eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 a nogi też mi włażą w doopę ale na pewno nie od obcasów :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 i zapomniałabym Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Izunia wiecie co boli mnie ten zab noz kurde przeciez mnie nic nie bolalo nawet znieczulenia nie mialam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Eternity no teraz to wiem :( tego zeba mialam robionego w 2005 roku ponoc to wypelnienie wyparowalo kanal pracuje i zrobily sie luki do tego bylo pekniecie jakies tam w srodku wyciagnal kawalek nie wiem czego, chyba korzenia?!? o ludu masakra jakas wszystko robil pod mikroskopem ultradzwiekami ide zaraz spac wzielam dwie tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 jutro pojde do niego jeszcze raz niech cos zrobi z tym no chyba ze do jutra przestanie bolec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 podoba mi sie hindus mowiacy po polsku gdzies w Anglii!! :D bo ja znam takiego mowiacego po polsku ale tu w Polsce, i to zyje tu od 10 lat kupilam szpile, granatowe z rozowa kokardka:D:D:D niestety jakos na zdjeciu wychodza kiepsko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 :D kto jeszcze listy nie podpisał ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Euforka jak ząb ? brrrr jak tak czytam to mnie moje bolą :o Pudełko kcem zobaczyć buty :) mamy nowego lokatora w domu świnkę morską :) jak się przyzwyczai trochę bardziej (bo teraz schowała się w domku w klatce) to jej , a może raczej jemu bo to chłopiec , trzasnę fotkę hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 a nam 2 dni temu chomik zdechl...wielki byl i gryzl wiec nie mial kto jemu sprzatac za bardzo :O ale szkoda no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Eternity czyli masz nowego faceta w domu:) Martoszka tez mialamkiedys chomiczke co gryzla i trzeba bylo ja w rekawicy wyciagac z akwarium Uciekam na impre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 hehe no , nowy facet :D Martoszka szkoda chomika :( a france właśnie gryzą dość często - świnka jednak ma tę zaletę że nie gryzie , przyzwyczaja się szybciej niż chomik , nie śpi tak często i w dzień jak chomik i jest bardziej towarzyska i spokojniejsza może jak będziesz chciała dzieciom "zastępstwo" to pomyślcie o śwince morskiej ? ja miałam i świnkę i chomiki więc mam jakieś porównanie i polecam pigletka przynajmniej częściej ją pogłaskają i "pobawią" się bez strachu o palce Hugo udanej zabawy na imprezie ! a foto świnki już zrobiłam heheh ;) zaraz Wam poślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 :) Eternity zabek hmm no jakby to powiedziec czuje, ze go mam :o Dentysta powiedzial, ze bedzie bolec tzn bedzie czuly na dotyk przez jakis czas przepisal mi antybiotyk :o zobaczymy co bedzie dalej Czekam na fotke swinki :) Martoszka przykro mi, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 eternity nooo narazie nie chcemy miez nikogo z gryzoni ale pewnie o tak dlugo nie wytrzymaja wiec mozna bedzie pomyslec i nad swinka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 kiedys moja przyjaciolka miala chomika -cukierek sie nazywal a gryzl!! o matko szok potrafil sie uczepic palca :( kiedys mi go zostawila pod opieka jak wyjechala z cala rodzinka Balam sie go :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 dzięki za sałatę ;) Euforka dziwne to trochę że go czujesz mój niby źle zrobiony i do ewentualnej poprawki ale po leczeniu miałam spokój - a miałam leczone kanałowo dwa no ale dentystą nie jestem i każdy ząb inny - oby przeszło szybko hehe no całkiem sweet ten cukierek a ja wiem jak boli ugryzienie chomika :o Martoszka z całą odpowiedzialnością polecam świnkę morską jeśli dzieci będą chciały tego typu zwierzaczka i się zdecydujecie na zakup- sami zobaczycie różnicę po chomikach :) a foto już poszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 eternity gratuluje nowego domownika hehehe,fajny jest moja gryzie klatke jak najeta z jednej strony to farbe zdrapala ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 :) Eternity masz na sniadanie ;) heh zarzadzam diete dorwalam centymetr :p i wage :o noz sie rozbestwilam ze glowa mala nie wiem kiedy ja sie pozbede tego co mi przybylo :D dentysta mowil, ze przedostal sie dalej/glebiej w kanal i do tego jakies drobnoustroje tam szalaly :o stad antybiotyki ale dzis juz nie boli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 :) Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 dzięki za sałatę - oddam śwince hehehehe ;):D klatki nie gryzie bo na razie częściej poza :D Euforka dobrze że już nie boli i po co dieta ? zaraz zima to nie ma się co odchudzać ;) i żeby nie było :p sama mam jakieś nadprogramowe 4 kg :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach