Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

hmmmmmmmmmm Korniku już zaczynamy kręcić:) w lewo i prawo....tylko, żeby nam biodra z zawiasów nie wyskoczyły, czy jakoś tam..............bo przeciez wiosna idzie:):)

trzeba ćwiczyć !!!! ;) i nic Wam nie wyskoczy ;) no chyba że jakiś cichy wielbiciel z krzaków :D

jasneeeeee z za krzaków to pewnie jakiś ekshibicjonista prędzej:), ale co tam, jak będzie na co popatrzeć;):)

a fuuuu :P chociaż jakaś pani zza krzaków... hmmm.... :D:D jaki horoskop na ten tydzień ? I gdzie reszta wesolej gromadki ? Oj te godziny nie uspawiedliwione... zbiera sie zbiera.... :D będzie obniżone zachowanie :P

no ja nie wiem gdzie one brykają:), kto wie, może coś je pochłonęło, albo ktoś......:) a horoskop jak najbardziej.................ten tydzień będzie wyjątkowy, wiele Cię zaskoczy, ale omijaj krzaki:)

które krzaki :D hihi... jak mija tydzien u Ciebie upsiku ? A jak z humorkiem ?

a mam taka jedną sprawę, która mnie strasznie wkurwia:), bo ja jestem w gorącej wodzie kąpana, ale uczę się cierpliwości:) także spox, im trudniej tym lepiej:) krzaki-hmmmm a jakie to miasto:)? a co u Ciebie:)?

miasto hmm... na Podkarpaciu ;) no jak wróżka i nie wie :D hihi... U mnie w sumie wszystko w porządeczku... ani źle ani dobrze... ale ogólnie to nie mam na co narzekać. Kłopoty w pracy chwilowo przycichły... oby tak dalej ! wiesz z tą niecierpliwością to u kobiet normalne więc jesteś 100 % kobietą ;)

och coś mnie chyba chwilowo zamroczyło, albo wysyłasz dzisiaj zbyt słabe prądy:) Podkarpacie.......................:) daleko, ale już nieługo będzie blisko, więc nie będzie mowy o jakioś zakłoceniach.... no nawet się nie zarumieniłam.........jest dobrze :P

Witam wszystkich i musze ze smutkiem powiedziec, ze nie zadzwonil,hmmm. Ale nie ma co sie martwic,bo poki co flirtuje sobie ostro z kolega... Coz, jest troche mlodszy,ale kto to wie co bedzie?Trzeba myslec pozytywnie.Faceci przychodza i odchodza.......Jeszcze jutro i w czwartek wolne!!!

o 4 lata,coz-pewnie wysylam wibracje seksownej 25-latki... hihihi. Dzis zostalam okrzyczana w pracy za to,ze sie caly czas i za glosno smieje i pewnie bede plakac... Buu, wcale w to nie wierze, nie zawsze po smiechu nastepuje placz. Jestem szczesliwa,ze zyje.Czuje sie bosko. I ten moj kolega,hmmm.Cos nas ciagnie ku sobie,pewnie chemia.

nie zadzwonił:(, jego strata, nawet nie wie , jaka dziewczyna przeszła mu koło nosa:) blisko, bo w Małopolskę wyruszam.....:) ja tam wolę starszych:)

Czesc upssst, ale nic straconego, bo gdy tylko bedzie okazja,moze jeszcze zadzialam. W sumie ostatnio to sami mlodsi ciagną do mnie,hmmm. Jestesmy umowieni do kina na Testosteron,buhahaha.

Ale Kornik-czy to od razu musi byc wielka milosc?!?!?Moze tylko przelotny flirt na wiosne?!?!? Ale mam od poniedzialku dobry humor...cos niesamowitego,tak sie smiac ze szczescia do lez.

no ja bym wolała takiego 30-letniego, który ma poukładane w głowie, nie mam ochoty na gierki..........:) a jak się śmieję, to z tego śmiechu zawsze-no prawie-płaczę:)więc niech się odczepią od Cievie w tej robocie:):):)

Eee, czego zalowac bym miala?!?!?Smiech to zdrowie,i gdy sie czlowiek smieje to nic nie jest wtedy dalej niz klopoty i smutki.Tyle,ze niektorych ludzi draznia i wkurzaja osoby szczesliwe. To smutne.

Wisenny flircik?To takie cos co sprawia,ze masz ochote sie usmiechac do siebie w lustrze i znow czujesz sie piekna i wspaniala i cudowna. Ze starszymi mi nie wychodzi,moze pora wyruszyc na inne lady?

a tam ciort z nim nie można się wszystkimi przejmować, najwyraźniej nie potrafią śmiać się z samych siebie:)

A ja lubie smiac sie z siebie, a wy?!?!?!? Ale jest piekna wiosna, ludzie-czujecie to?!?!?!Jest tak cudownie,ze umieram z zachwytu, wszystko od razu wydaje sie lepsze i latwiejsze. Po cichu jeszcze mam nadzieje,ze monter sie odezwie.Ta nadzieja jest we mnie i tylko ja o niej wiem.I teraz wy.Ale jesli nie zadzwoni to trudno.Po prostu trudno,zycie jest jak ryba-musi plynąć.

czekam co Kornik powie.....:) ja tam z każdym promykiem słońca czuję się piękniejsza, jest mi lżej:) zresztą to moja pora:) i znowu jeden rok więcej:):):)

oj upsik upsik ;) Ja uwielbiam się śmiać ;) uwielbiam rozweleslać innych... podobno uśmiech jest kluczem do ludzkich serc... ;) ja tam z tymi promykami wcale piękniejszy sie nie wydaje :P hihi...

Zgadzam sie z tym,ze uśmiech jest kluczem do ludzkich serc.Tyle,ze niektórych ludzi denerwuje smiech i zrobią wszystko by go zdusić i stłamsić,by nie rozbrzmiewał zbyt głosno.To dziwne, prawda?