Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Gość _kwiatuszek_
Ja tez sie ciesze dziewczyny,ze mogłam do Was wkoncu zajrzec...dzisiaj mielismy słuzbe łączoną z policja podczas ktorej robilismy małe rozpoznanie kto tam na polibudzie ma pirackie oprogramowania i "wszelkie uzywki" wsrod braci studenckiej...;););)

Gość _kwiatuszek_
no co z tym kwiatem nie udal mi sie;) 🌻 🌻 teraz powinno byc oki;)

Appache ---> dostalam zdjęcia - Elfik ma rację - śliczna buźka i super Ci w tym \"gorącym\" kolorze. Wiesz co? - Chyba już Cię widzę w mundurze!!! Prędzej bym Cię oceniła po wyglądzie na policjantkę niz na księgową ;) Bez urazy ;) I dzięki za słodkie pochlebności na mój temat 🌻 Aczkolwiek moje lustro mówi, że są trochę przesadzone ;) po prostu czasem flesz jest dla mnie łaskawy :D Siedzę i męczę się nad tą podyplomówką i idzie mi jak po grudzie :(

Cześć, Dziewczynki! 🌼 🌼 🌼 Appache: Jak zwykle ranny ptaszek :) Moje szczęście mimo tak młodziutkiego wieku potrafi czarować jak 18 latek :) Dziewczyny zaczepia mruganiem, cmokaniem i na różne inne sposoby. Oj, będą kiedyś kłopoty... ;) Milagro: Ja też zauważyłam magię w Twoich oczach. Twoje lusterko musi trochę oszukiwać :) Jak idzie pisanie pracy? Aaa...i zapomniałam zapytać-piszesz, że ten z pierwszego zdjątka-to poprzedni mundurek.Jaki? Czy to znaczy, że wcześniej byłaś w innej służbie? Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko. Mnóstwa wiosennych chwil, Dziewczynki! Jak j wrócę do pracy, skoro tam nie ma internetu? ;)

Gość _kwiatuszek_
Witam Panie z rana,ja juz po bieganiu;)Teraz jakies sniadanko...a najwspanialsze jest to,ze dzis mam wolny dzien:)

Cześć Kwiatuszku! Widzę, że Wy wszystkie biegacie tylko ja leniuchuję...Przyjdzie czas-nadrobię. Muszę!!! Podobno szykują się nowe formy testów sprawnościowych. Pozdrawiam. A dzień wolny-idealna sprawa :) A Kwiatuszek nie miałby ochoty przesłać nam zdjątek? Byłoby super! Pozdrawiam cieplutko!

Witajcie dziewczęta 🌻🌻🌻 Zawstydzacie mnie dziewczyny komentarzami odnośnie zdjęć ;) A jeśli chodzi o moje oczka to kiedys miałam w szkole ksywkę \"krowie oczy\". Miła i niemiła ;) Wyobraźcie sobie ranne ptaszki, że ja wstałam dopiera o 10.30! Prawie do 4-ej pisałam pracę. Co jakby sie ruszyło. Dziś jeszcze trochę przy tym siądę, a jutri i pojutrze mam zajęcia. Elfik ---> masz wiadomość :)

Milagro: nie jest dziwne, że o tej wstałaś jeśli tak długo pisałaś... :D Masz naprawdę śliczne oczka, choć z krowimi wcale mi się nie kojarzą :) A wiadomość... Mailową ? bo sprawdzałam i od Ciebie nic nie mam...

Elfik ---> tak, mailową. Nie wiem dlaczego nie poszło. A u mnie w wysłanych też nie ma śladu. Mam nadzieję, że teraz dojdzie.

Milagro {kwiatek] Ktoś do Ciebie napisał :) Do mnie za to doszło teraz 2 razy :) Dzięki. Appache: z tego, co się orientuję, to u nas teraz najpierw jest test wiezy (odobno mają z niego zrezygnować-ale póki co jest) o świecie: historia, polityka, wiedza o świecie współczesnym. Potem jest egzamin sprawnościowy. Szczegóły tego wszystkiego znajdziesz na stronie: http://www.policja.pl/rekrutacja/informator.html Dobry pomysł-jeśli tylko tego chcesz. Próbuj

Appache: Bardzo proszę. Gdybyś kiedyś potrzebowała porady czy pomocy-jestem :) Pozdrawiam wszystkie kobitki! Miłego wieczorku!

A ja zamiast pisać pracę właśnie pomalowałam sobie paznokietki na ukochaną czerwień i gapię sie w telepudło ;) Miłego wieczorku Dziewczynki ;)

Milagro: Miłego seansu, Milagro :) Ja szukam mieszkanka. I chyba dziś nic nie znajdę Buźka!

Gość moonisia23
Witajcie dziewczynki w ten piekny sloneczny dzien Appache.... bardzo sie ciesze ze sie zdecydowalas poradzisz sobie Ja wczoraj bylam pod niemiecka granica, caly dzien spedzilam w samochodziku wrocilam o 1 w nocy....... no i oczywiscie musialam tutaj zajrzec..... teraz zabieram sie za sprzatanie a Was kobietki bardzo goraco pozdrawaim i zycze milego i slonecznego dnia

Gość moonisia23
Appache ..... napewno zrobisz dobre wrazenie na przyszles tesciowej, przeslij tutaj kawalek ciasta zrobimy sobie wszystkie mala uczte. Co Wy dziewczyny na to??? Najwazniejsze to sprobowac bo pozniej kiedy czlowiek jest starszy moze zalowac "dlaczego nie sprobowalam?" a warto zrealizowac swoje marzenia. Ja tez dopiero kompletuje swoje dokumenty ale chce sie sprawdzic. Trzymam za Ciebie kciuki 🌼 pozdrawaim i zycze duzo sloneczka

Gość _kwiatuszek_
Hej,hej....dziewczynki🌻 u mnie kolejny wolny dzien:)Appache do jakich sluzb bedziesz zdawac???do policji???przepraszam,ze tak wyskakuje z tym pytaniem,ale nie jestem na biezaco z postami:O A co do zdjec to chetnie wysle swoje na wymianke;)

Gość dawaj przepis
:) 🌼

Cześć, Dziewczynki! Ja dopiero wróciłam z zakupów i mogę coś napisać. Aaa i dzwoniła do mnie baba. Przepraszała i prosiła byśmy wrócili do kwestii mieszkania :) Appache 🌼 Cieszę się, że się zdecydowałaś! Zuch Dziewczyna :D Mam nadzieję, że nie pożałujesz! Ja uwielbiam moją pracę. Wiesz, na tej stronce widziałam film instruktażowy z egzaminu sprawnościowego. Warto obejrzeć. Gdybyś potrzebowała pomocy przy opracowaniu pytań- pomogę. A Rafaello-palce lizać Tylko ja na diecie... :( No i oczywiście pozdrowienia dla teściowej! Moonisia 🌼 Milutkiego sprzątanka! cieplutko pozdrawiam! Kwiatuszek 🌼 mój mail: twojelf@o2.pl Będę czekać na zdjątka :D Pozdrowienia, Kobitki! Milutkiego popołudnia! Wpadnę później! pa!

Cześć Dziewczynki! Wróciłam niedawno ze szkoły, jutro egzamin więc muszę trochę przysiąść. Ale nie mogłam do was nie zajrzeć ;) Appache ---> gratuluję decyzji i życzę POWODZENIA!!! Kwiatuszku ---> czekam na fotki: violek5@o2.pl A teraz wcinam kolację - jestem straaaasznie głodna! Pozdrowionka 🌻🌻🌻

Gość lemke
Hej ja mam dobiero 18lat za 2tygodnie matura:/ no i mam nadziej ze mi pojdzie dobrze bo chciałabym pojsc na studnia do POzania na resocjalizacje.chciałabym pracowac w wiezieniu nosic mundur..zawsze kreciła mnie praca z ludzmi..jak mysliscie to dobry wybór?>?

Witaj 🌻 Lemke 🌻 Była tutaj przez chwilę dziewczyna ze Służby Więziennej, może się jeszcze pojawi, bo pewnie ona najlepiej by Ci z nas odpowiedziała. Ja mogę Ci tylko tyle powiedzieć, że milość do tego zawodu nie może polegac na miłości do munduru. Musisz sobie zdawać sprawę, że taka praca jest przede wszystkim bardzo ale to bardzo obciążająca psychicznie i odciśnie w Twoim życiu taki slad, którego nigdy nie zatrzesz. Jeśli jednak uważasz w głębi serca, że dasz sobie radę i idziesz w tym kierunku naprawdę z zamiłowania to gratuluję Ci dojrzałości i z całego serca życzę powodzenia! No i powinnaś wiedzieć, że w mundurówce nie ma co liczyc na \"kokosy\". Trzymam za Ciebie kciuki i życzę POŁAMANIA DŁUGOPISU, POPLĄTANIA JĘZYKA, KOPNIAK W 4 LITERY I WSZYSTKIEGO TEGO, CZEGO SIĘ ŻYCZY PRZED MATURĄ!!! Pozdrowionka 🌻🌻🌻🌻🌻

Milagro🌼 powodzenia na egzaminie. Będziemy trzymać kciuki Lemke🌼 Witaj! To prawda, co napisała Milagro. To mnóstwo ciężkiej pracy, duża odpowiedzialność... Jesteś jeszcze bardzo młodziutka. Zdawaj na resocjalizację a potem zobaczysz. Do tego czasu Twoje decyzje dojrzeją. Miłość do munduru nierozerwalnie musi wiązać się z miłością do służby. Inaczej nic nie znaczy. Ale jeśli kocha się swój zawód-to praca ta daje poczucie spełnienia, satysfakcji... Warto. Życzę wytrwania w dążeniach i sukcesów! Będziemy trzymać kciuki. Pewnie wszystkie już, Dziewczynki śpicie...Słodkich snów zatem.

