Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Wiedzialam, ze cos zepsulam :( Teraz sie pochwalilam, a nikt go nie zobaczy :( Ja go zeskanowalam na Corel Photo- paint no i tak go wyslalam. Inaczej bedziecie musialy poczekac do wieczorka to zasiegne rady mojego Franka. Sorki 🌻

hej dziewczyny... Franiu ciesze sie ze wszystko oki, widzisz doczekałaś sie wkońcu i usłyszałaś bicie serduszka- niesamowite uczucie - potwierdzam!!! Ciesze sie ze zdjęcia doszły, teraz pomęczę sie troche z otworzeniem pliku żeby zobaczyć twojego maluszka, chyba musze jakiś program ściągnąć, może sie uda... Dzieki dziewczyny za miłe słowa o moich zdjęciach , hehe Pozdrawiam

Witam w ten smutny edzszczowy dzionek .... Franiu moje gratulacje ! Bardzo się ciesze z twojego szcześcia ale też .... a nieważne.... Shenen moim zdaniem Maja jest do ciebie podobna ... może inaczej bym twierdziła jak widziała bym twojego M bo miała bym porównanie do kogo bardziej .... Basieńka ❤️ Balbinka Dziś mam doła .... znowu .... 3 razy zlał mnie deszcz i to w tych miejscach gdzie nie miałam sie gdzie schować ... Na dodatek poryczałam sie dziś- wszystko mnie wkurza, koleżanka której niecierpie (zresztą ona mnie bardziej) przyszła dziś do mnie i z radościa na twarzy powiedziała mi że ona jest w 4 miesiącu- zrobiła to specjalnie i jeszcze wypytywała jaki ja miałam brzuch na poczatku, pokazywała mi swój i pytała czy ja mam problemy z zajściem że po ostatniej ciązy do tej pory nie jestem i to mówiła do mnie z usmiechem na twarzy a ja sie poryczałam i wybiegłam ... Wy tutaj tez jesteście szcześliwe prawie wszystkie zaciązone a ja tylko czytam i ryczeć mi się chce !!!! Dziewczyny nie mam już sił ! Miłego popołudnia ...

Hej dziewczyny :) Franiu....mi się to zdjątko nie chce otworzyć :( Wiecie co???? Przyjechał po mnie do pracy mój mąż.... od razu mi powiedział : Niunia, dziadek nie żyje :( Dziedek mieszka blisko mnie , jakies 6km. Nie wiem, czy o nim pisałam. Ma astme tzn miał, do tego wrzody i juz jakies prawie 2 miechy leżał w łóżku, ostatnio to nawet do łazienki nie umiał iść :( Starośc jest straszna :( za jakąs godzine tam jade...będziemy się modlić. W piątek pogrzeb. No i powiedzcie mi, że nie sprawdza sie to, że dziecko się rodzi bądź jest w drodze i ktoś z rodziny umiera????? Ja nastawiłam się na synka i bardzo chciałabym, żeby był takim człowiekiem jak mój dziadek (*) A tak w ogóle, to dzidzie czuję coraz bardziej....daje o sobie znac :) Zmykam...ściskam Was, pa!

Loluś Skarbeczku :( Kurde....tez mi sie ryczec chce jak tak piszesz.... No to w sumie masz racje, wcale sie nie dziwie :( No i nie wiem co napisać :(

Iloneczek szczere kondolencje z powodu dziadka to przykre, ale masz racje z tym dzieckem, bo jak moj dziadek umarl moja bratowa byla w ciazy jeszcze tego nie wiedzac i urodzila chlopca. Wiem ze zdjeciem to nieudana robota, ale umiescilam je powyzej w mojej wypowiedzi. Lolu kochana przykro mi, ze masz dolka, ale ja wierze, ze i Ty bedziesz szczesliwa. I dokoncz co chcialas tam napisac, bo nie bede w nocy spala.

Franiu nie dokończe .... nie chce psuć dnia ... nie chce tak pisać bo to głupie .... Iloniczek moje szczere kondolencje, bardzo mi przykro z powodu dziadka .... a z tym że jak ktoś bliski umiera to ktos w rodzine jest w ciązy to jakaś prawda jest .... ja byłam w 3 tygodniu jak maja babcia umarła na raka... Jeszcze raz BARDZO MI PRZYKRO a z powodu dzidzi to ciesze się że daje o sobie znać ....

Chwile temu wróciłam.... duzo ludzi było... a te modlitwy???? ojejku, 1 raz na takim czymś byłam. Ale koniec o tym, bo to przeciez nieważne. Lola, a jak tam ten Twój??? Badania zrobił? coś wykazały? Jejku.. tak bardzo chciałabym Ci pomóc.... Wiem jak cierpisz. Kurde....zmykam!, paaaaa!

Cze. Byłam dziś u dentysty. Mam w końcu spokój na pół roczku. Później mają zadzwonić i przypomniec mi o wizycie. Ach ta przywatna opieka...:D Frania - jak czytałam to aż się łezka z radości zakręciła w oku :d. Niestety zdjecie niechce się otworzyć i franek dalej jest anonim. Iloniczek - wyrazy współczucia z powodu dziadka. Jesteśmy z Toba i rodziną myslami. Shenen - u mnie tez pogoda marcowa. Tylko śnieżek nam niespadł. Matoda - jak byłam w ciąży nawet mówienie na lekcji powodowało zadyszkę. Organizm sie przystosowuje do was obojga i to musi troszkę potrwać. Balbinka - czekam z zapasem lodzików ;)) Loluń - to jest bardzo głu*** osoba. Pozdrawiam

Franiu dobrze ze zamieściłaś zdjęcie na fotosiku bo jednak nie mogłam go otworzyć a teraz sie udało... gratuluję dzieciątka , teraz juz wszystko jasne, oprócz płci, hehe Lolu Kochana nie mażesz byc taka smutna, ja wierze w Ciebie i Ty tez powinnaś uwierzyc... wszystko bedzie dobrze, bedzie tak jak chcesz ... to tylko kwestia czasu , niestety, ale głowa do góry... Iloniczek u mni eteż tak sie zdarzyło zmarł mój tata a urodziła sie kuzynka, ech... daga dzieki za fotke , ale malutka strasznie...

Iloniczek mój M ma badania dopiero w ten piątek .... on próbuje mi mówic że jest ok i że zajde wi ciąze la eja nie wierze ! widzie jak jest .... Basieńka jak sie czujesz ?

lolu czuję sie bardzo dobrze, jeszcze po mnie nic nie widac a to juz końcówka 14 tygodnia, za tydzien ide na wizyte do gina... lolu miałas mi wysłać fotki... czekam... Daga wysłałam Ci fotki

Hej dziewczyny :) Wpadlam sie szybko przywitac i uciekam, bo niestety dzisiaj musze isc do pracy, ale tylko na 5 godzinek. Wpadne pozniej to wiecej napisze. Pogoda okropna.. ach szkoda gadac Pozdrawiam

Witam Was Bardzo dziekuje Wam za odpowiedz ;-) troszke mnie to uspokoiło ;-) Podziwiałam Wasze dzieciaczki :-D wszystkim gratuluje 🌼 moje to jeszcze maleństwo ... ale jak troszke urośnie to tez wkleje ;-) Wyniki wyszły mi o dziwo bardzo dobrze poza moim PH które zamiast być 5,5 jest ponad norme czyli 7,5 :-( Mam jednak nadzieje ze to nic grożnego. Pozdrawiam i zmykam do pracy ;-)

Witam .... Basieńko fotki wysłałam ale widocznie zgubiły sie gdzies .... wyśle ponownie wieczorkiem ok ? Miłego dnia !!!

hejka, Franiu śliczna dzidzia, cieszę się że wszystko dobrze u Ciebie. Ja na USG muszę czekać jeszcze cały tydzień. FAjne są te pierwsze zdjęcia waszych pociech. Ja też już chcę! Iloniczek bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka. Ale wiecie w tym coś jest. U mnie też w rodzinie był pogrzeb a ja tydzień później dowiedziałam się że jestem w ciąży. To samo u moich dwóch koleżanek. Lolu bardzo mi przykro że ta dziewczyna sprawiła Ci przykrość. Nie martw się na Ciebie też przyjdzie pora. A ta dziewczyna to jakaś zołza, wiedząc jaką masz sytuację tak bezczelnie wypytywać o ciążę. brrrrr To tyle doe mie, u mnie wszystko oki, mdłości jakby już powoli przechodziły, i siusiu mniej biegam, cieszy mnie to bo od poniedziałku wracam do pracy i wolałabym już nie mieć mdlości :) Pozdrowienia dla WAS wszystkich :)

Balbinka - natychmiast przestań przecież wiesz ze nakręcanie sie dobrych efektów nie przynosi .... głowa do góry i zobaczysz ze bedzie dobrze ;-) Trzymam kciuki ;-)

Czesc kochane :) Tak jak obiecalam melduje sie grzecznie :) Dziewczyny bardzo dziekuje za mile slowa, jestescie naprawde kochane 🌻 Balbinko nie martw sie z brzusiem napewno wszystko w porzadku przeciez czujesz caly czas swoja dzidzie jak sie porusza. Niedlugo juz kopniaczka poczujesz jak Ci maly w zeberko zasadzi :) Brzusio napewno sie nie pomniejszyl . Glowa do gory, pomysl o dzidzi. A o pogrzebach nie mysl u mnie tez jeszcze nikt nie umarl.. odpukac, wiec nie jest to regula. Dagus mnie jeszcze wizyta u dentysty czeka, ale ja sie boje strasznie az trzese portami. Zdjecie natomiast zamiescilam na poprzedniej stronie w ktorejs z moich wypowiedzi, wiec masz szanse jeszcze zobaczyc, bo cos pokrecilam z tym mailem nikt nie mogl otworzyc. Basienko juz niedlugo pokarze Ci sie brzuszek i jeszcze lepiej poczujesz swojego skarba. Metoda czekam z niecierpliwoscia na zdjecie Twojego maluszka. Gratuluje dobrych wynikow, a z tym Ph to nie wiem jaki to moze miec zwiazek z dzidzia Lolu mam nadzieje, ze juz troszke lepiej dzisiaj z humorkie. Nie denerwuj sie kochana jeszcze ty sie bedziesz chwalic dzidzka w brzuszku zobaczysz. Mnik warto czekac ja juz bym chciala znowu drugie USG, a najlepiej to bym caly dzien dzidzie podgladala. Czekamy z niecierpliwoscia na Twoje zdjecie malego Mniczka. Iloneczke jak tam dzidzius sie miewa. Brzusio rosnie. Zycze milego dzionka i uciekam obiadek gotowac.

Mam pytanko, czy dluga podroz samochodem moze zaszkodzic dzidzi? Jutro juz wyjezdzamy czeka nas 13 godzin drogi min. boje sie, ze cos sie moze stac, nie wytrzesie mnie w tym aucie?

hej Franiu no wytrzęsie Cie ale dopiero jak wjedziecie do Polski, bo tu takie okropne drogi, poza tym myślę ze nie powinno nic sie stać...

Witam ponownie .... Mnik to trzymam kciuki żeby mdłości mineły .... Balbinko napewno u ciebie to przesłanie że jak ciąza to smierć kogoś z rodziny się nie sprawdzi ... mam nadzieje że biegunka mineła .... Daga co u ciebie ? Matoda jak dzidzia ? Franiu z humorem wcale nie jest lepiej .... a co do podróży to napewno cię wytrzęsie a mszczególnie tak jak Basieńka mówi na polskich drogach .... ale napewno bedzie ok .... Pozdrawiam ...

Basieńko fotka poszła ... daj znać jak ogladniesz .... Daga czekam na towje zdjęcie mój adres podaje ponownie : lolau@gazeta.pl