Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię krów

Co zrobić ze świętą krową???

Polecane posty

Gość hę ale rada
i tak cię podziwiam że sie tak zniżyłaś i ją przeprosiłaś kobito przecięż jak ona cię obraża to czemu ty ją masz przepraszać to niech sie teście obrażą i już bedziesz mieć spokuj

Gość hę ale rada
jak mam cię nie rozumieć jak ja z tej samej drużyny

Gość hę ale rada
a jak mi ostatnio teściowa za serwowała tekst że mój mąż jakoś tak schudł to jej kazałam spojżeć na tego drugiego i przyjżeć sie jak krowa gotuje.Chociaż moja teściowa to raczej mnie bardziej lubi niż tamtą. wogóle tamtej nikt nie lubi chociaż to różnie bywa

wiem ale moi rodzice sa rozwiedzni, tata sie z tescimi kumpluje i mame na kazdym kroku obgaduje, a moja mama ma ich gdzies i oni jej nie lubia i znowu bylo by na nia... moja mama krowy tez nie lubi kiedys jak ja tak wychwalali to moja mama na to: to wy nie sprawiedliwie robiliscie te dzieci coronia kochana a o synku ani slowa... oni jej nie cierpia!!!

ja non stop slysze \" lo synku jakis ty lichy\" tamta dobrae gotuje, lepiej ode mnie tylko ze ja jestem 10 miesiecy po slubie a ona 11 lat...

Gość hę ale rada
jak ktoś jest szczery to tak jest nie przejmuj sie niech sie wyobrażają w diabli i bedziesz mieć problem z głowy raz na zawsze aż im minie a jak nie minie to już. nigdzie tak nie ma tylko w polsce w innych krajach(nie mówie o arabach i włochach)a co to teście zakład sie rodzine swoją nową i basta ja za męża wychodziłam a nie za szwagra czy tak kogoś jeszcze i tyle i nie musza sie wszyscy kochac a gzdieś to mam i tyle niech sie nie lubią a jak do mnie nie przychodzą to przynajmniej mam spokuj

Gość hę ale rada
ogranicz wizyty teściów ustal to i już usiądzcie i pogadajcie powiedz że chętnie i lubisz jak cie odwiedzaja ale żadziej np raz na trzy tygodnie i juz to twój dom i twoje życie ty ustalasz zasady pokaż to nie daj sie tłamsić

wiesz wlasnie mam zamiar powiedziec mu kochanie zobacz jak jest milo gdy nas nie odwiedzaja, zobaczymy wtedy czy bedzie walczyl o nasze malzenstwo czy o milosc do mamusi i krowska-feeee

Gość hę ale rada
nie tak nie rób tylko powiedz wprost ze wolisz jak by wpadali z wizyta rzadziej i juz

Gość hę ale rada
sugeruj ale nie tak ostro poprostu bez sugerowania powiedz co uwazsz łagodnie grzecznie i juz

Masz rację, trzymać się mocno czego kolwiek żeby w pysk nie dać jak emocje poniosą :) nie raz mam ochotę 😡 teściowie mieszkają daleko, tez raz na kilka miesięcy ich widze ale za to \"krowa\" matko kieruj, mieszkamy w tym samym mieście, a na dodatek kiedyś mieszkałam w tym samym bloku :( teraz na szczęście się wyprowadziłam na drugi koniec miasta i choć trochę ma spokoju, nie nawiedza mnie tak często jak kiedyś :D No ale co, kulturalna jestem więc nie powiem ze ma nie przychodzić, skoro dzieci ją lubią, jak podrosna same zrozumieją co za diabeł z \"cioci\"

Gość hę ale rada
myśmy powinny ubojnie otworzyć:D

Gość hę ale rada
albo ubojnie otworzyć

no i stalo sie w piatek przyjechal tesc i bylo niemilo!!! jak pojechal rozpllakalam sie z tego wszystkiego, zapytalam czemu nic niepowiedzial tesciowi przeciez mial mnie bronici powiedzialam mezowi zeby im powiedzial ze sobie nie zycze ich wizyt!! on na to z musi z nimi obydwoma porozmawiac bo widzi ze miedzy nami jest super a on przyjezdza i psuje wszystko. pojechal do nich w sobote i powiedzial to co mu lezalo na serca i nie powiedzial ze \"moja zona nie chce zebyscie przyjezdzali\" tylko, ze wprowadzaja tylko zamieszanie i lepiej niech nie jezdza dopoki nie zaczna sie zachowywac i ze aska tez powinna byla mnie przeprosic za to ze powiedziala mi ze jestem niedobra zona (na co oczywiscie moja kochana tesciowa powiedziala a co zle i powiedziala???), ze nie zyczy sobie aluzji na temat studiow i ze on sie nie rozwiedzie bo ja im nie pasuje, i lepiej niech nie stwarzaja sytuacji stresujacych, bo nie chcial by wybierac pomiedzy zona i synem ktorych kocha, a Nimi...

Gość hę ale rada
nono az mi dech zaparło i co dalej

Gość Dziewczyno ty sie lecz
bo jestes chora z nienawiści i zazdrości. Ty nie wiesz, że to rodzice twojego męża i dziadkowie twojego dziecka, siedzisz w domu i z nudow wymyslasz idiotyzmy, a jedyne twoje zainteresowanie to ploty, ploty, ploty ...

Gość Robi72
Najgorszy ten ptak co w swoje gniazdo sra

Gość hę ale rada
jak nie macie takich sytuacji do sie nie wypowiadajcie i dajcie sobie sposób

Gość trzymaj się nie lubię krów
I o to chodziło! Nareszcie się obudził Twój uśpiony mąż. Powodzenia!

mysle ze smak pomaranczy i dziewczyno ty sie lecz i niechcialo mi sie czesniej szukaca ale byly jeszcze takie wypowiedzi to jakas zgryzliwa baba po 50 ktorej synowa dala w kosc. kochana mnie sie nie nudzi tylko mialam problem, jesli i ty masz to zmien swoje zachowanie a ode mnie sie odczep, bo jedyna osoba ktora za syczy ze zlosci jestes ty!!!!!! jak masz problem zaloz topik a wierz mi ze ci pomoga kafeteriane. dziekuje bardzo hę ale rada i trzymaj sie nie lubię krów, nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogliście i otwarliscie mi oczy 🌼 wogóle dzieki wszystkim, jestem bardzo szczesliwa, no az lepiej nam sie momentalnie zaczelo ukladac, juz nie ma niedomowien czujemy sie kochani i nawet w luzku zrobilo sie jakos sympatyczniej :)

Gość hę ale rada
i dobrze dziewczyno mam nadzieje że sie tu bedziemy spotykać nadal i dzielić naszymi krowimi problemamai:D Tak ma być małżeństwo to nie puł rodziny:-o niech sie bujają i masz racje walcz o swoje synowa to nie kozioł ofiarny tylko żona syna i basta. ja cie mocno pozdrawiam🌻

Gość bvita
Tak, na pewno jest od ciebie mądrzejsza jak ty oceniasz nauczycieli po tym czy ucza w gimnazjum czy w szkole wyzszej - załosna jestes. Wszyscy sie na ciebie uwzieli bidulko!

Gość hę ale rada
bvita o co ci chodzi wszystko dobrze to ten topik?

Dziwne jesteście dziewczyny, na jaką cholerę sie przejmujecie takimi głupstwami jak krowy?? Jedna z was ma jakąś przerośniętą Asię, druga zakochana w sobie kosmetyczkę - a prpo\'s kosmetyczek, też znam kilka , i na ogół wszystkie maja manierę wyższości nad innymi, ale przecież to tylko istotka, która gdy sie jej zapłaci to wyciska syfy :D Ja uważam, że jeśli juz mąż jednej z was w końcu pojął że jest źle, i zaczął reagować to super (lepiej późno niż wcale), a kosmetyczka ma zakaz, i wie o tym, to głowa do góry dziewczyny!!!!!!!!!! Wyluzujcie, i śmiać się z tego bo zwariujecie, a przez krowy na prawdę nie warto

dziewczyny ja tez mam nadzieje ze topik nie podupadnie i bedziemysobie gawędzic od czasu do czasu, tylko milo bylo by gdyby niektore kafeterianki tu nie wchodzily, nie wnikam czy to te matki krow czy krowy, ale WYNOCHA!!! ZALOZCIE SOBIE SWOJ TOPIK MOGE WAM PODAC KILKA POMYSLOW NA TYTUL NP: 1) NIEKOCHANE 2) ODRZUCONA PRZEZ WSZYSTKICH 3) MY ŻMIJE