the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 OK pranko nastawione, herbatka w trakcie gotowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 it's my lucky day, lucky day is today! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 the best hahahaha lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ja wczoraj zmywalam, sprzatnelam salon, umywalam akwarium :) i sprzatnelam lazienke. tylko plytek nad wanna nie chcialo mi sie shorowac bo sie spieszylam bo qmpel mial przyjsc. ale sa OK. niedlugo bede musiala zlapac sie za okna bo sa fuj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ja wczoraj przygotowalam obiad przed szkola i moj musial tylko podsmazyc mieso jak wrocilam byla kuchnia posprzatana:Da moj mowi-Ty wiesz ile tych garow bylo? a ja -hehe wiem bo codziennie jest tyle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no ja wrzucilam pranie a chlopaki byli ze starszych klas to sie az takich jaj nie robilo raczej zachowywalysmy sie bardziej \"powaznie\" ;) zreszta meza poznalam w szkole ;) a raczej to on mnie poznal ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ale z oknami poczekam az mi calkiem przejdzie kaszel :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( abo ochota na mycie okien :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 och moje okna juz tez cierpliwosci ucze:Pale jest zimno wiec myc nie bede:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 The best masz na kaszelY i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 The best za stronke napisanego mialamposta i nie wyslalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ehehehe Eternity wiec z tej powagi meza masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 tez tak sobie myslalam ze ziolo pomoze :) caluski meza juz przestaly dzialac :( niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 moje pranie juz sie prawie konczy prac-i bede musiala sie ruszyc by je wywiesic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dziekuje wszystkim za mile slowa i i za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 to moze nie odpowiednio caluje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 jak ziolo pomaga to jeszcze masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 uciekly??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ide sprawdzic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 komp mi sie zawiesil ktory sluzy jako modem The best zastrzyki Ci potrzebne ;) zdrowka zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Smiley you are Welcom:D potem poogladam fotki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 heheh Eternity:D:D:Dz dobrym antybiotykiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 heheheh Hugolina a meza to ja nie wiem czy z powagi :P to on mnie zaczepil tekstem ze mam fajny tylek :P:D a zeby bylo smieszniej to wyslal swojegokolege zeby mi to przekazal :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehe czyli co wstdliwy?hehehe nono to ja musze ten Twoj tyleczek zobaczyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 a potem przez jakis czas mijalam go szerokim lukiem na korytarzu az mnie \"przeprosil\" w koncu za swoje szczeniackie zachowanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 eternity - dobre dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 hahahah Hugolina to moze ja Ci wysle fote jak ten moj tlyeczek wygladal wtedy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hihi :D:D:D ja swojego poznalam na disco:Dale na poczatku strasznie z niego lalam:D:D:D mam nauczke;)by sie z ludzi nie nabijac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ostatnio naszlo mnie na sluchanie Anity i Johna Portera takie troche to depresyjne o czym spiewaja, ale nawet to przyjemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 eternity - mi tez mi tez :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 wyslij wyslij:D a wlasnie the best kiedys wyslalam Ci maila bys miala moj adres i nic cisza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach