc jak robisz minete facetowi bo mi jakos nie probowalam 2 razy ale to nie dla mnie z racji estetyki jak i i zapach a wrecz uwielbiam jak facet mi lize cipke.Troche to pokrecone ze ja nie umiem do tego sie przekonac i ostatnio slyszalam ze przez to pewnie nie moge utrzymac faceta przy sobie

Gość Zrozpaczonaconieco
O, Katsumi, może Ty mi coś doradzisz kochana? Zajrzyj na wątek jestem młoda piękana hoża chętna, co? Kurczę, Ty się znasz na wszelkiego typu typach! Pomocy!!!

Przeczyałam prawie cały topic i doszłam do wniosku, ze jednak polskie społeczenstwo jest jeczcze bardziej zacofane, chyba wynika to z tego ze wieksza czasc jest praktykującymi katolikami.Najgorsze jet to, że ludzie piszą rzeczy typu\"Nie lubie prostytutek\", a w glebi duszy sami by skorzystali. Dlatego mysle, ze jesli ktoś ma wypowiadać takie niedojrzałe opinie to powinien sie lepiej zamknąć. Napewno grorszą pracą od prostytucji jest praca w telewizji, tam jest dopiero prawdziwy burdel, ale w telewizji pracowac to zaszczyt w opini naszego wspaniałego i obłudnego społeczeństwa. Do autorki mam pytanie: Czy rzeczywiście prostytutki maja jakies sztuczki. Robia coś w łóżku inaczej, bo kiedys o tym czytałam i zastanawiam sie czy to prawda. Jesli możesz zdradzic coś to byłabym bardzo wdzieczna pozdrawiam

Gość catsumi tu już nie zagląda
....................

witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności..... Pewnie nie uwierzycie, ale co ta,- wcale nie musicie. Wyjechałam z Polski, mieszkam w Hiszpanii i czuję.... spokój. Ludzie, jestem taka szczęśliwa!!! Słucham fajnej płytki i uśmiech mam od ucha do ucha!!! Diametralna zmiana. Totalna. Pełna jazda. *Martinie... dziękuję.... jak cię widzę, to mi się serce śmieje*

Gość On....
Czyli spełniły się marzenia. Na stałe zostajesz w Hiszpanii ?

nie wiem, czy na stałe :-) przyjechałam tu z moim \"przyjacielm\" Martinem Mathiasem 😘 Niemiec polskiego pochodzenia, który studia kończył w San Diego i w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszka :-) niech żyje malibu z mlekiem!!!!!

ojej.... przepraszam za wszystkie posty pozostawione bez odpowiedzi...ale naprawdę nie miałam czasu; tak w życiu bywa. Szefie, przecież ty wiesz, znasz mnie doskonale...ale ta decyzja była dla mnie o niebo ważniejsza, aniżeli zarządzanie klubami :-) Dziękuję 🌻 Anastazja-jesteś wspaniała, przepiękną blondynką/ chociaż wiesz że wolę czarne/ baw się dobrze, zgodnie ze SWOIMI wewnętrznymi zasadami.... buźka wszystkim

Julka- tobie dziękuję za wsparcie w chwilach załamania Marcin-a tobie, że mnie zapoznałeś z Martinem Michał-za fajny, bezproblemowy okres w życiu.....imprezy, wyjazdy, spanie do 13, kasyna, bankiety- high life 😘 😘 i za te nocki...mmmm.....hhhhmmmmm..... Karolina, Kasia, Magda, Anka- jesteście beznadziejne i na dzień dzisiejszy, czym możecie się pochwalić..... :-? spaliłyście się na całej linii

Gość On....
Skąd taki nick "catsumi" ? Czy już jesteś na etapie stabilizacji (mąż, dzieci itd) ? Masz umiejęstność opowiadania. Może jakąś książkę kiedyś napiszesz ? Jakbyś kiedyś jednak zjawiła się w Polsce (w-wa, olsztyn) chętnie bym zaprosił Cię na kawę. Powodzenia !

catsumi- dawno temu; jeszcze w czasach liceum, kolega wymyślił mi taki pesudonim. Myślę że to z powodu mojej urody/ egzotycznej :) / Nie jestem na etapie stabilizacji, Martin ta na razie tylko serdeczny przyjaciel od imprez, wypłakania się... te cetera et cetera. Na obecną chwilę nie myślę o pisaniu książek, tylko o pracy mgr... :-) Zapewne się zjawię niebawem, ale tylko na parę dni, pozałatwiać resztę formalności i \"pożegnać śmieci\".... Pozdrawiam gorąco!!!

*pseudonim, to, et cetera et cetara taka mała dygresja-> czemu laptopy nie mają podświetlanej klawiatury??? :-)