Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

WIELKIE ODCHUDZANIE ! ! ! Kiedys trzeba się zmobulizować ! ! !

Polecane posty

Rano poćwiczyłam jakieś 30 min. Zjadłam śniadanie: 1. herbatka odchudzajaca (polecam, bo daje efekty, mimo obzarstwa nie przytylam) 2. jedna kromka chleba zytniego razowego z ziarnami slonecznika z bialym chudym serem 3. jogurt truskawkowy A potem pójdę pojeździć na rolkach. Chole**ie nie chce mi się samej, ale cóż mam poradzić...

Chyba jesteśmy skazane na samotność :) Ja pewnie pojeżdżę sama. Czy możesz mi odświerzyć pamięć i napisać skąd jesteś?

Kędzierzyn-Koźle:) niedaleko Opola:) no teraz ide troche sie zrelaksowac czyli poczytac ksiazke, o 14 obiadek- fasolka szparagowa + 2 jajka na twardo:D buziaki

Gość wielce zakłopotana
witam dziewczyny jeszcze nie zdążyłam przeczytać wszystkich wpisów ale jeśłi można się dołączyc to bedzie mi miło...z innego tematu jestem wielce zakłopotana ale pomyślę nad fajniejszym imieniem :D kejt czasami na mnie tak mówią więc powinnam sie pojawić pod tym niciem

no i powinnam byc na czarno a wszystkie kejty zajęte alez to imię chodliwe?

kasia 12347 tez mam podobnie kiedyś ważyłam 65 kg i to nie było wymarzone ale jakoś siebie akceptowałam teraz dobijam do 75kg a to juz o wiele za dużo! Jaqką diete wybrać co robić? aby skutecznie a nie na miesiąc i waga wróciła ?.. nieraz tak bywało schudłam 6kg wróciło 8 ... i teraz straciłam chęci... napewno coś źle robię... Zastanowie sie co wybrac i dam wam znac ... jestem z okolic Krakowa :)

Justa powiedz jak ci się udało tyle schudnąć dużó ćwiczysz? mało jesz? Ja chciałabym ważyć 62 kg to idealnie mam dokładnie 167 cm wzrostu i jestem po urodzeniu dziecka więc mam celullit na tyłku:O !! nie mam wiele rozstępów ale skóra na brzuchu nie jest aż tak jędrna jak wasza laseczki...pewnie .. ale kupiłam kremy z Nivei na cellulit i plastry wiem,że to nie czyni cudów ale nie będę sie objadac bio będzie mi poprostu szkoda :) więc zaczynam cokolwiek. Zero chleba na poczatek, słodyczy, cukru, może zmodyfikuje kopenhaską? juz jją kiedyś stosowałam

trzeba próbowac:) ja np jak mam ochoty na slodkie to jem taka pszenice w miodzie.. to sie je jak platki z mlekiem, a ja zjem troche i juz mi sie odechciewa:)

Na celluit (czy jakos tak) b. dobry jest peeling kawowy. A jak się go regularnie stosuje to i rozstępy są mniejsze. Powaga - widze po sobie :D Ku**a ale sie obzarłam. Chyba bedzie tego dobre pół opakowania (znaczy jedno pięterko) - mówie tu o ptasim mleczku. I znowu szl*k trafil moją dietke :P

dzięki z uśmiechem na twarzy startuje od ranka musze sie też zważyc gdzieś mam wagę tylko ja odkopię i pewnie sie zdiwię..

Gość charlot
Witajcie! Od jutra przyłączam się do was i rozpoczynam odchudzanie (chyba po raz setny).Ale bardzo wieże że mi sie tym razem uda. Chce choć trochę schudnąć w ekspresowym tempie więc nie zamierzam jeść praktycznie nic.

Witam Keejt i Charlot :) Życzę powodzenia :) Peeling kawowy jest boski robie go dwa razy w tygodniu a rezultaty sa wspaniałe :D I aż ręce bolą od szorowania :D A po peelingu polecam maske detoksykującą na ciało z minerałami z morza martwego firmy Avon :)

Justa007 jak mozesz daj mi linka na allegro z tym przyrzadem twisterem bo nie moge tego znajsc :o

Emily20 a jaki to peeleing tzn wiem ze kawowy :) Ale jakiej firmy ?? I jak moge zapytac ile kosztuje ?

piling kawowy robi się sposobem domowym ja też kiedyś próbowałam parę łyżek kawy jakiejś taniej zalewasz wrzątkiem i czekasz aż ostygnie taką papka smarujesz ciało. Działa jak piling albo lepiej, niektórzy dodają coś do kawy olejki albo cynamon... jest gdzieś przepis na kaffee.. pozdrwiam ja obmyślam plan działania...

Lotunia - witaj! Z tym twisterem to się pytaj Kasi12347, bo to ona chce kupic :D Mój przepis na peeling kawowy: Fusy z kawy (po rodzicach, bo ja nie piję) 4 łyżki soli kuchennej 4 łyżeczki cukru 2-3 łyżki oleju (ja daję słonecznikowy) cynamon żel do kąpieli Wszystko mieszam (ten żel daję na końcu, bo chodzi o to żeby uzyskać papkę) i smaruję się tym. Efekty są rewelacyjne, a skóra jest gładka jak pupa niemowlęcia :) P.S.: staram się go stosować co drugi dzień :P

Byłabym zapomniała - dzisiaj robię sobie głodówkę, bo chcę oczyścić organizm z toksyn. Mam nadzieję, że wytrwam, ale już czuję pierwszy głód :D

justa odwazna jestes- ja nigy nie stosowalam glodowek bo wiem, ze to nie dla mnie:P jesli chodzi o twister to wlasnie dzis zamowilam na allegro za 29,99 od razu z licznikiem kalorii, obiecuje cwiczyc narazie 15 minut dziennie:) jak bede dawala rade dluzej to bede powoli wydluzac czas cwiczen:)

stajesz na tym, lapiesz sie pwoiedzmy za biurko, rece wyprostowane i krecisz samymi biodrami.. nie calym ciale bo to nic nie daje tylko bardzo szybkie ruchy i same bioderka:) juz czuje jak bedzie mnie wszystko bolec!:D

O jeny! Już wypiłam pół butelki wody niegazowanej. Zaraz będę musiała lecieć do sklepu po następną. :/ Od razu kupie ze dwie :D