Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

ok jeszcze ja napije sie jednego malego, kieliszeczka albo piwka lyk. Chyba jednak poczekam na moje Slonko az wroci z pracy i sobie chwilke poklikamy chociaz:) kto dzisiaj serwuje alkohol?

no prosze to chyba w tym wieczornym gronie jak na razie tylko ja jestem bezdzietna... ;-) no i w sumie jak na razie nawet bez faceta :-p

egipcjanka--gdzie wysyłasz syna?ja mam jeszcze 4,5 latka w domu i też chętnie niekiedy bym się go pozbyła ;)

Annah - ojej jak miło że od nas trafiłaś! Cieszę sie bardzo! Pamiętasz mnie jeszcze? Spotkałyśmy się już na kafe 🌻 Tak się cieszę, że Bartuś już jest zdrowy! Na prawdę sprawiłaś mi radoche, że się pojawiłaś ❤️

solnitshko wrocilas :-D milo nam ze postanowilas z nami poczekac ;-)

mawika---nie martw się nic :).Ja myślałam,że zostanę starą panną,a tu proszę mąż i dwóch synków :D.Kto by się spodziewał :P

Ejmi---no jak ja mogłabym Cię nie pamiętać kochana???pozdrawiam gorąco :)

No to dziewczyny Wy tu sobie gadu gadu bo Ejmi jest zmęczona i idzie spać...z uśmiechem na twarzy z powodu naszej Ani🌻 No tylko tu spokojnie i bez alkoholu dla karmiącej :D Pozdrawiam Aniu i do kliknięcia 👄

mawika ja tez bezdzietna na razie, no i chocbym chciala to moj Mezczyzna nie da sie wkopac w pieluchy;) moze za dwa lata pomyslimy...eh..o ile wytrwamy;) hihi pije, a co mi zalezy:D

Ejmi kochana jesteś 🌻 jak zawsze zresztą :) egipcjanka---no to dziadkowie będą mieli wesoło :D,a ty spokój i cisza,ale Ci zazdroszczę ;)

haha annah a kto tu mowi ze ja sie martwie? :-D jak na razie nie mam zamiaru...;-)

pewnie,że pijemy :D a co będziemy sobie żałować :D

dziewczyny ja na chwilke pod prysznic i zaraz do was wroce :-D zebyscie sie przypadkiem gdzies nie ulotnily... ;-)

hm...sama sobie zazdroszczę...odpocznę od paplaniny, narzekania, bałaganiarstwa,.....eeee tam...bedę tęsknić..:p wypijemy :)...stawiam dla spóżnionych :):D

Trzeba opic kazdy rozstep na naszych cialach ( o ile wiecie co to, bo ja wiem niestety) heh;) ale mi toast:p no to siup

mawika --nie uciekniemy :D egipcjanka--to się tak łatwo mówi,a pózniej się tęskni jak cholercia....Mój Jasiek jak nocował u mojej mamy,to najpierw się cieszyłam,a potem cicho,smutno,nikt nie gada jak najęty.... Wiecie co on mi dziś powiedział w sklepie???Myslałam,że go uduszę,ale to wina męża,bo nieraz zdarza mu się klepnąć mnie w tyłek przy Jasiu.Więc stoimy przy kasie,pełno ludzi,a Jasiek wziął rozmach i klepnął mnie w pośladek mówiąc głośno i dobitnie:I CO MOJA PIPKO?! Chciałam umrzeć.... Skąd on zna ten wyraz to ja nie mam pojęcia...

każdy powód jest dziś dobry :D i roztępy i moje 5 kg nadwagi,które za nic w świecie nie chcą mnie opuścić ;)

hmm...ale masz dwojke cudnych dzieci, wiec rozstepy to pamiatka hihi. Ja mam swoje, i pije za to aby ich juz nie przybylo:D

solnitshka--to ja też wypiję!!Nie chcę mieć ich więcej :D

no dziewczyny wrocilam i nawet sobie nastepnego drinka przynioslam ;-) o annah to mialas przezycie :-D chociaz ludzie w sklepie nie powinni sie dziwic - dzieci czesto powtarzaja wszystko gdziekolwiek i co tylko uslysza ;-) coreczka moich znajomych jest tak kochanym i rozgadanym dzieckiem, ze nigdy nie wiadomo co jej przyjdzie do glowy i co palnie ;-)

haha zanosi sie dzisiaj na ostra libacje na tym topiku :-D

a moj chrzesniak zaczyna mowic, i gada przerozna rzeczy, babika, dziadzinku itd. A kiedys biegal po sklepie i wolal: jebaka heheh

na zdrowie!!! Chyba o własnych nogach od kompa to nie wstanę :)

dzieci są boskie...niekiedy.... :D :D :D Jasiek jak mało nasiusia,mówi:No i nie popisałem się :D