Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Kawa cholerki! Mrowka ja nie do konca rozumiem ten opis z pierwszego linku. Robie wg niego za jednym razem obie dziury na rekawy czy po polowie znaczy raz polowe plecow i jeden przod i potem od nowa druga polowe i drugi przod? I musze to na koncu wzdluz plecow zszywac? Aaa i chce na drutach, z szydelkiem to jakos u mnie ciezko.

Zeby nie bylo za kolorowo wczoraj mialam kolejna awanture z Adkiem, juz tam nie pojade do jego wyjazdu. Nie bede tu przytaczala tego wszystkiego,bo az wstyd,ze bylam z takim potforem. Noz do gardla mi przystawial,niezle co Talk tak dziekuje za objasnienei Landri co to za niespodzianka byla. Wy tu o ciastach no i mi sie zebrala ochota na zrobie nie karpatki.pierwszej w zyciu,oczywiscie z pudelka Czekaja mnie porzadki ,alemysle ze obarne stary dom w weekend a nowe meiszkanko to na spokojnie ze smarkata sie wezmiemy. Jak juz dojde do ladu i skladu to te zpodesle jakies fotki Jest tam maly korytarzyk, dosyc dluga lazienka, duzy pokoj z ktorego na lewo jest wneka z kuchnia i dalej mala sypialnia ,no i wyjscie na male cos przypominajace ogrodek. Nie bede miala netu,no ale jakos przezyje i tak wiekszosc czasu spedzam tu ,tzn u Misia. Tak czesto uzywamy tego okreslenia ze jego koledzy zaczeli juz do mnie mowic Misiu, ubaw po pachy.

Boschee Blinguś , no to nieciekawa sytuacja z tym aldkiem. Wez dziewczyno juz tam się nie pokazuj , bo jescze krzywde Tobie zrobi :O W ogóle netu miec nie bedziesz czy tylko narazie ? Wiecie jak sie wkurzyłam ? uchh W poniedzialek zalalismy sasiadów . Nie dalo się tego przewidziec , bo pekla jakas zlaczka przy kranie i to pod kafelkami. Wiec woda sobie kapała no i nakapala sasiadom.Maz od razu sie za to wzial i naprawial szkode. Mamy mieszkanie ubezpieczone, wiec powiedzial sasiadom o tym , a ta z pretensjami i tonem obrazonej krolowej , zebysmy w koncu naprawiali wszystko porzadnie, bo takie zalewanie to jest wkurzające . Zgadzam sie , ale czy to nasza wina , czy my to specjalnie robimy ? Dla nas jest to tez przeciez robota i to wcale nie taka prosta :O I dziś pani sprzatajaca u nas kaltke schodowa zaczepila meza i pwoiedziala ze sasiedzi się skarza , ze ja trzepie wycieraczke na korytarzu i caly syf z niej spada nizej i jest pełno kurzu.Owszem, czasami troche "trzepne " w wycieraczkę , ale zeby zaraz glosic to calemu swiatu i mowic ze cala kaltka schodowa jest przez to brudna ? Bosche no normalnie zgroza :O Mysle ze to własnie sasiedzi z dolu o tym powiedzieli. Dziwni ludzie. To ze graja w golfa i co tydzien sie z tym obnosza maja sie za kogos z wyzszej sfery . Wzrostu bozia nie dala , ona ma chyab z 150 a on niewiele wyzszy :O I moze przez to, tak dogryzaja . Normalnie jak stoje w windzie z nia to czuje się jak monstrum, jak wielkolud :O Jakos tak mnie ta sytuacja poirytowala, ze az sie zagotowalam . Ok jest troche winy z mojej strony, naszej, ale po co zaraz taki ton ?

Landrii w golfa moga i grac ale mimo wszystko nadal mieszkaja ze zwyklymi smiertelnikami w bloku a wiec az tak wysoku dupska nie powinni nosic. Jade od 2giej do PL na shopping. Mam nadzieje ze zlapie jeszcze jakies okazje albo wynajde cos fajnego.

