Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

WIELKIE ODCHUDZANIE ! ! ! Kiedys trzeba się zmobulizować ! ! !

Polecane posty

Cześć Kasiu12347 :) Przepraszam za swoją nieobecność ale mnie nie było w domu przez jakiś czas.. Dietka znów nabrała rumieńców :) Na śniadanie serek jagodowy, winogrona i banan. Po takim śniadaniu mogę nie jeść do 16:00.. 17:00.. Potem wszamie coś niedużego i koniec. ŻNie chce mi się w ogóle ćwiczyć.. :( Ale to chyba jak większości. A gdzie się podziewa Ania0990??

Witam dziewczynki!!! Nie gniewajcie się, że tak długo się nie odzywałam ale jakieś wakacje trzeba było sobie zrobić. W sumie jestem zadowolona, może nie udało mi się dużo schudnąć bo ważenie dopiero w sobotę, ale mimo wielu pokus nie przytyłam i nie ulegałam :). To uważam za wielki sukces. Dobra idę się rozpakowywać i sprzatac. Troszkę spalę niepotrzebnych kalorii. Wieczorkiem jeszcze rowerek stacjonarny i hula hop mam zaplanowany. Pozdrawiam gorąco :))))

Witam dziewczynki!!! Nie gniewajcie się, że tak długo się nie odzywałam ale jakieś wakacje trzeba było sobie zrobić. W sumie jestem zadowolona, może nie udało mi się dużo schudnąć bo ważenie dopiero w sobotę, ale mimo wielu pokus nie przytyłam i nie ulegałam :). To uważam za wielki sukces. Dobra idę się rozpakowywać i sprzatac. Troszkę spalę niepotrzebnych kalorii. Wieczorkiem jeszcze rowerek stacjonarny i hula hop mam zaplanowany. Pozdrawiam gorąco :))))

jej wy tu wszystkie dietujecie, a ja jem wszystko co chce:D ja zaczne znowu odchudzac sie tak na poczatku pazdziernika:D jak konkretnie jak odchudzałam sie i schudłam 17 kg w ciagu 5 m-cy.. staram sie nie jesc tłusto i po 17.. i to w zasadzie teraz stosuje.. mimo, ze przez sierpien bede chodzic na basen, bo uwielbiam pływac a przyjemne z pozytecznym jak najbardziej wskazane:)

Kurcze. To wyście już tak wszystkie schudły? Nic prawie nie piszecie. Nie dobrze, kochane, nie dobrze!!!

justa007- ja juz sie odchudzam od poczatka marca w zasadzie:P a narazie po prostu staram sie jesc normalnie a żrec:) zreszta moja upragniona waga 65 to juz niedaleko:) mysle, ze do konca roku, najpozniej do konca lutego schudne te9 kg i koniec..:)

zreszta moje zmagania mozesz podziwiac w stopce:) mam 179cm ważyłam 91- cel to 65:) teraz jest tak 73 i cos:P

Jaaaa ale mi dziś smutno :( Nie wiem co mam ze sobą robić :( Piesek by mi się przydał żebym sobie z nim pobiegała albo potuliła ! Dziewczyny co robicie jak Wam jest smutno na maxa ?? PS. Ja nie schudłam w ogóle !!!!!!!!!!!!!!!! Chyba przestane w ogóle jeść :(

dziewczyny w przyszłym tygodniu kupuje twister i zabieram sie za siebie.. dieta taka jaka mialam wczesniej.. narazie twister, a we wrzesniu bede biegac i pływac aby odpowiednio przygtowac sie na studia poniwaz ide na awf.. i mam nadzieje, ze tak schudne z 3-4kg w miesiac.. uda sie!:) znowu mam mobilizacje niesamowita:) od poniedziałku zaczynam walke ze swoimi ikilogramami.. tyle juz pokonałam- jeszcze koncówka!:)

Wiesz co? Ja też od poniedziałku biorę się pożądnie za siebie!!! Tak badzo zaczęłam się obżerać - no po prostu coś strasznego!! :(

solansz --> jasne zapraszamy :) swierzy powiew determinacji jest nam bardzo potrzebny :D

jezu ja zawsze rano tak dużo jem.. juz jestem po płatkach czekoladowych z mlekiem, jabłku oraz jogurt + rogalik.. a wieczorem nie mam apetytu.. hm.. ogolnie chce przestac jesc po 14-15 czyli po obiedzie.. to jest dobre:) co o tym myslicie?

Cześć Kasiu12347 :) Ja uważam że to świetny pomysł z tym nie jedzeniem po 15 !! Naprawde. Ale dla mnie chyba niewykonalne :(

emily- jesli nie spróbujesz to sie nie przekonasz:) ja jeszcze przed 16 zjem troche zupki i na dzis koniec:) nic po 16! tylko ewentualnie woda lub nestea bez ktorej zycie nie ma sensu!:D

kochane podziwiam was mnie te pierdzielone słodycze gubią!!!!!!!!! jem mało ale słodkości robią swoje

Gość sillllaa
Justa na mój gust popadlas juz w sidla anoreksji niestety.

Dobry wieczór piękności moje :) Ja dziś pojadłam suto i dobrze mi z tym :D Ale nie spocznę na laurach i jutro już biorę się w garść. Muszę sobie postawić jakieś cele w życiu. Nie tylko w odchudzaniu.. solansz --> kocham słodycze tak jak Ty. Są moją zmorą i przekleństwem. Marzę by pewnego dnia się obudzic i zeby słodyczy poprostu na świecie nie było. Musiałabym sie z tym pogodzić.. Ahh.. nie ma jak marzenia ale wracam do rzeczywistości. 🌼

Silllaaa -> Co proszę??!! Gdzie mi do anoreksji!Ostatnio nie mogę przestać się obżerać! Jak chcesz to ci mogę pokazać, jak bym schudła, gdyby dopadła mnie anoreksja. A tak swoją drogą - ciekawe ile bym schudła i w jakkim tępie? Przez tydzień spróbuję się ,,pobawić\" w taką anorektyczkę. To niebezpieczne, ale będę ostrożna. Zobaczymy, czy mi tak do anoreksji blisko :D Zaczynam od jutra :P