hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 u mnie slonko niesmialu zerka zza chmurek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 dodatkowo czadzi farba bo maluja u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 poscik za tych co jeszcze dzis kawy nie pili:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 poscik za tych co kawe wypili i maszeruja do sklepu ale najpierw kocyki wyprane rozwiesza na dworze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ja już po kawie!! :D:D:D kocyk wczoraj się suszył na balkonie po opalanku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ja juz po zakupach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 i zaraz bedzie druga kawka albo roiboos :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Lipiec 19, 2007 czesc dziewczyny:) wcielo mnie na dwa dni bo dopadlo mnie nedzne przeziebienie, podobno jakis wirus panuje, biore leki i nic nie pomaga..:( wpadne jak sie pozbieram do kupy, udanego postowania bye :) :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Martik to zdrowka zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 kawke juz tez wypilam i przydalaby sie jeszcze jedna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 pije druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ja koncze roiboosa :) Martik zdrowka duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 nabijam co by blizej do 1000:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 i jeszcze co by sie stronka skonczyla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 to nastepny by upolowac nowa stronke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 hahahah masz kwiatka Hugolina :) kurcze u mnie jeszcze o tej porze slonce piecze jak oszalale ide sie jeszcze troche posmazyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Eternity podziel sie tym slonkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 kurcze juz je ktos bez mojej wiedzy zabiera :o na jutro takie opady deszczu zapowiadaja ze ciesze sie ze nie mieszkam w jakiejs dolince albo blisko jakiejs rzeki za dlugo cieplo bylo cholerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 mi tez dzis ktos je zabral:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 19, 2007 a ja tylko pomacham bo o pogodzie nic ciekawego napisac nie moge. dobra wiadomosc jest taka ze dzisiaj nie pije. podobno wystarczy jeden dzien w tygodniu zrezygnowac i juz nie wpada sie w nalog :) . to bedzie juz 2 dzien w tym tygodniu :) do nalogu wiec sie nie zblizam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 19, 2007 a tak powaznie mam problemy z trawieniem i przemiana materii wiec zainwestowalam w pare butelek rioji i jak jem cos ciezszego to sobie pomagam winkiem. szczegolnie polecam kieliszekczerwonego trunku do potraw smazonych, zawierajacych mieso, pieczarki i ser zolty - od razu robi sie lzej na zoladku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 hehehehe to mi do nalogu daleko a juz sie balam ;) :D slonce mi ktos zabral a w zamian podrzucil burze jak znajde tego kogos to mu cos skopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 19, 2007 a tak w ogole to zdrowko |_| :D dzis sacze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 19, 2007 zdrowko eternity:Dja dzis abstynent ale wypil i za mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 bry :) wypilam Hugolina i za ciebie :D dzis mnie cisnienie zabija ledwo oddycham :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 ja tez jakis klapej jestem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 pogoda u mnie do bani :o kumulacja PMS tez chyba nastapila dzisiaj na cisnienie jeszcze kawa jakos dziala ale na PMS juz gorzej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Izunia co tak skromnie ? do 1000 troche jeszcze brakuje ,trza nabijac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach