Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Gość mimikolera
myślałam że to temat o przepisach Kodeksu Postępowania Administracyjnego :-O

No to fajnie ze wyslas :) Nie no tak sie pytam z ciekawosci czy to sie jakos odczuwa :D A jak noga ?

wiecie co... zauwazylam tez ze moja noga (ta co byla w tym roku robiona) szybko sie meczy... wystarczy ze polaze troche po hipermarkecie i mam dosyc bo ogolnie jest zmeczona sama noga (nie mowiac o kolanie) i tak sie zastanawiam czy to moze byc wina slabego czworoglowego...?? bo jednak w porownaniu z druga noga to ten miesien jest slaby...

kacha jak najbardziej to wina miesni..mam dokaldnie to samo mnie sie az cale miesnietrzesa jak gaalareta jak sa zmeczone...zwlaszcza po i w czasie rehabilitacji ale podczas chodzenia to samo...musisz sobie pocwiczyc...

no mi tez jak wiecej pochodze to mi sie ten miesien trzesie ze zmeczenia :P a myslalam ze bede miala spokoj z cwiczeniami :P no to dzisiaj moze sobie zrobie na rozgrzewke z 300 cwiczen a jutro sie zabiore do roboty... w dodatku w nast. srode ide do ortopedy i pewnie sie zapyta czy cwicze :P

no kacha niestety w ortopedii podobno najwzanijesza jest rehabilitacja....szkoda ze taka bolesna:(( ja zauwaylam wczoraj wieczorem ze mam minimalny brak wyprostu o zgrozo...ale juz nad tym pracuje i musze to oczywiscie skonsultowac z rehabilitantem bo moze mi sie tylko wydaje;/ zwykle po rekonstrukcji sa przeprosty...no ale ja z tym moim przykurczem;//

Julica, miałam na myśli to, że może wyrośniesz z problemów stawowych, nie że będziesz wyższa:) Sandra, kiedy znowu masz rehab.?

nie no az takeigo odpoczynku to nie bedzie musze cwiczyc bo faktycznie wyprost mi sie cofa jakies 5 stopni narazie ale musze tego pilnowac

nie wiem..jak sie zapisze..lekarz mi powiedzial ze sama mam wyczuc czy jest ok czy gorzej czy lepiej...bo on nie chce sie ze mna tak umaiwac (wiadomo kasa;/) no a jak bedzie ok to zglosic sie za 2-3 misiace

No to tyle dobrze:) Co z Megusią? Długo jej nie ma. Wyjechała gdzieś, bo nie pamiętam.

no dobrze ale chyba i tak bede musiala pojsc;/ musze sobie etz zrobic usg miesnia bo cos mi na nim uroslo o zgrozo tzn nie wiem czy uroslo bo rehbilitant nie ma pojecha co to jest:P wogole to na rehabilitacji juz coraz mniej cw mam wiecej fizyko;/ normlanie sie cofam:(( dzis mi sie caly miesien tzresie a noga nie ruszam:P ja nie wiem...moze..tez nie pamietam:P