Landri to niezbyt z tymi sasiadami, no ale tak to jest jak si emeiszka w bloku. ciagle komus cos nie pasuje. Na weekend planuje wszytsko sprzatnac i zdac swoja czesc mieszkania wlascicielom. Mam nadzieje ze A. poleci na te Krete. Co do internetu , hm na tamtym mieszkaniu nie ma,a ja nie moge si etam zameldowac wiec nie mam jak sobie net zainstalowac,ale tym sie akurat nie martwie bo i tak wiekszosc czasu siedzam u T. tu tez mam swoj laptop i korzystam z jego ladowarki,bo dokupilam kabel do swojej ale zasilacz ma slaba moc i nie laduje.

Eh tam Landrynko wez sobie ulzyj i wytrzep tym razem porządnie tą wycieraczke ;) moi sąsiedzi z góry jak się napija to grają w nocy w kręgle w mieszkaniu, ale każdy jest człowiekiem i robi różne rzeczy i nie ma o co się czepiać. tak taku daj znać co kupiłaś :)) no własnie jak cos to teraz bym kręciła ale zastanawiam się czy nie zostawić włosów prostych dlatego podesłałam fotki. kisiory ide obiad robić... a w weekend byl u mnie P fajnie było ale ostatnio tematem jest jego remont chociaz miło że liczy się moje zdanie na temat kolorów itp...

heja :) kończe malowanie więc dopiero teraz usiadłam do kompa, ogólnie poczytałam i nijak się nie odniosę do wpisów bo nie mam sił i niewiem co napisać :P powiem tylko Tak takowi ze ja tego opisu nie czytałam bo mam to cały czas w planach i też się zabrać za to nie mogę, moze jak juz Pablo pójdzie do szkoły wcześniej nie dam rady dziś w końcu wybrałam sie do szkoły i wiem ze jest na pierwszej zmianie - całe szczęście i mam już listę zwana wyprawka dla malucha ;) teraz przerwa na herbatkę

co to ........... a wy gdzie? Kasia - jakie prostowanie - wybij to sobie z głowy ;)

Katarzynku Tez jestem zdania jak dziewczyny , ze masz sobie wybic z glowy prostowanie i podpisuj e się pod wypowiedzią taktaka , ze Twoje doleczki bez tych loków nie stanowily by juz swietnego duetu ;) Taktak kupiłas cos fajnego ? ;) Blinguś alez czuc na odległosc , ze motyle u Ciebie fruwaja na wysokich obrotach ;) Mrówka kiedy wreszcie skonczysz malowanie ? Duzo jeszcze zostalo ?

Dobranoc. Padam na pyszczek a jutro musze jechac do pracy . dlugi dzien mnie czeka

ja sie pisze na kawę :)) Tak, tak chyba został dłużej na zakupach... no chyba pojde wponiedziałek pokręce te wlosy.. a co u Sylvika?

Kasia a po co masz krecic ? Jak To naturalny skręt ? Bling jak się oddalisz na dobre to nas uprzedz ;)

Heej! Wrocilam wczoraj do domu dopiero kolo polnocy. Zakupow duzo nie zrobilam. Kupilam bardzo ladny szal ( ciemno szary w kwiaty)w Reserved, spodnie takie bardzo szerokie i sciagane na dole w Promod ( w kolorze rdzawym) i jeden T-Shirt w Carry (czarny). Chcialam wlasciwie jeszcze buty ale kolekcje jesienne jeszcze nie sa za bardzo obecne a wiec musze poczekac. Procz tego szukalam tej mojej farby i kurde w szczecinie jej serio nie ma wiec Landrii musisz mi ja koniecznie u siebie kupic ;) Procz tego oczywiscie warzywno-owocowe zakupy na rynku. Na koniec kolacja na Walach Chrobrego. Bylo bardzo fajnie tylko ze komary ciely jak szalone i musielismy sie przeniesc do srodka a mialam taka ochote jesc na dworze. Teraz jestem w trakcie wielkiego sprzatania. Musze wyprac moje biale sofy bo po bialym zostalo juz tylko wspomnienie a pogoda ladna wiec nie ma na co czekac.

Katarzynku no kurde, a ja wciaz myślę, ze to Twoje naturalne :O. tak czy siak, te loczki bardzo do Ciebie pasuja ;) Taktak nazwa spisana i wsadzona do torebki. Jka tylko puszcze się dalej w maisto to na bank kupuje. mam jescze pytanie odnosnie tej farby....tak mysle czy by jej nie spróbowac, jakbys mogla opisz jak wygladają włosy po niej ? Jaki mniej wiecej kolor, czy bardzo jasny blond, czy szary czy bezowy :P ..... Ugotowałam dzis zupe wisniowa :) Wyszla mi rewelka , zjadlam dwa ogromne talerze i ruszac się teraz nie mogę :O Mam w planach jescze tzw zupe NIC . Ale to jzu jak dla mnie wyzsza szkoła jazdy ;)

Landrii mi wychodzila ta farba zawsze dokladnie jak na pudelku a tym razem wyszla jasniejsza ( moze przez te moje ostatnie experymenty z bardzo jasnymi farbami) ale mimo wszystko bardzo ladnie i naturalnie. Moje wlosy sa po niej bardzo miekkie, gladkie i lsniace. Kupilam gazete ze wzorami na druty. Same swetry w takiej formie jak ten co chce. Znalazlam jeden ktory jest robiony z elementow. Tzn nawet kolnierz jest robiony osobno. Tak mi sie spodobal ze zabralam sie zaraz za robote. Tak wiec na dzis mowie ciao i spadam machac drutami. Buzka dla wszystkich.

Hej Kochane, ja cały czas czytam ;) Jak zawsze się przypominam... Bling- kurce uważaj na siebie... Tak tak - plz podaj jescze raz linka do farby, ja wczoraj chciałam ją kupić i zapomniałam która to była :| a za dużo stron i się dokopać w wątku nieumiem :P Katarzynek -zdecydowanie loczki 0100%! U mnie nic nowego się nie dzieje, więc nie mam co pisac ;) Buziaki dla Was wszystkich!

Landrii dzieki :* Moglabym sie jeszcze zdecydowac na ten kolor: http://www.loreal-paris.de/coloration/strahnen/couleur-experte/71-white-russian---dunkelaschblond.aspx U mnie w nicy byla burza z niesamowitymi plyskami. Nie grzmialo wlasciwie wcale ale jasno bylo az niebiesko. Hardy mnie obudzil i cale szczescie bo w ostatnie sekundzie doslownie uratowalam moje pokrowce na sofy z dworu. Poza tym nic nowego. Buzka.

Hej, macham z nad Baltyku :P Pogoda cudowna, leje..... Szukam tego maltanczyka i wyszukac nie moge. Ogloszen troche jest, ale chyba jakies dziwne te interesy.. Trzymajcie sie :)

Julii nie kupuj psa z ogloszenia. Poszukaj hodowli. Tam masz pewnosc ze pies jest dobrze socjalizowany i zdrowy. No i przede wszystkim ze jest rasowy.

Na razie jeszcze jestem z Wami,jakos nie ciagnie mnie do tego miasta,na te nowe mieszkanko. T mowi ze niepotrzebnie to wynajelam i place skoro moglam z nim mieszkac,no ale ja nie chce mu siedziec na glowie w tak malym mieszkaniu. U mnie duzo nowosci, nie wiem od czego zaczac i chyba musicie sie trzymac mocno krzesel . Jak pisalam we wtorek pancio zrobil mi awanture. Ale to wszystko bylo zaplanowane prawdopodobnie,zeby wykurzyc mnie z domu Zebym przypadkiem w srode sie tam nie pojawila (w sumie to T bardzo chcial tam ze mna pojechac i zabrac pieniadze ktore Adek mi wisi),dlatego ze pancio przywiozl sobie panienke,ktora zabral rano w czwartek na wycieczke na Krete. Wiecie co no jak tak mozna, mnie zniszczyc doszczetnie psychicznie po to tylko zeby zabawiac sie z malolata. No ale od poczatku. W srode nie pojawilam sie w domu, widzialam tylko jego motor przed garazem,na starych smeiciach bo bylam tam u znajomych. W czwartek musialam jechac si eprzebrac bo zrobilo sie goraco,no i z kolezanka zachodzimy a tam buty, walizka ,rzeczy laski. W glowe zachodzilysmy kiedy przyjechala itp. No i ma 19 lat,jest z Gdanska i siedzi tu od 20 lipca. Wiec te strojenie sie to bylo dla niej, telefony i w ogole. Ja mu nie bronie,niech sobie kogos ma ,ale dlaczego nie jest uczciwy ,skoro ja mam zakaz przyprowadzania kogokolwiek to dlaczego on sobie ja sprowadzil, zrobil jej pranie. Zmieszal mnie z blotem zeby sie wybielic. Mnie tez uwodzil na wycieczke z mala roznica ze mnie nigdy na nia nei zabral. Dziewczyna ladna nie powiem, ale co taka 19 latka widzi w gosciu 32 letnim ,chyba tylko te jego dwa motory i samochody. Szasta kasa jak zauwazylam a mi dlugu nie moze oddac.

Tja Bling.. zranilas samca odchodzac od niego i nie odpowiadajac na jego podrywy to sie teraz musi do formy doprowadzic. Sama dlugo nie czekalas z pocieszaniem sie to daj mu poprostu spokoj i nie zwracaj uwagi. Postaw sporawe jasno ze kase ma oddac i tyle. Reszta nie musi cie juz obchodzic. Teraz to juz serio ide kosic ;)

Hej :) Blinguś no cóz tu napisac :O Tak to bywa z facetami. Jesli urazilas jego dume, pierwsza dalas mu kopa, wiec teraz się nie dziw ze się na Tobie msci, tym bardziej ze widzi iz układasz sobie zycie na nowo. Tacy facecie sa , zreszta podobnie jest w druga strone . Niektore laski, jak gacet je zostawi to cuda beda wymyslac, zeby się na takim w jakis sposób zemscic. Ot zycie. Najwazniejsze to sie nie przejmowac i robic wszystko z mysla o sobie . Musi troche czasu uplynac zanim się to wszystko poukłada. A laska ? no cóz , młoda, w dupie byla, gówno wie. Jescze się zdazy sparzyc . No chyba ze jest to laska z tych co to po trupach do celu. ZWijam się do sklepu. Potem chyab spotkanie u znajomych. Ladna pogoda wiec szkoda siedziec w murach , wiec grill w ogrodzie jest jak najbardziej wskazany :) Zycze miłego dnia . Aaaaa Taktak jak idzie robótka na drutach ? ;)

Tak dziewczyny z robie,oleje strawe. Z jednym wyjatkiem ze zostanie zgloszony do rejestru za znecanie sie psychiczne i fizyczne. Bo chce sie czuc bezpiecznie,a jemu jeszcze moze odbic. Kiedys jak powiedzialam ze powinien mi dac spokoj bo juz nie jestesmy razem,spytal a kto ci powiedzial ze nie jestesmy ,haha dobre. Po awanturach myslal ,ze mu wybacze i bedzie jak dawniej. Wlasnie to ze szybko kogos znalazlam, dalo mi sile zeby si e nie cofnac, i dzieki Bogu. Milej soboty. Ja dzis przewoze rzeczy z domu a jutro meble od znajomych Norkow i bede sie rozpakowywac w tygodniu. Buziaki.