Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emika

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. VII - SZCZĘSLIWA

Polecane posty

witaski:):):):):) Kasiula ❤️ hello po tej stronie:) Zastanawiałam sie ostatnio co z Tobą a tu masz pojawiłas się:) Napisz co tam u Ciebie ? jak układacie sobie życie w Polsce? Jakie plany????:):):):):) Golka:) pamiętam jai i ja doistałam @ tez dosyć szybko i potem to juz masz z górki:) Pamietaj zebtyś absolutnie nie brała aspiryny a bole głowy i krzyza to normalka. Ja wczesniej tez miałam te migrenowe bóle a teraz po transferze to nic mnie nie rusza.... bynajmniej narazie:) Jedynie co tro w nocy często idę do kibelka na sikacza i tp mnie wkurza bo budzę sie kilka razy z pełnym poęcherzem:( I nie spię juz tak czujenue jak kiedys:( No i waga mi nie wzrasta... narazie:) Jednak spacerki -szybki chód:) daja swoje:) FDakty faktem nabyte kg po stymulacji 4:( nie spadły ale spadły te ostatnie ciążowe:P Nie ma zbytnio apetytu tzn jem mniej niz kiedys bo mam często mdłosci....ale czuje sie z tym dobrze:) Dzis rano zjadłam np jedno jajko na twardo i małego frankfuterka i pol kromeczki z pomidorem i miałam dosyc:( Ale zaraz ide na obiadek do rodziców:) i tam pewnie nawpierniczam sie nieżle ...rosołek mniam i kalafiorek napewno:) Ja czuje sie znakomicie:) ale widzę ze muszę częsciej robic odpoczynki..... tzn juz nie zapierdalam tak jak kiedys:P Za ok 2 tyg robię badania prenatalne i test pappa ,i tą przezernosc karkową , kurczą boje sie troszkę no ale jak mus to mus . No i oczywiscie wizyta w Novum..... kazali być ok 12 tyg. No nic to u mnie:) Miłej niedzielki zyczę wszystkim:) buziaczki ❤️ ❤️ ❤️

kasiulakula-witamy w polskiej rzeczywistosci :) Szkoda, ze trafilas akurat na nieprzychylna pogode.. A w ktorej czesci kraju sie zahaczylas??? AnA-nie przepracowuje sie, a w weekend bylam u rodziny. A tam tylko problemy i nerwy. W kosciele stalam i zaczlo mi tak serce sciskac, ze nie wiem co. Juz myslalam ze pojde na EKG. Tzn. nie miala ani dusznosci, tylko mnie tak sciskalo, ze az mialam wrazenie ze mi jakis gul rosnie w tetnicy szyjnej, takie dziwne uczucie. Ale wiem ze to nerwy, bo mam mase problemow rodzinnych i jeszcze wyjezdzajac do kosciola utyacilam lusterko, a w drodze do rodziny zbilam halogen w aucie, wiec jakos tak sie straszni tym zdenerowalam. Tyle lat juz jezdze i nigdy nie mialam nawet takich przygod. Estelka- oczywiscie jak kazdy chcemy jak najmniejsze dzieci, lub dziecko. Maz sie sklania nawet ku rodzenstwu. Powiem Ci szczerze ze jest wiele plusow za rodzenstwem, ale w takim przypadku jedno z nich bedzie starsze, a co za tym idzie trudniejsze w adaptacji... Ale bedziemy decydowac jak przyjdzie na to czas. Nie zamykamy sie na zadna alternatywe.

hej no! dźwignę ten wątek , bo niedługo znaleźć go nie będzie można :-( a wiecie, że mi wyszły zbyt duże przeciwciała (?) w każdym razie wynik na cytomegalię w klasie IgG, pownno być do 15, mi wyszło powyżej 114 :-( IgM w normie...mam powtórzyć badanie za 3 tygodnie, mam nadzieje, że nic nie wzrośnie, a wynik informował o posiadanych przeciwciałach, albo czasowym zetknięciem z wirusem...trzymajcie kciuki aby to paskudztwo poszło precz! a wogóle Dziewczynki, które miały stymulacje, dajcie mi jakies wskazówki...wiem, że podczas rosnięcia pęcherzyków nie mogę ćwiczyć, biegać, nosic cięzkich rzeczy...i co jeszcze? może czegoś nie jesć? ( o prztworach mlecznych i mięsnych niewiadomego pochodzenia i surowym mięsie wiem), ale co jeszcze? może jakies kremy nie są wskazane, lakiery do poznokci??? lekarz mi powiedział, że w tym czasie nie powinnam farbować włosów...ale może jeszcze cos wiecie?

