Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 66

czy ktos używał vibroaction ?

Polecane posty

Gość inneska80
tak założyłam go korzystałam przez 15 minut i wiecie co się stało zasilacz sie stopił !!!!!!!!!!! kicha czy wy macie to samo?

Gość Ziomix
Ja mam coś podobnego do pasa vibra tone i powiem wam że mam go od niedzieli i ćwicze systematycznie i widać już malutkie efekty na bioderkach nie żadne cuda ale zawsze coś ;] polecam

Gość marianka1980
Ja mam ten pas od kilku miesiecy. Stosowałam go regularnie, ale wiekszych rezultatow nie było. Zresztą i tak nie nastawialam sie, ze na jakieś znaczące efekty.Może troszkę ujędrnił moją skórę-to wszystko. Niestety niedawno pas mi sie zepsuł. Najpierw jego obroty sie strasznie osłabiły, a teraz to w ogóle nie chcą się uruchomić. Jak potrzęsłam pasem, to parę razy podskoczył, ale potem znowu nic.Mój tata rozkręcil więc to \"cudowne \"urządzonko, żeby sprawdzić, ze da się je naprawić. Nie macie pojęcia jak ten pas jest prosto skonstruowany, to po prostu zwykły bubel.Mam jednak nadzieje, ze uda sie go nareperować, ponoć wystarczy lutownica.

Gość seb.pl
witam mam pas ponad pol roku uzywalem go jakis czas ale fakt faktem co cwiczenia to cwiczenia i brzuch spadl. Tak jak nie ktorzy pisza lepiej kupic pas ktory powoduje zwiekszanie sie tem ciala i szybsze salanie tkanki tluszczowej poprzez pocenie sie. PAs bylby dopbry ale gdy bysmy go stosowali po 2-3 godzinny dziennie przez okraglu rok. Bo fakt faktem dziala tylko wolniej. najlepsze cwiczenia na brzuch to rower, bieganie i A6W chyba niema nic lepszego.Sam sie o tym przekonalem ze bez wysilku nic samo sie niespali.

Gość seb.pl
witam mam pas ponad pol roku uzywalem go jakis czas ale fakt faktem co cwiczenia to cwiczenia i brzuch spadl. Tak jak nie ktorzy pisza lepiej kupic pas ktory powoduje zwiekszanie sie tem ciala i szybsze salanie tkanki tluszczowej poprzez pocenie sie. PAs bylby dopbry ale gdy bysmy go stosowali po 2-3 godzinny dziennie przez okraglu rok. Bo fakt faktem dziala tylko wolniej. najlepsze cwiczenia na brzuch to rower, bieganie i A6W chyba niema nic lepszego.Sam sie o tym przekonalem ze bez wysilku nic samo sie niespali.

Gość Doris1981
Cześć Dziewczyny, chciałabym kupić sobie jakiś pas wibrująco-masujący, ale nie wiem na co zwracać uwagę przy zakupie - wiadomo, chciałabym coś solidnego, co będzie mi nieco służyć i nie spali się po kilku użyciach. Nie chodzi mi o żadne wyszczuplanie, czy rzeźbienie czegokolwiek - nie wierzę w takie działanie. Chcę się po prostu fajnie wytrząść czymś takim, rozluźnić mięśnie. Rozrzut cen jest spory - pas nedo easySlim to ponad 300 zł, są pasy między 100-200 zł (Beurer, Vibra Belt, Vibra Tone, ten słynny Vibroaction...) - sama nie wiem już na czym zawiesić oko. Do allegro nie mam przekonania, szukam w e-sklepach. Może ktoś się na tym zna i się wypowie - na co zwracać uwagę przy zakupie?

Gość czołem pani iwonko
poprosze herbatkę :)

Gość canabisa
ja również używam tego pasa od trzech dni. i juz moge dostrzec jakies efekty. brzuch jest trwardszy i tzn"boczki" sie zmniajszaja. stosuje go 2x30min dziennie. mam zamiar go jeszcze stosowac na uda i posladki.;) pozdrawiam. i duzych rezultatow zycze;)

Gość Paweł 24l
Wittam drogie panie i panowie, trenuję od 3 lat regularnie codziennie w domu i raz góra 2 razy w tygodniu na profesjonalnej silowni- w zwiazku z tym mam pewne doswiadczenie w tej materii, aczkolwiek specjalista nie jestem... wiekszosc z was pewnie liczy na efekty po uzywaniu tego typu kosmicznych przyrzadow do ''cwiczen''... coz moge napisac, nigdy nie osiagnice za pomoca takich urzadzen zadowalajacych a co najwazniejsze trwalych efektow!! wszystkim paniom pragnacym miec piekny plaski brzuch i panom chcacym miec miesnie brzucha polecam jedno tylko cwiczenie ''a6w'' (aerobiczna szostka weidera) po 42 dniach osiagniecie wynik wizualny przewyzszajacy stosowanie tych pseudo magicznych przyrzadow przez jakis rok... co wiecej wyniki beda trwale, nawet bardzo trwale... przestregam jednak hurraoptymistycznych smialkow, jest to cwiczenie z kategorii tzw hardkorowych (po 42 dniach widac kaloryfer, tak bylo w moim przypadku) wiec wszyscy nie majacy ''zaprawy'' oraz odpowiedniej kondycji powinni miesiac wczesniej zaczac cwiczenia kondycyjne, po prostu zlapac forme no i robic duzo brzuszkow na wzmocnienie brzucha (ca najmniej 100 dziennie) wszystkich zachecam goraco do aktywnosci fizycznej, traktujcie trening jako przyjemnosc, nie jako obowiazek, a wyniki beda oszalamiajace, nawet 5 razy lepszze niz po stosowaniu tych magicznych gadzetow... pozdrawiam i zycze wytrwalosci!!

Gość Ania ehhh
Witam!! Czesto ludzie pytaja czy pas pomaga...... powiem wprost NIEEEE no chyba ze dla kogos kto ma super plaski brzuch i chce go bardziej ujedrnic, ja posluchalam rad z neta.. i co 200 zeta poszlo sie.. ehhh nie polecam .. czasami to mi sie zdaje ze te opinie wystawia jedna i ta sama osoba zeby zachecic bo nie wierze ze ludziom pomaga pas ten.. No coz... Zaluje i nigdy nie dam sie wrobic w takie oszustwo.. zeby schudnac jedynie co to cwiczenie i dieta ostra .... pozdawiam i nie badzcie naiwni

Gość asaaaa
Witam wszystkich. Długo zastanawiałam się nad zakupem pasa vibroaction i jednak kupiłam go na mango, ponieważ wychodzę z założenia, że lepiej wydać 149 zł i mieć oryginalny. Uzyłam go dzisiaj pierwszy raz - w sumioe 1.5 godziny. Zasilacz był zimny, nie spalił się, tak, jak ma to miejsce w podróbach. O efektach lub ich braku napiszę wkrótce. Pozdrawiam!

Gość asaaaa
Witam wszystkich. Długo zastanawiałam się nad zakupem pasa vibroaction i jednak kupiłam go na mango, ponieważ wychodzę z założenia, że lepiej wydać 149 zł i mieć oryginalny. Uzyłam go dzisiaj pierwszy raz - w sumioe 1.5 godziny. Zasilacz był zimny, nie spalił się, tak, jak ma to miejsce w podróbach. O efektach lub ich braku napiszę wkrótce. Pozdrawiam!

Gość Magdusiak
A ja jestem bardzo zadowolona, kupiłam pas Vibroaction na allegro u gościa o nicku Robertveltoto27 Ten gosc sprzedaje te pasy z super zasilaczem jak sam napisał, nic sie nie grzeje, nic sie nie przepala a cena duzo nizsza niz na mango Rzecz jasna jak ktos ma ze 30 kg nadwagi to sam pas napewno nie pomoze ale jak ktos ma tak jak ja miałam 5kg to polecam i to bardzo bo to działa i tyle diety zadnej specjalnej nie stosowalam przy tym jedynie 3x dziennie pas całuski Madzia

Gość sumtna anulka
hej czy ktos moze mi pomoc?

Gość MARGERITTE
Wiecie co nie mam tego pasa ,ale myślę że mogę się wypowiedzieć.Parę lat temu kupiłam taki wytrząsajacy pas na rynku jeszcze wtedy nie reklamowali ich w tv zaczęłam go od razu używać .Ważyłąm wtedy 86 kilo .lecz jednocześnie podjęłam się nowej pracy .Nowa praca nowe wyzwania ,obowiązki zapieprz przez 8 godź i wtedy schudłam w 2 miesiące 16 kilo ważyłam 70 kg.W tamtych latach nawet nie pomyślałam że mogł mi pomóc ten pas ,myślałam że to przez prace potem ,pas komuś pożyczyłam potem się popsuł zapomniałam. teraz minęło jakieś 4 lata od tamtej chwili i znowu ważę 86 kg.Obejrzałam ten program o wytrząsaniu tłuszczu jak galaretki i przypomniało mi się że wtedy gdy schudłam to wałaśnie przez jakiś miesiąc używałam go systematycznie.Datego pragnę go znowu zakupić, bo myślę że dla naprawdę otyłych osób z problemami przemiany materii to on naprawdę pomaga i zmienia ten tłuszcz choćby dlatego że wtedy normalnie się załatwiałam.Myślę jednak że u osub z niedużą otyłością to nie będzie widać, bo nie mają go ąż tyle co ludzie z 30 kg nadwagą.

witam wszystkich:) jestem posiadaczką pasa vibroaction, powiem tak: stosowalam go przez2 tyg i cos sie dzialo, skora stala sie bardziej elastyczna i zmniejszyl ,mi sie obwod o 2cm, moze to malo ale zawsze cos. teraz nie uzywam bo jestes w ciazy i swoj oryginalny kupiony w mango moge odsprzedac. osoby zainteresowane piszcie maile bielinszczanka@interia.pl

Gość nzm20
zanim kupilam pas robilam brzuszki potem czulam bole kregoslupa:( odkad uzywam pasa nie boli mnie kregoslup a efekty widac mam ladny brzuszek i nie musze meczyc kregoslupa takze polecam ten pas

Gość olaaa_____
właśnie dziś przyszedł mi ten pas vibroaction;)) jestem ciekawa czy nie wywaliłam kasy w błoto??.. hmmm jak na razie wydaje mi sie że chyba powinien działać trochę... bo założyłam pas na uda około 30 min i po jego zdjęciu gdy schodziłam na dół normalnie czułam lekkie zakwasy:)) więc może coś i jednak działa to jeśli jest się regularnym... poużywam go trochę i napisze co i jak :)) pozdrawiam.

Gość kupiłam na allegro
Kupiłam na allegro i jestem zadowolona.Używam czasami 2x dziennie po 60min i zasilacz się jakoś nie spalił :) chudnąć po tym nie chudnę, ale skóra jest jędrniejsza :) Pozdrawiam

Też miałam okzję używać :-) nie sądzę, żeby to wpływało na spalanie tkanki tłuszczowej, ale zdecydowanie skóra jest jędrniejsza. Minusy - głośność pracy i smycz w postaci kabla :-/ no i meeeega swędzenie skóry po użyciu... nie wiem, czy to tylko ja, czy to normalna reakcja, ale miałam strasznie podrażnioną i czerwoną skórę - ukrwienie i te sprawy. Ogólnie kwestia nie warta zachodu uważam, lepiej na rowerku stacjonarnym przed TV już pojeździć :-)

Gość Mały MIś
Witam. Zastanawiam się nad kupnem pasa, ale po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi już sama nie wiem. Nie chodzi mi o zrzucanie wagi, ponieważ jestem osobą szczupłą tylko chciałabym po porodzie ujędrnić brzuszek i pozbyć się wałeczka. Czy może ma któś wśród znajomych osoby, które naprawdę się na tym znają np trenerów lub fizjoterapeutów i mógłyby wypytać i napisać, czy jest możliwe, że taki pas zmniejszy tkankę tłuszczową? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość katarzyna31
witam słuchajcie ja kupiłam pas vibroaction na allegro za 56 zł plus przesyłka po co przepłacac

Gość katarzyna31
jesli ktos chce moge podac numer aukcji pozdrawiam

Gość enternaiment
mam oryginalny pas i super poparzone uda i brzuszek po nim :] efektów nie widać po miesiącu stosowania, chyba że ubocznych ... poparzona, cała w bąblach skóra :) Najlepsze są ćwiczenia, a nie żadne cud 'trzęsawki' itp Nie polecam ;/

Gość jajko69
Pytanie do użytkowników..Chciałbym za pomocą tego pasa wyrzeźbić brzuch czy jest to mozliwe??nie chce schudnąć tylko mieć ładny brzuch..wie ktoś czy da się tym pasem??i jak długo trzeba ćwiczyć??i przede wszystkim jak?? pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)

Gość Kasiunia
Ja zdecydowałam sie na zakup Vibroaction i na początku myślałam że to jakiś żart że to może zlikwidować brzuszek... Stosowałam przez 14 dni po dwa razy dziennie na brzuch i pośladki po 15 min i rezultat był świetny...Polecam naprawdę ja schudłam w miesiąc 6 kg i moja skura zrobiła się delikatna...Vibroaction może posłużyć też do świetnego masażu pleców i innych parti cioała...Zachęcam do kupna

Gość per p
HAHA, trzeba mieć nie pokolei w głowie, aby uważać, że to może działać, skończcie myśleć obrazkami, które widzicie w telewizji! to, że chuda dupcia mówi wam, że schudła od noszenia wibrującego paska, nie znaczy, że to prawda, jak słyszę, że to może budować mięśnie to mnie śmiech ogarnia, każdy kto ma jakiekolwiek pojecie o strukturze mięśnia i ćweiczeniach fizycznych, wiem, że to kolejny bubel mango itp, do budowy mięśnia, potrzeba najpierw WYSIŁKU, który pozrywa mikrowłókna, które nastę[pnie przy opowiedniej diecie będą sie regenerowć i przez co "urosną". Bez wisiłku nie zbudujecie ładnej sylwetki i jędrnej pupy, od taki bubel dla leniwych, lepiej kupić karnet na fitness, czy siłownie, chociażby dla sameo zdrowia!!! Pozdrawiam i życzę wytrwałości, a nie leniuchowania z pasem na zadzie ;D

Gość per p
HAHA, trzeba mieć nie pokolei w głowie, aby uważać, że to może działać, skończcie myśleć obrazkami, które widzicie w telewizji! to, że chuda dupcia mówi wam, że schudła od noszenia wibrującego paska, nie znaczy, że to prawda, jak słyszę, że to może budować mięśnie to mnie śmiech ogarnia, każdy kto ma jakiekolwiek pojecie o strukturze mięśnia i ćweiczeniach fizycznych, wiem, że to kolejny bubel mango itp, do budowy mięśnia, potrzeba najpierw WYSIŁKU, który pozrywa mikrowłókna, które nastę[pnie przy opowiedniej diecie będą sie regenerowć i przez co "urosną". Bez wisiłku nie zbudujecie ładnej sylwetki i jędrnej pupy, od taki bubel dla leniwych, lepiej kupić karnet na fitness, czy siłownie, chociażby dla sameo zdrowia!!! Pozdrawiam i życzę wytrwałości, a nie leniuchowania z pasem na zadzie ;D

Gość Duriv
Więc.. Używam pasa od 3 miesięcy. Efekt niezły.. Nie byłem gruby, tylko miałem "Efekt miękkiej skóry" który likwidował się po ćwiczeniach... Po Trzech miesiącach korzystania mogę stwierdzić że ten pas naprawdę działa. Ujędrnił skórę, nie ma już tego efektu.. I widać kaloryferek :) Oczywiście do tego polecam basen, 6'tkę weidera i dietę.. lub poprostu mniej jeść :) Dodam że schudłem 15 kg... Pozdrawiam

Gość justynkamck
Witam! Chciałabym kupić ten pas i w sumie jestem już nawet zdecydowana. Martwi mnie jednak fakt, że jest on zasilany przez prąd podczas używania. Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś dość głośno było o tym, że występowały poparzenia od tych pasów. Napiszcie co Wy sądzicie na ten temat i o swoich doświadczeniach:) pozdrawiam i prosze o odpowiedzi:)