Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość Zawroty głowy
hej mialam juz nie pisac.. ale.. skoro sledze na biezaco watek to co mi tam.. blondynka, no teraz Ci wierze, poczytalam maile, widzialam fotki, sadze, ze w tobie powoli gasnie to uczucie.. czy mam racje czy sie myle..? chciclabym aby tak bylo.. kopnij go w tylek.. moze sie kiedys ocknie i zrozumie co stracil.. trzymaj sie!

kochane! a wiec jednak! wszyscy mieliscie racje! dzis zostalam wyrzucona z domu! i to nie przez niego ale przez jego kolesi,ktorzy tam mieszkaja.powiedzieli,ze nie chca problemow,policji w domu,klotni i halasu,a poza tym zauwazyli,ze z tym mlodym A. laczy mnie cos wiecej niz zwykle kolezenstwo no i kopa w dupe mi.ale to nie wszystko! jego tez wyrzucili,to znaczy mojego R. on jutro chce leciec wracac do indii.poza tym ten jego 11 letni brat umiera to pewnie tez dlatego. no i racje mieliscie,ze tych 200 funtow nie odzyskam.no i nie odzyskam.juz nie ma co.a ja glupia sie ludzilam. poza tym dzis bylam z R. w miescie i porozmawialismy sobie powaznie bez sciemy.wyjawil,ze bedzie sie zenil niedlugo,narzeczona czeka w indii. zapytalam czy na slub mnie zaprosi.mowi,ze tak,tylko zebym tego slubu nie zrujnowala czasami,mowil,ze jego rodzina z checia by mnie zaprosila na slub. matko jedyna.mam zlamane serce,beczec mi sie chce,.nie mam domu,pieniedzy tyle co kot naplakal,a tu....takie cos! otwieraliscie mi oczy.powinnam wczesniej go rzucic i jeszcze wykorzystac. teraz to nienawidze tez jego kolesi. boze,co ja zrobilam.teraz szukam noclegu u znajomych i musze sama dac jakos rade.bilet do polski wciaz na 7 listopada.nie wiem co zrobie,ale jakos musze dac rade. no to jestescie gora! a ja jeszcze mu zaproponowalam przyjazn..... juz mnie nie oklamuje bo nie ma nawet z czym klamac,juz wszystko jasne.teraz wielce nastapil koniec NAS i jestem tylko JA i ON.nic nas nie laczy. a to wszystko co bylo miedzy nami odeszlo w niepamiec. wybaczylam mu wszystko.teraz rozstaniemy sie.ja ze zlamanym sercem,w bolu,a on szczesliwy ze wroci do indii i do swojej przyszlej zonki,ktore zdradzal ze mna.... jakie to zycie chamskie.chce umrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to ciach babę w piach :) ..............................................już czas...........jak sama mówisz :)

Gość Preferka
Sama jesteś sobie winna, tak ogólnie bo nie chce mi się rozpisywać na Twój temat a znam Cię bardzo dobrze. Całe Oborniki już chyba znają. Powiem jedno na kłamstwie i cudzym nieszczęściu swojego szczęścia nie zbudujesz. Ocknij się i koniecznie do psychiatry...

Gość Cammy
haha naiwność nie zna granic. Czegoś tak głupiego dawno nie czytałam. Przerasta kretyńskie brazyliany.

Gość Cammy
A płacz za jakimś ciapajem jest żałosny. Trochę kur... zdrowej dumy i egoizmu Ci się przyda. Pluj na arabów i hindusów, bo to monogamiści i wstyd się z nimi prowadzać.

Gość Cammy
chyba, że chcesz być 6 żona ciapaja. Sux!

Gość gfhfg
no popatrz, a myslalam że jednak z tym slubem Cię ściemnia, a on naprawdę się chajta. No trudno. Będziesz miała nauczkę na przyszłość. Moja mama mi zawsze powtarzała że najlepsi męzowie to "ciapy" (ona ma takiego pantoflarza za męża, mojego tatę ;) i są mega szczęsliwi po 30 latach), a mnie też ciągnęło zawsze do tych "bad boys" i nie raz cierpiałam... Teraz widzisz że jednak lepszy jest dobry ciapek niż niewierny macho. Nie ma co rozmyślać, do 7 list. nie zostało dużo czasu, jakoś wytrzymasz. Nie pierwsza i nie ostatnia cierpisz z powodu chuja. Trzymaj się.

Gość trlelle
wiesz co, powiedz sobie : "dobrze, ze sie tak stalo". masz teraz ogromna szanse zaczac wszystko od poczatku. tylko omijaj juz podejrzane sytuacje. jak ci sie ktos nie spodoba, to uciekaj i nie zastanawiaj sie dlugo. nie tlumacz sie nikomu, to jest twoja sprawa jak zerwiesz kontakty.

Gość trlelle
taa, juz ja zaprosii...hehe. tez sie zastanaiwam po co pytala, no chyba ze zrobila to z ironia...

jeśli zaprosi ciebie na ten ślub a ty na niego pojedziesz to wbijesz sobie nóż w plecy... NIGDY przenigdy nie jedz na ten ślub bo tylko sobie zaszkodzisz - nawet gdyby opłacił tobie bilety w obie strony... kopa w d* już dostałaś i wystarczy... a teraz wybecz się za wszystkie czasy i nie pakuj się w żaden związek dopóki nie zapomnisz o tym d*ku...

Gość trlelle
mialam cicha nadzieje, ze chociaz z nutka ironii

o matko co ja zrobilam!!!! dzwonilam do tej jego narzeczonej.nikt nie odbieral wiec przestalam ale dzis to ona do mnie zadzwonila!!!! nie wiedzialam czy odebrac czy nie ale odebralam i rozmawialam z nia!!!! byla mila i przerazona!!! pytala o wszystko,podala mi swoj adres emailowy zebym napisala jej wszystko i wyslala zdjecia moje z nim.... zal mi jej.nie wiem co robic.napisze jej tego emaila.z R. mielismy sie spotkac dzis w nocy na miescie i isc do kina.pozegnalny wieczor. nie wiem co robic.w sumie.doradzcie.on mnie zabije jak sie dowie ze z nia rozmawialam,ale ona obiecala,ze mu nie powie nic. obornicki chlopaku albo dziewczyno: mam w dupie ciebie i cale oborniki,zajmij sie wlasna dupa,no,dalej,lec na miasto robic ploty,pokrako!!!

Gość trlelle
spokojnie, bardzo dobrze zrobilas. nie rozumiem po cholere masz sie z nim umawiac na pozegnalny wieczor, olej to. dalje nie potrafisz sie od niego uwolnic

Gość trlelle
i nic sie nie boj. nie kontaktuj sie z nim. a dziewczyna bedzie ci na pewno wdzieczna, ze pozbyla sie takiego gnojka. bo tam chyba duzo kasy laduje rodzina panny mlodej, mysle, ze na kolanach bedzie ci dziekowac. z reszta on jutro wyjezdza:) gratuluje:)

Gość indus g.wno warty
tak wlasnie myśle, kijem bym go nie tkneła...szma-ciarz do potegi entej.Dobrze ze stało sie jak się stalo-nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem...p-i-e-p-r-z-y-c----- g-o!!!Zaczynasz nowy etap-wiecej wiary i szcześcia zycze...Szanuj się-a uda Ci się...a co do narzeczonej jego to cieżko stwierdzic, może faktycznie lepiej jak jej to powiesz...Pozdrawiam

Gość trlelle
wszytko opowiedz nieswiadomej dziewczynie ze szczegolami i miej zadnych wyrzuow sumienia

wyslalam jej tego emaila.opowiedzialam od samego poczatku jak to wszystko bylo i tez jej podalam email adres i haslo zeby sobie poczytala jak on pieknie pisal do \"Alice\". jutro wysle jej zdjecia.

Gość kkkokkkkosannnnka
dobrze zrobilas,ze powiedzialas wszystko tej dziewczynie..lepiej,ze dowiedziala sie o nim wszystkiego(?) przed slubem.

no widzicie.czasami tak sie w zyciu dzieje.ja nie wstydze sie niczego,bo wszystko co pisalam to prawda.chcialam zeby mnie kochal.chcialam czuc,ze jestem kims dla niego.zycie pokzalo,ze jest inaczej.niektorzy sie tu ze mnie wysmiewali,oskarzali o prowokacje,wyzywali od dziwek i idiotek.historia sie konczy.nie ma juz ubawu,prawda?

Gość Preferka
Ubaw to może dopiero się zacznie ale ciebie juz ominie... Wracaj lepiej do swojego malutkiego synka i nim sie zajmij a nie dajesz dupy na prawo i lewo. A ten facet czy jest winien? no coz jak suka nie da to pies nie wezmie...

Gość Preferka
a moze chcesz zebym jutro zrobil mu zdjecie? moze ono ci przypomni ze go masz Że się walisz na prawo i lewo mam w dupie, ale to ze wlasnego dziecka sie wypierasz to już ch..... a nie matka z ciebie