euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 tzn jak tam ta impreza ;) ide na kawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 mysle jakby tu ozdobic sciany w mieszkanku czy uzyc tylko farby czy moze tapety widzialam sliczne tapety i np mysle zeby pomalowac sciany a na jednej dac tapete a tak w ogole to znalazlam naklejki patrzcie jakie cuda mozna zrobic http://naklejkiscienne.pl/pl/aranzacje/14-inne/ dzieciece wymiataja zwlaszcza taka zyrafa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 a wlasnie co sadzicie o malowanych lazienkach tzn zeby sciany pomalowac a kafelki uzyc tylko tam gdzie bedzie prysznic widzialyscie taka lazienke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 euforka dzieki, dzis mija 12 lat :p mi sie podoba cos takiego jak tapeta-plakat np na jednej scianie np jakis widoczek albo kawalek np wiezy Ejfla (jak to sie pisze??) a w lazience podoba mi sie np na jednej scianie lustro jakby powiekszajace pomieszczenie a czepek zalozylam no,wygladalam pewnie jak pingwin zza krzaka ale co tam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Ciastek wszystkiego najlepszego dla Was Euforka ja jestem zwolenniczka tapety-choc wiecej roboty ale zawsze klade tapete-wtedy mam wrazenie ze sciany jakies cieplejsze sa:Dco do lazienek to takich nie widzialam U kolezanki wystroj byl cudowny ! Bylo zimno i nikt nie byl na tyle odwazny by wskoczyn do babelkow hahaha Dzis znow jade na karuzele -tym razem do holandii:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 ja jak zwykle ostatnio w biegu :P Ciasteczku kochany dla Ciebie i Męża w Waszym dniu przesyłam jak najlepsze życzenia szczęścia , miłości i spełnienia marzeń oraz wszystkiego czego sami sobie życzycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 eeeee to tylko o rok jesteście lepsi :P;) nasza minęła w zeszłą sobotę spadam , grafik napięty ;) miłej niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Hugo Ty zakrecona kobito :D maniaczka karuzeli :D wydaje mi sie, ze z tapeta to wcale nie jest wiecej roboty jak sie ma takie fale dunaju na scianie jak u mnie to chyba szybciej i taniej wyjdzie tapeta no ale jak tapety polozyc na takich scianach.. i tak trzeba je naprostowac i wygladzic i tak :( jesli chodzi o kolor to taki kolorek mi sie podoba http://alletapety.pl/images/Aranzacje/Limani/4.jpg cos takiego chodzi mi po glowie w salonie ten ciemny braz to tapeta jest fajna nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 no wlasnie Eternity dla Was rowniez troszke spoznione ale szczere!! Wszystkiego najlepszego i rowniez DUZO DUZO MILOSCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Eternity to i ja spoznione zyczenia Wam skladam Euforka kolorek super bardzo mi sie podoba:) Ide sie troche pokrecic hihi we wtorek tez jade w przyszly weekend karuzela bedzie u mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 eternity wszystkiego dobrego dla Was rowniez ciotka ;-) bylam z mala na marionetkach,ale sie darla :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 witam ja juz w doma ogarnelam sie i zaraz musze kapac bachorki dzis bylo wylacznie pisanie i pisanie nie mialysmy zakupionych narzedzi i fartuszkow...wiecie takich medycznych jakby ale bylo tez kilka ciekawych rzeczy np.rozmawialismy o cechach zewnetrznych i wewnetrznych kosmetyczki...jaka powinna byc i tak zlecialo 10 godz. oj przepraczam 9 bo wczesniej nas puscila a nauki na nastepny weekend mam ze hoho chyba z pol zeszytu musze sie nauczyc :( i to niektore takie wyrazy wyjete normalnie z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 ciastek ja troche pozno ale za to szczere zyczonka dla ciebie i meza euforka ja taper nie lubie ale bardzo podobaja mi sie wlasnie takie zdobienia scian ostatnio jak bylam u kolezanki na parapetowie to miala super wielki kwiat w kwadracie ...ale taki inny na scianie a na drugiej na [p-rzeciwko taki sam ale o polowe mniejszy i na jednej scianie byl brazowy na kremowym tle a na drugiej scianie kremowy na brazowym tle...rewelacja normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 no to dla ciastka i eternity , wybaczcie ja tez ostatnio niepamietam (nawet o swoich ) rocznicach :P .