Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

no właśnie MĄŻ!!!Zapomniałam na śmierć,kończy pracę o 22 i jeszcze nie przyszedł...no pięknie :).Nie tylko ja dziś piję????

solnitshka no co ty! ja na sucho w takim gronie?! w zyciu! zaczelam od piwka a teraz sacze chyba druga szarlotke ;-) dzieci sa najcudowniejsze kiedy zczynaja gadac - nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac :-p

haha annah po mężach tez czasem nie wiadomo czego sie spodziewac ;-) (tak mi sie wydaje...) :-D

no wlasnie, dobrze ze juz o tej jebace zapomnial heh dobra to ja teraz mam kieliszek martini i pije powoli:)

widze ze mam najsilniejsza glowe, reszta kobitek pospadala;) czekam az przyjdzie ta moja bestia i czekam...brr..nie ma a mnie sie oczy juz zamykaja💤 To uciekam, jutro tutaj zajrze:) milo sie z wami klika.papa dobranoc

ja chyba wezme przyklad z solnitshki bo tez mi sie oczy zaczely kleic;-) dobrej nocy dziewczyny :-)

no mój się znalazł :) Dobrej nocki :) Idę karmić mojego malucha pa

💤dzień dobry 💤 Ojej jak dobrze, że poszłam spać, a nie zostałam na imprezce.. bo bym pewnie miała kaca giganta:) Normalnie niedługo topik zrobi się tylko imprezowy:) Ale wczoraj był piątek więc sie nie dziwię że po całym tygodniu kobitki miałyście ochotę się rozluźnić. A my dziś będziemy mieli zajętą sobotę. Zaraz budzę męża, robimy małe zakupy i jedziemy do sąsiadów - pomagać im meble zwozić i ustawiać. Pewnie wrócimy do domu późno albo i wcale bo miejsca do nocowania mają sporo:) Wczoraj tak sie dotleniłam że zasnęłam bardzo szybko! Nio..a teraz myślę co by tu wszamać na śniadanko:) Aniu - Kochana jak tam czuje się Twój synuś, wszystko jest w porządku? Chyba tak skoro zjawiłaś sie na tym topiku...złe chwile chyba odeszły w zapomnienie? Miłego weekendu życzę wszystkim🌻

Witam serdecznie drogie babeczki, wpadlam przelotem powiedziec dzin dybry;)i zmykam:) Annah witam Cie:)moze niechcacy i mnie pamietasz z poprzedniego topiku:D, buziaki Tobie i synusiowi:)mam nadzieje ze maluszek jest juz zdrowy jak rybka, a Ty szczesliwa i usmiechnieta:) Ejmi leniwiec cie juz dzis opuscil??:Dmilej soboty:) no widze ze to dobrze zabalowalyscie wczoraj;), dzis powtorka z rozrywki??;) milego dnia dziewczyny wypocznijcie sobie od tego mamy weekend nie??:Dbuzka

wlasnie sie zorientowalam co tez ,, madrego,, napisalam:P, Annah na starym topiku pisalam pod nickiem kuleczkaaa, moze teraz cos ci to powie;)buzka:)

Dzien dobry 🌼 wstalam juz chwile temu ale teraz dopiero komputer odpalilam:) szczesliwego dnia! 🖐️

Dzien doberek. Widze ze towarzystwo sie rozrasta. Anna pozdrawiam. Solni skopiowalam sobie te serduszka,nawet wiem jak je zrobic w teori ,w praktyce troszke gorzej. Alez sie ciesze,juz za tydzien o tej godzinie bede na lotnisku ,czekac na samolot. Trzeba sie zabrac za porzadki weekendowe,hm chociaz ja kilka razy w tygodniu sprzatam,ale zawsze sie cos znajdzie. Milego weekendowania wszystkim zycze.