Hejka! Ja teraz przez okres 2 tyg będę mało pisać - siedze z kierownikiem w jednym pokoju do czasu przeprowadzki do nowego budynku - i wolałabym żeby nie widział co mam na monitorze - jak to sie mówi czego oczy nie widza tego sercu nie żal... Nie gniewajcie się ale wolałabym żeby nie widzial że siedzę na forum :P hihihihii Jakby co to będę się odzywać z domku wieczorami jak położe małego spać :) Estella nie weim co oznaczają te przeciwciała ale skoro jest tak duzo powyżej normy to mam nadzieję ze przy następnym kontrolym badaniu nie wzrosną jeszcze bardziej i będę ładnie spadać. Buziaki

cześć po nieznacznej przerwie;-) u mnie jak zwykle praca:-P ale co ja bym bez niej zrobiła, no chyba żebym miała góóóóórę pieniędzy to siedziałabym na Kanarach :-D kkkkasia👄 współczuję kontuzji, mam nadzieję, ze przejdzie i będziesz walczyć z badaniami👄 Ana👄zaciskam kciuki za wizytę mężusia u lekarza, mam nadzieję, że już niedługo u Was sie wyjaśni parę spraw.... enigma👄 no to gratuluję posiewówja mam chrześniaka Maksymiliana, ładne imię tego się trzymaj -Tobie synka wróżę, bo ja sobie córcię lub dwie :-P alez u ciebie czas leci, a kiedy jakieś zdjęcia mi podeślesz co? jak będziesz jeść buraczki, sok z warzyw lub samych buraczków to anemia zniknie, polecam anemię sama miałam w dzieciństwie.... a co ty dzisiaj taka cicha, mowę odjęło? Estelka👄, o kurcze cytomegalia to niestety to paskudztwo którym możemy się wszędzie zarazić drogą kropelkową lub płciową... powtórz wynik i mam nadzieję, ze nie bedzie tak źle, a robił to badanie również twój mąż - bo wiesz że powinien? cytomegalia jest najgroźniejsza dla płodu....a jak reszta badań? podczas stymulacji powinnaś brać tylko prysznic, nie wolno sie kąpać w wannie-takie zalecenia są w novum-przynajmniej mi kilku dr tak mówiło,lepiej jeść mało, lub nawet unikać na czas stymulacji smażonych potraw i tych zalegających dużo w żołądku by nadmiernie nie musiał razem z wątrobą pracować, bo i tak te dwa organa przez leki są maks obciążone, pamiętaj, nie wiem czy ci mówiono to w klinice, w dniu punkcji i transferu nie wolno stosować pachnących kremów do ciała i twarzy i perfum... najlepiej też unikać słodyczy-jeśli ktoś ma częste infekcje pochwy, bo bakterie uwielbiają cukier, mi dr powiedział bym jadła suszoną żurawinę zamiast słodyczy....o farbowaniu włosów też słyszałam, choć dr powiedziała, że jeśli rozjaśnia sie włosy to do transferu można potem nie , nie wolno tych przyciemnianych farb stosować przed punkcją też... jak coś mi sie jeszcze przypomni to sie odezwę... makaldy👄co tam u ciebie? Goluś👄byłoby cudownie jakbyśmy w miej więcej podobnym czasie zaciążyły razem:-D ale ja pewnie po Tobie i Estelce będę miała transfer więc póki co trzymam za Was kciuki👄 strasznie z tymi twoimi bólami Zabjona👄 Paula👄 cholercia nie ma kiedy zdjęć zrobić by Ci wysłać mój ogródek :-P nie ma sprawy ja tez ostatnio mam nawał pracy i mało sie odzywam... te Estelki przeciwciała cytomegalii nie spadną raczej po prostu jak się ktoś zarazi to one są, jak sama nazwa mówi przeciwciała, można podawać leki, no ale nie jestem lekarzem, poczekamy co lekarz Estelki powie... foli👄 kasiula kula👄 witaj, tak się zastanawiałam dlaczego ciebie jeszcze nie ma, a nie mówiłam że pieskowi nic nie bedzie👄,fajnie że masz remoncik, ja pod koniec wrzesnia remontuję łazienkę :-) a jak tam Polska rzeczywistość :-P ? nadwislanko👄 jesteś cudowna🌻 ciekawe co u naszych mamuś? Syiu👄 Sabrunia👄 Foli👄 Aga👄 gosiaczek👄 a beti👄 to chyba już parę miesięcy tu nie ma, ciekawa jestem co u niej? pewnie brzusio chowa przed nami:-)

emiczko ❤️ no kurna ja tez w pracy.... i zdązyłam tylko usmieszek zrobic bo ktos znow mi dupe truje:P:P:P:P:P:P:P:P U mnie od jutra 11 tydzien sie zacznie:) szoookkk jak ten czas leci szybko:) Dzis rano staneło mi autko ,od kliku dni cos mi bzyczało w silniku ale jak zwykle.... ja mam czas i rano grrrrrr ...... Ale ja głupia sie z tego ciesze bo będę mogła kopytami dylac do dom:) Mówię Wam takie spacery dają mi duzo energii:) a jak sie nie ruszam to gniję:D Kuknę jeszcze pozniej bo mam kupe pracy:( buziaki dla Was 👄

coś net ciężko chodzi enigma👄 ty chyba chcesz sportowca urodzić, jak tak dalej pójdzie to nowy chodziarz nam się szykuje za parę lat hihihihihi:-D 11tydz. no ładnie Ci ten czas leci teraz to tylko do połówki i zaraz z górki będzie ...czasem jak pomyśle o ciąży to ciąża jest dla mnie tak odległym tematem i doświadczeniem jak wygranie w lotto lub lot na marsa, a jak spotykam koleżanki lub kuzynki które są w ciąży naturalnej to dziwi mnie to że jeszcze coś takiego istnieje jest ciąża naturalna - jakbym z innego świata była, ale jest wiele osób które podobnie myślą więc chyba nie jestem osamotniona z tym tematem... dziś mężuś zabawi się w refleksologa mojego i tak przez miesiąc co drugi dzień, może coś pomoże a jak nie, to odpręży chociaż....

Cześć dziewczynki:) Mąż już wyjechał i jest już na miejscu. U mnie jest 23dc. Od wczoraj mam zawroty głowy, nawet byłam u okulisty bo myslałam że to od oczu ale nie, Czy jest to możliwe że będąc we wczesnej ciąży można miec już jakies objawy. Bo koleżanki mi wmawiaja że zmieniłam sie na twarzy, no i bardzo bola mnie piersi. no ale to dopiero jest 23 dc. Ja już zgłupiałam:(

Emika-wiesz, ja tez traktuje temat ciazy jak cos b. odleglego i jak.....cos dziwnego. W weekend bylam u kuzynki z 3 miesiecznym synkiem. Wiem, ze niektore dziewczyny maja dziwne odczucia jak widza lub sa blisko dziecka. A ja az sie przestraszylam bo nie czulam nic :( I tak sobie pomyslalam, ze jesli adoptuje dzidzie i bede taka..zimna to o Matko!!!! No niby uczucia do dziecka nawet biol. przychodza nie z chwila porodu a z czasem, ale mimo to sie wystraszylam, ze nie reaguje tkliwoscia na dziecko. fajne, fajne, ale po 15 min znudzilo mi sie machac do szkraba miskami. Po prostu boje sie, ze zanikaja we mnie uczucia macierzynskie...:(

Mam doła - nie wiem czy nie zostanę samotną matką... przepraszam że nie odpisuje wam ale nie mam w ogóle nastroju :( 😭 wybaczcie. Za dużo tych chmur nad naszym związkiem...

Paula - kochanie jejkuuuu nie denerwuj się. Zobaczysz ułoży się. Ja też przeżyłam straszne chwile i mogłam być sama, ale wszystko powoli wraca do normy. Wiem co teraz czujesz jest mi bardzo przykro, bo to nie jest miłe przeżycie. Poczekaj kochana z takim stwierdzeniem. Może jeszcze wszystko przed wami, tylko potrzebujecie czasu, tak jak ja z mężem. Rozmawiajcie dużo. Kurcze co się dzieje z tymi facetami. Pisz do nas chociaż w takich chwilach chce się być samemu. Myślę o Tobie i trzymam kciuki by wszystko się ułożyło.

Paula - a co się dzieje? Znowu kłopoty w związku? :-o Przytulam wirtualnie. Menia - no cięzko stwierdzić na tym etapie cokolwiek. Nie chcę być zołzą, ale powiem ci, że tak naprawdę objawy na @ mogą być równie dobrze objawami ciąży i na odwrót. Jedyną namacalną i dającą 100 % że jest się w ciąży metodą jest zrobienie bety. NIe kojarzę ile jesteś po owu, ale jak jakieś 10-12 dni, to myślę, że powinna już coś wykazać. Zresztą sa tu ekspertki od bety, ja nigdy nie robiłam. nadwiślanko - myślę, że to nie kwestia braku tych uczuć, bo te na pewno masz. Tyle że u Ciebie działa mechanizm wyparcia. Po prostu psychika broni się jak może, by nie poczuć nic, co spowoduje potem smutek, ze nie ma się czegoś (w tym wpadku kogoś). I zapewne dlatego nic nie poczułaś. Jestem pewna, że jak już przyjdzie co do czego, to w chwili, gdy poznasz swoje dziecko/dzieci, na pewno poczujesz to ciepło i na pewno je pokochasz. enigma - samochód odmówił posłuszeństwa??? A to on nie wie, ze ciężarnej się nie odmawia ? :p

Emiczko - pracusiu :) 🌻 ty to i w drodze na porodówke kiedyś będziesz projekty chyba robiła :) Goluś - jak tam przygotowania ?

cześc kobitki:) Paula, przytulam Cię ❤️ jestem 16 dni po owu, dziś robiłam test i niestety wyszedł negatywny:( no nic, poczekam na @, a potem zaczynam od nowa;) buziaki dla wszystkich 🌻

Ja w czwartek 20 jadę na badania krwi i usg i jak będzie ok to dostanę gonal 6 zastrzyków. Jeden już mi zaaplikują w klinice a pozostałe mam brać w domu. A potem 26 jadę mam kolejne badania i usg i w zależności od wyników będą dalsze decyzje. Czy nadal Gonal czy może przygotowanie do punkcji. Czyli jestem już coraz bliżej końca. Na razie tylko po zastrzyku boli mnie ciągle głowa z kilkugodzinnymi przerwami i nie mogę długo stać, bo zaraz boli mnie krzyż i dół brzucha.

Golka, jak na razie wyprzedzasz mnie o około półtora tygodnia...a kiedy Emika ma transfer? śmiesznie a raczej fajnie, że wszystkie trzy z góry tabelki mamy invitro w tym samym czasie :-) Golka a Ty masz zwykłe invitro czy icsi?

TABELA II NICK..............1DC.........DC.....dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Emika....16.08......badania we wrześniu-transfer nr 3 w październiku 26 m-cy........Warszawa Golka26..........9.09.......29..........?...... już 3,5 roku.....przygotowania do punkcji i transferu Estella .........24.08.....27......20.09........prawie 3 lata.......Warszawa-około 14.09 zaczynam przygotowania do ICSI AnA 30............22.08.......30-34.......?...............nie licze juz... beti78............06.07......26 ......01.08...............ponad 2 lata.......łódzkie Nadwislanka......22.08..........27-28 ........ 38 m-ce.... okolice Warszawy (starająca-adoptująca) Iwona77 ..........05.08.....31-34.......?...............ponad 2 lata...podlaskie Kinia79.....29.11.......33.......?.......3lata3m-ce..... ...Biała Podl OCZEKUJĄCA1... 25.08......35..........?...............19 m-cy.......Warszawa JaChceFasolke...05.05........?.....04.06........ponad 2 lata...... Chorzów kkkkasia ......17.02....staranka są 2 lata.......Warszawa Menia21.......27.05.....?............?..........Trzebiat ów

Esttelka - my będziemy mieli icsi ze względu na słabe nasienie męża. Ale ten czas może się trochę przesunąć. Ale fajnie by było razem przejść do tabelki I.

cześc laseczki :):):):):) emiczko nie dziękuje żeby nie zapeszyć :):):) ale powiem CI ze mam jakiś taki niewytłumaczalny przypływ optymizmu, ze wiem że wszystko będzie dobrze i wkrótce będziemy rodzicami, nie zupełnie skąd sie to bierze ale podoba mi się :):):) Emiczko, każdego kto się długo stara dopada takie myślenie, no ale u CIebie kochana już bliżej niż dalej i nie ważne jak ale ważne że będzie dziecko prawda :):):) Nadwiślanko ja myśle, że nie zanikają tylko są uśpione bo inaczej to byśmy zwariowały widząc dzieci naszych bliskich i znajomych, myśle że jak już adoptujecie tą maleńką istotkę jak dotrze że to Wasze dziecko to będziesz poprostu cudowną mamą :):):):) Paula kochanie czy mogę Ci jakoś pomóc? wyżal sie jak chcesz moze to choć troszke pomoże, jak chcesz to napisz atena333@wp.pl i TRZYMAJ SIĘ KOCHANA !!! mam nadzieje ze te chmury szybko znikną :):):):) Eniguś :):):):):) przytulam Cię:):):):) Menia no to czekam na dobre wieści od CIebie i już zaciskam kciuki :):):):) Maklady przytulam Cię :):):) Golka, Estelka, Emiczka TRZYMAM JUŻ KCIUKI !!!!:):):):):) Iskierko dzieki za super foteczki Eryka ależ on słodki, taki do zchrupania :):):):):):) Beti:)Granini:) odezwijcie się kochane co u Was?

Paula-nie daj zlemu losowi wygrac bitwe o przetrwanie malzenstwa. Moze potzebujecie osoby z zew. jako negocjatora, postronnego obserwatora, skoro samym wam to juz z rak sie wymyka? Bede o was pamietac....nie dajcie sie!!!!!!!

Dzięki dziewczyny, ale o związek muszę zadbac dwie strony, a nie że druga uważa że tak powinno byc i jemu wszystko sie należy.... Nie mam już siły walczyć... jak wrócę do domu to sprawdze tylko szafy czy są opróżnione czy jeszcze nie... :(

cześć moje skarbulki🌻 Meniu👄 jasne że mogą być, podobno są osoby które z twarzy sie zmieniają i faktycznie widać u nich po niej ciążę, jeśli chodzi o twój dzień cyklu to całkiem rozsądny, pamiętaj że są osoby które po tygodniu od zagnieżdżenia sie zarodka wykrywają ciążę przez test bety lub nawet sikany, zależy to od stężenia hormonu, myślę że możesz zaryzykować i zrobić test, powinien wyjść, jak nie to najwyżej powtórzysz, już w tym miesiącu namówiłam tu jedną z nas na test i wyszły dwie krechy, więc do dzieła :-D nadwislanko👄 nie martw się reakcją, bo ja jak swojego chrześniaka widziałam takiego malutkiego to tak samo reagowałam, z resztą nie robią na mnie nawet w tej chwili takie maluszki wrażenia, bardziej jak widzę roczne dzieci to uśmiecham sie na ich widok... Paula👄 co Ty wygadujesz maleńka, przecież działeczkę niedawno pokazywałaś nam, chmurki sie rozwieją, czasem potrzeba do tego czasu i spokoju zarówno z twojej jak i mężusia strony, spróbujcie się nawzajem milusińsko zrozumieć i przypomnijcie sobie chwile jak sie poznaliście pierwszy raz... przytulam cię serdeczniutko❤️odezwij sie kochana👄 Goluś👄oszczędzaj sie kochana, nie bierz tylko aspiryny, pamiętaj o tym, nie perfumuj się do punkcji ani transferu, trzymam kciuki, wierzę że już w tym roku doczekasz się ciąży❤️ Zabajona👄 :-D hahahahahhahahahha no jak za miesiac lapatopa sobie kupię to z pewnością na porodówkę go zabiorę i będę z Wami czatować :-D i projekty trzepać :-Dhihihihihihihi ale musimy pracusiować, bo mamy zacne plany i wydatki nasz czekają ;-) Estelko👄 najpierw czekam na @ planowo ma byćw tym tygodniu, dziś mam 27dc po tych wszystkich hormonach nie mam pojęcia kiedy powinna dokładnie być, ale wcale mnie to nie martwi i nie zastanawiam sie na tym, potem pobiorę leki i z wyliczeń jeśli przybędzie ta wstręciucha w tym tygodniu to zależnie od tego jak ednometrium będzie mi rosło stawiam na 1 października..... maklady👄 a kiedy powinnaś mieć @ może za wcześnie jeszcze? trzymam kciuki jak nie tym razem to z pewnością następnym się uda👄 Ana👄 superalnie, trzeba być optymistą,optymiści żyją dłużej nie chorują, mają ciekawsze życie i wszystko im sie udaje, więc bądźmy optymistkami👄 będzie dziudziuś zarówno u mnie jak i u ciebie👄 i u nas wszystkich zobaczycie i przypomnicie sobie jeszcze moje słowa, w końcu to szczęśliwa część jest prawda, jak przekroczymy 100-stronę to proszę mnie zmienić w matkowaniu :-D i założyć nową część🌻 jeszcze szczęśliwszą 👄 a ja się zmobilizowałam i zrobiłam zdjęcia mojego ogródka, zaraz powysyłam je Wam tylko muszę je przeciągnąć z aparatu, jest jeszcze sporo do pracy na ogrodzie, ale już ciutkę widać postępy :-) sysiu👄 myślałam dziś o Tobie❤️ co u ciebie jak wyniczki Tomcia👄 Aga👄 Sabra👄 i dla bliźniaków❤️ ❤️ Asiulek👄 dla Ciebie i Sandruni👄 foli👄 Andzia👄 enigma👄 wyłaź no z krzaczorków ciążarówko:-P

