Justa007 0 Napisano Sierpień 11, 2007 Wiecie co? Chyba dzisiaj zrezygnuję z ćwiczeń. Rodzice pojechali sobie na jakąś imprezkę, mi ściągnęli kuzyna (chrzesny) na głowę, oczywiście pod pretekstem (,,zawiezie nas tam i przywiezie z powrotem do domu), więc muszę dokończyć sprzątanie. A potem biorę się za swój pokój. Chcę powywalać niepotrzebne rzeczy i poprzestawiać inne na inne miejsca. Chyba wiecie o co mi chodzi? Aniu0990 >> mi mama I TATA!!! mówili to samo: żebym jadła to bo zachoruję na to, itd... Ale to minie. Mi teraz już tylko tak dokuczają, że jestem chodzący kościotrup, jak coś stuknie lub chrobotnie to tata mówi, że to moje kości, mówi, że on mi dzisiaj włoży jedzenie (a jak on to zrobi, to to będzie duuuża porcja) i takie tam. Ale już się przyzwyczaiłam i wisi mi to :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 11, 2007 Mam jeszcze prośbę - możecie mi podać przepis na peelin kawowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania0990 Napisano Sierpień 11, 2007 Hehehe ;) justa007 świetnie Cię rozumiem :) Przepis na peeling kawowy znajdziesz tu : http://www.wizaz.pl/porady/censura.php?cmd=details&itemid=337 ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 11, 2007 aniołku*- byc moze i bede, ale wg mnie to 61 jest dla mnie idealna waga:) zobaczymy zreszta jak bede sie czuc w swojej skorze gdy bedzie 6 z przodu.. to i tak dla mnie ogromny sukces, bo tyle schudłam, ze w zyciu nie przypuszczałam:) buziaki spadam spac:) jutro jade na turniej pilki plazowej do Nysy:) mua 3majcie sie laseczki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Ten peeling kawowy jest rewelacyjny. Dzięki Ania0990. ;] Zaraz pójde z psem na spacer, a jak wróce to pewnie poćwicze. Zobaczymy czy będzie u nas mój kuzyn, który od pewnego czasu tu zamieszkuje. Trochę głupio mi przy nim ćwiczyć :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania0990 Napisano Sierpień 12, 2007 Kasiu12347 - napisz nam jakie wyniki turnieju?:) :) Justa007 - nie ma za co. :) a co do kuzyna to chyba nie musi w tym samym pokoju siedzieć co Ty cio? ;> ;)) 3majcie sie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 12, 2007 No niby tak, ale jak mi wejdzie, a ja będę calutka mokrutka albo czerwonutka :)) ? A tak poza tym to też 20 min kręce hula - hopem, a to przecież słychać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania0990 Napisano Sierpień 12, 2007 To pogadaj z kuzynem żeby w tym czasie nie wchodził do pokoju bo chcesz sobie poćwiczyć ;) nie musisz mu mówić ze sie odchudzasz tylko tak o ;) dla przyjemności :) z resztą... jak tam chcesz ;) pozdro :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniolek* 0 Napisano Sierpień 12, 2007 coraz ciszej na naszym temaciku. Gdzie sie laseczki podziewacie? Ja sobie właśnie z Ukrainy wróciłam, trzeba było zrobic zapas paliwa i papierosków:] Kurcze LM Slimy po 2 zł, szkoda że tylko karton można wziąsc. Jechałam za kierowcę i aż mnie ściskało gdy moi towarzysze pili sobie piwko, tego chyba najbardziej mi brakuje no i ogórków też mi się chce. Ale dam radę:) Wierzę w skiebie:) Jeszcze 2 tygodnie ścisłej na samych zupkach a potem 2 tygodnie mieszanej:) Ale, że chudnę wszyscy już widzą, zresztą spodnie już brzydko leżą, za szerokie są:) I biustonosze ze duże się porobiły:) Ale o to chyba chodzi prawda?