Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaniewiedzaca

KTO MA STEPPER SKRETNY MAM PYTANIE

Polecane posty

Gość forma_t
Hej, no to jak jest z tym stepperem skrętnym? Też chcę zainwestować w sprzęt ale już sama nie wiem jaki. Znalazłam http://www.sport-shop.pl/stepper-body-sculpture-skretny-z-kolumna-bs-1650-p-3037.html skrętny w dobrej cenie. Wystarczy taki? bo nie wiem ile wystarczy mi zapału do ćwiczeń, więc nie chcę wydawać od razu majątku na coś co potem zostawię w kącie..

Gość wiktoria2010
hej tydzień temu kupiłam steper skrętny ćwiczenie na nim mi się podoba,choć z moją kondycją jest dość kiepsko (nigdy nie ćwiczyłam) więc narazie wytrzymuję ok 15 minut (800 powtorzen) ale mam nadzieje ,że niedługo zwiększe długość ćwiczen. problem jest taki ,że steper strasznie ale to strasznie skrzypi , czym bardzo mnie irytuje podczas cwiczenia No i drugi problem to nie ma regulacji oporu. Jestem dośc szczupła więc nie zależy mi na zrzucaniu kg, ale też nie chce żeby mnie 'poszerzyło' :) Moim głównym celem jest ujędrnienie i uwypuklenie pupy. Więc ile radziłybyście mi ćwiczyć na ten cel?? na steperze bez regulacji oporu. I drugie pytanie czy jak będe wymieniac steper na nowy (licze na to,że to tylko taki skrzypiacy egzemplarz...) to zostać przy tym skrętnym czy wymienic na zwykły innej firmy??

Właśnie jestem na etapie kupna jakiegoś dobrego steppera skrętnego. Znalazłam w dość przystępnej cenie na hellhound.pl model BODY SCULPTURE 1650. Może ktoś z was ma ten model i jest w stanie coś mi na jego temat powiedzieć. Będę wdzięczna za informacje. No mi się wydaje, że jest niezły, ale nie jestem specjalistą i wolałabym usłyszeć opinię kogoś kto ma i używa.

Dzisiaj pierwszy dzień ćwiczyłam na stepperze. Za mną - prawie 30 minut stepowania - 2000 stepów - 290 kcal Upociłam się niesamowicie... Ale fajnie :)

Nawet nie mam dziś zakwasów... A wczoraj myślałam że rano będę miała problem ze wstaniem z łóżka... Wszędzie piszą że lepiej ćwiczyć co drugi dzień, ale dziś też mam ochotę się spocić :p

Gość Timer
Hej . ja ćwiczę nie na czas i mi to świetnie idzie bo robię po 4 tyś. i co dzień wiec w ciągu 2 dni tracę kilogram polecam to jest naprawdę fajne. . . Po ile wy ćwiczycie .?.

Gość JAAA A
tez mam skretny:) cudenko

Gość JAAA A
o matko, ja po 300 krokach mam dosc, ale cięzkie obciązenie

Witam ja od dzisiaj zaczynam ostro ćwiczyć na stepperze ale jestem młodą mamusią więc kondycja u mnie to taka trochę kiepska:), i jak czytam tu że robicie po 4 tyś to naprawdę imponujecie mi swoją kondycją ja narazie robię tak ze ćwiczę 10 minut i 5 minut odpoczywam:) ważę 57kg przy 165 cm wzrostu i nie czuję się gruba ale chciałabym mieć jędrną pupę i zgrabniejsze nogi :)

Gość Asiss_xD
Hej laski..;) Po waszych wypowiedziach planuję kupic steper..;) tylko dalej zastanawiam się jaki, ale chyba jednak zdecyduję się na skrętny,ponieważ czytałam,że pomaga tez na brzuszek,talię i boczki co mnie bardzo cieszy..hehe..xD mój cel to 10 kg,ponieważ waże 70 kg przy wzroście 175,wiem,że jestem wysoka, ale przeszkadza mi mój brzuszek,grube uda,straszny cerulit oraz te straszne boczki,które tak widac przy ubraniu prawie kazdej bluzki..:/ dlatego muszę się tego pozbyc..:D chcę miec 60 kg,wtedy będę zadowolona...:) dlatego mam nadzieję,że mi pomożecie i będziecie mnie wspierac...:) narazie na oku mam ten steper..http://allegro.pl/stepper-z-kolumna-profeos-plus-steper-fitplay-i1322762309.html ;) Co o nim myślicie..?;P będzie dobry..?:D Nie za tani..?:P Nie chciała bym,żeby rozwalił mi się po kilku miesiącach..xD

Gość Tez mam stepppper
Ja troche z innej beczki , mam juz steper jakis czas (skretny z regulacja obciazenia) , moj problem polega na tym ze nie umiem tego obciazenie zmieniac .... pomozecie

Gość Asiss_xD
Heh..ja Ci niestety nie pomogę,bo nie mam jeszcze doświadczenia co do stepera..hehe..:P ale spróbuj poczytac w instrukcji..:) może coś znajdziesz..:P heh..dziewczyny jak widac nas opuściły..:(

Gość Tez mam steppper
Tez mam taka galke , tyle ze w instrukcji przeczytalem ze musi byc ona zawsze wkrecona do konca , wiec na czym pole niby ta regulacja ?

Gość Asiss_xD
doris66 ;) widzę,że masz bardzo podobny steper do tego,który ja chcę sobie kupic..:) jak się sprawuje..?;) fajnie się na nim cwiczy..?:P

Gość Asiss_xD
W środę wieczorkiem zamówiłam sobie steper..;) teraz czekam na niego;) jak tylko przyjdzie to zaczynam na nim cwiczyc i będę też starała się wprowadzic małe zmiany w moim odżywianiu..mój cel to 10 kg..muszę to stracic..;) a także chciała bym ujędrnic sobie pupe,stracic cellulit,boczki,brzuszek i troche tłuszczyku z ud..:) fajnie by bylo jakby mi się to udało;) ciekawe po jakim czasie zobaczś jakieś efekty..;)

Gość livia.maya
Witam! Przestudiowałam cały temat. Jestem zdecydowana kupić stepper. Zapewne padło już to pytanie, ale zadam je jeszcze raz. Czy regulacja skoku pedału i regulator oporu to to samo ? Z góry Wam dziękuje :)

Gość Asiss_xD
Właśnie o to samo chciała bym się zapytac..mam steper od środy i też nie wiem czy regulacja pedałów to to samo co stan oporu..?:) Dobrze,że ktoś poruszył ten temat;)

Gość mimolska
własnie zamówiłam sobie stepper mam nadzieje ze pomoże mi spalić pare kilogramow bede tu wpadac i pisac jak mi idzie ;) aa jeszcze takie pytanko macie moze jakas dobra diete ?? bo ja sie na tym kompletnie nie znam ;)

Gość Asiss_xD
Hehe..no właśnie też jestem ciekawa..;) ja też żadnej diety nie prowadzę,po prostu staram się nie jeśc słodyczy i kolacje zjadac w miarę wcześnie,żeby po 18 nic już nie jeśc..;)

Gość jrvek
jesli kupujesz stepper za 500zl to zapewne ma regulacje oporu jak i skoku pedalu te tansze za 200-300zl maja regulacje skoku pedalu a wraz znim regulacje oporu (im mniejszy skok tym mniejszy opor) wlascicie to taki pic na wode.

Gość mimolskA
dzisiaj cwiczylam 30 minut i zrobilam 2000 stepów ;) super sprawa

Gość Asiss_xD
Hehe..no to spoko:) ja mam taki za 230 zł:) wczoraj minął tydzień odkąd cwicze..na początku cwiczyłam po 30 minut,potem zaczęłam zwiększac sobie czas o 5 minut..dzisiaj będę cwiczyc już 55 minut a jutro godzinkę..;) jeżeli chodzi o brzuch i boczki to na razie nie zauważyłam zmiany, ale na pupie owszem..cellulit powoli znika..pośladki stały się jędrniejsze i podniosły się..;) jak na razie jestem zadowolona..;) zobaczymy co będzie dalej..:) ciekawe jakie efekty będę po miesiącu:)

Gość mimolska
ja wczoraj cwiczylam 50 minut i zrobilam 2000 stepow dzisiaj juz o wiele lepiej bo 60minut i 3000 stepow moglabym dłuzej ale nie chce przesadzic narazie nie widze roznicy w wygladzie za to samopoczucie o wiele lepsze. aaa wlasnie stosuje tez pas neoprenowy ;)

Gość Asiss_xD
Ooo..:) no to fajnie..:) ja już od dzisiaj zaczynam cwiczyc po godzince dziennie..:) i więcej chyba nie będę dokładac,bo nie chcę przesadzic..:) Wydaje mi się,że godzinka dziennie wystarczy..:) wczoraj cwiczylam 55 minut i zrobiłam 3320 stepow..:) dzisiaj 5 minut więcej,wiec wydaje mi sie,ze może tak do 3600/3700 zrobię;) zobaczymy jakie efekty będą po miesiącu..:) musimy się wzajemnie wspierac..to będzie nam łatwiej wytrwac w tym postanowieniu:) ja muszę zrzucic do 60 kg..a na razie ważę 68:) więc jeszcze 8 kg do zrzucenia;) no i fajnie by było jakby brzuszek trochę zmalał i boczki się zmniejszyły..:) bo o pupę się nie martwię..:) już małe efekty widzę..także będzie dobrze..xD wierzę w to..trzeba.w końcu wiara jest najważniejsza..bez motywacji nic nie zyskamy..więc trzeba ją wzmacniac co dzień...:) i starac się byc systematycznym;)

Witam! Mój stepperek ostatnio strasznie skrzypiał i nie mogłam ćwiczyć wieczorami- jest na to rada - sprawdź czy wszystkie śruby są dokręcone!! ściągnij plastiki na których stoi stepper i wysmaruj je smarem i załuż spowrotem;) Może skrzypić mocowanie siłownika- należy je odkręcić wyciągnąć śrube mocującą i dokładnie wszystko wysmarować. Powodzenia POWINNO ZADZIAŁAĆ!!!