Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawska_bestia

FARBY LOREAL - Porady przeniesione z recenzji

Polecane posty

Go艣膰 olenka..
robilam juz popielatymi i bezowymi zimnymi blondami i tak jak napisalam zlewa mi sie z moja buzia :( chce jakis ladny cieply odcien najpierw sprobuje te 02 a potem jak nie spodoba mi sie dam 98 nutrisse:) pozdrawiam napewno napisze jak wyjdzie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JUSTYSIEK
witam!! :) czy ktos moze wie jak z jakiej farby mozna uzyskac taki kolor wlosow? http://www.fotka.pl/profil/oOoOoAnGELoOoOo/ naturalne mam raczej taki jasniejszy blond z refleksami rudosci... teraz mam ufarbowane farbo island.. bardzo prosze o rade! pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
justyniek polz sobie toscane z recitala albo 5 ,5.3 z excellence

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosz臋 o pomoc
Dziewczyny mam pro艣be : ci膮gle szukam swojego koloru. Mam z natury w艂osy ciemny blond . Na g艂owie mam nak艂adzione r贸偶ne farby, z ciemno blond odrostem. Ostatnio farbowa艂am 9 blond - niestety wyszed艂 w takim kolorze jak ten z boku pude艂ka (艣rodkowy z prawej, tylko jasniejszy). Chcia艂aby mie膰 jasniejsze w艂osy od swoich, ale nie za jasne, ani te偶 zbyt ciemne. Chcia艂am wybr贸bowa膰 03 bo chyba zosta艂y mi ju偶 tylko te rozjasniaj膮ce skoro ten 9 nie zadzia艂a艂 jak chcia艂am.. Podoba mi si臋 te偶 champagne, duzo czyta艂am pozytywnych opinii o nim tylko skoro 9 nie wysz艂a to ten tez nie wyjdzie? Czy zrobi膰 jak膮艣 mieszank臋 rozjasniaj膮cego z champagne, lub 9.3, kt贸ry te偶 wychodzi pieknie miodowo. Bo ja nie jestem zdecydowana czy ma by膰 to ciep艂y czy zimny - opraw臋 mam ciemny blond a sk贸r臋 opalon膮 czyli ciep艂y pasowa艂by, zn贸w moja siostra ma zimny baleja偶 blond (w tonacji popiel) i wygl膮da 艣wietnie a mamy w艂a艣ciwie takim sam typ. Bardzo prosz臋 Was o rad臋 b臋d臋 bardzo wdzi臋czna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
jak chcesz zloty blond to ladnie wychodzi mieszanka 02 i 9,3 excellence .02 wyjdzie ci jasniutko a 9,3 ciemniej zloto.Mozesz probowac tez odcien 98 z nutrisse jesli chcesz cieply zloto bezowy blond albo 01 preference naturalny b.jasny wszystkie farby 01,02,03 i 98 sa to superrozjasniajace z woda 9% te co wczesniej uzywalam maja 6% wiec moze sa za slabe na twoje wlosy.03 excellence wyjdzie ci zimny popiel ,jak chcesz cieply popielato-bezowy wez 03 preference.preference lepiej rojasnia niz excellence.do twojej karnacji bedzie ci dobrze i w zimnym i cieplym blondzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka79
jesss, czy jesli mam jednak jasny br膮z naturalne ( a nie jak si臋 wcze艣niej wydawa艂o-ciemny blond, co wysz艂o przy farbowaniu preferences 03), to viking mi cokolwiek je z艂apie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
a nie lepiej jak bys uzyla toscane bys miala ladny naturalny jasny brazik co do vikingu to nie nadaje sie na wlosy w kolorze jasny braz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka79
nie chce jasny br膮z,chc臋 takie jak na opakowaniu Copenhagen.W zesz艂ym roku 艂adnie wysz艂y mi Islande-dok艂adnie takie jak na opakowaniu,ale teraz chc臋 ciut ja艣niejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
magda to sprobuj viking moze wyjdzie ok musisz zaryzykowac, ``do specjalistek' ciezko jest wybrac dokladnie taki odcien poniewaz farby nieprofesjonalne wychodza zawsze ciemniej na wlosach niz na ich pudelku najbardziej podobny braz to: jasny kasztan loreal preference 0.UE3 to masz stronkehttp://www.kosmetykionline.pl/product_info.php?manufacturers_id=102&products_id=2965 mozesz tez sprobowac toscane lub havane one sa jasniejsze od twojeg zdjecia ale na wlosach wyjda nieco ciemniej .a calkiem ciemne to flash feria brown p10,i jasny kasztan oue1 z recitala najlepiej najpierw zrobic jasnijeszymi brazami bo zawsze mozna poprawic a jak dasz odrazu ciemny bedzoe ciezko pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do specjalistek
wielkie dzi臋ki:) tak my艣la艂am, 偶e akurat z tym kolorkiem nie b臋dzie 艂atwo, bo szczerze m贸wi膮c rzadko sie taki spotyka wi臋c i pewnie trudno go uzyska膰:) ale ja pokombinuj臋 i zobaczymy co wyjdzie;) pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka79
"o bo偶e" to chyba nie jest miejsce dla ciebie. Tu panuje kultura s艂owa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita spragniona porady
dziewczyny dorad藕cie: zamierzam za par臋 dni rozja艣ni膰 w艂osy i w zwi膮zku z tym mam pytankos - najlepiej nak艂adac na w艂osy nieumyte,a moje w niekt贸rych partiach prypominaj膮 siano, wi臋c na艂o偶y艂am na nie serum , kt贸re zwwsze stosuj臋 zeby wyj艣c do ludzi(a' la olejek)do w艂os贸w. Czy to przeszkodzi w farbowaniu?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
farbe nalezy nakladac na wlosy suche najlepie nie umyte z 2,3 dni.wtedy dobrze przyjmie,nie polecam nakladac farby na mokre!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita spragniona porady
Dzi臋ki Jess! Mam w takim razie jeszcze pytanie- recital preference nale偶y nak艂ada膰 o ile pami臋tam na mokre w艂osy - czy chodzi艂o Ci r贸wnie偶 o na艂o偶enie tej farby na suche???? Bo w instrukcji tak pisze, czy masz do艣wiadczenia z farbiwaniem na sucho..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
preference nie naklada sie na mokre tylko na lekko pomoczone wlosy .ja farbuje zawsze na sucho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
gdzie to przeczytalas ze sie nie nadaje do wlosow farbowanych? jesli masz wlosy farbowane na blond i naturalny do ciemnego blondu to jest ok mozesz go uzyc.opisz jaki masz teraz ale taki jasniutki wyjdzie ci po 2,3 razach nie za pierwszym oczywiscie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
pomylilam sie 03 to jest bardzo jasny blond myslam ze o niego sie pytasz nie skojazylam sie z tym wczesniejszym foto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do specjalistek
Chodzi mi o farb臋, kt贸r膮 zamie艣ci艂a艣 w linku w pierwszym swoim po艣cie do mnie - UE 3 (Ultrarozja艣niaj膮cy Popielaty Kasztan) ona nadaje si臋 tylko do w艂os贸w naturalnych ciemnych. Tak jest napisane na opakowaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
ja jestem fryzjerka i mowie ci ze mozsze ja uzyc na farbowane ale musi to byc kolor jasniejszy niz ta farba bo ciemniejszy moze wyjsc brzydko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do specjalistek
To dlaczego na opakowaniu jest napisane, 偶e farba nadaje si臋 tylko i wy艂膮cznie do ciemnych NATURALNYCH w艂os贸w i jeszcze naywa si臋 ULTRAROZJA艢NIAJ膭CY...??? sama mam ciemny br膮z, ale farbowane wi臋c na swoje na pewno nie mog臋 po艂o偶y膰 tego odcienia...eh ju偶 nic nie rozumiem:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siwki...
Witam:) Od pewnego czasu u偶ywam farby L'oreal Excellence. Mam z natury ciemne w艂osy i niestety ju偶 pojedyncze siwe, dlatego farbuj臋 tez ciemn膮 farb膮, ale niestety moje siwki nie przyjmuj膮 jej (albo pozostaj膮 siwe albo lekko 偶贸艂te). Je艣li wiecie, co z tym zrobi膰, prosz臋 o porad臋;) Pozdrawiam! Emi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska bestia
Kobitki prosze napiszcie jak膮 farb膮 na farbowanym blondzie i naturalnych ciemno blond w艂osach mo偶na ozyska膰 taki kolor??? http://www.pudelek.pl/artykul/3060/kreglicka_w_bizuterii/ Tylko nie piszcie,偶e ma baleja偶 ja wiem i tez 偶e ma farbami profesjonalnymi-nie oczekuje identycznego efektu tylko cczego艣 w tym stylu, w tej tonacji ;) Buziaki dla Was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska bestia
Najlepiej kolor widac na przedostatnim zdj臋ciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesss
do specjalistek napisalam ze mozesz polozyc skoro jestes madrzejsza to idz do fryzjera i nie pytaj sie tutaj co robic skoro i tak postepujesz tak jak ty chcesz! siwki bardzo dziwne excellence jest swietna farba i dobrze pokrywa siwe wlosy , moze zmiec na recital preference. ciekawska bestia uzyj odcien 9.3 z excellence albo holllywod z recitala one daja taki zloty naturalny blond.ale oczywiscie ona ma robione wlosy u profesjonalnego fryzjera wiec nie oczekuj koloru identycznego.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terek
Od 20-lat farbuje wlosy farba loreal excellence.Kiedy nie mialam siwych wlosow to farbowalam 9,3 i dodawalam 9.Jezeli chcialam miec jasny blond to dodawalam wiecej 9.Obecnie mam bardzo duzo siwych wlosow i nadal korzystam z nr 9,3 i dodaje 8(u nas w Polsce nie moge dostac,to sprowadzam z Niemiec).Wszyscy sie zachwycaja moim kolorem wlosow.Przez tyle lat farbuje i moje wlosy sa nadal w dobrej kondycjiNaprawde polecam ta farbr wszystkim farbujacym.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kati_77
jess lub majrel, baardzo prosz臋 o pomoc :) mam na g艂owie baleja偶 w kolorze jasny blond + jasny br膮z, jednak og贸lny efekt jest jak dla mnie zbyt 偶贸艂ty, liczy艂am na co艣 bardziej popielatego jakich farb z loreala mog艂abym teraz u偶y膰, 偶eby zr贸wna膰 te kolorki i aby wyszed艂 popielaty blond - nie taki super jasny, ale te偶 nie bardzo ciemny, co艣 po艣redniego? my艣la艂am o Viking, pisa艂y艣cie, 偶e wychodzi ciemniej, ale boj臋 si臋, 偶e nie pokryje tych w艂os贸w, kt贸re s膮 obecnie br膮zowe i 偶e wyjdzie mi jakie艣 z贸艂tko :((( z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do specjalistek
By艂am u fryzjera i fryzjerka powiedzia艂a mi, 偶e nie podejmie si臋 na艂o偶enia tej farby na moje w艂osy, bo nie jest przeznaczona (ta farba) do w艂os贸w farbowanych:O

Udost臋pnij ten post