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Ja mam takie fajne spodnie rybaczki. Jesszcze w marcu były dość opięte a teraz można materiał zbierać garściami. Tak samo z biustonoszami. Miseczki są dobre ale w obwodzie o wiele za duże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Dzisiaj koło 20:00 miałam straszny napad na słodkie. Do tej pory trwa. Jak tylko mnie wzieło to sięgnęłam po jogurt (jakieś 153 kcal/100g, masa 110g), wiem że nie powinnam ale wolę to niż czekoladę czy cukierki. Tak wogóle to od wczoraj coś mi się dzieje. Już zdążyłam wszamać 2 kawałki placka (koło 16:00 :() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 13, 2007 witajcie:) aniolku* wszystko zgodnie z planem, zajelysmy z kolezanka pierwsze miejsce, nagrody to statuetka, dvd i kosmetyki:) jestem bardzo zadowolona!:) buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 13, 2007 wstawajcie bo zycie przespicie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emily20 0 Napisano Sierpień 13, 2007 WITAJCIE DZIEWCZYNKI :D :D :D Ale mi strasznie brakowało tego topiku ! ! ! Ale już jestem z wami i nie zamierzam się obijac :P Na weekendzie miałam wiele pokus i częsciowo sobie poradziłam ale częściowo nie.. ale to chyba normalne.. Kasiu12347 --> Gratulacje za zajęcie pierwszego miejsca :D Fajne uczucie wiem coś o tym :) Aniołku* --> zazdroszcze Ci tych LM za 2 zł :D Tez jestem palącą osobą a papierosy teraz strasznie podrożały.. buu.. Wszystkim gratuluje zrzuconych kilogramów i wierzę że będzie ich dużo, dużo więcej :D Buziaki kochaniutkie moje :D Ciesze się że już jestem w domku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Witajcie. Kasia12347 - gratulacje!!! Dziewczyny - jak możecie, to napiszcie skąd jesteście. Ja jestem z Rzeszowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 13, 2007 emily20- czy ty tez grasz w siatkówke?:) ja jestem z Kędzierzyna- Koźla:) buzki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Muszę wam coś powiedzieć. Wszyscy zauważają, że schudłam. Mówią, że już wystarczy i takie tam. Moje stare ciuchy są na mnie za szerokie. To co było opięte teraz jest luźne. Ale wystarczy, że spojrzę w lustro. Widzę okropnego grubasa... Tak jakbym nic nie schudła, a nawet przytyła... To jest straszne... Boję się, że będę miała przez to jakąś bulimię. Już parę razy zmuszałam się do wymiotów. Nie wiem co mam robić. To okropne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 13, 2007 justa007- masz to samo co ja!! przez 3 miesiace zmuszalam se do wymiotow. jak tylko cos zjadłam zaraz siadalo na zoladek.. po 3 miesiacach juz nie musialam wymusza.. tez mi mowia, boze Ty juz schudlas prawie 20 kg a ja mówie, ze ja tego nie widze.. patrze w lustro i tak jaky było bez zmian.. no tak, ale odbiło sie to na zdrowiu.. tak mam popsuty zoladek i dwunastnice, ze biore juz leki... facet byl przerazony, gdy robil mi gastroskopie.. musisz uwazac.. mowe ci mialam to samo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Dzięki. Wiem, że muszę uważać. Nieraz po jedzeniu mam ochotę iść do łazienki, ale mówię sobie STOP!, bo wiem, że jak już zacznę, to skończy się na leczeniu. Jak zjem za dużo to piję o wiele więcej wody niegazowanej po jakiś 30 min po posiłku, bo ona podobno wypłukuje. Ale boję się, nieraz już nie mam siły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 13, 2007 justa wiem jakie potem sa problemy.. nieraz 2 dni zwijalam sie z bolu zoladka.. naprawde.. chcialam wzywac pogotowie.. teraz juz wiem, ze nie oplaca sie tak poswiecac.. buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Dzięki. Postaram się nie powtórzyć Twojego błędu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 14, 2007 kochane jak zgubic 8kg do końca roku?:( mam co prawda 4 pełne miesiace i wychodzi po 2kg miesiecznie, ale ja juz nie mam w sobie takiego zaparacja jak na poczatku:( jem slodycze i w ogole..:( od wrzesnia dopiero bede chodzic na basen 45 minut bede pływac.. ale to wszystko.. kurcze no..:( chce