Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

WIELKIE ODCHUDZANIE ! ! ! Kiedys trzeba się zmobulizować ! ! !

Polecane posty

Gość ania0990
Tak ! Dokładnie :D Już czuję wygraną z kilosami :D hehehe :D Tak jakoś optymistcznie dzisiaj :D Jest super :D

hehe no to kochane odchodzimy od komputerków i zabieramy się za ćwiczenia !!! na rowerek, na spacerek, z psem lub koleżanką :) kochane dajemy czaduuuu :D :P ja się z Wami zegnam i idę na sapcerek 👄 do zobaczenia poźniej 🌼 BUZIAKI 👄 👄 👄

Gość ania0990
Jesteście super :) Ja lece na mój serial :D buziaki :* do potem :*

Gość ania0990
Hej dziewczyny :) Ja właśnie jestem po Callantics'ie ;)) Świetnie cwiczenia :) Pierwszy raz je robiłam ale nawet sobie poradziłam :D z niektórymi nawet do 100 doszłam za pierwszym razem :) I wcale się nie zmęczyłam :) a teraz idę pod gorący prysznic jak to poradziła w Callantics'ie Pani Mariola Bojarska :) buziaki :*

Witajcie! W odlotowym tempie topik się rozrasta, no brawo. Ja posprzątałam pojeździłam godzinkę na rowerze, pokręciłam hula hopem. Wieczorkiem jeszcze mam zamiar się zmobilizować na jogging a w najgorszym wypadku na długi spacer. Pozdrawiam i trzymam kciuki. :)

Uch.. jak dla mnie cieżki dzień :( Zjadłam nieduzo i zdrowo ale.. zjadłam też z trzy patsie mleczka ;( Mam nadzieję że to sie więcej nie powtórzy.. ale kurcze mimo tego ze zjadłam nieduzo to czuje się ociężała a mój brzuch jest ogromny ! ! ! Jutro więcej cwiczeń ! ! ! Teraz idę na spacerek 👄 buziaki :P

witam:) ja po basenie, pograłam troche w plazowke, bo w sobote turniej i cały tydzien przygotowan teraz:D Gabryska- jak ty umiesz kreic tym hula-hopem? mnie juz szlak trafia:/ nic mi nie wychodzi:( ide odpoczac, potem pobrzuszkowac ze 100 i sac, bo jutro znow caly dzien plaza:) a gramy leca! gram do grama i bedzie kilogram!:D do jutra laski:):*

Kasiu Ty to aktywna jesteś :) Oby jutrzejszy dzień był łatwiejszy i owocniejszy... Buziaki i do jutra 👄

witajcie! pewnie, ze aktywna- coś trzeba w życiu robic:) ja juz wstalam zaraz troszke posprzatam, o 11 na basen:D buziaki i 3mam kciuki za was i wasza silna wole!:) niech moc bedzie z wami!!:D:D:D

Gość ania0990
Witajcie moje drogie ;) super że jesteście aktywne ;) nie przejmujcie się potknięciami tylko idźcie do przodu :) podnoście się ;) Ja dziś już mam 4 dzionek diety owocowo warzywnej.. dziś na śniadanie zjadłam marchewke i jogurt naturalny bez cukru bo coś mi tak jakoś dziwnie słabo jest ale damy rade spokojnie ;) nie ma się co denerwować ;) Powodzenia laseczki ;);)

WITAM SERDECZNIE ! ! ! Mój zapał na nowo się wzmacnia :) Czuję że juz teraz będzie dobrze :) Ja dziś na śniadanie wypiję koktajl banankowy :D A może się dzis trochę poopalam, bo ładnie słoneczko świeci i trzeba korzystać z tego :P

Mmm.. jak fajnie w ogóle nie jestem głodna ! Jestem normalnie przejedzona :D A wypiłam tylko mój koktajlik :P To pewnie dlatego że w nim jest dużo zarodków pszennych a one sycą :D Tak więc do 15:oo mam spokój :D A potem zjem pare owoców i z trzy kromeczki chleba schulstad fitness z pomidorkiem :) Na kolacje czyli koło 17:30 dwa jajka i koniec :D Ale mi dziś fajnie :D Pojeżdże sobie na rowerku :P Buziaki i do potem 👄

Gość ania0990
Emily20 :) dobrze Ci idzie :) Oby tak dalej... :):) Nie wiem co mi jest ale cały czas myśle o słodyczach :( :/ buuu... ale nie dam sie :D tym razem mi się uda :) obiecuję :)

Witam. Widzę nie leniuchujecie. Ja dzisiaj pojezdziłam na rowerku ale tylko 40 minut i pokręciłam hula hopem no i parę brzuszków. Kasia mi też na początku nie wychodziło i się wkurzałam że cały czas spadało, ale po jakimś czasie nieudanych prób w końcu mi wychodzi. Mocno trzeba bioderkami kręcić ;). Dietkę też staram się trzymać. Zjadlam dziś trochę nadprogramowo śliwek, ale zaraz spalę to na rowerze. A i jeszcze jogging wieczorny i dzień zleci. Trzymajcie się laseczki. :)

Przepraszam, że wcześniej nie odpisałam. Ja mam 175 cm wzrostu i ważę 67-68kg. Chciałabym zrzucić z 5kg. Mam 16 lat

Moim największym problemem są grube uda. Poza tym nie jest tak źle. Staram się dbać o siebie. Ograniczam jedzenie słodyczy, po 18:00 nic nie jem, piję dużo wody i zielonej herbaty, codziennie jeżdżę na rowerze około 1h, biegam i kręcę hula hop. Pozdrawiam:-)

uff kochane ja dopiero z basenu wróciłam.. zagrałam 8 setów i nóg nie czuje! a jutro znowu to samo:P buziaki:) musze odpoczac, odezwe sie jutro:P

Hej dziewczyny :) Chciałabym się do was przyłączyć. Jestem na diecie już 6 m-cy i schudłam dopiero 10 kg. Ale od jutra bardzo ostro biorę się za siebie. Mogę się dołączyć?

Witajcie:) ania0990 dziękuję za zarażanie optymizmem, przyda się:):):) Drugi dzień na DC leci spoko, czuję się super, wcale nie jestem głodna. No i najważniejsze 2 kg w dół:) Od wczoraj rana. Może to troche za szybko, ale 10 kg przez 3 tyg ma zejsc, to może i tak ma byc:) Pozdrawiam Was Laseczki:)

ja równiez przylacze sie do witania:) ja schudłam przez 6 miesiacy 17 kg:P, ale przynajmniej Ci nie wróci jak sie odchudzałas takim tempem:) mimo wszystko gratuluje wyniku!:) buziaki

Gość ania0990
Hehe Aniołku* nie ma sprawy ;)) a cio takiego jadłaś przez że schudłaś te 2 kg?:) opd :) Dzięwczęta nie poddawajcie sie :):) Strasznie mnie ciągnie do słodyczy nie wiem co robić :(:(:( ale nie jadłam :):) na szczęście :) nie poddam sie :):) amen. :)

Ja też się nie poddałam słodyczom!:-) Właśnie wróciłam z biegania, wcześniej rower. Ania0990 zamiast słodyczy jedz owoce! Witaj Justa007!!!

Witam wszystkie nowe koleżanki :D Cieszę się ze wciąż nas więcej :) Ja sobie żyje jakoś ale chyaba narazie raczej nic nie schudłam :( Nie poddajemy sie i tak :D Musimy stawić czoła wszystkim przeciwnością losu :D Buziaki 👄

Gość ania0990
Kusi to jaaak ale nic. Nie dam się :):) Ja już myślę o tym jak będę zgrabna i szczęśliwa :) i wreszcie bezwstydnie będę mogła iść spokojnie na basen :) bo teraz na pewno bym się nie odważyła :):) Już prawie koniec 4 dnia dietki :) Idzie dobrze :) Jestem zadowolona :) Oby tak dalej :) 3majcie dziewczęta moje kochane za mnie kciuki :) :* Kocham Was :* Będziemy śliczniutkie :) PS. Nie wydając pieniędzy na słodycze i inne wysokie kaloryczne jedzenie możemy uzbierać pieniążki na super extra nowe ciuszki :) Oczywiście po schudnięciu rozmiar mniejsze :) :* Buźka :*

Aniu0990 to genialny pomysł z tym odkładaniem pieniędzy na ciuszki po schudnięciu ! ! ! Już sie nie mogę doczekać kiedy schudnę ale boję się że mi z tym zejdzie dłużej niż Tobie :( Ciagnie mnie do słodyczy i do dobrego zarcia... :( Trzymam za Ciebie i za wszystkie dziewczyny kciuki 👄 A Wy trzymajcie za mnie bo mam bardzo słaba wole :(

Gość ania0990
Emily20 Kochana nie matrw się :) Idziemy łeb w łeb :) będzie dobrze :) Bądźmy cierpliwe :) Ponoć cierplowość popłaca :) Ja jeszcze poprowadzę diete owocowo warzywna do konca tego tygodnia a potem lekkimi kroczkami przejdę na dietę 1000 kcal :):) Po 4 dniach diety nie wytrzymałam i zwazyłam się... 1,5 kg mniej :) jest ok :) Jeszcze 6 kg i goodbye :) Oczywiscie będe przy Was czuwać do końca :) O ile mi się uda... jak nie zepsuję i nie nadrobię straconych kalorii :) Ja wierzę że się uda. Wierzę na prawdę. Całym sercem :):) Dziś dołożyłam jogurt naturalny bez cukru bo się jakoś słabo czułam i musiałam coś pożywnego zjeść... ale jest w porząsiu :) Wybaczcie dziewczęta że tak chaotycznie to napisałam, ale tak u mnie czasem bywa :) W kupie siła :) Uda się nam ;) Kiedyś w końcu musi, prawda?:) :* Powodzenia. Wytrwajcie ! :) Jestem z Wami cały czas, pamiętajcie :)