Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Witajcie :) Aniu parz duży kubek kawki :) Solnitshka i Ejmi-dziękuję 👄.Z tym okazywaniem a raczej nieokazywaniem uczuć macie rację,ale wolałabym,żeby ze mną o tym rozmawiał.A to jest tak,że ja mówię,on słucha(mam nadzieję!) i już.Trza mi się jednak z tym pogodzić ;).Dobrze,że mam Was :) Udanego dnia kobietki 🌻

Aniu dziekuję za zaproszenie. Bardzo mi miło że o mnie pomyślałaś. Poprosze kawusi...

Kochana ty to jesteś szybka :D :D :D Jak dobrze Cię tu widzieć:). Pachnąca i aromatyczna kawka dla Ciebie-proszę :)

egipcjanka---kawka już gotowa :) .Co się stało?

nadrobię zaraz zaległe wpisy ....i jestem w pobliżu.. Miłego poniedziałku wszystkim życzę :) P.S. wesoła....my znowu razem :):):) Dobrze Cię tu widzieć :)

Dziewczyny nie mam czasu narazie was poczytać - tzn od początku do teraz, bo jestem w pracy, nadrobie to po południu - ale teraz będę patrzeć co piszecie i odpowiadać. Aniu ucałuj chłopców ode mnie. Co od września z Jasiem? Przedszkole?

annah...dzięki wielkie...dziś duzo mi jej potrzeba. A smopoczucie...no cóż...tradycyjnie jak co miesiąc zwijam się z bólu, łykam tabletki i chowam się przed wszystkimi, aby nie popsuć im humoru swoim ;)

Basiu--przedszkole bez dyskusji!!!On jest niekiedy niemożliwy,normalnie ma chyba ADHD :D :D :D. Egipcjanka--wez ibuprom i zjedz coś słodkiego :) od razu humor będzie lepszy :)

annah>>> przedszkole jest dobrym pomysłem. Adhd mojego syna też kiedyś dao znać o sobie...ale myślę, że to jest naturalne zachowanie dziecka w tym wieku...Mój był diabełkiem...wszędzie pełno...Ale z czasem trochę przystopował, choć nie do końca...skręcony i wszędzie go pełno nadal...taka iskierka.... Ano właśnie brak mi Jego wigoru i paplaniny...dzonie wciąż do Niego...

HEj dziewczyny:) ojj dajcie mi moze flaszke wodki bo zaraz zwariuje. Wczoraj takich bredni naopowiadalam mojemu facetowi, ze powiedzial mi: Kotus, jeszcze raz cos takiego i wyjde, zamkne drzwi i juz mnie wiecej nie zobaczysz. no i mam kiepski humor, chyba mu dam pare dni spokoju, i tak spotkamy sie za necale 3 tyg.bo jest za granica (a z tym zamykaniem drzwi to byla przenosnia;) ) Powiedzialam mu zeby wzial urlop ode mnie, moze przestane swirowac. Zupelnie podobnie robilam z moim bylym, glupie teksty mu rzucalam...potem roozstalismy sie, ale ja zerwalam. teraz jest tak samo, droga dedukcji stwierdzam, ze boje sie ze moge byc w powaznym zwiazku. Ze boje sie tego ze moze pewnego dnia powiedzialby ze chce ze mna spedzic reszte zycia> Dlatego wlasnie tak sie zachowuje, zeby...mu siebie troche obrzydzic?:o wiem, jestem glupia, jestem najmlodszym dzieckiem w domu i chyba mam poczucie winy ze chcialabym ulozyc sobie zycie, zostawic rodzicow. ech, mowie wam kobietki, cos dzisiaj kiepski dzien dla mnie. Ale wam zycze milego dnia🌼

aa i przepraszam ze tak sie zale tutaj ale musialam to gdzies napisac, chcialam to zrobic na kartke papieru ale ona mi nie pomoze w zaden sposob, nie doradzi. A za nic nie chce zepsuc tego co jest miedzy nami, choc nie ma chyba jeszcze milosci.

witaj kwiatku 🖐️ Pogoda nie nastraja do uśmiechu, ale właśnie sprawdziłam konto i wpłynęła mi pensja ;) zawsze to coś. Poza tym liczę godziny do wyjścia...Mam ochotę zagrzebać się dziś pod kocyk i książkę do towarzystwa wziąść :) Do tego dobra herbatka.....nawet nie jestem wymagająca ;) A co u Ciebie ?

Ja też \"pracuję\", albo raczej w pracy jestem (ciałem, bo duchem już dawno pod kocykiem;)). Z pogodą to racja - jakoś daleko mi do zadowolenia, wręcz mnie to nastraja bardziej w kierynku \"ku dołowi\" hehe.

Witam. Ja zadowolona dzisiaj jestem z tego ze odespalam imprezke sobotnia. Wczoraj tu zajrzalam napisalam cos a potem zakrecona odswiezylam stronke i mi wpis wcielo. Mam piesiorka w domku, pogoda niestety nie zacheca do spacerkow. Pracujcie ,pracujcie Dzis poniedzialek, a ten dzien do ulubionych nie nalezy,wiec oby do wtorku,prawda?

bling :) Mój sobotni gril rozrósł sie do 19 osób ;) Było świetnie, dużo muzyki. pysznego żarcia i doborowe towrzystwo...Hm...ja też odespałam w niedzielę...kac niewielki, ale był :) Juz się pytali, kiedy kolejny...ech :p kwiatku>> byle do weekendu, choć Twoje powiedzenie bardziej racjonalne ;)

W sumie to na razie jakoś leci - jedyny plus poniedzialku, że prawie zawsze tyle roboty, że szybko dzień się kończy:). No ale bywaja i takie, że przychodzę do pracy na 9:00, rabotam, a jak dwie godziny później patrzę na zegarek, to jest 9.15 ;) hehe

taaak...znam to, zwłaszcza jak co minutę sprawdzam czas ;) A on magicznie stoi w miejscu :p U mnie zastój w dokumentach, to tym bardziej jeszcze się ciągnie czas :)

Faktycznie,niech ten dzień się już skończy :P.Właśnie nakrzyczałam na męża,Jasiowi tez się oberwało-normalnie te kapcie mu przykleje na kropelkę do stóp :P.Dobrze,że Bartek jest jeszcze w miarę grzeczny :).

Gość egipjanka malutka
annah>>> przynajmniej cos się dzieje ;) ale wiem, że trudno im przetłumaczyć a tym bardziej zapamiętać :) Wszystkim w dniu dzisiejszym jakoś ciężko przebrnąć ten dzień. My z dziewczynami planowałyśmy przesunąć wskazówki zegarka :p....byle do 16...potem zniknąć w domowym zaciszu...w ulubiony sposób :) kwiatek...niżę mają to do siebie, że przychodzą niespodziewanie jak i odchodzą równie szybko...zwal to na dzisiejszy dzień. Wiem, że tęsknota sprawia ogromny ból...🤗

Witam sie z wszystkimi i zmykam...mam zalatany poniedziałek.. szczegóły napisze wieczorkiem bużka 👄🖐️

Cześć dziewczyny! :) Nie wiem jak u was ale ja tu chyba zaraz sę zapalę,nie ze złośći ale z tych upałów! :P Klikam z Hiszpanii Moje dzieciaki już prawie śpią :D Powiem wam ze jest was tu tyle ze czytając i tak nie wiem która jest która!:P Widziałam tylko dzieciaki annah-śliczne!