Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczky

Odchudzanie czas rozpocząć D ?? tak?

Polecane posty

a pracuje zazwyczaj...chociaz dzis kończe urlop i od poniedziałku do pracy :( nie chce mi sie strasznie

no i oczywiście wiecznie sie odchudzam raz idzie dobrze raz gorzej ale najważniejsze ze znajduje nieraz motywacje może dzieki takim topikom

A żescie się cholery rozpisały:P pod moją nieobecność, a ja gadam z Flawią i ewelinką na gg własnie, kurwa mać komary mnie gryzą:O

:D:D:D MArta..masz racje,dobrze ze sie zważysz przed grillem :D hee To ja jutro do Ciebie przylatuje ;d o 12 będe na loitnisku,,Tylko wyjedz po mnie :D A tak wogole,to co,,,,hm,,,nic :D hehe WSzystkie narzekamy ze jestesmy grube a wszystkie mamy facetów :D haha Chyba wszsystkie.. No i po co te diety?:D:D:D

AAA LAASKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Wazymy sie nagolaska :D hehehee zeby było mniej :D hehee i nie z mokrymi włosami ;d hehe

no nie no, takiego ruchu to tu na kafe chyba jeszcze nie było:D ale dzis szalejemy:0 oj Marta gdzieżbym ja mogła podjadać o tej porze:D:D

oj jak ja bym chciała 60 kg ważyć...ehhh rozmażyłam sie strasznie no wiec właśnie sie wkurzyłam bo mój mis jeszcze w pracy jest i nie wiadomo czy wogóle gdzies pójdziemy a Wy co robicie dziewczyny??

Martusia ja to nie wiem czy jak jutro nie wejdę na wagę, to czy zawału nie dostanę. Jem chyba mało, ćwiczę i jesli nie schudnę, to sobie chyba w łeb strzelę. W razie czego licze na Wasze wsparcie dziewczyny, a coś czuję, że się bardzo przyda. Ewelinka - skąd ja to znam heh też zawsze najpierw mi spada z biustu, który i tak do okazałych nie należy i z talii a tak bym chciała się pozbyć dupska i parę cm z ud :(

ja się zważe w następnym tygodniu:o moze i lepiej, że nie będę już teraz oglądać tego strasznego wyniku...

No witaj celeste ja czekam na zdjęcia od ciebie z utęsknieniem no i adresik przyślij to karteczke ci wyśle. A tą wagą to sie nie martw ja pewnie też dużo nie zżuciłam o ile wogule coś:O:O:O Ja sie opierniczam w domowych pieleszach kamilka Wybacz ewelinka tak szczeliłam bo mnie coś ciągnie a moje chłopaki właśnie kolacje wciągają Flawia to o 12 przy wyjściu no i pewnie że na golasa tylko na lotnisku masz być ubrana :):):)

Łobuzice ja zaraz mykam spać, jutro napisze ten szałowy wynik :classic_cool: Strach sie bać:P

jak to nie ma. buuuuuuuu!!!!!:D:D zamówiłam już wagę więc w następnym tygodniu powinna przyjść. No ja też nie mam zdjęć Chicki.

Dobra laseczki też już umykam to mój wynik na dzisiaj: -1kawa z mlekiem -activia -4 ciastka zbozowe -kurczak po chińsku(ryż,pierś kurczaka,warzywa,sos słodko-kwaśny) -bułka z masłem i pomdorem i ogórkiem -1 jajko na twardo To pozdrawiam lasencie kolorowych i kosmatych😴😴

Hej witam dziewczyny widze że u Was bardzo wesoło to co można się przyłączyc !!???????????????????????????????????/

widze ze sie zdjęciami wymieniłyśmy to bardzo miłe :) widze ze zaprzyjaźniłyście sie a to napewno pomaga w odchudzaniu:)

Witamy Adurke :D fakt,,dziś dziewczyny sie rozgadały,,to z tego stresu przed jutrzejszym wazeniem :D heheeh to skoro juz wasza pora do spania,to ja sie spowiem dla was : cappucino, płatki z mlekiem 2 kanapki z pasztetem, activia i kaszka manna :D o fuck,ja dzis nic nie piłam prawie,,, kurde,,zapominam,musze sobie tą wode na oczach gdzies podstawic.