Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

upsss-ale tamtych nie przekreslajmy ok?ktory dzis jest? za miesiac o takim czasie, jesli nam to nie wyjdzie, zaczynamy lowy, ok dziewczyny?!?!?!?zapiszcie to sobie-za miesiac o takim czasie,buhahahahaha

ok-niezależnie od nastroju będę się tu już tylko uśmiechać;)

dzisiaj chyba cxiągle jeszcze 24:) ja go nie przekreślam......ja mam ciągle nadzieję, ze on na mnie poczeka, bo to ja fukam ze złości teraz na facetów, ale już mi mija...........jak to ma być ten to będzie, jak nie............to za miesiąc widzimy się:)

Widzimy sie na pewno.... Trzymam kciuki zeby udalo sie Tobie i mnie. Dobranoc Magnoliu,ja tez bede spadac.

Teraz dopiero doczytałam! oczywiście mocno trzymam kciuki!!! No a na łowy nie idę;)

hej, - mam nadzieję,że niedziela Wam się udała. Pozdrawiam serdecznie.

Ciekawe dlaczego Was nie ma, no bo chyba nie ze względu na moje marudzenie;). Dobrej nocki i super poniedziałku.

Gość Beautiful
Wszystkiego Najlepszego

Gość Beautiful
Uciekliście ?

Nieeeee, czemu?Jutro na 10 godzin do pracy i tak caly tydzien, od 12 do 22, juz mi sie nie chce....

Gość Beautiful
Więc podziwiajmy się. I pogardzajmy pogardą, zwłaszcza tą nieuzasadnioną.

Gość Beautiful
Podnoszę topic bo zgubił się tam gdzieś na dole kiedy już kilkanaście godzin nikt o nim nie pamiętał (a może nie miał możliwości odwiedzić)

czasami topiki zamierają... jedne na chwilę inne na dłużej... jeszcze inne przepadają na wieki...

dobranoc robaczki... :) paaa... oby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego !

Magnoliu skąd Ty bierzesz tyle cierpliwości i serca dla takiej marudy jak ja:)? Wczoraj miałam delikatnie mówiąc taki sobie dzień i wolałam jednak nie \"uszczęśliwiać\" Was kolejnym ponurym tekstem tym bardziej, że naprawdę byłoby mi żal gdybyście pouciekali. W każdym razie w niedzielę coś tam sobie postanowiłam, zaczęłam od głupotek- od porządku dosłownie i w przenośni.....dziękuję Halogeniki:). Magduska --> jeżeli mogę zapytać- zadzwonił czy nie? Te tematy zawsze mnie interesują:) Pozdrawiam serdecznie i życzę super wiosennego wtorku.

Witam Magnolia!!!:) ja bardzo często zaglądam na Kafe, tylko że w nocnych godzinach, taki ze mnie nocny marek, no ale co zrobić, jak sie spać nie może:) u mnie spoko-chociaż falowanie to moja specjalność:) Mam nadzieję, ze u Ciebie równie dobrze...............pewnie, że będzie coraz lepiej..........!!!!!!!!!!!! słońce nam doda energii!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczęta ;) Co to za falowanie ma być cały czas do góry nosy i coraz to wyżej i wyżej... wszystkim smutkom dołom mówimy stanowcze NIE !!!!

a falować to możecie ino bioderkami ale to dopiero jak się post skończy :P Mania ? do raportu ! Jak mija tydzień ?