Cześć dziewczynki:) dzisiaj jest 24 dc. i chyba jeszcze troszke poczekam, ale pójde do apteki i kupie juz test. Zobacze czy po luteinie dostane 2. A jak myslicie ze skoro gin dała mi luteine na wywolanie @ a potem w 16 dc kazała mi znowu brac luteine przez 12 dni to znaczy ze chce spomóc w zajściu w ciąze??? Rozmawiałam dzisiaj z mężem i prawdopodobnnie jak juz zrobie jak najszybciej dowód to Mąż po mnie przyjedzie jutro będę wiedziała kiedy dostane dowód. Ale sie ciesze:) Tylko teraz znowu jak sie okaże że faktyczni jestem w ciąży to nie wiem jak to zrobic bo i tak bym nie mogła pracowac , ale to nie ważne , najważniejsze jest to ze bede z moim mężem i didziusiem. Na 100% jeszcze nie jest pewne, narazie bym wolała nie, jak juz to jak wrocimy do polski czyli za jakiś roczek, albo jak tafi sie czesniej to bedzie wcześniej:) Ale sie wam namarudziam:P Ale i bardzo dziekuje że mi pomogłyście w moich pytaniach, kochane jestescie:)

Witam wszystkich :):):) no chyba dziś jako pierwsza rozpocznę dzień:):):):) Przesyłam Wam falę pozytywnego myślenia na cały kolejny dzionek, niech uśmiechy goszczą na Waszych buźkach :):):):):):) ja się usmiecham od samego rana :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Paulusia przytualm CIę mocno, i wierze że uda Wam sie razem rozgonić te chmurzyska jak najszybciej życzę CI siły i wytrwałości, mam nadzieje że każdy następny poranek będzie nową nadzieją na lepsze jutro kochana BUZIAKI !!!

Dzięki dzieczynki za miłe słowa. Rozmowy są narazie na stopie służbowej. nie wiem jak będzie dalej. Do jutra mam urlop i siedze w domku i zapraszam was na naszą stronkę - mamy nowe fotki. Buziaki

no i tu zaglądam, a tu takie pusteczki? gdzie Wy sie podziewacie, nie mówicie że pracujecie jak ja:-P Menia👄 niektórzy lekarze mówią że luteinę bierze się by nie tyle wspomóc zaciążenie a dotrzymanie ciąży lub uregulowanie cyklu, ja trzymam kciuki za dwie kreski jeśli tego pragniesz👄ale jak wyjedziesz to będziesz tu zaglądać? do nas czasem? Ana👄 ależ pozytywna z ciebie energia wypływa, albo oszalałaś albo jakiś jest tego powód:-D trzymaj tak dalej👄 ja już się uśmiecham:-) Paula👄zdjęcia super, Patryczek rośnie jak na drożdżach, a Tobie ładnie w macierzyństwie, wiesz co czasem rozmowy po kłótniach służbowo wyglądają, nie martw sie tym, ja mam zawsze na to sposób, staram się być miła bardzo, spokojna, mam łagodny głos i nawet jak jestem ściekła to okazuję serdeczność do mężusia, pomaga bo on inaczej tez do tego zaczyna podchodzić, my choć bardzo rzadko sie kłócimy to takie metody najlepiej sprowadzają harmonię wokół i przyciągamy się do siebie, bo jak można oprzeć się łagodnemu głosowi żony czy męża, to jak słuchanie relaksującej muzyki. Mam jeszcze jeden sposób z mężusiem, po kłótniach masujemy sobie stopy na kanapie lub w łóżku, bardzo odpręża, można spokojnie pogawędzić i zbliżyć do siebie:-) przytulam serdecznie❤️ a mam teraz pytanie - wysłałam do Was wczoraj zdjęcia mojego ogródka, czy dostałyście je, bo było ich sporo i kilka wróciło, niby zzipowałam je ale chyba macie za małe skrzyneczki:-P czekam jakby coś to wyślę ponownie:-)