Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicccia

06.09.2007- Egzamin na prawko- ktoś jeszcze?

Polecane posty

hej ja dopiero mam drugie podejscie 8 pazdzirnika ale tak sie stresuje ze szok,macie moze jakies stronki gdzie mozna poczytac o tym jak zdac te zasrane prawko,na co trzeba szczegolnie paterzec itp?

ZwariowanaZaba boje się, że po takich tabletkach nie będę potrafiła się skoncentrować:( Kicia nie znalazłam narazie takich stron. Nie stresuj się, ja przechodze to już po jutrze:p

jezu ja nie wiem jak zdac te prawko,nie dosc ze sam kurs jest taki drogi to potem jeszcze placic za egzamin,za dodatkowe giodziny jak sie nie zda i jeszcze za odbior prawka 71 zl!!!!!!! ja nie wiem przeciez to tyle kasy trzeba matko chryste,czemu oni tak sie czepiaja,jak zdac te prawko matko swieta

O matko to już jutro!!!! Jeszcze dzisiaj o 16.00 mam jazde. Chciałam uczyć się testów, ale dysk mi nie działa i płyty nie odtwarza!!!! Porażka przecież jutro mam egzamin!!! A jak u was leci?

Gość cosmo304
ja mam w pitaek kolejny egzamin zobaczymy co tym razem sie stanie:)

Gość kammma
dziewczyny...zaczynam z lekak czuc sstres przed tym piatkiem.. dzis byla ostatnia jazda.. powodzenia jutro !!!! :) tylko...kurde.. wiecie, co mi przyszlo do lgowy.. wyjde na glupka :D, ale.. ja w tym moim aucie (fiat punto) NIGDY nie uzywalam klaksonu... jezeli przyjdzie mi go sprawdzic, to ja nie wiem, gdzie on jest.... bez komentarza, wiem.. lae juz glupieje na koniec :D swiatla juz chyba opanowalam :).. ale gdzie jest ten cholerny klakson ??!!??!! :D

Witam.I jak poszło dziewczyny?U mnie negatywnie.Instruktora miałam takiego skurczybyka ze szok.Teoria bazbłędnie,plac równiez o.k.No i na miasto wyjechałam.Jezdziłam prawie 25 min i wy muszenie na pieszym.Ale to było troche ugrane bo od poczatku słuchajcie chciał mnie oblac.W najtrudniejsze miejsca ze mna jezdził.Wszystko wykonałam o.k.Nie miał czego sie przyczepic i ten pieszy który wyszedł mi z lewej strony na jezdni dwukierunkowej-dwujezdniowej.On był z mojej lewej strony i z lewej jechały auta wiec pomyslałam ze tam nikogo nie ma a tu nagle baba wchodzi z lewj strony.Była daleko ale była juz na jezdni i była dupa.Wiec czekam na poprawke wiec zycze pozostałam powodzenia

Gość DIABLICA2007
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No niestety. Teorie zdałam bezbłędnie. Manewry zdałam jedyna z grupy, reszta oblała! Wyjechałam na miasto, na początku wszystko super, kazała mi zarrucić i zawrócilam, ale w złym miejscu:) trodno tym razem sie nie udało. Nastepny egzamin dopiero za miesiąc:(

Gość kammma
a moj za dwa :(