Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

tak, tak...rodzice biora ślub... i to z wielką pompą! bede druhną:D:D:D sytuacja strasznie krepująca, dlatego nie bardzo wiem kogo zaprosić... ale jakbyście zobaczyli moją matke w tiulowej sukni, zrozumielibyście:)... moi rodzice nigdy ślubu nie mieli...żyli razem, później sie rozeszli (jakieś 10 lat temu), a od 2 lat wariują tak bardzo, że postanowili sie...HAJTNAC :) ahahaha:)

Gość mowie Wam...to jest
komiczny dobrze gada!!!

Gość buhahahhha
zdradzil cie bo ci smierdzi z krocza sledziem a tamta sie myje

Gość lukavv
no ale dziewcyzny jezeli jakas osoba ocenia faceta jako niskiego a pozniej pisze ze musiala sie naskakac zeby go policzkowac to jest dziwne i facet 187 do niskich nie nalzey no chyba ze na slasku same dryblasy

hihi, komiczne - jakich ty mądrych słów używasz;) możesz wierzyć lub nie- w Olivii takich nie ma :D :)

Autorka jest po prostu asystentką trenera naszych siatkarzy i dlatego swojego faceta uznała za niskiego...

mamy rozne podejscia do rozumienia slowa \"prowokacja\". kallinka pisala o tym wzroscie wczoraj, po winie, wiec mozna jej darowac slowa nie za wysoki. w sumie wszystko sie zgadza, bo gosc swoimi centymetrami i tak nie zajmuje powazniejszego miejsca w tabeli wysokich. jest raczej sredni. ale to kwestia dla kogo.

nie oceniłam go jako NISKIEGO... z reszta czasami facet majacy 175 wyglada POSTAWNIEJ od takiego 185...! ja jestem niziutka, praktycznie do każdego musiałabym podskoczyć kiedy jestem na boso;)

Gość lukavv
no jezeli ten 187 jest sredni to facet np 175 jest niski? a wysoki? to chyba z 210? szczegolnie jezeli pisze to osoba ktora sama ma 160

Gość taka jedna ona
Kalinka ja ci tam wierze, dobrze postapilas i mysle ze w przyplywie emocji i na to jaka bylas na niego wkurwiona moglas mu na pluc pewnie ja tez bym tak zrobila. Zreszta trzymam kciuki zebys do chama nie wrocila a niech teraz beczy cep jeden. pozdrawiam

ok, ma te 187...ale wyglada na dużo niższego! zgarbiona sylewtka dużo mu odejmuje... z daleka nie wygląda na fajnego, wysokiego faceta... może źle napisałam- nie za wysoki... ale napisałam to ogólnie...lepiej napisać \"nie za wysoki\", niż \"posiadający skolioze, przez którą wygląda na mężczyzne dużo niższego\"... ehhh...

Gość taka jedna ona
A tak wogole ja tez mam 160 i jeszcze nikt mnie nie nazwal jakim krasnoludem a mezczyzna sie baaardzo podobam i tym niskim i tym wysokim.

Gość lukavv
kalinka mi w gruncie rzeczy wszytsko jedno jest ale te 5 godz i to wydaje mi sie naciagane plus drobny szczegol dlaczego w tym samym czasie wszytscy - i pol twojego liceum, i cala rodzina tej twojej rywalki i cala rodzina twoja i twoj chlopak byliscie w SPA. i to jeszcze w roznych miejscach? mam wrazenie ze to jakas nietypowa reklama. jeszcze troche topik pociagnie a na koncu pojawi sie haslo Naleczowskie SPA - emocje gwarantowane!

Gość mowie Wam...to jest
ja tez mam 160cm wzrostu moj facet ma 185 i jakos nie musze podskakiwac, zeby mu buzi dac. paranoja

o w morde teraz bedzie 20 stron o tym, kto jaki ma wzrost i czy trzeba podskakiwac a w ogole to po co bylas w SPA i topik dobije, a jak, do 1000 stron. emocjonujace :P

Gość czytam i czytam i czytam
i wiem ze to jeden wielki kit i sciema

ej, halo!!! TO JA WYJECHALAM DO SPA na weekend z mama i siostra... on zostal w naszym miescie i poszedl na impreze! i na tej imprezie były koleżanki, ta dziewczyna... czemu musze wszytko pisać tak dosłownie? n

Gość detektyw w sudanie
I bylas pijana po 8 odzinach picia jednej butelki. cos to mi wyglada na scieme.

dlaczego łapiecie mnie za słowka? dlaczego musze wszytsko pisać TAK dosłownie... nie wiem, czy to złośliwość... czemu jedne Panie rozumieją, inne wyłapują jakieś \"potencjalne błędy\"?

To proste, te panie co nie rozumieja i musza miec tlumaczone, musza jeszcze troche przezyc, zeby lapac w lot ;)

Gość taka jedna ona
Bo im sie nudzi kalinka, nie przejmuj sie i nie odpowiadaj na glupie pytania, komentarze. To ty najlepiej wiesz czy to prawda czy nie. Ja juz napisalam ze ci wierze.

Gość lukavv
tak, ze SPA przyznaje racje jezeli to prawda to fajnie - ojciec rosjanin, slub rodzicow ciesz sie tym a faceta olej, za rok nie bedziesz o nim pamietac a slub rodzicow to wydarzenie, ktorego takie rzeczy nie powinny przycmic

Gość detektyw w sudanie
A ktora butelke na niego wylalas. Pisalas ze wypilas juz pol. Potem ze piliscie razem. A potem ze na niego wylalas??

Gość do kalinkaa
on te kwiaty przyniosl zeby cie przeprosic????? tz. on wiedzial ze ty wiesz???

tata w polsce wychowany i urodzony;) ale dziadek to rosjanin z krwi i kości;) lubie sobie pożartować, że mam ruską krew;) dziewczyny, zaraz bede uciekała sie położyć... i musiałabym troszke ogarnąć, psy zawołac do domu i nakarmic;) ale bede tu wpadała... PS. pistacja- jestem okolice Bielska-Białej;) wpadnij prosze jeszcze;)

Podaj co to za miasto.... sprawdzimy, czy w tym czasie obywały się na jakies imprezy!!! Oraz jakie SPA - sprawdzimy czy była tam jakas matka z córką!!!!!! :D:D:D:D Ludzie dajcie sobie spokoj... Tak czepnąć to sie mozna do wszystkiego...