Bling, jestem pewna ze jakos dasz rade:) a skoro sie przedstawiacie to ja- Monika:) wlasnie wstawilam sernik do piekarnika i czekam na efekty. Ale ogolnie zabiegana jestem, teraz trzeba troche posprzatac, bo choc staram sie robic to codzien, zawsze ktos nabrudzi, zostawii pelno ubran itd. na pewno sie tutaj zjawie dzisiaj. Fajnie ze jest nas coraz wiecej🌼

Hej dziewczyny co sie tu dzieje, oj bo jak przeloze przez kolano i wleje w dupe;););), gdzie sie podziewacie??:(i jak wam minal dzionek?? ja dzis pojedzilam po sklepach meblowych, wysprzatalam mojemu aniolkowi caluśki samochod i dostalam od niego piekny prezent imieninowy:):D czekam na relacje od was, mam nadzieje, ze jutro zobacze duuuzo wpisow buziaki:) p.s. solnitshka i jak ciacho??udalo sie??mmmm sernik to moje ulubione ciasto:) DOBRANOC:):*

Ja juz po kapieli. Cieploooo..;) sernik sie udal, tylko troszke pekl przez srodek i juz nie moge dojsc dlaczego. Ale jest smaczny. Dzien minal spokojnie bez jakichs specjalnych wydarzen. Wlasnie zorientowalam sie ze odprysnal mi lakier z paznokcia a producent obiecywal wytrzymalosc do kilku dni heh Cisza straszliwa tutaj, kilkakrotnie tutaj spogladalam w ciagu dnia i wciaz bez nowych wpisow. No dziewczyny, obudzcie sie i opowiadajcie jak dzionek minal!:)

Hej KOBIAŁKI:D My właśnie wróciliśmy z imprezy... o rany ależ było fajnie:D. To nic że wcześniej nadźwigaliśmy się mebli, grillek był zajefajny, tak się rozkręciliśmy ze zrobiliśmy sobie karaoke i darliśmy japy na całe gardła :D Zaczął padać u nas deszcz ale to nam nie przeszkadzało bo sąsiedzi mają zadaszoną werandę więc było lux nawet grila nie zmoczyliśmy. No ja nic nie popiłam bo dziś byłam drajwerem ale i bez tego miałąm humor do zabawy. Wyśmiałam sie za wszystkie czasy:D. No kurde tylko powrót do domu nie był ciekawy bo tak lało że nie widziałam drogi, a potem jeszcze fotoradar strzelił mi fotkę :O I kurka nie wiem dlaczego bo jechałam nie wiele ponad 50 km/h, może miałam 53-54 km...a tu fota taka że sie wystraszyłam:O Ciekawa jestem czy przyjdzie mandat - to byłby mój pierwszy w życiu (i to jeszcze za taką głupotę), a prawko mam od 8 lat. No ale trudno... teraz wiem że jednak te fotoradary w mieście to nie ściema ani atrapa:O Biorę prysznica i idziemy spać. Jutro leniwa niedziela, ale też małe pakowanko bo w poniedziałek jedziemy do moich rodziców na kilka dni. Ale oczywiście bede z Wami w kontakcie - moze nie tak czestym ale jednak ;D Dobrej nocki 🖐️ i do jutra!

Witam dziewczyny:D zmykam wlasnie do pracy, zycze wam milego dnia:)i duuzo slonca, ktorego u mnie w miescie zabraklo;/ buziaki:)

No i gdzie was wywiało???!!!! Ejmi---z Bartusiem jest oczywiście lepiej niż przed operacją,ale mogłoby byc jeszcze lepiej.Bylismy na kontroli w Łodzi i okazało się,że przy łacie jest przeciek,a prawa komora słabiej się kurczy :(.Chodzimy do szpitala na ekg co miesiąc,co dwa do kardiologa,a w grudniu znowu do Łodzi.Jeśli nadal będzie przeciek to będą kombinować. Dla niewtajemniczonych kobietek-mój Bartuś urodził się z wadą serduszka.Miał 3 miesiące,kiedy miał operację w ICZMP w Łodzi:(. Naris---pewnie,że pamiętam Cię jako kuleczkę :D :D :D ściskam mocno👄

Annah tak myslalam ze synus mial operacje, ale nie chcialam byc wscibska. Ja bede trzymac kciuki zeby wszystko bylo dobrze, zeby Bartus zdrowial:) ja grilluje z familia, jestem po piwie i w glowie troche sie kreci;) no i koniec weekendu..jutro nastepny dzien, podobny do poprzedniego i kolejnego:) pozdrawiam

hej hej No jak to w weekend na topiku pustki - to chyba norma:) Annah - cieszę sieże jest lepiej niż było i mam nadzieję że wkrótce sytuacja zupełnie się wyprostuje. Myślę że najgorsze macie już za sobą! Byłaś bardzo dzielna i jesteś - szczuneczek:) Ucałuj Bartusia👄 Solniczko - i ja ukradłam od Ciebie serduszka, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe :) Imprezuj póki jest okazja - jeszcze weekend się nie skończył:) u nas leniwa niedziela- opoczywanko:)

Gość Naris__
Hej:D i ja jestem po grilu w bardzo fajnym towarzystwie wiec wszystko sie udalo:)tez troszke popilam, ale czuje sie niezle:D, jutro moje kochanie ma wolne w pracy wiec bedziemy leniuchowac na calego:):D Ejmi co slychac u Ciebie:)??:) solnitshka🌼 annah🌼 zwyczajna osoba🌼 i reszta kobitek:* milego wieczoru:)do juterka:)

upssss niechacy wyszlo na pomaranczowo, ale to na pewno ja, pisze nie ze swego kompa i stad to zamieszanie;)papa

kopiujcie i bierzcie co chcecie:D te serduszka sama skopiowalam od kogos wiec sie dziele laskawie;) ja po grillu bo chlodno sie zrobilo, i komarow sporo oraz innego robactwa:o

Jeśli chodzi o Bartusia,to śmiało możecie być wścibskie :D.Rozmawianie i pisanie o jego chorobie przynosi mi ulgę i nie sprawia przykrości,a mój mąż uważa,że skoro jest po operacji,to jest po sprawie i nie chce o tym mówić :(. W stopce jest kilka fotek moich chłopaków :).Tak,wiem-przystojni jak nie wiem co :D :D :D.Wszyscy mówią,że po tatusiu(jacy mili co?),ale przynajmniej będą po mnie mądrzy :D.

Aniu - faceci bardzo często złe emocje chowają w sobie. Być może twój mąż nie chcę okazać tego, że operacja dziecka wiele go kosztowała i że bardzo się bał, bo wtedy by się rozkleił- a przecież jest twardy, więc łatwiej jest po prostu powiedzieć, że jest po sprawie i ok. Zdjęcia Bartka są świetne. Najpiękniejsze jest to z jego uśmiechem.. Masz superanckich synków- gratuluje:) Naris - co u mnie? Dziś dzień zleciał mi jak z bicza trzasnął, pewnie dlatego że długo spaliśmy. I generalnie to nic nowego. Jutro wstajemy, pakujemy się i w drogę do rodziców. A zaraz biorę prysznic i do wyrka... coś zimno sie zrobiło...pogoda ma sie popsuć na kilka dni:O Do poklikania!

Wiesz co Aniu, jak sobie pomysle ze takie malutkie dzieciatko juz tyle ma za soba to az mi sie lzy do oczu cisna, ale ciesze sie ze rosnie zdrowo i zycze wam zeby wszystko juz bylo dobrze:) 🌼 Racja, mezczyzni nie lubia mowic o swoich emocjach, martwia sie, ale chca byc twardzi, chca dac wsparcie kobiecie. Teraz tylko trzymac kciuki zeby wszystko sie super ukladalo:) zycze wam jak najlepiej:) zdrowia i milosci, zreszta kazdej z was tego zycze❤️