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... .. .. :) ... :D .... a martoszka ma sciany pomalowane hehe a kafelki tylko gdzie trzeba hahah zapomniala???? to moze powie czy to praktyczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 aa no tak mam tylko tam gdzie trzeba i to niesymetrycznie...nie rowno tylko takie jakby schody no nie wiem czy to ptaktyczne bo z malowanej sciany trudniej zmyc plamy a u mnie jak sa dzieci to same wiecie...niezbyt praktyczne ale napewno ciekawsze jak ladnie sie zrobi i tansze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 moja mala dzis w domu,brzuch ja boli ,jakis wirus sie przypaletal,stary tez latal przez weekend do kibla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 :) dzieki Martoszka :) musze pomyslec w ogole to jest tyle rzeczy do przemyslenia nie ma czasu normalnie Ciastek biegne z ziolem leczniczym ;) Ty tez sobie zapodaj zebys pozniej chora nie byla Wy to sie macie z tymi brzuszkami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 no tu bardzo czesto sie zdarza,czasem jak do roboty zajde a sa w domu dzieci to tez ze brzuchy bola,co za kraj :p ide wezme sie za robote jaka kurde chate posprzatam bo zaroslam syfem normalnie i prasowania sterte mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Ciastek lecznicze dla cory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 wszystkim :) zaległości w czytaniu nadrobiłam zacznę teraz od rocznicowych życzeń (do podziału ;) ) żyjcie długo razem zakochani w sobie po uszy i niech Wam się wszystkie życzenia spełniają!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Izunia za stronke:) Siedze nad zadaniem domowym:Pmusze napisac kogo podziwiam i dlaczego hihi i jakos mi pomyslow brak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 ja spędziłam weekend dość ciekawie ;) w sobotę byłam na wystawie we Wrocławiu sędziował Polak,ale wygrały wszystko słowackie psy i to z jednej hodowli!!! najciekawiej było w sukach championkach (Izzy tam wystawiałam) w katalogu ujęte były 3 suki.jedna czeska,druga moja i trzecia to Ira (generalnie zawsze wygrywa) sędzia oceniał suki pojedyńczo czyli po kolei kazał każdą zaprezentować w ruchu,potem obmacał i do opisu potem druga tak samo i trzecia w momencie gdy opisywana była już trzecia suka na ringu pojawiła się pani z dodatkową!! okazało się,że to suka słowacka od Gandamaków właśnie,przed chwilką opłacona i wprowadzona na ring....oczywiście to ona wzięła złoto CACIBa i najlepszą sukę i w ten prosty sposób mojego res CACIBA ma Ira,a ja przyjechałam z pierwszym brązowym medalem :P potem mi wyjaśniono,ze ten pan sędzia stara się o sędziowanie na Słowacji więc GANDAMAKI musiały wygrać,bo Słowacją rządzi właścieiel tej hodowli (też jest sędzią) i to tyle z ciekawego życia wystawcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 w niedzielę zaś pojechaliśmy do Galerii połazić i obiad zjeść okazało się,że jest likwidacja jednej sieciówki i wszystko -50% niezaleznie z jakiej kolekcji no i obkupiłam siebie i młodą ździebko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 postawię za 20 500 \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 oj az kielkiszki pekly ;) za limicik i za stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 a ten sedzia to dupek :o gratuluje brazu! :) no i udanych zakupow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 hehe teraz widze, ze po glowie jakies kiszki mi chodza pewnie dlatego, ze glodna jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Euforka dzięki jak lałam to kieliszki całe były hmmmmm..... ja jestem pełna,bo przed godziną wciągnełam śledzie w sosie jogurtowym.....od rana za mną chodziły Euforka coś nowego w sprawie boksia czy sobie odpuściłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach