Martoszka 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 nooo na 3 z przodu to trzeba cos extra nie? a co do sledzika to ja przemilcze hihhi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 heehe ten sledzik to glupota a ludzie jeszcze bardziej , rozkrecaja go wlasnie tymi wklejkami hahahaahaha .. co za dekleeeeeee pfffffffffffffff na blogi zajrze pozniej :) jaks ie obudze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 :D no wlasnie cos extra ale co? :) ja mam wrazenie ze niektorzy to na serio mysleli, ze jak wkleja kod to sledz zniknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 :) Ja na sledzika wogole nie reaguje heh bo na nk czesto i tak nie bywam:P Zaraz ide na blogi popatrzec:) Euforka musi byc napewno jakis prezent z jajem:D Ja w sobote jade do kolezanki na urodziny-tez bedzie miec 3 z przodu Wynajela specjalnego architekta do urzadzenia imprezy hihi wariatka:D ciekawa jestem jakie atrakcje nam zafunduje:D Sama mam problem z prezentem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ja widzialam super koszulke z tekstem cos w tym stylu to nieprawda ze mam 30 lat jestem 18 latkiem z 12 letnim doswiadczeniem ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Hugo no to impreza bedzie ciekawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 zmykam do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 heheh Euforka fajny napis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 wszystkim :) ja jednak nie poznam Pinka osobiście wczoraj była istna gorąca linia na temat dzisiejszego transportu tego psa i okazało się,że "rodzina Almy" czyli afganiarze co mają 2 Revolticusy mieszkają we Wrocławiu i chętnie przejmą psa i dowiozą do granicy,więc bez sensu abym ja jechała do Wrocka,potem do Olszyny i z powrotem do Poznania trzymam więc kciuki za płynność akcji i czekam na wieści z trasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Euforka twoja Mama niezła :D ale ja mam w domu podobną motywację jak ogłoszę,że się odchudzam:P najczęściej wtedy pada propozycja - to co? pifffko na wieczór do filmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Wrzesień 23, 2009 38000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 to ja tez trzymam kciuki :) ale jestem zrypana dzis masakra caly dzien nad jedna sprawa siedzialam az mi niedobrze :o mam nadzieje, ze bedzie warto jeszcze 20 min i spadam do domku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Pink już dojeżdża do swojego nowego domu w Niemczech,wszystko poszło gładko na miejscu czekają na niego koledzy - borzoje,afgany i saluki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 euforka wsparcie pierwsza klasa ja sie odchudzam, razem z hazbendem caly dzien piekna dieta, a on wieczorem przychodzi z flaszka wina i mowi - no caly dzien bylismy dzielni - zalsuzylismy a ze ja latwa jestem.. ;) to nie chudne:D izunia i brawo! a z tym sledzikiem, to nie wiem czemu tak wkurza:D jakos nikt tablicy na facebooku nie usuwa a to to samo chyba ma byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 3 z przodu.... niektorym inna cyfra stuknie:D wspomniany towarzysz odchudzania np:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 mmm gratulacje:D ale 38 tys tak na sucho swietujesz?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 dzieki za ziolo ;) hehe to widze, ze my wszystkie mamy niezle wsparcie :D mnie tam sledzik nie denerwuje tylko mam wrazenie ze niektorzy na serio uwierzyli ze jak wpisza kod to sledz zniknie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 mmm no wlasnie co tak na sucho? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 cos w temacie ;) http://demotywatory.pl/191693/Juz-dobrze-tylko-zartowalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 gdzie sie pochowalyscie? ;) zadnej nie ma nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 buehehehehehe , marne pocieszenie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Pestka U mnie dzis pada a dzieci maja dzien sportu w szkole i musza biegac:O Wczoraj w tv podawali ze 5 dziecko utopilo sie na basenie:( a bylo na lekcji plywania ze szkola ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 wszystkim :) u mnie w ciągu dnia nadal lato,tylko ranki i wieczory już zimne jak to piąte dzięcko się utopiło??? to tam ratowników nie ma na tych basenach,same nauczycielki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 u mnie dzis troszke chlodniej kolo 18stopni ;) a to w tej samej szkole? nie do pomyslenia jest zeby jedno dziecko sie utopilo na lekcji plywania a co dopiero 5 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 czas zabrac sie do roboty Ciastek a co tam u Ciebie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 Zle napisalam chodzilo mi ze piecioletnie dziecko sie utopilo az mi ciarki przeszly jak to uslyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach