Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja mam taką nadzieję. Na razie nawet przeleciało...Mój ma wartę z soboty na niedziele:/

Hej dziewczynki:) Niedlugo moj wojak bedzie u mnie alez sie ciesze:) Hmm ale musze udawac ze nic nie wiedzialam ze przyjedzie:P

Hej dziewczynki:) Niedlugo moj wojak bedzie u mnie alez sie ciesze:) Hmm ale musze udawac ze nic nie wiedzialam ze przyjedzie:P

hej :) nie wiem czy zauwazylyscie ale tickery nie dzialaja :( a mi sie wydaje ze dzis chlopak Angel ma promocje tylko nie jestem pewna na 100%

a jednak strona jest... to ja nie wiem ale jak patrzylam to u zadnej z dziewczyn nie dziala, musieli jakies zmiany wprowadzic ale trudno ja tam codziennie patrze na moj centymetr to wiem :P

Witam was wiecie co napisalam do niego ostatnio pare slow na gadu wszystko bylo szczere prosto z serduszka...dostalam od niego odpowiedz...pierwsze co napisal to to ze jest w szoku dlatego ze nie wiedzial ze o nim tak mysle i jest mu bardzo milo...Ale jak narazie nie jest gotowy na zwiazek nazwal sie gowniarzem heheh < gluptas> narazie jestesmy znajomymi nie zrywamy ze soba kontaktu...i nie przekresla tego ze moglibysmy kiedys byc ze soba...wszystko czas pokaze... Ale jak on twierdzi ze nie jest gotowy na zwiazek to moze t potrwac kilka lat zanim sie zdecyduje wrrrrrrrr :(((((((

Czesc kobietki...jestem padnieta nie marze o niczym tylko o spaniu...no i moze jeszcze o tym zeby zobaczyc mojego dziuba:) ale to dopiero za tydzien:(:(:( jeszcze tylko 39 dni:) bosko:)

jusinka szczerze mowiac to jakos nie bardzo rozumiem czy Ty chcesz do niego wrocic kiedy on sobie pomysli ze jest juz gotowy na zwiazek? bo ja takiemu to bym sie rozesmiala prosto w twarz i do konca zycia slowem sie nie odezwala. Zero szacunku a on nie ma 10 lat zeby nie byc gotowym na zwizek jejku jak ja nie nawidze takich ludzi

witam ponownie,ale jestem dzisiaj padnieta własnie sie obudziłam a i tak mogłabym znowu isc spac,juz mnie wkurza ta pogoda!Juz sie nie moge doczekac mojego wojaka,przynajmniej sił nabiore:) A dzisiaj sie jeszcze dowiedziałam ze niewiadomo czy miska puszcza na wesele 21 bo akurat jesien wychodzi i brakuje wiary na dyzury...wrr wsciekła jestem bo co ja sama poczne na tym weselu! Juz powiedzialam kuzynowi ze w razie czego moge cała impreze zajmowac sie jego 8-miesieczna maluda,przynajmniej nudzic sie nie bede i dolinowac!!!A isc musze bo by mi tego nie wybaczyli!

Ale kurde wydaje mi sie ze jak ma zaproszenie z pieczatka i podpisem ksiedza to go puszcza...teraz musimy czekac w nerwach!

heheh ja nie mowilam o nim no co ty :P:P:P mowie o tym koledze co ostatnio pisalam ze sie spotykamy jako znajomi itp...czytalas o tym ???????

czesc kobietki:) mam nadzieje ze mi pomozecie....chcialabym sprawic mojemu misiaczkowi jakas zajebista niespodzianke, cos wzruszajacego albo wogole.....chcialam mu dac taki kalendarz gdzie pisalam codziennie co robil jaki mial humor, co ja czulam , ale niedokonczylam go:( nie wiem co moge zrobic...:( moze jakis album???ale nie wiem z czym...

acha i jeszcze 5 dni przed wyjsciem z wojska czyli 20 lipca bedziemy miec 4 rocznice....chcialabym zeby to bylo cos wyjatkowego...

jusinka czytalam czytalam :) dobrze ze to napisalas bo przywrocilas mi wiare w ludzi :D no to zmieniam zdanie i jesli Ci na nim zalezy to czekaj a on napewno to doceni i moze szybciej wydorosleje ;)

mariola album to ze zdjeciami moze jakimis pamiatkami , kartkami, listami no ogolnie ze wszystkim o posiadasz zwiazanego z wami :) a tak to nie wiem kazdy pomysl wydaje sie beznadziejny bo to taka szczegolna okazja :(

heheh czemu twierdzisz ze przywrucilam ci wiare w ludzi?? Mowisz ze mam czekac nie wiem co moglabym zrobic zeby jakos go przekonac wiesz dziewczyny maja jakies swoje sposoby oczywiscie uwazam ze nic na sile ale jakies sztuczki ktore by zadzialaly maly podstep ktory by zadzialal moglby sie przydac :) ale nie wiem co buuuuu

bo juz myslalam ze to twoj byly tak Ci napisal i pomyslalam jak ludzie potrafia byc perfidni a tu jednak to nie on :P

a co do sztuczek to fakt my dziewczyny mamy swoje sposoby ale mi chodzilo zebys czekala jesli sie okaze ze on wyjedzie bo na tysiace kilometrow to zadne sztuczki nie pomoga ;)

wlasnie wyjazd wszystko rozwiaze ale jesli by zosatal hmm co wtedy ??????

Czesc Dziewczyny!!! JA juz po przysiedze 11 ubralam sie ladnie:) ale bylo mi zimno!!! :( Chyba bede chora.. ALe ciesze sie ze jest Moje Kochanie ze mna.. Bylam chyba najladniej ubrana nie przechwalajac sie :D Wszyscy byli w jeacnsach i bluzie zwyklej

pogoda byla fatalna zeby nie powiedziec do dupy! Zdjeic zero..jedynie film dobre i to :) Nie spalam od 2:40 !!