wazyc 65 na sylwka tylko jak tego dokonac.. tym bardziej, ze wczesniej juz sie odchudzala i duzo zrzucilam:( pomozcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Ja też już nie mogę. Zaczynam się obżerać. Na szczęście jeszcze tego nie widać na wadze, ale to nie potrwa długo. Do końca tego miesiąca chcę zrzucić ok. 5 kg. Wiem, że mogę, bo dzięki tej herbatce gubie jakiś 1 kg w ciągu 4 dni. Ale od dzisiaj znowu się zawziełam. Wieczorem zrobiłam sobie taki mały rachunek sumienia. Wszystko przemyślałam i postanowiłam, że się nie poddam. Może Ty też tak powinnaś? Porozmawiać z własnym sumieniem. Tyle już wytrzymałaś, to dlaczego nie wytrzymasz jeszcze trochę? Sama pomyśl. A za każdym razem, gdy będziesz sięgała po słodycze, pomyśl o sobie jako zgrabniutka dziewuszka, za którą oglądają się wszyscy faceci! Ja tak będę robić. Myślę, że poskutkuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 14, 2007 justa007- nie musza sie ogladac, bo mam juz swojego od blisko 2,5 roku, ale chce wiesz widziec te 65kg na wadze.. tez sie zaczynam obzerac, ale mysle, ze jak zacznie sie wrzesien to sie skonczy bo zaczynam chodzic na basen bo w pazdzierniku na studia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emily20 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Widzę że ostatnio prym na naszym topiku wiodą Justa007 i Kasia12347 :) Dziewczynki buziaki dla Was :) Dziś miałam ciekawy dzień. Wieczorem pofarbowałam sobie włosy na czerwono :D Nie ma jak odmiana wizerunku, polecam każdemu :D Dietka no cóż.. właściwie powiem Wam że dużo nie jem bo nie myślę o jedzeniu :) Znalazłam ciekawsze rzeczy do robienia. Wpadłam na pomysł przyklejenia na klatce schodowej ogłoszenia że będę robić pedicure i manicure w domu klienta :D Niezła mysl no nie ?? Cene walnę konkurencyjną a usługa w domu może być zachecająca :D Muszę zacząć zarabiać jakieś pieniażki :D A w ogóle to takie zajęcie sprawi że nie będę myslała o jedzeniu bo praca kosmetyczki jest zajmująca :D A Wy dziewczynki co robicie żeby nie myśleć o jedzeniu ?? Gdzie się podziewa Gabryśka Aniołek* i inne dziewczynki ?? A moze ktoś jeszcze ma ochotę do nas dołączyć :D?? ZAPRASZAMY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Ciekawy sposób na zarobek :) Też bym chciała zarabiać ale nie wiem jak, a poza tym jestem bardzo młoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 15, 2007 emily20- ja swego czasu robiłam u siebie w domu paznokcie zelowe i brałam za to tylko 40 zl:) czasem nawet mniej:) i na sama studniówke zarobiłam okoo 500zl.. w przeciagu 5 dni! przestala robic bo nie mialam juz czasu, ale naprawde interes sie krecił pełną parą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Dobra. Przyznaję się. Wczoraj nie ćwiczyłam :(. Ale za to 2 godziny siedziałam na działce, skopywałam i plewiłam :) Przez rok na nią nie zaglądałam bo 25.04. miałam operację i nie zabardzo mogłam robić takie cięższe prace, a potem to nie było sensu nic robić... Dzisiaj też nie będę ćwiczyć. Po pierwsze mam zakwasy po wczorajszym, a po drugie jestem na 15:00 umówiona z przyjaciółką na rowery i będziemy jeździć kilka godzin :) Już się boję co będzie jutro po tych rowerach :)) P.S.: Właśnie odkryłam, że jak piszę to już prawie wogóle nie muszę zaglądać w klawiaturę :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Sierpień 15, 2007 gratuluje:D ja jak nie patrze to zaraz błedy i błedy:D zrozumiec mnie nie mozna:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Dzięki Kasia! Ja też jeszcze robię błędy, dlatego napisałam ,,prawie\". Ależ dzieweczki kochane - co tu tak cicho??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach