Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

WIELKIE ODCHUDZANIE ! ! ! Kiedys trzeba się zmobulizować ! ! !

Polecane posty

Aniu0990 jesteś naprawdę wielkim oparciem :) Widać ze bardzo Ci zależy na tym żeby dobrnąć do celu.. i tak wspaniale nam kibicujesz :) Dostajesz za to kwiatka 🌼 :P Mam nadzieję że jutro będzie lepiej niz dziś i wczoraj.. chyba muszę przejść na jakąś konkretną dietę.. :( Bo jak tak sobie sama układam posiłki to nic mi nie wychodzi :( Aniu0990 pomóż mi ! ! ! Podaj mi tą swoją dietę owocowo-warzywną. A moze reszta dziewczyn mi pomoże i zaproponuje mi jakaś diete dla osoby ze słabą wolą :o PROSZĘ ! ! ! Ja nie chcę być dłuzej gruba ! ! ! Mam już serdecznie dosyć tego :( Chcę być szczupłą seksowna kobietą ! ! ! Zależy mi na tym bardzo jest to najważniejsza sprawa w moim zyciu :( MUSZĘ schudnać ! ! !

Proszę doradźcie mi coś bo oszaleje z rozpaczy :( Teraz juz mówię dobranoc ale piszcie mi coś jak tylko będziecie a ja rano przeczytam i wyciągne wnioski. Kocham Was 👄 I liczę na Was bardzo :) :( :o Buziaki :D

Gość ania0990
Bardzo dobrze Cię rozumiem. :) Bardzo dobrze. :) Wręcz idealnie :) Nie martw się. Poskładamy wspolną siłe i na pewno nam się uda. Tylko spokojnie :) Dieta owocowo warzywna polega na jedzeniu samych owoców i warzyw jak sama nazwa wskazuje :) Wpisz w w wyszukiwarke " dieta owocowo warzywna" na napewno Ci się coś wyświetli i zapoznasz się z tą dietą. pierwszy raz w zyciu na niej jestem. i pierwszy raz w życiu wytrzymalam 4 dni na diecie. Nigdy mi się nawet nie udawało 1 dnia wytrzymać. Sama w to nie wierzę ale dietę zaczęlam w sobote... w weekend nigdy bym siebie o to nie podejrzewała...lecz udało się...oby tak dalej...by do celu... musimy byc wytrwałe i silne... nie możemy poddać się pokusom..zwłaszcza tym kalorycznym :):) Dziś poszperałam trochę więcej po internecie i znalazłam jak dla mnie motywujące motto : " Perfekcja należy się tylko silnym, sama nie przyjdzie, trzeba na nia pracować " :) Co o nim myślicie? :>

Gość ania0990
To ja też mówię dobranoc... :) :* do jutra :* Jutro nowy dzień pamiętajcie :) i nowe możliwości :) Świat stoi dla nas otworem, korzystajmy z niego :) papa :*

ania0990 stosuję diete cambrige, dziś 3 dzień. W sumie ma trwac 3 tygodnie ścisła, tzn jem tylko 3 zupki lub napoje z proszku dziennie. Dietę zamawiałam u konsultantki. Nazywana jest \"dietą ostatniej szansy\", ja myślałam o zrobieniu jej już od roku, ale ciężko było się zmobilizowac, ale jak juz zaczełam nie przerwę. Najważniejsze jest to, że wogóle nie czuję się głodna. Dziennie przyjmuję tylko 420 kalorii ( zupki i koktajle są jedynym źródłem odżywiania), więc efekty są szybkie:) Pozdrawiam:)

Cześć Aniołku* troche poczytałam o tej Twojej diecie ale ona chyba nie dla mnie :( Strasznie drastyczna.. ale jak sama mówisz nie czujesz sie głodna a to jest fajne w diecie. Ale jest jeszcze jeden minus.. trzeba ją kupić a z tego co patrzyłam na allegro nie jest tania :( Ale Tobie Aniołku* życzę poodzenia i wytrwałości :D Aniu0990 dziś wstałam i tak mnie brzuch bolał ze strachu że znów zrezygnuje z odchudzania.. ale szybko weszłam na topik i juz wiem ze nie mogę się poddać ! ! ! Poszperam trochę na necie i muszę coś znaleść o tej owocowo warzywnej.. tylko niepokoi mnie fakt że nie można jogurtów jeść i pieczywa ciemnego pełnoziarnistego i moich ukochanych zarodków.. więc jeśli przejde na tą diete to musze w nią włączyć to pieczywo i zarodki pszenne bo one poprawiają przemiane materii. Dam radę.. no przecież to moja ostatnia szansa.. ! ! ! Buziaczki 👄

Gość ania0990
ja pierdziele... tak sie ładnie rozpisałam a tu mi jakiś błąd wyskoczył... o matko... ;( no cóż... Aniołku* 3mam kciuki za Ciebie, na pewno Ci się uda :)) Emily20 nie martw sie słońce :) Jesteśmy z Tobą :) Na pewno jak dołączysz sobie do diety owocowo warzywnej te produkty o ktorych wspomniałaś to też schudniesz :) I jeszcze jak dołązysz jakieś ćwiczonka to będzie super :) Uda się :) Kasiu12347 witamy witamy :*:*:*

Cześć ranne ptaszki. No ja dziś nie mogłam się zwlec z łóżka. Dzisiaj mam super humor i mam nadzieję, że nic mi go nie popsuje. Jestem silnie zmotywowana do zrzucenia paru kilogramów. Zaraz zjem cos lekkiego na śniadanie i do ćwiczeń. Obiecałam sobie, że będę ćwiczyć rano i wieczorem codziennie. Dziewczyny a może by tak ustalić jakiś konkretny dzień w którym będziemy się ważyły co? To byłoby podwójnie motywujące. Bo tak codziennie wskakiwać na wage jest chyba troche bezsensu. Co Wy o tym myslicie?

Udzielam się na wielu topicach bo mam ostatnio sporo wolnego czasu i toczę walkę ze swoimi kg. Schudłam juz 6kg ale ostatnio przerwałam diete i znów zaczełam jeść normalnie. Musze wrócić do dobrych nawyków i znów mieścić się w 1000kcal. Od poniedziałku wziełam się za siebie i dzielnie walczę. Chętnie się do Was przyłącze jeżeli nie macie nic przeciwko :)

Czesc Monia :). Jak widzisz My tutaj tez dzielnie zaczęłyśmy walczyć. Zastanawiam się na ile starczy mi sił i czy się uda? Jednak wierzę w to szczerze, bo gdyby było inaczej nie udzielałabym się tutaj. Ja też postanowiłam mieścić się w 1000 kcal. Jak uda mi się któregoś dnia zjeśc mniej to tragedii nie bedzie. Do tego ćwiczenia i mam nadzieję na zgrabną figurę :) Pozdrawiam

Gabryśka napewno się uda, wybrałaś najlepszą dietę :) Emily20 ja też nie mam silnej woli a jednak po wielu probach i wpadkach udało mi się więc i Tobie się uda. Taki topic jest po to żeby się wspierać, razem napewno jest łatwiej. Jeżeli ciężko Ci być na diecie to 1000kcal jest najlepsza bo dostarcza dużo energii i możesz jeść co chcesz. Przy słabej silnej woli ciężko Ci będzie wytrzymać na jakiejś owocowo-warzywnej czy innych cudach. Odżywiaj się zdrowo i mniej jedz a już niedługo napewno zobaczysz pierwsze efekty.

Cześć Kasiu12347 :) Cześć poprostumonia :) Witaj Gabryska :) poprostumonia --> narazie spróbuje tej owocowo warzywnej :) tak z dwa tygodnie moze sie uda.. a jeśli będzie bardzo cieżko to przejde na 1000 kcal. ania0990 --> dzięki za wsparcie 👄 Dzis daję rade jak narazie. Zjadłam na śniadanie dwie kromeczki chleba pełnoziarnistego fitness z pomidorem a teraz wcinam arbuza :) Zaraz ide na rower :D Mam 10 km do przjechania no i potem musze wrócić do domu rowerem czyli kolejne 10 km.. czyli dziś 20 km do przejechania :D Cos czuje że ta jazda rowerem moze mnie uratowac. Strasznie nie lubie robić brzuszków i ćwiczeń n brzuch a musze bo brzuch to jeden z moich głównych probemów :o Pozdrowienia dla wszystkich dziewczynek :) A moze jeszcze ktoś do nas dołączy ????? ZAPRASZAMY :D

Ja się dzisiaj jakoś też nie mogę zmotywować do ćwiczeń. Obiecałam sobie dwa razy dziennie, a dzisiaj jeszcze ani razu nie gimnastykowałam się. To nic teraz odchodze od komputera i idę poćwiczyć godzinkę, a później wieczorkiem. Nie można się poddać :)

Gość ania0990
Dziewczynki nie poddajemy sie nie poddajemy ;))) Widzicie jak szybko dni lecą...zapewne dietka tez tak szybko zleci a jak dietka to i kilogramów się pozbędziemy ;)) czekam na efekty ;) Bądźmy cierpliwe :) buziaki papa :*

Jeju, ale wy dużo piszecie. Nie mogę za wami nadążyć :) Pomysł z ustaleniem konkretnego dnia ważenia się jet bardzo dobry. NArazie proponuję 2 razy w tygodniu. Na przykład w środę i sobotę. Co wy na to?

Justa ja myślę że raz w tygodniu wystarczy bo zbyt czeste ważenie staję się dosłownie manią. Sobota to doskonaly dzien, po całym tygodniu i przed weekendem. To co w soboty rano przed śniadaniem i po wysikaniu się?:P zupełnie naczczo :P

A więc niechaj bedzie sobota :) Dziewczyny masakraaaa :D 20 km i wiekszość pod górke ! ! ! Normalnie czuję się zaje.. no poprostu super :D Teraz idę oglądać serial a potem na spacerek do sklepu ale nie po jedzenie :D HIHIHI :D Przecież kalorie spala też seks. Tak więc wszystkim dziewczynom mającym chłopaków i nie tylko rzycze stosunkowo udanego wieczoru :D Aha i jeszcze jedno. Ja wyjeżdżam w sobote o 4 rano na weekend wiec swoją wage podam w piąteczek. Mam nadzieje że mi wybaczycie 🌼 :)

O.K. Tak więc w sobotę podajemy swoje wagi :) hehe :] Ale ja się troszkę wyłamię i będę się ważyć wieczorkiem po kąpieli. Mam pytanie. Czy któraś z was stosuje herbatki odchudzające? Jak tak to jakie, za ile i czy skutkują? Życze wszystkim powodzenia ;)

Gość ania0990
Ok dziewczęta ważymy się w sobotę ;) super :) i nie poddajemy się :)

Witajcie Laseczki:) Przyłanczam się do pomysłu ważenia się raz w tygodniu:) Dzis miałam dzień zwątpienia, ale przetrzymałam i wygrałam z pokusami:) To chyba ciśnienie:) Trzymam za Was kciuki:) Pozdrawiam:):):]

Gość ania0990
Aniołku* to świetnie ;) mnie też się udało powstrzymać przed moimi słabościami :) wogole taki dzis dzień spiący tak strasznie mnie się nie chciało ćwiczyć ale wziełam siebie w swoje rece :P i ćwiczyłam tak jak mam zapisane w notesiki ;) co drugi dzien callanetics ;) ahhh :) cudnie jest dziewczęta :) mogę uznać 5 dzień dietki za zaliczony :):)

Cześć dziewczyny. No i zmusiłam się do godzinki ćwiczeń. Jeszcze czeka mnie wieczorny rowerek i pachnąca kąpiel. Oki niech będzie sobota jeszcze troche czasu zostało w sumie żeby się pochwalić jakimś kg w dół. Co do herbatek odchudzających to ja piję zieloną :). Fajnie lekko się po niej czuję. Pozdrawiam goraco.

Wiecie? Znalazłam w internecie dietę ziemniaczaną. Zastosuję ją. 3 dni dieta ziemniaczana 3 dni zupa pomidorowa 3 dni dieta ziemniaczana 3 dni zupa pomidorowa i tak cały czas, dopóki nie stracę wszystkich kg

Jednak zmieniłam zdanie. Nie będę stosowała tego, co napisałam wcześniej. Dlaczego? 4.08. ważyłam sie i waga pokazała 62, czyli o 4 kg za dużo. Dzisiaj też się zważyłam (musiałam coś sprawdzić, ale teraz tylko soboty!!) i ta sama waga pokazała 60, czyli tylko o 2 kg za dużo, które chcę (muszę!) zrzucić do końca tego miesiąca. Myślę, że mi sie to uda. Po dietach często występuje efekt jo-jo i wolę się jeszcze pomęczyć ten miesiąc na ,,mojej\" diecie niż próbować wynalazków. Ale i tak jutro kupię sobie jaką herbatke odchudzającą :)

Kurde chyba za dużo dziś zjadłam.. ale co tam i tak jutro to spale rowerkiem :D Chyba musze poprostu przestać mysleć o jedzeniu.. bo tak to cały czas mysle co zjeśc na sniadanie obiad i kolacje i co przegryźć miedzy posiłkami.. tak nie mozna :o Justa ja chyba też kupie sobie jakąś herbatke :) Moze FIGURE 1 lub 2.. moja mama pracuje w aptece wiec mi coś doradzi :) Trzymajcie sie dziewuszki 🌼

Justa nie waz sie wieczorem bo wtedy zawsze jesteś ciezsza po calym dniu. Masz w sobie wszystko co zjadłaś. Rano waga pokazuje nawet do kg mniej.

Witam Panie :) Widzę ze dziś nie ma rannych ptaszków.. a pośpijcie sobie ptaszyny :D Troche się pogoda zepsuła ale mam nadzieję ze to nie popsuje mi planu kolejnych 20 km rowerem :) Teraz pora na koktajl bananowy :D A Wy jakie plany macie na dzisiejszy dzień :P ? ?