Gość moonisia23
Witajcie dziewczynki w to niedzielne popoludnie........ :) Lemke...... tutaj dziewczyny maja racje praca w sluzbie wiezennej jest bardzo ciezka i obciazajaca psychicznie. Ja odrabialam staz na stanowisku wychowawcy penitencjaranego, wiec mialam doczynienia z roznymi sytuacjami a takze z mnostwem roboty papierkowej. Ja tez myslalam o tej pracy ale po stazu stwierdzilam ze poprostu do tego sie nie nadaje. Mam nadzieje ze dopniesz swego i bedziesz zadowolona ze swojej pracy. Ja skonczylam resocjalizacje z wychowaniem fizycznym. Milagro....... powodzenia na egzaminie 🌼 Elf13, Appache pozdrawaim

Dzień dobry, Dziewczynki! U nas póki co w domu jest szpital polowy. Zmogło nas wszystkich :) Appache! Witaj! Aaa! Ty masz teściową dzisiaj! Przyjemnej niedzieli! Moonisia! Hej! A ja myślałam, że tylko u nas kwitologia ;) Milagro, czekamy na wyniki egzaminu (bo już nam się piąstki pocą :) Oliwia a gdzie Ty? Wieki Cię nie było! Kwiatuszek pozdrowienia! Czekamy na zdjątka! Dziewczynki: Dużo słoneczka, radości i ciepła. Buźka!

Cześć Kochane Dziewczynki 🌻🌻🌻 Dzięki za wasze zaciśnięte piąsteczki :D Chyba poskutkowało :D Napisałam wszystko, wyniki będa za tydzień ale myślę, że będzie nie mniej niż 4. A z prawa dostałam temat pracy zaliczeniowej taki, że mnie wywróciło do góry nogami. Ale może dam sobie radę. Teraz kombinuję co by tu zrobić, gdzie by tu iść, bo zrobiła się ładna pogoda i szkoda siedzieć w domu ale nie mam towarzystwa. A samej nie chce mi się łazić. Buziolki 👄 👄👄

Cześć, Dziewczynki! U nas szpitalu ciąg dalszy. Dziś dla odmiany postanowiło wziąć się za mnie. Ale ja się nie dam :) Milagro 🌼 brawo! Jesteśmy z Ciebie dumne! Mam nadzieję, że wczoraj pospacerkowałaś. Było naprawdę ładnie... No, a co to za temat? Może coś podszepniemy? Miłego dnia , Dziewczynki. Słoneczka, ciepełka, radości.

Appache 🌼 Dzięki, Słoneczko! Chyba nam trochę lepiej, choć do ideału daleko...oj, daleko. Dzięki za telepatię i cieplutkie słowa. super, że wczorajsze spotkanie się udało. Pozdrawiam bardzo, bardzo cieplutko :D

Dobry Wieczór Dziewczynki 🌻🌻🌻 Mam nadzieję, że Wam dzień minął wesoło, słonecznie i zdrowo, bo ja to się chyba od Elfa zaraziłam czymś. Cały dzień chodzę jak trącona, nic mi się nie chce i rano bolało mnie gardło. I mogłabym w kółko spać 😴 i jeść. :D A temat tej pracy z prawa jest taki: \"Odpowiedzialność karna w przypadku przekroczenia granic obrony koniecznej w skutek strachu lub wzburzenia, usprawiedliwionych okolicznościami zamachu\". Miłego wieczorku 🌻🌻🌻 I czekam na zdjęcia od Kwiatuszka i Moonisi (jeśli oczywiście mają ochotę). violek5@o2.pl

Poranne powitanko ;) ;) ;) Appache 🌻 dziś czuję sie już lepiej zdecydowanie. Od rana chodzi za mna obiadek z młodych ziemniaczków z koperkiem albo szczypiorkiem i zsiadłym mlekiem :P Zaraz chyba polece do sklepu po składniki. Elfik🌻, a jak Twoje zdrówko i Twojej rodzinki? Moonisia🌻, Kwiatuszek🌻, Oliwia🌻 ---> samowolne oddalanie się z naszego topicu będzie surowo karane :D Pozdrowionka 🌻🌻🌻

Właśnie dodałam sobie stopkę - moje motto życiowe, a teraz sprawdzam jak to będzie wyglądać.