Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Samotny60
Dziewczyny jestescie boskie:) cóż wart byłby bez was świat....

Gość Samotny 60
TRZY MIŁOŚCI Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już Pierwsze kłamstwo, myślisz, ech zażartował ktoś Drugie kłamstwo - gorzki śmiech, śmiechu nigdy dość A to trzecie gdy już przejdzie przez twój próg Głębiej rani cię niż na wojnie wróg Pierwsza wojna, pal ją sześć, to już tyle lat Druga wojna - jeszcze dziś winnych szuka świat A tej trzeciej co chce przerwać nasze dni Winien będę ja, winien będziesz ty. Bułat Okudżawa

Gość 50+5
Wesołku! Czy byś myl zakochany? Kochac to nie grzech...

Gość 50+5
Zakochani, zakochani ! byłą taka piosenka?

Gość 50+5
Przyjemnego wieczorku życzę WbW👄

Gość Wanna.W
🖐️

Gość 60 siatka
Pozdrawiam WbW! Mile panie , miłych panów... Jutro czwartek , po czwartku piątek i znowu weekend:-D I gdzie będzie nam lepiej ?:-D

Gość 60 siatka
Jutro Dzień zakochanych. Dajmy się zaskoczyć miłości Nie kupujmy marzeń jak mebli, nie bądźmy zanadto przebiegli, nie wstydźmy się własnej nagości, tylko dajmy, dajmy, dajmy się zaskoczyć miłości. Nie paktujmy z panem Bogiem, z panem diabłem, nie mówmy, że jest głupie, to co nagłe, zamknijmy stare życie na klucz, na dwa, wystarczy spuścić ze smyczy to słowo "ja", "ja", "ja"... Nie kupujmy nieba na kredyt, nie planujmy szczęścia ni biedy, nie grajmy w dwa życia jak w kości, tylko dajmy, dajmy, dajmy się zaskoczyć miłości. Niech przyjdzie zbyt nagle zdyszana, niech nie da dotrwać do rana, niech przyjdzie nie na czas, nie w porę, niech krzyknie: "Gore... gore, gore, gore..." Zamknijmy stare życie na klucz, na dwa, na trzy, wystarczy spuścić ze smyczy to słowo, jedno słowo: "my", "my", "my"... Niech przyjdzie znienacka zdyszana, niech nie da doczekać do rana, niech przyjdzie nie na czas, nie w porę, niech krzyknie: "Gore, gore, gore, gore!..." A.Osiecka

Gość 60 siatka
ha ha ha ! my tez jeszcze młodzieniaszki , czekamy na druga miłość:-D Co tam :-D 60 mieć lat to nie grzech :-D

Gość Ja was lubie
👄 Masz racje 60 siatko:-D

Gość Ja was lubie
Miłość to morza głębina, Miłość to burza i deszcz, Miłość to chłopak i dziewczyna Więc ... kochaj jeśli chcesz !

Gość Ja was lubie
Kochać, znaczy tworzyć, rzeźbić miłość w barwach jutrzenki. Kochać, znaczy być, chcieć być tylko po to, aby być z nim. Kochac, znaczy miłować, miłować nad wszystko co skończone i nieskończone. Kochać, znaczy po prostu kochać.... Ha ha ha ...Kiedy to było....

Czesc ! Jutro Sw.Walentego... Święto zakochanych:) Ja swojemu kochanemu taki liścik napisałam:-D Miłość, to znaczy że jesteś przy mnie, miłość to znaczy, że o mnie myślisz, miłość to sprawi, że mi się przyśnisz... miłość - cóż może być piękniejszego, niż nas dwoje w Dzień Walentego! hi hi ! na pewno się ucieszy...

On tez coś jak przyszedł z pracy przede mną ukrywał...

Wybaczcie tak przeskakuje z tematu na temat , właśnie byłam w naszej klasie... I będę jutro rozmawiała z koleżanką z klasy... Właśnie się umówiłyśmy...

Gość Igoor
Walentynki dla dziewczynki:-D Dziewczynek z naszej Oazy👄

Chłopaki Piękne tulipany ,Jgoor to nie żałował cale pole nam podarował:-D

U mnie Wszystko OK... mój Walentyn po mnie po pracy przyjedzie:-D hi hi hi ! Pozdrawiam WBW i życzę miłego Walentyna:-D